Jo vaen ja tuassiisa..

impi.umpilampi

on yks' polvijärven pastorija koskeva keskustelu poestettu. Ja minkähä takija ja kenen toemesta liennöö poestettu. Kun jäe ne viimmeiset kommentoennit lukasemata, nii mistä niitä ennee tietää. Tiijähäntä vaekka ne viimesimmät pokloomit oesivat olleet nii asjallisija, jotta ne oes voenu lukasta nikottelemata.

3

117

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • leeviläinen

   Sen Veijo laatiman viimeisimmän mielipiteen omasta toiminnastaan voit käydä lukemassa tuolta polovijärven pastori avauksesta. Siinä keskustelun lopussa on se sama teksti, kuin poistetussakin, mutta minun omaa kommenttiani siinä ei vielä ole. Ja ajattelen nyt, että jos minä sen samankaltaisen faktatotuuden siihen kirjoitan, niin se keskustelu poistetaan sen seurauksena välittömästi.

   Meinaan, kun Veijo kysyy lukijoilta siinä kolmannessa kappaleessa sitä, että olisiko meistä samaan työhön kuin mitä hän tekee Aulikin kanssa, että ajelee Suomea ristiin rastin puhujamatkoillaan, vaikka olisi lenssussa. Ja alustaa tv7:n ohjelmassa esiintymistään rukouksilla; niin vastasin, että aivan taatusti meistä samaan olisi, mikäli meitä arvostettaisiin ja suositeltaisiin tuuraajiksi puhujamatkoille sekä tv7:n ohjelmaan.

   Ja sitten, kun otin esimerkin siitä Veijon ohitusleikkaustilanteesta ja totesin sen tosiasian, ettei Veijo niinkuin ei Aulikkikaan edes tahtonut kenenkään tuuraavan Veijoa esim. tv7:n ohjelmiin ohitusleikkaus ja toipilasajaksi, vaan olivat hiljaa. Ja kun minä tämän faktatotuuden julkisesti kerroin, niin heti eikä viidestoista päivä oli tuo koko keskustelu poistettu.

   Että kun pystyt toteen näyttämään jonkin venkkulanpelin ja asioissa lusmuilun, niin varaudu siihen, että keskustelu poistetaan sen todistettavissa olevan tosiasian seurauksena.

   Jos tämäkin aloitus poistetaan, niin se poistetaan sen vuoksi, että minä mielipiteeni kirjoitin tähän, eikä se sovi Veijon pirtaan.

  • Aika herkkähipiäistä taitaa olla Polvijärven pastorin tukijakaarti.

   Kai ne Veijo ja Aulikki nukkuvat saarnamatkoillaan kuitenkin eri huoneissa.

   • leeviläinen

    En tiedä - Isä Jumala tietää, mutta ei kerro meille. Samoin eivät Aulikki ja Veijokaan kerro, asiaa heiltä kysyttäessä. Se tiedän entuudestaan.

    Olisihan se noin loogisen järkevää taloudellisesti, mikäli he majoittuisivat samaan huoneeseen, ettei tarttisi kahdesta erillisestä huoneesta maksaa.
    Meinaan saahan yhteen huoneeseen erilliset sängyt ja sermin sänkyjen väliin, ettei naisen intiimit alueet pääse vilahtamaan untenmaille riemukkaille kellistyessä ja tuota kiusausta mahdollisiin lisätoimenpiteisiin, niinkuin normaalissa suhteessa miehen ja naisen väliset kemiat yleensä toimivat.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   108
   1723
  2. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   170
   1123
  3. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   72
   1077
  4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   158
   895
  5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   82
   792
  6. Rita syyttää muita "virheistään"

   Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   759
  7. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

   Niin voitaisiin katsella uudestaan.
   Ikävä
   42
   704
  8. Niiiiin pihkassa

   Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
   Ikävä
   39
   690
  9. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

   Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
   Ikävä
   118
   656
  10. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   44
   651
  Aihe