Lasse Uusivirta takaisin Bluesiin?

detgliederin

Jenkkilä tuli Lasselta nähtyä ja koettua. On kuulemma takaisin Suomessa, joten palannee Bluesin riveihin?

20

3292

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rape*

      Eiköhän Lassen kiekkoura ollut siinä.

      • hoxpox

        Suomen Polisin tarttis ensin tutkia, ennen kuin täällä hutkitaan. Ja nimenomaan pitäisi, koska se kuuluu heidän velvollisuuteensa. Jenkit lähettää kyllä tutkintapöytäkirjat pytdettäessä.


      • ...
        hoxpox kirjoitti:

        Suomen Polisin tarttis ensin tutkia, ennen kuin täällä hutkitaan. Ja nimenomaan pitäisi, koska se kuuluu heidän velvollisuuteensa. Jenkit lähettää kyllä tutkintapöytäkirjat pytdettäessä.

        "6 § (16.8.1996/626)

        Suomalaisen tekemä rikos

        Suomen kansalaisen Suomen ulkopuolella tekemään rikokseen sovelletaan Suomen lakia. Jos rikos on tehty millekään valtiolle kuulumattomalla alueella, rangaistavuuden edellytyksenä on, että teosta Suomen lain mukaan saattaa seurata yli kuuden kuukauden vankeusrangaistus.

        Suomen kansalaisena pidetään henkilöä, joka rikoksen tekohetkellä oli tai oikeudenkäynnin alkaessa on Suomen kansalainen.

        Suomen kansalaiseen rinnastetaan

        1) henkilö, joka rikoksen tekohetkellä asui tai oikeudenkäynnin alkaessa asuu pysyvästi Suomessa, sekä

        2) henkilö, joka tavataan Suomesta ja oikeudenkäynnin alkaessa on Islannin, Norjan, Ruotsin tai Tanskan kansalainen taikka tällöin pysyvästi asuu jossakin näistä maista."

        Raiskauksesta maksimituomio on kuusi ... vuotta. Poliisin pakeille siis. Ja poliisilta sen verran oma-aktiivisuutta, että virka-apupyyntö Yhdysvaltoihin.


    • mela-erkki

      joku itkuinen lumppu siellä vaan saanut pakit ja yrittää kostaa

      • sininen

        Ja sitä kannattaa pakoilla Suomeen?


    • Pelkuri

      Onkos tällä raukkamaisella raiskaajalla facebook-sivua?

    • usse laasivirta

      RAISKAAJA!

    • yankee2

      Yhdysvaltojen oikeuslaitoksen tuntien oli ihan peliliike lähteä takaisin härmään.. kyseessä on kuitenkin maa jossa on syyttömiäkin tuomittu kuolemaan joten ihan fiksua jättää katsomatta kumman juristille on maksettu enemmän ja ottaa se riski että mahdollisesti (?) syyttömänä istua 10-25 vuotta linnassa.

      Eiköhän jotain asiasta kerro sekin ettei murican oikeuslaitos ole vaatinut hakea poikaa takaisin tuomittavaksi. Miten voi muuten olla edes mahdollista että on päässyt pois maasta jos takuita vastaan vapautettu odottamaan käräjiä?

      Kieltämättä asiassa haisee sekin seikka että koko "rikos" oli ensin kuopattu ja kuukausien jälkeen tämä uhri tullut katumapäälle ja pistänyt ison pyörän pyörimään.

      • raiskattu

        Raiskaustapauksissa ei ole mitenkään epätavanomaista, että syyte nostetaan vasta myöhemmin. Uhri kokee niin suurta häpeää, että yrittää ensin unohtaa tapahtuneen. Kynnys syytteen nostamiseen on todella korkea, varsinkin, kun raiskaussyytteen esittäessään rynnii esille miesrintama, joka syyttää naista valehtelijaksi. Niinhän sinäkin teet.

        Tiedän, mistä puhun. Entinen poikaystäväni raiskasi minut. En nostanut syytettä juuri kaltaisiesi paskiaisten takia, jotka syyttävät naista. Kadun sitä tänäkin päivänä. En pysty asiaa enää todistamaan, mutta nyt olisin halunnut saattaa paskiaisen vastaamaan teoistaan.

        Tulisi varmasti yllätyksenä vaimolle ja kaikille muillekin. "Hyvä mies" onkin välinpitämätön paska, joka ei välitä sanasta EI.

        Miksi juuri raiskaus on se rikos, josta miehet nousevat barrikadeille? Jos kyseessä on esimerkiksi vakuutuskorvausten hakeminen vakuutusyhtiöltä, kukaan ei ole huutamassa vakuutuspetosta - että lähtökohtaisesti ihmiset tekevät vakuutuspetoksia. Ettei pitäisi maksaa korvauksia, koska kuitenkin kyseessä on vakuutuspetos, eikä oikea vahinko.


    • Matias

      Ehdottomasti pois pelaamasta tuollainen nuorten esimerkki!!!

    • adsdfgj

      En minä ihmettele, että tyyppi pakeni. Ulkomaalaisena yhdysvalloissa voi olla aika yksinäinen olo tuollaisissa tapauksissa. Jokainen USAn oikeusjärjestelmää vähänkään tunteva tietää, että ei ole takeita siitä, että saisi fair trialia ellei tilillä ole kunnolla pätäkkää.

      Usein virkaintoiset syyttäjät painostavat plea bargainiin ja pelokas syytön rikosasian vastaaja sattaa jopa suostua, kun uhataan, että oikeudenkäynnissä haetaan sitten maksimituomiota. Ja vaikka usassakin osoitetaan varattomalle syytetylle puolustusasianajaja, niin niiden taso vaihtelee huomattavasti. Pahimmassa tapauksessa omaa asiaa vie eteenpäin epäpätevä ja epämotivoitunut advokaatti.

      Selvät raiskaustapauksethan ovat hyvin helppoja tuomarille, kun niistä on käytetty väkivaltaa, jolloin on selvää ja kiistatonta todistusaineistoa. Mutta, jos tilanne on se, että uhri ei ole käynyt lääkärissä ja ei ole sitä kautta todisteita rikoksesta, niin siinä on sitten usein pelkkä sana toisen sanaa vastaan. Sama koskee tilanteista, jossa uhri on ollut halukas, mutta väittää jälkeenpäin esimerkiksi seuraavana aamuna tulleensä raiskatuksi.

      Mehän emme tiedä tapauksesta mitään yksityiskohtia, mutta kyllä minusta on outoa, että uhri ei heti raiskauksen jälkeen (tai ainakin hyvin pian sen jälkeen) tee ilmoitusta rikoksesta. Jos vasta 3kk:n jälkeen tekee ilmoituksen niin se on tutkinnan kannalta erittäin valitettavaa. Muistikuvatkin tapahtumista alkavat tuossa vaiheessa olemaan jo erittäin hataria. Olen kyllä sen verran kyyninen, että suhtaudun epäillen tälläisiin äkillisiin mielenmuutoksiin.

      Kiinnitän myös huomiota siihen, että naiset tekevät aika paljon perättömiä rikosilmoituksia (mikä on erittäin valitettavaa todellisten uhrien kannalta). Esimerkkinä nyt vaikkapa Turun sanomien uutinen aiheesta. Eivät nämä keissit ole välttämättä niin itsestäänselviä kuin haluaisi olettaa.

      http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/1425
      /Raiskausilmoituksista yli viidennes perattomia

      • adsdfgj

      • siinäkö totuus?

        Minusta kannattaisi kiinnittää enemmän huomiota siihen, että valtaosa raiskauksista jää ilmoittamatta kokonaan.

        Lähtökohtaisesti jokainen raiskaus on tutkittava ja vasta sitten hutkittava. Koskee kumpaakin osapuolta.

        Että minua pistää vihaksi tuollaiset paskiaiset, jotka ovat heti hyökkäämässä uhrin kimppuun. Mikä siinä OIKEASTI pelottaa niin paljon, että täytyy reagoida lähes aggressiivisesti? Sekö, että omatuntoa kolkuttaa, eikä kuunneltu naisen kieltoa. Niinkö? Tuomio pelottaa?

