Paljas pelti näkyy

Ex A3

Ostin Daewoo nubira 1.8 sx:n. Huomasin juuri,että takalokasuojassa ja alustassa näkyy paljas pelti ilman mitään suojauksia.
Edellisessä autosssani Audi A 3:sa asiat oli aivan toisin. Taisin pistää käteni paskaan ainakin mitä tule tämeän merkin ruostesuojaukseen. Vaihtoon lähtee.

6

1883

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Wiwwe

      Uusissa autoissa on yleensä puhkiruostumattomuustakuu. Takuu edellyttää tosin auton käyttämistä tietyin väliajoin maahantuojan valtuuttamassa tarkastuksessa = Jos ruostetta huomaa se täytyy välittömästi korjauttaa. Kyseinen asia on pienellä pränttinä jossain käyttöohjeitten joukossa. Ja jos olet viisas ja kauaskatseinen, että suojautat autosi ruostesuojaamossa, niin takuu loppuu välittömästi. Mutta uskoisin, en siis ole varma, että autossasi näkyvä paljas pelti on edes sinkitty tai galvanoitu... Mutta mikään pintaan ruiskutettu aine ei ole ikuista, eli tervemenoa tarkastuksiin maahantuojan valtuuttamalle korjaamolle jos ruostetta ilmaantuu... Kaikesta rahastetaan nykyään, jopa auton ruostumattomuudesta...

      • Pirre

        Ei ole tarkoitettukaan kestämään. Daewoot on tehty näyttäviksi, mutta laatu on täyttä paskaa myös ruostumista ajatellen.


      • Mara
        Pirre kirjoitti:

        Ei ole tarkoitettukaan kestämään. Daewoot on tehty näyttäviksi, mutta laatu on täyttä paskaa myös ruostumista ajatellen.

        Tuo nyt on silkkaa liioittelua. Se kestää varmasti ruostumatta sen takuun puitteissa, mikä sille on kulloinkin annettu. Toisaalta nykyauton ei kat todella ole tarkoituskaan olla ns. ikuinen.


      • takuu

        Puhkiruostumattomuustakuu koskee ilman ulkoista syytä alkanutta ruostumista. Se EI siis koske kiveniskemästä tms. alkanutta ruostetta.
        Tuosta takuun loppumisesta, eri merkeillä on hieman eri politiikka. Hyundain mahaatuojan edustaja melkein suositteli alustan lisäsuojausta asiallisessa liikkeessä, ei kuulema vaikuta takuuseen.
        Työkaveri ohjattiin Renaultin huollosta erikoistuneeseen ruosteenestoliikkeeseen.
        Että sillai.


    • -ah-

      Itselläkin Nubira ja huomasin ihan saman jutun jokin aika sitten. Sitä en tiedä onko tuota peltiä käsitelty millään. Useimmissa autoissa se on maalattu mustaksi tai päällystetty jollakin aineella. Tiedä sitten tekeekö moinen päällystys pellistä todellisuudessa sen ruoste kestävämpää.

      Minulle asialla ei sinänsä ole hirveästi väliä, koska olen ruostesuojauttanut joka ikisen ostamani auton, ja niin aion suojauttaa Nubirankin.

    • Sami

      eikös siinä ole kuitenkin (muovi tms.) pinnoite maalipinnan päällä. se pinnoite on vain noissa väritön, kun yleensä se on mustaa tai harmaata.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2823
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2170
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1972
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1816
    6. 160
      1804
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1777
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe