Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Jättimäisiä tuulimyllyjä?

Tukiaiset pois!

"Nouseeko kotiseudullesi jättimäisiä tuulimyllyjä? Katso kartalta"
YLE
http://yle.fi/uutiset/nouseeko_kotiseudullesi_jattimaisia_tuulimyllyja_katso_kartalta/6590722

Vähemmän kai noista tulee niitä paljon pelättyjä meluhaittoja kuin maajussien kuivureista? Jatkuva hurina nytkin ympäriinsä!

12

325

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rikos tämäkin?

      Varmasti rikkovat melurajoituksia nuo kuivurit. Hurina kuuluu kilometrien päähän ja muuttuu kauempana ujellukseksi, ihme vihellykseksi.

    • metsänperkele

      Terveisiä täältä Halikosta. Tuohon lähistölle kun tämä yksi yrittäjä rakensi oman hullunmyllynsä, niin kyllä on luonnonrauha ja hiljaisuus ainakin mennyt. Kilometrinkin päähän kuuluu jatkuva viuhuna. Niin tyyntä ilmaa ei vielä ole tainnut ollakaan, etteikö siellä mäellä tuulta riittäisi ja mylly pyörisi, sitten hiljaisemmalla tuulella se ääni juuri kantaakin. Hirveää kolinaa ja räminääkin pitää välillä, mutta kyllä oli mukava, kun "halvalla" Saksasta sai käytetyn myllyn. Ennen toivoin aina mukavan tyyntä ja rauhallista ilmaa, mutta nykyään lähinnä ketuttaa.

      Minusta taisi tulla juuri tyypillinen suomalainen asioiden kannattaja, hyväksyn kunhan ei minun takapihalleni...

    • Rokettirölli

      "tosi hyvä pines" nämä tuulimyllyt -veronmaksajat kustantavat näille tukea joka on jopa kaksi kertaa kilowattitunnin hinnan verran! Ja taas maailma pelastuu...!

      • Pakko ostaa?

        Mitä jos kukaan ei suostu ostamaan tuulisähköä?


    • Maippio

      aivan ihanaa että tuulimyllyjä nousee tänne suomeenkin. se on tulevaisuutta kuitenkin ja minusta niitä saisi nököttää joka mäen laella maaseudulla. Paimion mäki olisi hyvä paikka vaikka parillekymmenelle myllylle.

      Niin kauniita ja meteliä kuulee vain myllyn alla.

    • ei nimimerkkiä666

      Onneksi tämä valtio menee konkurssiin ennenkuin sun märkä päiväuni toteutuu

    • kuivuri

      Ihmettelen suuresti mitä naapurisi kuivaa kuivurisaan keväällä? Mitäs olet tunkenut itsesi sinne maaseudun rauhaan jos et kestä normaaleja maaseudun ääniä ja paskan hajua.

      • Onko lupa?

        Jos ei oman kylän paska haise tarpeeksi, niin loputtoman rallina sitä ajetaan naapurikunnista isoilla tankeilla. Näin ainakin Kalevalla.


    • nimi18

      Jostain se sähkö on saatava - ei kukaan niitä ydinvoimaloitakaan nurkkiinsa halua. Jos ei myllyt kelpaa niin voi olla ilman sähköä sitten.

      • Suuri puhallus

        Nimi18 sitten varmaan mielellään maksaa "tuulisähköä" veron muodossa. Kymmenen vuoden päästä 4, 4 miljoonaa maksavat tuulivoimalat kun ei kestä kymmentä vuotta Suomen kovia olosuhteita. Ei muuta, kun uutta koneistoa Kiinasta ja taas suomalaiset maksaa hiilivoimalla tuotettua puhdasta energiaa, jotta EU:n kriteerit puhtaasta energiasta saadaan täytettyä. Samalla, kun tuetaan "puhdasta ja kannattamatonta tuulivoimaa" kannattaisi miettiä, voisiko joku muu puhdas energiamuoto ( maalämpö, biomassa tai aurinkoenergia) olla Suomen olosuhteissa kannattavampaa ja työllistävämpää.. Voitaisiin, jopa tehdä niin, että ne ketkä kovasti ajavat tuulivoiman puolesta, pistää myös tuulivoimasähkön maksajiksi! Ulkomaalaiset tuulivoimatoimijat tai kaivosyrittäjät (Talvivaara) tulevat Suomeen, kun ovat havainneet porsaanreiän Suomen energiapolitiikassa. Tervetuloa, saatte ilmaiset sähkönjakelutiet sekä suomalaisten veronmaksajien syöttötariffien muodossa maksamaa tukea aina niin kauankin Suomen talous sitä kestää... Toisaalta autetaanhan me jo Kreikkaa, miksei myös tanskalaisia ja kiinalaisia tuulivoimalaitteistojen yrittäjiäkin... Tanskassa jo ympäristöministeriössä on jo jouduttu myöntämään, ettei inframelulle voida tehdä mitään ja näin projektit Tanskassa ovat hiipumassa kansalaisten vastustukseen.. Mutta Onneksi on lähes naapurimaa Suomi, jossa mielellään ollaan avosylin vastaanottamassa "paratiisisaariyrityksiä", joiden liikevaihto on täysin tukien varassa. Mutta onneksi Suomessa riittää optimistisia tuulivoimasijoittajia..


    • metsänperkele

      "Niin kauniita ja meteliä kuulee vain myllyn alla."

      Tuo lause on kyllä niin paskapuhetta kuin vain voi olla. Enpä kyllä toisaalta minäkään uskonut sellaisen pitävän sellaista helvetillistä meteliä ennen kuin tuohon lähelle sellainen ilmestyi. Illalla/yöllä kun on muuten hiljaista niin se vielä oikein korostuu.

    • 1718192021

      EI VIDDU MAGE KODISEUDULLENI NOUSEE JÄDDIMÄISIÄ DUULIMYLLYJÄ:DDDDDDDD

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      88
      1305
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe