kipu takaapäin asennossa?

ggggiii

mun vaimolla on aina tuntunut kipua kun sitä panee takaapäin joten eipä ole itsellä tuota huvia kovin tarjolla :( mistähän tuo kipu voi johtua?

5

1179

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voi johtua?

      Kipu voi johtua esin kohdun suun ”tökkimisestä”

      Se johtunee väärästä lantion/emättimen asennosta ja korkeudesta. Kokeilkaa selän köyristämistä/notkolle taivuttamista ja tyynyä tms koroketta toisen alla. Jalkojen levittämisellä on myös vaikutusta asentoon.

    • minttuhelmi

      Itselläni ainakin n. viikko ennen menkkoja kohtu on sen verran alhaalla, että etenkin takaapäin paneminen sattuu juurikin siksi, että mieheni penis ärsyttää kohdun suuta. Koittakaa eri kierron vaiheissa, ja juurikin noita edellämainittuja asentovaritaatioita; mitä leveämmällä jalat ja peppu pyllistysasennossa -> penis menee syvemmälle. Jos naisella jalat lähekkäin, et pääse kovinkaan syvälle ja ärsytystä ei välttämättä synny.

    • arrvooja

      Aiemmat vastaajat kertoneetkin jo monta hyvää syytä, mutta kokeilkaas hiukan eri variaatioita, niin ehkä syykin selviää ja toivottavasti löytyy toimivakin, joka tuntuu molemmista hyvälle.

      Eli rennoin takaapäin asennon variaatio on tietysti lusikka, eli nainen edessä kyljellään, pyllistää mieheen päin, joka tulee takaa sisälle. Naisella jalat yhdessä -> tavara tiukkana, muttei mene niin syvälle. Jos näin koskee, voi olla että naisella vain on vaikea rentoutua takaapäin asennoissa -> lisää esileikkiä, ehkä orgasmi klitalta naisen rentouttamiseksi ennen yhdyntää.

      Sama asento, mutta naisen ylempi jalka nostetaan ylemmäs, mies voi laittaa toisen jalan väliin, jotta naisen ei tarvitse kannatella. Nyt pitäis olla tavara rennompana auki ja kalun ulottua syvemmälle helpommin. Jos syvät työnnöt nyt sattuu, taitaa osua kohdunsuulle.

      Sitten on noita pystyvariaatioita, joissa nainen voi olla asennoissa väliltä mahallaan sängyssä, tyynyä lantion alle, kontillaan, seisaaltaan seinää tms vasten, selkää notkistella ja sisäänmenokulmaa vaihdella, kunnes alkaa tuntua hyvältä.

    • pömppis

      Naisesi emätin voi olla kallellaan taaksepäin, jolloin kikkelisi tökkii virtsarakkoa tai kohdun suuta, mikä aiheuttaa kipua. tai sinun kalusi on liian pitkä? pienellä asennonmuutoksella voi asia hoitua.
      kokeilkaa niin, että nainen pitää jalat yhdessä ja itse seisot hajareisin takana, naisen jalkojen molemmin puolin siis. nainen voi kumartua kunnolla niin paljon, että rintakehä ja poski on sänkyä/sohvaa vasten, sitten voi kokeilla tuntuuko paremmalta jos hän tuo yläkroppaansa tässä asennossa lähemmäs polviaan. Voi myös olla, että olet ratkaisevasti pidempi, niin sänkyä voisi nostaa hieman, jolloin sisääntulokulma muuttuu helpommaksi. Kyljellään eli lusikka-asennossa voi kans kokeilla ensin, sattuuko se.
      jos kalusi on liian pitkä naisen emättimeen nähden, kokeilkaa niin, että et upota sitä juurta myöten sisään. emätin on kuitenkin keskimäärin vain 8-12cm syvä, ja joillakin naisilla kohdun suu ja kaula työntyvät enempi alaspäin mikä lyhentää tietysti emättimen syvyyttä

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe