Väärällä tavalla terve

lääkkeetön

Katsoiko kukaan eilen Yle Fem klo 21.30 ohjelman Väärällä tavalla terve.
Siinä taas paljastui Diabetesliiton kanta..ravitsemusterapeutti Eliina Aro neuvoi syömään 45-60% hiilareita, ja kun toimittaja sanoi niiden nostavan verensokeria, niin arvon terapeutti hymyillen sanoi, että sitähän varten insuliini on.........että ottaa päähän tällaiset neuvot, ettei omilla aivoillaan saisi ajatella ollenkaan ja on väärin jos onnistuu ruokavaliolla saamaan verensokerinsa aisoihin, tarkoitan nyt vain ja ainoastaan Dkakkosia. Lisäksi hän suositteli kolmea makeata välipalaa päivässä..kaikkea sitä saakin kuulla ns.asiantuntijan suusta......eipähän ole pelkoa, että lääkeyhtiöillä alkaisi mennä huonosti, kun tällaisia ohjeita jaellaan ja joku niitä vielä uskookin..ajatelkaa hyvät ihmiset omilla aivoillanne!

6

197

  Vastaukset

  • Minä osaltani päätin, että en syö lääkkeitä siksi, että korjaan sillä värää ruokavaliotani, kun taas terveyshoitja alkoi puhumaan lisälläkitystä sokeriin ja toisaalta päälle vielä koleterolilääkitystä, kun sydämmessä on ollut aiemmin ongelmia. Muutin ruokavaliotani.

   Olen nimennyt nuo Diabetesliiton asiantuntijat "saattohoitajiksi" kun eivät perehdy itse asiaan vaan kuuntelevat THL:n "jauhohöpinöitä" ja lisää lääkettä perään.
   Toinen juttunsa on sitten nuo terveydenhoitajat, jotka osittain on valjastettu lääketeollisuuden asiamiehiksi, osin tietysti noiden Pekka Puskan lautasmallinen perusteella, jotka alkavat olemaan tuota "Yhdysvaltain senaatin 1977 aikkaa". Uudet ravintosuositukset ovat pikapuoliin tulossa, mutta kun nämä "suomen sarvikuonot" haraavat vastaan.

   Täysi arvostus terveydenhoito henkilöstölle, mutta pitäisi hieman serata mitä maailmalla tapahtuu ja sama koskee myös meitä diabetikkojakin.

  • Tottahan se on että diabestä sairastavaa voidaan lypsää lääkkeiden muodossa hyvin pitkään...

  • Älyttömät ravintosuositukset diabeetikolle.

   Diabetes on tänä päivänä yksi tavallisimmista sairauksistamme. Vähintään 350000 ruotsalaista sairastaa diabetesta. Löydät varmasti jonkun tai useampia lähipiiristäsi.

   Diabeteksesta on tullut mahtava epidemia kautta maailman. Yhä nemmän ihmisiä sairastuu ja heistä ei yleensä tule terveitä ikinä. Sairaus vaan pahenee vuosi vuodelta. He tarvitsevat yhä enemmän lääkkeitä ja komplikaatiot/seurannaissairaudet, sokeus, dialyysi tuhottujen munuaisten hoidoksi, sydänifarktit, aikainen demenssi, ja amputoinnit nostavat päätään. Se lasketaan normaaliksi kehitykseksi. MIKSI?

   Kuvittele että sairaanhoito antaisi diabeetikolle ravintoneuvoja jotka tekevät heidät sairaammiksi. Neuvoja jotka kohottavat heidän verensokeriaan ja saa aikaan sen sttä he tarvitsevat aina enemmän lääkitystä. Neuvoja jotka pidemmän päälle tekevät heidät lihavimmiksi ja sairaammiksi. Neuvoja jotka johtavat ennenaikaiseen kuolemaan.

   Kuulostaa mielettömältä mutta asia on valitettavsti kuten yllä on kuvattu.

   Ketään ei rangaista niin kovasti vanhanaikaisella rasvapelolla kuin diabeetikkoa. Diabetes (D1 ja D2) ovat sarauksia missä elimistöllä on vaikeaa kontrolloida verensokeria. Se nousee helposti liian korkealle.

   http://lchf3356.blogit.fi/tietoja/terveempaa-tulevaisuutta-kohti/

  • Väärin parantunut-Virallisen tahon mielestä.

   TV LCHF ruokavaliosta diabetikolle. Kysymys on herättänyt paljon mielenkiintoa ja nyt voit nähdä asiasta TV:ssä.
   Ohjelmassa mukana Andreas Eenfeldt (kostdoktorn) ja pari suomalaista lääkäriä ja asiantuntijaa joilla on omat mielipiteensä vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta diabeetikolle.
   Lasse Nyberg kertoo kuinka hänen diabeteksensa parani LCHF ruokavaliolla. Naurettavaa kyllä, hänen parantumisensa jyrätään kärryiltä pudonneelta viralliseelta taholta
   Katso ohjelma:
   http://arenan.yle.fi/tv/1863655

   Se även dessa två artiklar om inslaget (som kan kommenteras):
   Lasse pääsi eroon diabteksestaan.

   http://svenska.yle.fi/artikel/2013/05/09/lasse-tog-farval-av-diabetes

   Kenen ravintoneuvvoihin luottaa ?
   http://svenska.yle.fi/artikel/2013/05/09/vems-kostrad-kan-man-lita-pa

   Omia ajatuksia:
   Valitettavasti istun niin hitaan yhteyden takana että seurasin ohjelmaa ”pätkittäin”. Kauhistuttavaa, naurtettavaa suhtautumista viralliselta taholta. Diabetesliiton edustaja onnistuu munimaan todellisen, sinänsä päivän hoitofilosofiaa tukevan multamunan:
   ”Sitä vartenhan meillä on insuliinia”.
   Ylläoleva vastauksena kysymykseen onko sokeritautiselle hyväksi syödä sitä täysin älytöntä määrää hiilihydraatteja mitä hänkin lämpimästi suosittelee.
   Hän ehkä voisi suositella myös sääriluun katkaisua kerran kuukaudessa motivoinnilla että ”sitä vartenhan meillä on kipsiä”?

   Sitten nämä tavalliset rallattelut hyvistä hiilihydraateista, kokojyvistä, ravintorytmistä ja liikunnalla laihtumisasta.
   Olen aikaisemmin tarjoutunut koekaniiniksi täysin valvotuissa olosuhteissa Diabetesliitolle.
   Jos joudun lääkitykselle heidän suosituksillaan niin Diabetesliitto maksaa 2000000Euroa valitsemalleni hyväntekeväisyysjärjestölle. Pyysin samalla varaamaan rahat valmiiksi.
   Vastausta ei ole tullut. Minulle juttu olisi kuin rankkari avoimeen maaliin.
   Sitten tämä pitkäaikaistulosten puuttuminen VHH:n kohdalla. Tutkimusraportteja ja käytännönkokemuksia löytyy useamman vuoden ajalta. Kysyisin sen sijaan missä on tutkimusnäyttä niin THL:n kuin Diabetesliiton suositusten kohdalla. Omansta mielestäni tulokset näkyy. Liikalihavuusongelma ja diabetesongelma on rajussa nousussa vähärasvaisen ruokavaliosuosituksen ja sen mukana seuranneen margariini ja kevyttuotehömpötyksen tahdissa.
   Tunelin päässä on kuitenkin hieman valoa. Kaikialla näkee varovaista siirtymistä oikeaan suuntaa, Ruotsissa menee lujaa ja Suomikin heräilee vähitellen.

   Yhdyn edelleen täysin professori ja tutkija Fredrik Nysrömin lausuntoon:
   ”Suomalaiset ravintosuositukset ovat blahaa, blahaa”.
   Valitettavasti suuren määrän diabeetikkoja ja liikalihavia vahingoksi mutta kaikki jotka ovat ylipainonsa pudottaneet ja verensokerinsa normalisoineet (meitä on paljon) ovat asiantuntijoiden kurssitusten mukaan ”yksittäistapauksia”, Naurettavaa.

   Nyt sitten turvallisin mielin jatkamaan LCHF ruokavaliolla joka on pitänyt painoni kurissa ja diabetesoireet poissa 4-vuotta. Kiitos aikaa ja tutkimusraportteja seuraavat lääkärit ja tutkijat jotka pidätte tietonne ajantasalla ja keskitytte hoitamaan potilaitanne parhaalla mahdollisella tavalla lääkkeiden markkinoinnin sijaan.
   Kaikki 4 vuotta olen verkosta yrittänyt etsiä jotakin negatiivista tietoa LCHF ruokaliosta sitä löytämättä. Irtonumeron myyntiä kohottavat kohu-uutiset mediassa on osoittautuneet pelkäksi ihmisten pelotteluksi ja usein viralliselta taholta. Täysin vastuuntunnotonta touhua ryhmältä joka on vastuussa terveydestämme.
   Kyseesä on suurin skandaali terveydenhoidossa modernina akana.

   Hyvää keväänjatkoa kaikille.
   Veijo

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onnea Sofia! Stefan jätti Eiran asunnon vuokrat maksamatta!

   Stefanilta karhuttiin yli 33 000 e vuokrasaatavia Helsingin käräjäoikeudessa, kertovat mediat. Tämä on julkista tietoa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   396
   12109
  2. Pääministeri Sanna Marinin menehtyneen Lauri-isän

   rankka elämä - avautui ongelmistaan viimeiseksi jääneessä haastattelussaan: "Olin minä ihan hyväkin isä, kun Sanna oli pikkuinen" https://www.seiska.f
   Maailman menoa
   128
   6075
  3. MARTINA,anna jo Sofian olla rauhassa!

   Martina jätä jo Sofia rauhaan.Stefan ja Sofia ovat yhdessä ja koita jo hyväksyä se!On lapsellista olla mustasukkainen Sofialle.Stefan ei tule jättämä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   266
   5164
  4. Arvokas pylly-haaste??!!

   Sano ei slutshamingille! Somessa kampanjoidaan pyllykuvilla kehorauhan puolesta Jokaisen tulisi voida nauttia kesästä juuri sellaisissa uima-asuissa
   Maailman menoa
   164
   3709