Aihe

kiltti tyttö ja kaksi pahistyttöä vol 1

kilttityttönen

Mua alkaa jostain syystä monesti panettaa kun luen (olen yliopisto-opiskelija) ja mieleeni on tullut fantasia siitä, että palaan johonkin yläasteaikoihin kun olin vielä kiltti tyttö. Minulla ei ollut pahoja tapoja enkä kiukutellut vanhemmilleni. Olin neitsyt ja hoidin tarpeeni sormeilemalla itseäni salaa. Katselin sivusta miten pahis-tytöt kulkivat kaulat syötynä ja tupakalle käryten. JOllain tavalla nämä pahis-tytöt kiihottivat minua. Kun yksikin, jota nimitän vaikka saijaksi, katsoi minuun, tunsin lamaantuvani täysin ja alkavani änkyttää. Myöhemmin kun muistelin saijaa, tunsin miten alapääni alkoi sykkiä ja oli pakko masturboida salaa.

Palaan fantasioissani monesti siihen ikään kun olin viidentoista.. oli kevät ja koulu loppupuolella... pian alkaisi kesälomat ja syksyllä lähtisin lukioon, pahis-tytöt amitsuun... olen kiltisti lukemassa kotiläksyä kun saija ja kaverinsa katja tulevat luokseni ja yllättävät minut täysin. He naurahtavat ja toteavat "siinä se kiltti tyttö lukee kotiläksyä, luulis olevan parempaakin tekemistä".

Pahis-tyttöinä heillä on mukana siideriä ja tupakkaa ja he katselevat mua päästä varpaisiin kun makaan sängylläni, ikään kuin eivät olisi nähneet samanlaista ilmestystä koskaan. Tytöillä on kahisevat nahkatakit, punamustaksi ja tumman ruskeaksi värjätyt tukat ja mustat meikit. "voi jumalauta" toteaa katja ja alkaa kikattaa...

Tilanne on jotenkin yllättävä koska tunnen oloni jotenkin samaan aikaan epämukavaksi mutta pikku hiljaa minussa herää ihmeellinen kiima ja halu. Tuossa nuo kaksi tyttöä ovat yläpuolellani.. heillä on valtaa ja voivat tehdä minulle mitä tahansa.. poskeni alkavat vähän punoittaa ja suljen kirjan hengittäen vähän raskaammin.

Tytöt käyvät istumaan ja ottavat kulaukset siideriä. Heistä tuoksuu hajuveden lisäksi lievä tupakka ja makea siideri. Saija tuijottaa minua mustaksi meikatuin silmin. en voi sille mitään että nännini alkavat nöpöttää ohuen paitani läpi ja käteni täristä. Tytöt huomaavat sen ja ensin ihmettelevät, sitten alkavat kikattaa. "no mikä ny tuli.... uuuu kato noita nännejä katja, nehän on ihan pystyssä...!" katja nauraa ja nappaa kirjan kädestäni heittäen sen kauemmaksi. "Nyt se on niin, että tehdään jotain muuta ku luetaan!". Katja ottaa käsistäni kiinni ja pitää niitä paikallaan niin, että tärinä lakkaa... "hei, sido sen kädet sinne sängynpäätyyn!" saija riemuitsee.. katja tekee työtä käskettyä.

Kiimani alkaa olla valtava. Olen kuin sulaa vahaa kahden pahistytön käsittelyssä kun he sitovat käteni sängyn päätyyn kikattaen keskenään. Olen vaistoavinani heissäkin pientä kiimaisuutta. Saijan pahan katseen seasta näkyy ikään kuin lievä epävarmuus ja vetovoima välillämme on valtava. Tytöt ottavat lisää siideriä ja siirtyvät tuijottamaan nännejäni jotka nöpöttävät... "tekeeks sun vähän mieli?" saija kysyy ja katja nauraa samalla. Minun on pakko sulkea silmäni ja huokaista. Tytöt alkavat yhteistuumin tökkiä nännejäni ja lopulta repivät paitani päältä. "hei katotaa mitä tapahtuu ku hierotaan näitä nännejä, nehän seisoo ku miehen kulli!" saija kiljaisee..

Tunnen kuinka jalkovälissäni sykkii voimakkaasti ja alapää kostuu suorastaan valuen. En ole koskaan aikaisemmin ollut näin kiihottunut. Tunnen voimakasta tarvetta hieroa itseni hekuman huipulle. Huuliltani pääsee voihkaisu kun tytöt hierovat nautinnonnappuloitani ja ovat selvästi itsekin kiihottuneita. Alapääni sykkii ja valuu ja lopulta on pakko liikutella lantiota. Tytöt kääntävät katseen pienen hameen verhoamaan alapäähäni. Pienen hiljaisuuden jälkeen he vetävät hameeni ja alushousuni alas ja näkevät pienen karvoituksen verhoaman alapääni.

Näky selvästi kiihottaa näitä kahta pahistyttöä, jotka katsovat kiimasta turvonnutta pilluani hyvin läheltä ja koskettelevat sitäkin varovasti. "kato ny miten märkä pillu", toinen tytöistä sanoo. "ootkos koska viimeks runkannu?" kysyy Saija selvästi itsekin hieman kiihottuneena. Käteni ovat yhä sidotut ylös ja nännini seisovat kivikovina toivoen kosketusta ja kiima on käynyt niin kovaksi että tekisi mieli huutaa...

...jatkuu...

0

2662

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Takaisin ylös

   Luetuimmat keskustelut

   1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

    Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
    Kotimaiset julkkisjuorut
    206
    16261
   2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

    Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
    Maailman menoa
    334
    5810