Huomenna uuden volvon luovutus S60 D4 aut

Volvo kuski

Nahoilla, premium soundeilla, r desinginilla ja skitplateilla..ruskeet nahat ja 18 tuuman vanteet kruunaa kokonaisuuden. Nyt nukkumaan.hintaa tuli n.50 tonnia lopulta:)

31

542

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hieno peli

      Onneksi olkoon. Toi D4 on hyvä kone 400nm vääntöineen eikä syö paljoa polttoainetta. Varusteet toki tekee autosta kunnon premium laitteen. Ruskeat nahat volvolla on automaailman tyylikkäimmät.

      • Isoa pyörää

        Itse en laittaisi 18 tuuman uraherkkiä renkaita noin hienoon autoon. Mutta omahan on kärsimyksesi.


      • Volvo kuski
        Isoa pyörää kirjoitti:

        Itse en laittaisi 18 tuuman uraherkkiä renkaita noin hienoon autoon. Mutta omahan on kärsimyksesi.

        No mutta 18 kiekot tekee ulkonäöllisesti ihmeitä kunhan ei ole ne R-desingn vanteet jotka ei mielestäni ole kauheen hienot:)


      • vapaa valinta
        Isoa pyörää kirjoitti:

        Itse en laittaisi 18 tuuman uraherkkiä renkaita noin hienoon autoon. Mutta omahan on kärsimyksesi.

        onko sulla oikein kokemustakin 18 tumaisista vai oliko vain yleinen heitto isojen vanteiden morkkamiseksi?


    • Volvolla kelpaa

      18 tuumaiset, r-desing, mutta miksi ei terhaampaa konetta, jotain jää uupumaan.
      Onnea kuitenkin hieno peli.

    • S60D5awd summum-11

      Olisit jättänyt ne isot kärrynpyörät pois tilauksesta niin olisit saanut kunnon Dvitosen!

    • Näin se menee vaa

      Eipä tuossa d5 ja d4 ole juurikaan eroa jollei nyt kilpaa aja:) vääntöä vain 20 newtonia enemmän d5:sessa ja koeajanut olen molemmat. D5 janoisempi ja ripauksen parempi suorituskyky. Toi vääntö kuitenkin on se joka ratkasee sen millanen auto on tuolla ohitustilanteissa. Ja toki jos välttämättä tarvii niin tosta d4 koneesta saa 450nm vääntöä ohjelmalla joka maksaa 4-500e. Ei tuolla tienpäällä enempää vääntöä tarvii. Dieseleissä toi huipputeho ei oo se olennaisin. Se on oikeesti aikalailla sama jos liikenteessä autoa käyttää kiihtyykö auto 7 vai 9 sek sataseen...ohituskiihtyvyys ja sen helppous hyvän alaväännön takia on se juttu.

      • Kiihdytyksistä

        Nii ja tosiasiassa auto jolle ilmotetaan 6 ain7 sek sataseen ei edes kiihdy sitä muutakun ihanneolosuhteissa ja edellyttäen että pitoa riittää. Yksikin sutasu niin se on enää 9 sekkaa saraseen joten 0-100 arvot on tarkotettu 18 teineille.


    • Juutubestas

      Youtubesta löytyy video kun laittaa hakusanaksi vaikka s60 d5 vs t3 jossa näytetään ton 150hv bensan ja d5 mittaristoja täyskiihdytyksessä..d5 voittaa ihan marginaalisesti 0-80 menevät rintarinnan.

      • Volvosta viel

        Todettakoon että S60 on huomattavasti hiljaisempi auto kuin E-sarjan mersu..siis uusi. Tuli kumpaakin kokeiltua ja eemelinnrengasmelu on huikeaa jo 50 lähtien..


    • D4 vai D5

      S60 on muistaakseni kaikista autoista hiljasimpia?? Oisko ollu kympin joukossa jossain vertailussa. Edellä oli paljon kalliimpia autoja lähinnä. Sanotaanko koneista niin että D2 on sellanen joka sopii säästäjälle..mutta D4 on jo ajamisen iloa tuon hyvän väännön vuoksi. D5 on hyvä mutta etuvetoisena rupee olee potkua ehkä liikaakin joten mielummin D4 etuvetoisena mutta D5 jos on varaa osaa nelikkona niin sitten se on jo laite. Yli 200hv etuvedossa tietää usein vetelyä jos meinaat tehoja ottaa irti. D5 tuplaturbona ja 2.5litrasena syö kyllä enmmän kuin 2.0 d4 joka on tosin myös 5 sylinterinen. Etuvetoisena hintaero ei ole suuri mutta tarvitseeko 215hv etuvetoa kun vääntö on kuitenkin melkeen sama kuin 163hv vähemmän kuluttavassa versiossa?

      • gs birotor

        Vääntökäyrä on laveämpi tuossa D5 ja laatikon keston takia sen vääntöä on jouduttu rajoittamaan.


    • Jallikukkula

      Mulla D4 ja ottanut siitä ohjelmalla 208hv ja 463nm. Menee tosi hyvin. Kulutus pieneni normaaliajossa mutta jos painelee kaasua niin hörppii. Ohjelmoinnille tuli hintaa 599e.

      • Vvjjki

        Tuo laatikko kyllä kestää vääntöä hyvin. Nirmaaliajossa ei kuitenkaan 400-500nm oikeen kukaan tarvii.


      • nouhätä...
        Vvjjki kirjoitti:

        Tuo laatikko kyllä kestää vääntöä hyvin. Nirmaaliajossa ei kuitenkaan 400-500nm oikeen kukaan tarvii.

        Että tuli sitten hankittua vanha korimalli. Uudistetut volvot nyt ennakkomyynnissä.


