Abbey road

vinkiksivaan

Lontooseen kun pääsette, menette toki abbey roadille. Tästä voi katsella tapahtumia tuolla muistomerkiksi julistetetulla suojatiellä - lystikästä.

Kannattaa käydä savile rowlla sekä British museumilla (siellä Beatles on MOzartin vieressä).

http://www.abbeyroad.com/crossing

25

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Dhommi´´

      Sanokaas miksi Lennonia ei kelpuutettu Wienin hautausmaalle, jonne on sijoitettu Mozartin patsas ja lukuisten kuuluisimpien säveltäjien haudat? Kyseinen hautausmaa pitää sisällään jumalaisten Ludwig van Beethovenin, Johannes Brahmsin, Josef Straussin ja Franz Schubertin maalliset jäännökset.

      Olisiko syy ollut se, että soitto-, laulu- ja sävellystaidottoman alkuapinan sijoittaminen maailmanhistorian suurimpien musiikillisten sielujen joukkoon, olisi ollut pyhäinhäväistys?

    • 20 + 5

      "Sanokaas miksi Lennonia ei kelpuutettu Wienin hautausmaalle, jonne on sijoitettu Mozartin patsas ja lukuisten kuuluisimpien säveltäjien haudat?"

      -Onkos häntän sinne edes pyritty hautaamaan? Eihän Lennonilla ole mitään yhteyttä Wieniin. Lennon asui ja tuhkattiin NYC:ssä, perheensä edelleen asuu NYC:ssä, miksi hänen tuhkansa olisi pitänyt Wieniin viedä?

      Ja eikös tuo lause: "Olisiko syy ollut se, että soitto-, laulu- ja sävellystaidottoman alkuapinan sijoittaminen maailmanhistorian suurimpien musiikillisten sielujen joukkoon, olisi ollut pyhäinhäväistys?"
      kuuluisi sivupersoona-nimimerkki "Lennonkusee" älämölö-kirjoituksiin. Nyt Dhönnillä~~ taas meni kerran puurot ja vellit sekaisin.

      Mutta vihdoin Pakkomielle´´ on löytänyt pitävän argumentin millä halventaa hra Lennonia. Kauna häntä kohtaan yltää jopa haudan taakse. Joillekkin se on kipeää olla vähemmän lahjakas kuin jotkut toiset ovat/olivat.

    • Dhommi´´

      Lennon oli lahjaton amatööri musiikissa. Et sinä voi sitä asiaa toiseksi taikoa

      • dhönni

        Dhönnissä meillä on varsinainen diletantti.


    • Dhommi´´

      Minkä Lennon lahjattomuudelleen mahtoi? Hän ei oppinut harjoittelemallakaan soittamaan yhtään soitinta. Hänen laulunsa oli epävireistä, ja kappaleensa muutaman sävelen jankutuksia.

      Pääsyy on se, että Lennon ei ollut musikaalisuuteen taipuvainen. Musikaalisuus on ihmisen geeneissä ja hyvin perinnöllistä. Lennonin suvussa kaikki muusikot olivat olleet äärettömän huonoja.

      Lennon oli laiska, eikä jaksanut edes yrittää musiikissa.

      Lopputulos ei voinut olla muu kuin heikot kyvyt.

    • Lennonkusee

      Surkeinta oli Lennonin kohdalla se ettei hän edes tajunnut mitä on oikeasti laadukas musiikki. Hän luuli elämänsä loppuun saakka että Little Richard ja Elvis ovat parasta mahdollista musiikkia. Voiko tuollaisesta lähtökohdasta edes päätyä muuksi kuin tunariksi?

    • dhönni
    • 3 + 12

      "Minkä Lennon lahjattomuudelleen mahtoi? Hän ei oppinut harjoittelemallakaan soittamaan yhtään soitinta. Hänen laulunsa oli epävireistä, ja kappaleensa muutaman sävelen jankutuksia.
      ... jne" : ym. tyhjänpäivästä höpinää mitä ilmeisemmän epätäsmällisen totuuden höpertämisestä housut kintuissa yllätetyltä höpsöltä.

      -Mutta: Aha, no olipa JL:llä asiat huonosti, ja oli noin huonosti siitä huolimatta että on säveltänyt maailman eniten kuunnellun atonaalisen sävellyksen nimeltään Revolution no:9.
      Josta teoksesta ja sen suosiosta täytyy seurata että Sir John Ono(/Winston) Lennon oli tosiasiassa nykyklasarisäveltäjistä ylivoimaisesti suosituin.
      Lisäksi tiedämme että nimenomaan kyseisellä teoksella on luultavimmin ollut erittäin suuri ja ansiokas rooli keksinnön SKIP-nappi ilmaantumiseen CD-soittimiin.

      Mutta asiaan palatakseni edelleenkään ei selvinnyt miksi hänen tuhkansa olisi pitänyt haudata Wieniin sinne jumalaisten Ludwig van Beethovenin, Johannes Brahmsin, Josef Straussin ja Franz Schubertin kalmojen seuraksi?

    • dgdsgsgsg

      JOhnin ja Georgen haudalla olisi infernaalinen meno....

    • mr.mustard

      Toiveissa on todellakin Lontooseen pääsy jonain päivänä; sehän on yksi euroopan ja maailman suurimmista, legendaarisimmista kaupungeista, eikä vähiten musiikin ja Beatlesin takia, vaikka fabfour tietenkin onkin alkujaan Liverpoolista.
      Abbey Roadin suojatietä kun kerran...:)

    • Dhommi´´

      Lontoossa ja kaikkialla Englannissa saa kuulla sinfoniaorkesterien soittamana todellista laatumusiikkia, eli taidemusaa.

      Beatles ei ole edes sadan merkittävimmän englantilaisen säveltäjän joukossa.

      Englannissakaan yksikään sinfoniaorkesteri ei soita Beatlesia. Eikä soita kamariorkesterikaan. Tai klassiset kitaristit.

    • palloilija.

      -vai on Beatles Mozartin vieressä BM:ssä?...ja hyvin tulevat keskenään toimeen, heh...
      -eihän klassisessa musiikissa sinänsä mitään vikaa ole; se saa ihmisiä hyvälle mielelle, ehkäpä ja varmaankin muuttaa myös paremmiksi ja suvaitsevaisemmaksi joitakin, niinkuin Beatlesmusiikkikin luultavasti tekee...hyvä musa tekee hyvää...
      -eli vika sitten täytyykin kyllä olla tässä dhommitextaajassa, joka ei osaa ottaa vastaan musiikissa olevaa hienoutta, vaan tulee jostain syystä ilkeäksi ja aggressiiviseksi niitä kohtaan, jotka pitävät ehkä muunlaisesta musiikista...hieman on outo reaktio kaverilla...

    • Dhommi´´

      Eihän tässä nyt siitä ole kyse, että muiden musiikkimaku ketään haittaisi. Mutta on hieman vastenmielistä, jos joku oikeasti kuvittelee, että Beatles olisi yhtä hyvä kuin Mozart. Täytyy oikeasti jopa hieman vähälahjainen niin tunteakseen. Mozart oli jo lapsena ylivoimaisen kyvykäs säveltäjä verrattuna Beatlesiin. Kuuntele vaikka 11-vuotiaana sävelletty ooppera, ensimmäiset 10 sinfoniaa (joista eka valmistui Mozartin ollessa 8-vuotias) ja ensimmäinen pianokonsertto.

      Klassisessa ei tosiaan ole mitään vikaa, mutta Beatlesissa on paljonkin vikaa.

      • D:n muisti pettää

        "Eihän tässä nyt siitä ole kyse, että muiden musiikkimaku ketään haittaisi"

        Näin kirjoitti Dhommi, jota muiden musiikkimaku haittaa suunnattomasti. Ei saisi kuunnella Beatlesta tai muutakaan poppia. Aiemmin Dhommi kehoitti heittämään Beatlesin mäkeen ja kuuntelemaan vain klassista :D

        Kyllä sekopäänkin kannattaisi muistaa mitä on kirjoittanut ja mitä niissä kirjoituksissaan on kehoittanut.


    • pulloilija

      -ei vaan sinussa, dhommitextaaja, on sitä vikaa...ja tiedän että itsekin tajuat sen...

    • Dhommi´´

      Mutta jos minussa on vikaa, niin eihän se poista myöskään sitä, että Beatles on halpaa tusinamusiikkia, vai mitä?

    • bit like you and me

      Joka väittää tosissaan Beatlesin olevan halpaa tusinamusiikkia, paljastaa musiikkitietoisuutensa tason lähentelevän nollaa, tai sitten on vain paha olo, jota täytyy nimettömänä saada purkaa.
      .......
      -siinäpä vaihtoehtoni dhommitextaajalle.m.o.t

    • Dhommi´´

      Beatles OLI EHDOTTOMASTI halpaa tusinamusiikkia, koska se tehtiin muutaman (tai noin kahdeksan) simppelin soinnun varaan, ilman musiikillista taitoa. Biisien muodot, harmoniat, rytmit, tekstuuri on ihan pelkkää Abba-tyylistä pikkuiskelmää.

      ABBA = Robin = Beatles = Bieber

    • Hercules.

      Ja se riittää meille vallan hyvin! Mikset millään kestä sitä?

    • Dhommi´´

      Koska Robin ja Beatles eivät saa muodostaa kenenkään musiikkimakua, se on vaan niin väärin eettisesti ja inhimillisesti! :D

      Maailmassa on NIIN PALJON parempaa musiikkia kuin nuo, joten samalla tavalla kuin jonkun uskonnon omaksunut tai lapsen saamisen täyttymyksen kokenut vanhempi tms., tahtoo jakaa kokemaansa ja onneansa muille, niin minäkin koen velvollisuudeksi auttaa parkoja, jotka OIKEASTI kuvittelevat että Beatles on edes keskitason musiikkia.

      • tohtorieiparannaei

        Sitähän me olemme sanoneet: sinulla on uskonto.

        Uskonto tuhoaa mielen, on pahaksi ihmiselle. Etsi parannusta.
        Uskonto on uskon asia ihan määritelmällisesti.

        Vain uskova tuomitsee, Jeesus ei tuominnut. Ja Beatles oli suurempi kuin Jeesus.
        All you need is love.
        Sinäkin tarvitsisit rakkautta dhönni. Miksi torjut sen?


    • Dhommi´´

      Hanki elämä.

      "sinulla on uskonto."

      Ei ole.

      "Ja Beatles oli suurempi kuin Jeesus."

      Olet idiootti.

      "Sinäkin tarvitsisit rakkautta dhönni. Miksi torjut sen? "

      Lopeta lässytys, kuuntele oikeaa musiikkia ja lopeta Beatlesin kuunteleminen.

      • D-valehtelija

        "Eihän tässä nyt siitä ole kyse, että muiden musiikkimaku ketään haittaisi"

        Oi muistatko, Dhommi, kun tuon kirjoitit? :D


      • Dhommi´´
        D-valehtelija kirjoitti:

        "Eihän tässä nyt siitä ole kyse, että muiden musiikkimaku ketään haittaisi"

        Oi muistatko, Dhommi, kun tuon kirjoitit? :D

        Toki : )


    • ei paikkaa mennä...

      ....et anna ikinä mulle rahaa, pelkästään hassuja papereitas, ja kesken neuvottelujen sinä sekosit....
      ...mut oi, tuo taianomainen tunne; nowhere to go... :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      207
      8351
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4718
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      30
      2275
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2168
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1955
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1845
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1756
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1663
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1468
    Aihe