Väärällä tavalla terve

lääkkeetön

Katsoiko kukaan eilen Yle Fem klo 21.30 ohjelman Väärällä tavalla terve.
Siinä taas paljastui Diabetesliiton kanta..ravitsemusterapeutti Eliina Aro neuvoi syömään 45-60% hiilareita, ja kun toimittaja sanoi niiden nostavan verensokeria, niin arvon terapeutti hymyillen sanoi, että sitähän varten insuliini on.........että ottaa päähän tällaiset neuvot, ettei omilla aivoillaan saisi ajatella ollenkaan ja on väärin jos onnistuu ruokavaliolla saamaan verensokerinsa aisoihin, tarkoitan nyt vain ja ainoastaan Dkakkosia. Lisäksi hän suositteli kolmea makeata välipalaa päivässä..kaikkea sitä saakin kuulla ns.asiantuntijan suusta......eipähän ole pelkoa, että lääkeyhtiöillä alkaisi mennä huonosti, kun tällaisia ohjeita jaellaan ja joku niitä vielä uskookin..ajatelkaa hyvät ihmiset omilla aivoillanne!

6

251

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minä osaltani päätin, että en syö lääkkeitä siksi, että korjaan sillä värää ruokavaliotani, kun taas terveyshoitja alkoi puhumaan lisälläkitystä sokeriin ja toisaalta päälle vielä koleterolilääkitystä, kun sydämmessä on ollut aiemmin ongelmia. Muutin ruokavaliotani.

      Olen nimennyt nuo Diabetesliiton asiantuntijat "saattohoitajiksi" kun eivät perehdy itse asiaan vaan kuuntelevat THL:n "jauhohöpinöitä" ja lisää lääkettä perään.
      Toinen juttunsa on sitten nuo terveydenhoitajat, jotka osittain on valjastettu lääketeollisuuden asiamiehiksi, osin tietysti noiden Pekka Puskan lautasmallinen perusteella, jotka alkavat olemaan tuota "Yhdysvaltain senaatin 1977 aikkaa". Uudet ravintosuositukset ovat pikapuoliin tulossa, mutta kun nämä "suomen sarvikuonot" haraavat vastaan.

      Täysi arvostus terveydenhoito henkilöstölle, mutta pitäisi hieman serata mitä maailmalla tapahtuu ja sama koskee myös meitä diabetikkojakin.

    • valitettavatotuus2

      Tottahan se on että diabestä sairastavaa voidaan lypsää lääkkeiden muodossa hyvin pitkään...

    • rahat mulle ja heti
    • VP?

      Älyttömät ravintosuositukset diabeetikolle.

      Diabetes on tänä päivänä yksi tavallisimmista sairauksistamme. Vähintään 350000 ruotsalaista sairastaa diabetesta. Löydät varmasti jonkun tai useampia lähipiiristäsi.

      Diabeteksesta on tullut mahtava epidemia kautta maailman. Yhä nemmän ihmisiä sairastuu ja heistä ei yleensä tule terveitä ikinä. Sairaus vaan pahenee vuosi vuodelta. He tarvitsevat yhä enemmän lääkkeitä ja komplikaatiot/seurannaissairaudet, sokeus, dialyysi tuhottujen munuaisten hoidoksi, sydänifarktit, aikainen demenssi, ja amputoinnit nostavat päätään. Se lasketaan normaaliksi kehitykseksi. MIKSI?


      Kuvittele että sairaanhoito antaisi diabeetikolle ravintoneuvoja jotka tekevät heidät sairaammiksi. Neuvoja jotka kohottavat heidän verensokeriaan ja saa aikaan sen sttä he tarvitsevat aina enemmän lääkitystä. Neuvoja jotka pidemmän päälle tekevät heidät lihavimmiksi ja sairaammiksi. Neuvoja jotka johtavat ennenaikaiseen kuolemaan.

      Kuulostaa mielettömältä mutta asia on valitettavsti kuten yllä on kuvattu.

      Ketään ei rangaista niin kovasti vanhanaikaisella rasvapelolla kuin diabeetikkoa. Diabetes (D1 ja D2) ovat sarauksia missä elimistöllä on vaikeaa kontrolloida verensokeria. Se nousee helposti liian korkealle.

      http://lchf3356.blogit.fi/tietoja/terveempaa-tulevaisuutta-kohti/

    • 4+1
    • VP?

      Väärin parantunut-Virallisen tahon mielestä.