    • Facelift S60

      Kori on ihan sama..ajovalot muuttuu vähäsen ja ei ainakaan parempaan suuntaan. Vastaava D4 maksaa nyt facelift mallina 6000euroa enemmän kuin vastaava vuosimalli ilman faceliftiä kun se oli kampanjassa. Sai vielä kauheen kasan varusteita mukaan.eri asia jos tosiaan olisi uusi korimalli tulossa mutta muutokset ovat todella pieniä keulassa ja perässä ei aida olla mitään. Uusi korimalli tuskin tulee 2-3 vuoteen.. Faceliftejä tulee aina välillä

    • Kaunis auto

      Eikös toi koppa vasta 2011 ole tullut. Ei korimalli faceliftiä lukuunottamatta mihinkään muutu aikoihin. Kaunein volvo ikinä!

      • rellupösösitukka

        minusta on tämä nykyinen s69 paremman näköinen kuin uusi jossa on leveämpi ritlä
        mutta valot liikaa s80 näköiset


      • uusimalli..
        rellupösösitukka kirjoitti:

        minusta on tämä nykyinen s69 paremman näköinen kuin uusi jossa on leveämpi ritlä
        mutta valot liikaa s80 näköiset

        Eikös siinä uudessa mallissa ole sisälläkin uudistuksia eli esim. mittaristo, samoin varustepaketiit uudistuvat esim. winter-paketissa saatavana ratinlämmitys. Tekniikkaa päivitetty lähemmäksi v40-mallia.


    • Tämmästä

      Koneet samoja vaihteistot samoja..mittaristo on uusi vissiin joissakin varustetasoissa. Perä on samanlainen. Ja keula ei ole mielestäni enää niin coupemainen vaan on enemmän tuollainen perus sedan keula..vähän niinkuin ehkä tuossa kaikkein tylsimmässä volvossa eli S80 mallissa..s80 saisi kyllä uudistua kokonaan. Toivottavasti uusi facelift S60 ei uudistu sellaisekSi muovisemman oloseksi jota juuri tuo uusi V40 on.

    • volovo...

      http://tekniikanmaailma.fi/uutiset/volvon-uudistunut-mallisto-myynnissa

      Tekniikan maailman mukaan hinnat laskeneet ja uusia moottoreita tulossa.

      Itse kysäisin vaihtotarjousta kauppiaalta helmikuussa V60 :seen. Ihmettelinkin hieman höveliä hyvitysta nykysestäni ja jonkun ajan kuluttua selvisikin, että kesällä on sitten facelift tulossa.

      Ajattelin vielä vuoden odotella ja katsoa tuo mootoriuudistuspolitiikka...Autoni arvo ei juuri enään paljonkaan laske kun on nuo kalliit kilometrit takana.

    • ijbåu9å

      Aika paljon rahaa kiinalaisesta autosta.

    • v70.

      kiinn0staa , onkohan volvoissa vielä jotain alusta ongelmia, vai onko niissä nimenomaan nyt niitä, jotain koiranluu juttuja,-Eipä automerkkiä ettei jotain keljua, minkäköhän sitä uskaltaa ostaa,-sitten on vielä maanatai kappaleet.

    • hanes1

      joo onnea vaan tosi hieno auto. totta on että ajettavuus on parempi 16 tuumasilla kiekoilla.

    • hanes1

      tosin en ole koskaan kokeillut isompia vanteita

    • Faktat pöytään
      • kuulukoropina

        Väittävät että e-mesessä ei nastojen ropina kuulu sisään. Ei pitäisi siis V60 Volvossakaan kuulua vai? Ajoin viime talvena uuden karheaa V50 Volvoa ja siinä hakka7 renkaiden nastojen ropina kuului todella selvästi sisään.


    • Käy kokeilee

      Tosiasia on että e-mersu ainakin toi uusi facelift on meluisin auto tossa luokassa rengasääniltä..S60 on todella hiljanen siihen verrattuna.

    • Volvo_man

      Niin miksi päätit tulla avautumaan moisesta autohankinnasta? Onko kysessä mahdollisesti ensimmäinen ns. parempi autosi? Kuherrusjakso uuden auton kanssa kestää yleensä vain 2-3 kuukautta...

      Muuten - ei niissä Volvon "nahka"penkeissä ole nahkaa kuin pari kämmenen kokoista länttiä perseen ja selän alueella - muu on "faux leatheria". Sivut ja taustat on vinyyliä.

    • Volvo, hyvä auto

      öhöm no volvo on keskustelupalsta siellä saa kaikki keskustella mitä haluavat mutta provot voivat olla muilla palstoilla :)

      • Volvo_man

        Viittaat tuolla provoilulla varmaan tuohon nahkapenkkitoteamukseen. Nyt varmasti omistajat nostavat älämölön että "sviddu kyl mun penkit ainakin on nahkaa". Keljuttaa tietysti joutua höplästä vedetyksi, kuten minuakin. Esim S80 07> ja V70 08> ovat jo joutuneet säästökampanjan kohteeksi, niin verhoilumateriaaleissa kuin alustan komponenteissa (esim. alkuperäiset iskarit täyttä kuraa).

        Volvo voi laittaa jakkaroihinsa mitä haluaa, mutta asiakkaalle pitää asia rehellisesti kertoa. Neljän Volvon jälkeen tuntuu että nämä on nähty.

        "Volvo kuski"a mahtaa keljuttaa kun kohta liikenteessä alkaa pyöriä MY14 autoja ja oma jää kertaheitolla vanhan malliseksi. Volvo on aina osannut ajoittaa tarjouskampanjansa niin että poistuva mallikin käy kaupaksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2833
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2400
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2170
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1982
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1826
    6. 166
      1820
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1777
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1726
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe