Oikea Leijonien Olympiajoukkue 2014(Jalosen näköinen joukkue!)

juha82friikki

Valtteri Filppula-Mikko Koivu-Tuomo Ruutu
Ville Leino-Saku Koivu-Teemu Selänne
Janne Pesonen-Petri Kontiola-Juhamatti Aaltonen
Lauri Korpikoski-Olli Jokinen-Leo Komarov

Kimmo Timonen-Joni Pitkänen
Tony Lydman-Sami Vatanen
Sami Salo-Ossi Väänänen

Tuukka Rask
Pekka Rinne
Antti Raanta

Jalonen takaisin koutsiksi, mut kai se on pakko mennä Erkalla.

21

732

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Unohdin Jussi Jokisen!!!!!!!
      Jussi Jokinen korvaa kakkosessa Janne Pesosen!

      Unohdinko jonkun muun?

      • mielestäni Antti Miettistä ei pitäisi valita ryhmään, mut Erkka voi ottaa hänet.
        Petrell on harkitsemisen arvoinen pelaaja myös.

        Mut tuossa aika tarkkaan mun joukkue.


    • mmtt1

      Ruutu, Komarov, O. Jokinen, Väänänen out
      Granlund, Barkov, Pulkkinen, Lepistö in

      • Kiitos mielipiteistäsi mutta pakko KRITISOIDA tuota Komarovin poisjättöä LOL.
        OJ eli Olli Jokinen on myös varma valinta, ei kysymystäkään.

        Barkov on mielenkiintoinen valinta sinulta.
        Miehellä on RAJATON potentiaali.
        Mutta Pulkkinen? et voi olla tosissaan.
        Lepistö on hyvä valinta.
        Voisi korvata esim Väänäsen, mutta Väänäsiäkin tarvitaan jotka pitää kurissa vastustajan hyvin(huomaa kaksinkamppailut).


      • Tsenerälmänizer
        juha82friikki kirjoitti:

        Kiitos mielipiteistäsi mutta pakko KRITISOIDA tuota Komarovin poisjättöä LOL.
        OJ eli Olli Jokinen on myös varma valinta, ei kysymystäkään.

        Barkov on mielenkiintoinen valinta sinulta.
        Miehellä on RAJATON potentiaali.
        Mutta Pulkkinen? et voi olla tosissaan.
        Lepistö on hyvä valinta.
        Voisi korvata esim Väänäsen, mutta Väänäsiäkin tarvitaan jotka pitää kurissa vastustajan hyvin(huomaa kaksinkamppailut).

        Muuten olen Juha kerrankin kanssasi samaa mieltä, mutta jos OJ jatkaa ensi kaudella siitä mihin tällä kaudella jäi, niin ei mitään asiaa olympialaisiin.


    • rreed

      Hyviä pelimiehiä. Mutta aika hykkäävä joukkue. Ketään sentteriä näistä ei saa suostumaan puolustavaan pelaamiseen. Ei varsinkaan alivoimalla.

    • Temmeeme

      Jussi Jokinen mukaan ehdottomasti!! Vaikka jäi nyt Pittsburgissa pieneen rooliin kun Crosby palas sairastuvalta niin osaa Jussi Boy silti tehhä maalia. Nostaisin hänet 1-3 ketjun mieheksi ja hyvinhän tuo viime mm-kisoissa pelas Filppulan ja Koivun kanssa. Olli Jokinenhan sanoi että leijona pelit on hänen osalta loppunut eli tilalle nostaisin varmaan Granlundin. Kaikki tietää miten Miken viime kausi meni ja kaikki sanoo että liian huono ja menetetty kyky ja itketään ja voivotellaan. Minä kuitenkin uskon että Mikke nostaa varmasti tasoa viime kaudesta ja olihan se esim. Bratislavassa huikea kattoa miten nuori mies pyöritti Suomen peliä ja ylivoimaa. Ja Mikellä on huikee kyky saada ahtaassakin tilassa kiekko kerrassaan ilmiömäisesti joukkuekaverin lapaan. Ja maalivahteihinhan Suomi ei pitäis kaatua mutta nostaisin vielä Antti Niemen nimen. Pelaa erittäin korkeella tasolla vuodesta toiseen änärissä ja on saanut tasaisuutta otteisiinsa.
      Eli J.Jokinen, M.Granlund, A.Niemi mukaan ainekin. Ja saattaa olla että joku yllätys kortti, roolipelaaja nousee jengiin. esim. L.Petrell. Mutta oli nimilista sitten mikä, niin toivotaan jätkille menestystä ja meitsi ainekin uskoo Erkkaan. Toimihan homma Torinossakin. Ja muute World cup palaa 2016!!

    • Vihmova vesisade

      Nyt nopeasti yhteys Teemuun. Jos meinaatte voitaa MM-kultaa.

      • Juha822222

        mie ainakin(perkele) Jalosen saappaissa ottaisin Selänteen.
        Toisi RUTKASTI kokemusta kokemattomaan ryhmään ja lisää tulivoimaa ja uuden ulottuvuuden(eli Temen nopea hyökkäyspeli ja Temen voisi sijoittaa vaikka Pihlströmin kenttään jossa kaksi tosi nopeaa luistelijaa eli Teukka ja Pihlström)


    • pappa lindström

      Jos jonkinlaista menestystä halutaan, jätetään katsomon puolelle;

      Saku Koivu, Teemu Selänne, Janne Pesonen, Olli Jokinen, Kimmo Timonen,
      Joni Pitkänen, Tony Lydman, Sami Salo ja Ossi Väänänen.

    • jaskakerala

      V.Filppula - M.Koivu - T.Ruutu
      J.Jokinen - S.Koivu - T.Selänne
      L.Korpikoski - O.Jokinen - M.Granlund
      L.Leino - L.Komarov - L.Petrell

      K.Timonen - J.Pitkänen
      S.Salo - T.Lydman
      S.Vatanen - I.Melart

      P.Rinne
      T.Rask
      A.Niemi

      Tol joukkueel tulis ainaki mitali..

      • Onhanse

        Kontiola?
        Barkov?


      • I. veke

        "Tol joukkueel tulis ainaki mitali..." vain jos Melart veke.
        ryssii jotain kumminkin taas...


    • d.sedin

      kannattaako sinne lähteä.....vituttaa vain jälkeenpäin....kumminkin

    • vinskilindqq

      Selänne ja kumppanit ovat lopettaneet uransa maajoukkueessa, joten ottakaa asioista selvää ennen kuin rupeatte kaavailemaan Leijona joukkuetta.

      • Tsenerälmänizer

        Nyt on kyllä pakko sanoa sulle, että itse seuraan hitusen lätkää ja pelaan kanssa pikkusen, joten kannatas sunki miettiä omalla järjellä ja lukea haastatteluja yms. ennen ku tuut tänne pätemään. Jos Selänne vielä jatkaa yhden kauden, niin olen 100% varma ja niin ovat monet julkisuuden jääkiekko analyytikot, että Teemu lähtee tavoittelmaan vielä kerran jo useasti käsistä lipsunutta olympia kultaa!


    • Hyvä Ipa

      Jättäkää Selänne pois ja Saku Koivu
      Ottakaa Ilveksestä pelaajia , siellä on hyvä junnuvalmennuskin. Kaikki junnujoukkueetkin olivat viivan alapuolella , niin kuin edustuskin oli

      hYVÄ KASVATUS

    • Nimi hukassa

      Jaskan joukkueella juhlisimme nyt MM-kultaa.

      Valmentajana pitäisi olla : Turkulainen, silmälasipäinen iso kaveri.

    • miuha

      1. j. jokinen-m. koivu- t. ruutu
      2. Granlund-Filppula-korpikoski
      3. Bergenheim-Barkov-Selänne
      4. Komarov-Kontiola-Lehterä

      puolustajat:
      timonen-lydman
      lepistö-väänänen
      vatanen-määttä

      maalivahdit: Rask Lehtonen Niemi

    • bürgeri

      J.Jokinen - M.Koivu - T.Ruutu
      Granlund - O.Jokinen - Kontiola
      Filppula - S.Koivu - Selänne
      Korpikoski - Komarov - Hartikainen

      Timonen - Salo
      Vatanen - Väänänen
      Määttä - Lepistö

      Rask-Lehtonen-Kukatahansa

      Maalivahdit on kärkitasoa. Sitten T.Ruutu on kysymysmerkki, loukkaantuuko taas. Samoin SamiSalo, loukkaantuuko taas. Pitkänen ei ehdi toipua kisoihin, ja siksi pakkikalusto on huono. Barkov on taitosentteri, mutta niitä on jo tarpeeksi, ja paremmat ensin.

      Ketjukoostumukset voi pyörittää melkein miten päin tahansa. Mutta kokeilisin hyvää maalintekijää Jussijokista ykkösessä. Filppula on myös hyvä hyökkäyspäässä, hän on ehkä Mikkokoivun jälkeen kokonaisvaltaisin pelaaja. Mutta en laittaisi kahta jokapaikanhöylää samaan kenttään, vaan Filppula tasapainoittamaan kahdensuunnanpelaamista tuonne pappakenttään. Tosin Filppula, J.Jokinen, Granlund voidaan vaihtaa kuinka päin tahansa 1-3 kenttien kohdilla. Myös O.Jokinen voi pelata laidassa, ja tätä voi myös kokeilla Selänteen ja Koivun kanssa. Toisaalta sitten joku Korpikoski voi stuntata vaikka ykköskentässä, jos joku epäonnistuu tai loukkaantuu, on se niin kova jätkä. Mutta paras hyöty korpedosta saadaan irti ns shutdown ketjussa. Väittäisin että ehdottamaani neloskenttää vastaan olisi aika v**tumainen pelata. Ainoastaan M.Koivun ja S.Koivun pelipaikat voidaan suoraan lukita noihin asemiin, ja Selänne myös Sakun vieressä. Saku ei enää pisteillä juhli, mutta käy hyvin tuonne kolmoseen, joka pelaa jo vähän puolustusvoittoisempaa peliä. Saku ja Valtteri kolmosessa, niin kyllä siinä olisi niin todella älykkäät puolustusosaajat, ja puolustuskannallahan Suomi niissä kovissa peleissä kuitenkin on. Siinä sitten Teukka kärkkymässä kun vastustaja turhautuu ja tekee virheen, ja Teemuhan ei tunnetusti montaa maalipaikkaa tarvitse kun häkki heiluu. Dominoivaan pyöritykseen vastustajan päässä Sakusta ja Teemusta ei enää ole, mutta he osaavat kääntää äkkiä peliä, kun vastustaja tekee virheen. Ja Valtteri moniosaajana siinä vielä tukemassa. Tietysti jos T.Ruutu on loukkaantunut, niin Valtteri sitten ykköseen tekemään sitä kaivamisroolia, hän pystyy siihenkin. Kun taas J.Jokisen vahvuus on siinä maalinteossa, kiekoton pelaaminen on vähän huonompaa hänellä. Sitten Kontiola on myös pelillisesti Jokisten luokkaa, tai ainakin lähellä, eli minun papereissani kakkoskentän kamaa. Puolustuspäässä Kontiolalla ei tee mitään, joten kolmoseen tai neloseen ei kannata laittaa, varmasti hänelle käy rooli kuin rooli, mutta paras hyöty hyökkäävään suuntaan pelatessa. O.Jokinen on ehkä ainut mielialapelaaja, siksi antaisin tälle kakkoskentän viitan, ettei pelaa huonolla motivaatiolla. OJ on kuitenkin Koivun ja Filppulan jälkeen kolmanneksi paras pelaaja, ja osaa tehdä maaleja, ulottuva ja isokokoinen pärjää fyysisessäkin pelissä.

      Rannalle jää auttamatta Lehterät, Barkovit, Leinot, Aaltoset, yms. Niin hyviä pelaajia kun ovatkin, mutta kun löytyy parempia. Ja kun kaikkiin kenttiin ei voi laittaa kiekkotaiteilijoita. Ykkös ja kakkoskentät on niitä hyökkääviä kenttiä, kolmonen on jo vähän puolustavampi, ja nelonen se telaketjuosasto.

      Joensuu ja Bergenheim on niitä jotka kärkkyy sitä 13 hyökkääjän paikkaa. Siksi että pystyvät pelaamaan roolia kuin roolia. Puolustuksesta onkin jo sitten aivan sama mikä Kukkonen sieltä tulee täytemieheksi, ei se voi paljoa tuosta huonontua. Siksi antaisin paikan nuorelle Määtälle, kun ei Kukkoset yms ole yhtään parempia. Ja Määttä pelaa kuitenkin Pittsburghin vakiokalustossa, ei se nyt niin kovin huono voi olla. Tietysti isossa kaukalossa Määttä ei ole paljoa pelannut, joten siinä mielessä kysymysmerkki, ja nuori ikä, mutta kokeillaan.

    • ???

      kolme sentteriä kakkosketjussa? toki ymmärrän että granlund voi pelata myös laidassa, mutta kontiola?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7000
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      30
      2731
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2303
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      86
      1987
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1695
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      8
      1502
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1387
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1361
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      32
      1278
    Aihe