ÄLÄ lankea PIKA-vippi-ANSAAN !!!

Haans.

Suomessa on voimassa härski KORONKISKONTA (= tuhansien prosenttien "korot") pikavippien muodossa samaan aikaan, kun rikkaille tarjotaan asuntolainaa liki ilmaiseksi. Miten tämä on mahdollista ja mistä tässä kusetuspelissä on kysymys, sitä valaisen hölmöille vippien nostajille nyt.

Pikavippifirmat eivät lantautuneet suomeen suinkaan sattumalta. Keskusta-oikeistolaiset muotoilivat kokoomuksen, keskustan ja "demarien" sekä rkp:n johdolla alan lainsäädäntöä siten,
**** että pikavippiryöväys on täysin riskitöntä ****

Tämä riskittömyys toteutettiin siten, että jos uhri (pikavipin nostaja) ei saakaan maksettua lainaansa, on pikavippi ulosottokelpoinen. Tämä oikeistolaisten muotoilu teki koronkiskonnasta ja -ryöväyksestä "laillista"

Tuhansien prosenttien korkoihin päädytään, jos uhri ei maksa vippiään ja asiat käsitellään keskusta-oikeistolaisessa ostetussa "oikeus"-laitoksessa. Silloin lankeavat maksuun kaikki "kulut" ja "korot" härskeimmässä muodossaan ja vielä "asianajopalkkiotkin". Kako-kepuli-"demarit" ovat näet juotoilleet asiat niin, että pikavippi-uhri on varma häviäjä tässä prosessissa.
Kaiken tämän avoimen ryöväyksen ovat keskustaoikeistolaiset mahdollistaneet pikavippifirmoille
**** ilman minkäänlaista tappioriskiä !! ****

Siksi, älä koskaan koske pikavippeihin, edes humalassa !!!!

Seuraavassa vähän lisää tietoa taustaa siitä, miksi keskusta-oikeistolaiset ovat luoneet erialisia lainakäytäntöjä erilaisille ihmisille. Pikavipit on luonnollisesti tarkoitettu vauhdittamaan kulutusta, joka on suomessa keskeinen osa verotusta:

http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=850028
(...suomalainen veroparatiisi )
http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=546559
( eri velkatyyppien olemuksesta)

MILJONÄÄRIT LUOTIIN JUURI TEITÄ PÖLKKYPÄITÄ VELKAKUSETTAMALLA
http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=390297

11

484

Vastaukset

 • Hienoa, on hyvä, että tulit kertomaan tämän asian, jonka me muut olemme tienneet jo yli kuusi vuotta. Ja hienompaa vielä, että jaat tämän tiedon kanssamme kuusi päivää ennen pikavippien loppumista.

 • eroarahasta.fi

 • 1000000 suomalaisella aikuisella pitäisi olla käteistä taskussa, eikä kännykkä/luottokortti/pankkikortti maksuvalmiutta, koska eivät osaa käsitellä näkymätöntä rahaa/maksamista, käteinen näkyy heti kun se lähtee kädestä, koko ajan tilanteen tasalla! Ei olisi niin paljon pikavippaajia/maksuhäiriöisiä.

  • Niin minä teen joka palkkapäivä. Maksan ensin laskuni ja nostan sitten kaikki rahani pois tililtä.
   Käytän vain luototonta pankkikorttia.
   Sitten jaan rahat neljään osaan. Yksi osa per viikko.
   Usein käy niin että kun seuraava tili tulee on pätäkkää vielä jäljellä ja ne loput laitan vanhaan kahvipurkkiin. Ennestään minulla on jo yksi vanha kahvipurkki täynnä seteleitä pahan päivän varalle.
   Joskus "repäisen" ja lähden ulkomaan matkalle.
   0,01 %:n korolla ei kannata rahoja pitää tilillä.


 • ÄLÄ OTA PIKAVIPPIÄ ellei ole rahat lopussa.

 • ILMAN MILJONÄÄREJÄ ei olisi pikavippejä ja tulisi suru puseroon kun raha loppu viikonlopun edessä. Juuri näiden miljonäärien ansiosta voit lähteä rahattomanakin lauantaina viihteelle tantshaamaan.

 • Miksi pitää lähteä kun raha on loppu, eikö voi säästää ja lähteä sitten. Pika vipillä kun lähtee ravintolaan voi laskea, että kalja tiskiltä 5€, mutta kun olen ottanut vipin niin maksaa minulle 10€!

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.