        Sanoisin, että jokainen mies, joka perättömillä ilmoituksilla alkaa huitoa heti, on suurella todennäköisyydellä itse syyllistynyt vähintäänkin painostukseen seksin osalta.


    • Zepponen11

      Just. Kun on suomalainen niin turvaan perättömältä raiskaustuomiolta. Kun jenkkikoripalloilija on täällä epäiltynä raiskauksesta ja lähtee kotiin, on kauhea älämölö siitä kun ei passia otettu talteen.

      Kyllä jenkeissäkin vaaditaan ihan todisteita oikeudessa. Ja rangaistukset ovat myös kohdallaan, toisin kuin täällä.

    • patila_man
    • Raiskaajat tuomiolle

      Toivottavasti Suomen poliisi toimii. Ei se niin voi mennä että raiskaat ulkomailla ja pakenet sitten takaisin Suomeen ilman rangaistusta.

      • jk jkj

        Eipä olisi yllätys, kun Suomen tuomiokäytännön tietää. Päänsilitystä korkeintaan seurauksena.


    • VIDEOI KAIKKI

      Miehen videotallenne paljasti:
      Nainen teki perättömän ilmoituksen raiskauksesta

      Nuori nainen on tuomittu kolmen kuukauden ehdolliseen vankeuteen väärästä ilmiannosta ja perättömästä lausumasta viranomaismenettelyssä.

      Nainen väitti valheellisesti miehen raiskanneen hänet, vaikka tosiasiassa yhdyntä tapahtui yhteisymmärryksessä.

      Nainen valitti käräjäoikeuden tuomiota Helsingin hovioikeuteen, mutta hän perui valituksensa, joten käräjäoikeuden tuomio jäi tänään voimaan.

      Miehen onneksi hänellä oli matkapuhelimessaan videotallenne tapahtumasta.

      Sen perusteella poliisi lopetti tutkinnan. Oikeuden mukaan kännykkäkameravideointi tuki vahvasti miehen kertomaa.

      Videosta ei ilmene millään lailla, että nainen olisi vastustanut seksiä!!!!!!!!!!

      Mies joutui syyttäjän mukaan naisen rikosilmoituksen takia vakavaan vaaraan siitä, että hänet pidätetään, vangitaan ja asetetaan syytteeseen ja tuomitaan rangaistukseen virheellisin perustein. Mies joutui poliisikuulusteluun raiskauksesta epäiltynä.

      Naisen kertomusta heikensi oikeuden mukaan se, ettei hän ollut tehnyt asiasta rikosilmoitusta ja myös se, että nainen tästä väitetystä tapahtumasta huolimatta kutsui miehen asunnolleen. Nainen myös kertoi itse ottaneensa vaatteensa pois.

      Miehen mukaan seksi ja kuvaaminen tapahtuivat yhteisymmärryksessä. Hän ei voinut käsittää, miksi nainen teki rikosilmoituksen kaksi päivää tapahtuneen jälkeen. Nainen oli levittänyt valheellisista tietoa myös ulkopuolisille.

      Mies ja nainen olivat tunteneet parin vuoden ajan.

      Nainen joutuu korvaamaan miehelle 2000 euroa kärsimyksestä. Teko tapahtui 2011. Naisen ehdollisen vankeuden koeaika päättyy ensi vuoden huhtikuussa.

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288561931257.html

      Tästä syystä oman oikeusturvansa takia kannattaa aina VIDEOIDA KAIKKI TILANTEET joista joskun 10 vuottakin myöhemmin joku voi väittää teidän syyllistyneen seksuaalirikokseen.

      Jos tälläkin nuorukaisellakin olisi ollu video tapahtuneesta, niin kukahan olisi tuomittu?

    • seer52

      Jokereihin emme häntä ota, jotan rajaa hei.

      Vain yksi jengi stadista....

    • Mietetäämpä

      hmm.. empä usko että mies edes pärjäisi sm-liigassa... mestikseen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8176
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2519
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2233
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1899
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1469
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1435
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1153
    Aihe