      TV LCHF ruokavaliosta diabetikolle. Kysymys on herättänyt paljon mielenkiintoa ja nyt voit nähdä asiasta TV:ssä.
      Ohjelmassa mukana Andreas Eenfeldt (kostdoktorn) ja pari suomalaista lääkäriä ja asiantuntijaa joilla on omat mielipiteensä vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta diabeetikolle.
      Lasse Nyberg kertoo kuinka hänen diabeteksensa parani LCHF ruokavaliolla. Naurettavaa kyllä, hänen parantumisensa jyrätään kärryiltä pudonneelta viralliseelta taholta
      Katso ohjelma:
      http://arenan.yle.fi/tv/1863655

      Se även dessa två artiklar om inslaget (som kan kommenteras):
      Lasse pääsi eroon diabteksestaan.

      http://svenska.yle.fi/artikel/2013/05/09/lasse-tog-farval-av-diabetes

      Kenen ravintoneuvvoihin luottaa ?
      http://svenska.yle.fi/artikel/2013/05/09/vems-kostrad-kan-man-lita-pa

      Omia ajatuksia:
      Valitettavasti istun niin hitaan yhteyden takana että seurasin ohjelmaa ”pätkittäin”. Kauhistuttavaa, naurtettavaa suhtautumista viralliselta taholta. Diabetesliiton edustaja onnistuu munimaan todellisen, sinänsä päivän hoitofilosofiaa tukevan multamunan:
      ”Sitä vartenhan meillä on insuliinia”.
      Ylläoleva vastauksena kysymykseen onko sokeritautiselle hyväksi syödä sitä täysin älytöntä määrää hiilihydraatteja mitä hänkin lämpimästi suosittelee.
      Hän ehkä voisi suositella myös sääriluun katkaisua kerran kuukaudessa motivoinnilla että ”sitä vartenhan meillä on kipsiä”?

      Sitten nämä tavalliset rallattelut hyvistä hiilihydraateista, kokojyvistä, ravintorytmistä ja liikunnalla laihtumisasta.
      Olen aikaisemmin tarjoutunut koekaniiniksi täysin valvotuissa olosuhteissa Diabetesliitolle.
      Jos joudun lääkitykselle heidän suosituksillaan niin Diabetesliitto maksaa 2000000Euroa valitsemalleni hyväntekeväisyysjärjestölle. Pyysin samalla varaamaan rahat valmiiksi.
      Vastausta ei ole tullut. Minulle juttu olisi kuin rankkari avoimeen maaliin.
      Sitten tämä pitkäaikaistulosten puuttuminen VHH:n kohdalla. Tutkimusraportteja ja käytännönkokemuksia löytyy useamman vuoden ajalta. Kysyisin sen sijaan missä on tutkimusnäyttä niin THL:n kuin Diabetesliiton suositusten kohdalla. Omansta mielestäni tulokset näkyy. Liikalihavuusongelma ja diabetesongelma on rajussa nousussa vähärasvaisen ruokavaliosuosituksen ja sen mukana seuranneen margariini ja kevyttuotehömpötyksen tahdissa.
      Tunelin päässä on kuitenkin hieman valoa. Kaikialla näkee varovaista siirtymistä oikeaan suuntaa, Ruotsissa menee lujaa ja Suomikin heräilee vähitellen.

      Yhdyn edelleen täysin professori ja tutkija Fredrik Nysrömin lausuntoon:
      ”Suomalaiset ravintosuositukset ovat blahaa, blahaa”.
      Valitettavasti suuren määrän diabeetikkoja ja liikalihavia vahingoksi mutta kaikki jotka ovat ylipainonsa pudottaneet ja verensokerinsa normalisoineet (meitä on paljon) ovat asiantuntijoiden kurssitusten mukaan ”yksittäistapauksia”, Naurettavaa.

      Nyt sitten turvallisin mielin jatkamaan LCHF ruokavaliolla joka on pitänyt painoni kurissa ja diabetesoireet poissa 4-vuotta. Kiitos aikaa ja tutkimusraportteja seuraavat lääkärit ja tutkijat jotka pidätte tietonne ajantasalla ja keskitytte hoitamaan potilaitanne parhaalla mahdollisella tavalla lääkkeiden markkinoinnin sijaan.
      Kaikki 4 vuotta olen verkosta yrittänyt etsiä jotakin negatiivista tietoa LCHF ruokaliosta sitä löytämättä. Irtonumeron myyntiä kohottavat kohu-uutiset mediassa on osoittautuneet pelkäksi ihmisten pelotteluksi ja usein viralliselta taholta. Täysin vastuuntunnotonta touhua ryhmältä joka on vastuussa terveydestämme.
      Kyseesä on suurin skandaali terveydenhoidossa modernina akana.

      Hyvää keväänjatkoa kaikille.
      Veijo

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2418
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1968
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1948
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      86
      1743
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe