"Jaajo Linnonmaa käärii jättisummia vedonlyönnistä!"

dsfhgd

Minkähänlainen sopimus Nordicbetin kanssa?

12

1062

  Vastaukset

  • Doh. Jos muut buukkerit tarjoaa 10-20 taalaa jokaisesta kaverista jonka saat pelaamaan, niin tuskin nordicbet sen vähempää tarjoaa.
   Sitte kaikki muut edut, kilpailumatkat jne.
   Yhteisössä on tällä hetkellä n. 30'000 jäsentä. Tuskin kaikki pelaa nordicilla, mutta kuitenkin suurin osa.

   Sitä paitsi, ei Jaajo voi oikein tuoda tipsejään esiin.
   Esim. Pesäpallo voitto jonka hän sai kiinni oli 8000€, ja jokainen ymmärtää, että jos tuo vihje ois ollut reilusti esillä ja jengi duunnat lappuja samalla rahalla nordicille ei tuo pulju kovin kauan pystyssä pysyisi.

   Ei siin mitään. Kaveri tekee duuniaan ja helvetin hienoo hyväntekeväisyyttä.
   Turha kenenkään on olla kateellinen diilistä jonka kaveri on tehnyt. Jokainen meistä voi kokeilla samaa. Tosin harvalla pelajaalla on yhtä hyvä julkisuus "hahmo".

  • Luin jostain, että jotkut firmat olivat luvanneet sen paluusta radioon 10.000 euroa, jotka oli myös lahjoittanut eteenpäin jollekin sairaalalle. Paljonkohan noi pokerimiljonäärit heittää rahaa hyväntekeväisyyteen?

  • Nordicbetillä on nykyään paskat kertoimet verrattuna mm. Paffiin. Se on helppoo pelata Nordicbetillä ilmaseks ja heitellä jälkikäteen voittolaput esille. Etukäteen ei tietenkään osu koskaan :DDDD Ihan sama Valavuorella jonka nimi pitäis olla Valevuori.

   Lopetin Nordicbetille pelaamisen huonojen kertoimien ja tollasen spedeilyn vuoksi.

  • Sehän on itsekin tunnustanut olevansa tappiollinen peluri. Jaajon mukaan "kaikki harrastukset maksavat, oli kyseessä baletti tai vedonlyönti" Eli vaikka se voittaakin usein ja paljon, niin panokset ovat isohkoja ja nettotulos tappiollinen. Mutta jos Nordicbet maksaa ja rahoittaa pelaamisen niin mikäs siinä.

   Tän palstan lukijoiden olisi hyvä ymmärtää, että voitollinen vedonlyönti vaatii myös paljon pelittömiä päiviä viikossa. Nettovoitto hankitaan täsmäiskuilla muutamana hyvänä pelipäivänä kuukaudessa. Vihjepuhelimet uskottelevat, että joka päivä on pelattavaa ja niillä on tottakai "voittavat rivit" tiedossaan. Voitollisella palaajalla pelittömiä päiviä voi kertyä runsaastikin, jos tarjonta on huonoa.

  • mut jos diggaa rahan tuhlauksesta ja kun ei diggaa shoppailusta,huorista ja viinasta?

  • "Ässä hihassa" taitaa olla itse Kokkolan lantapuntti eli Taavetti et sillei hei? Olet väärässä, kuten yleensä, koska joka päivä voi pelata voitollisesti, kunhan on Tepon kaveri et sillei hei! Tepon kisällikoulun yhteishaku alkaa kesäkuun alussa, joten kaikki yli 22cm kundit pysytelkää maisemissa et sillei hei!

   • Ketähköhän varta yli 22cm?


  • Tuo Jaajon juttu joka oli eilen ilttiksessä oli varmaan jotain kolme vuotta vanha ja suora kopio vanhasta artikkelista.

  • Ajatelkaa että sillä liimaletillä on lääkäri vaimo mutta tää kaveri on liikkuvaa sorttia niin ennemmin tai myöhemmin joku osuu kohdalle. Täällä jengillä ei osu kun oma kulli käteen ja aika usein. Mutta sellasta se on, elämä on valintoja.

  • lääkärit on kusipäitä.

   • Jaakon vaimo lääkäri ei voi olla, kun niin kauniskin kerran ompi. Odotan jo huomista kypsyä jaajolta ja muilta :p


  • Kuten huomaatte Jorma Vuoksenmaan vihjeillä on tehty suuria voittoja, kuten Jaajon voitoista voidaan päätellä!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   303
   13809
  2. Stefu ylireakoi

   Stefulla on kyllä tosi huono itsetunto tai on tosi epäileväinen luonne jos sen takia jätti Sofian että tää kävi Nikon ovella. Sofian tavaroita vielä N
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   5822
  3. Miksi Suomessa on niin paljon homeasuntoja?

   Missä se kuuluisa rakennustaito on? Taloja ei hoideta, mutta ei talon home voi johtua pelkästään koneellisen ilmastoinnin puuttesta, eikä talon ilmast
   Maailman menoa
   105
   1416
  4. Miksi ei ole korona-ahdistusta?

   Mietin asiaa mutta en saa sitä päälle millään. Katselen kaupassa maski päällä olevia ihmisiä, lehtien lööppejä koronasta joka puolella, tartuntojen mä
   Maailman menoa
   74
   1290