Erilaiset libidot?

x000x06

Ajattelin kirjoitella tänne ja purkaa hieman fiiliksiä. Ehkä tämä ei tuo ratkaisua, mutta voihan olo helpottua.

Oma tilanteeni on sellainen, että kaikki muu parisuhteessa on hyvin paitsi seksielämä, mukaanlukien myös läheisyyden puutteen. Eli se mikä meillä on läheisyyttä, on nopea suukko ja satunnaisesti arkisen kiireen ohessa pieni halaus.

Ikävää myöntää, mutten oikein edes muista tarkasti sellaista läheisyyden hetkeä, jolloin olisimme halailleet, suudelleet hitaasti ja pehmeästi, katsoneet toisiamme silmiin ja tunteneet hyvää oloa hellyydestä.

Olemme keskustelleet asiasta jo pitkään ja molemmat tiedostamme ongelman. Olen tavallaan hyväksynyt vasten tahtoani sen, että parisuhteeseeni ei kyseiset asiat kuulu, mutta teen sillä tavalla selvästi haittaa vaan itselleni. Vaimoni tietää varmasti minun kärsivän, sillä olen aina ollut hyvin seksuaalinen ihminen ja nauttinut siitä, että saan antaa hellyyttä ja nautintoja toiselle. Tämä on vaan välillä raskasta kun en saa sitä rakastamalleni naiselle toteuttaa.

Olen kuitenkin komea jonkin verran yli kolmekymppinen mies ja persoonallisen näköinen, joten ulkoisista seikoista sen ei pitäisi olla kiinni. Viihdyn kotona ja yritän olla hyvä mies. En koskaan kerjää huomiota enkä alistu pyytämään hellyyttä, joten voisin kuvitella, etten ole millään tavalla ällöttävä tai painostava.

Elänkö nyt lopun elämäni vain tyytyen kohtalooni elää ilman hellyyttä, intohimoa ja sitä tunnetta, jolloin aika unohtuu kun kaksi ihmistä kietoutuu yhteen?

5

284

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jfgjyurur

      Olen sinua kymmenisen vuotta vanhempi mies ja osittain samanlaisessa tilanteessa. Meidän eromme on kuitenkin se, että minä en ole kovin seksuaalinen ja hellyyttä tarvitseva, kuten sinä ilmeisesti olet.

      Sinun pitää puntaroida suhteen hyvät ja huonot puolet ja tehdä johtopäätöksesi. Itse olen sisäistänyt, että kumppanini ja suhteemme hyvät puolet ajavat niin paljon tämän "puutteen" yläpuolelle, että hyväksyn hyvin vähäisen hellyyden ja olemattoman seksimäärän.

      Mutta itse en tosiaankaan ole kovin seksuaalinen, että jos olisin, johtopäätös voisi olla toinenkin....

    • x000x06

      Kiitos vastauksesta.

      Luettuani tämän palstan kirjoituksia, ongelmani ei taida olla kovinkaan harvinainen. Ja syitä hellyyden, huomion ja seksin puuttumiseen on varmasti yhtä paljon kun on parisuhteitakin.

      Olen puntaroinut asioita vuosien ajan ja tullut omassa mietinnässäni siihen tulokseen, että vain seksittömyyden takia en halua luopua muuten hyvästä elämästä ja ystävästä. Ja siltä tämä joskus tuntuu, että elän hyvää parisuhdetta ystävän kanssa.

      Pidän toki tätä ihan hyvänä, että arvostamme toisiamme ystävyyspohjalta emmekä pidä toisiamme itsestäänselvyyksinä, mutta se intohimo, se puuttuu täysin. Tietenkin sitä on tänne turhaa ruikuttaa, mutta puran tässä tuntemuksiani.

      Joskus ja aika useinkin kaipaan sitä, että jo katseesta näkee kuinka paljon toista haluaa. Sitä kun hellä pehmeä huulten kosketus kaulalla saa toisen värähtämään. Ehkä juuri se on ongelma, että itse olen tällainen, romanttinen ja erittäin seksuaalinen.

      En tiedä olisiko tähän tosiaan mitään muuta ratkaisua kuin puntaroida vielä minkä arvoisena itse pidän omaa seksuaalisuuttani. En usko, että epärehellisyys ja nautintojen hakeminen muualta auttaisi, ainakaan pitkäkestoisesti.

      Olen myös miettinyt kysyä, että josko saisin luvan kanssa etsiä apua tähän, mutta uskon jo kysymyksen itsessään olevan loukkaava. En tiedä, en todellakaan tiedä mitä tehdä. Osaksi haluaisin antaa edes jollekin tämän sisälläni olevan intohimon, mutta se taitaa olla jo tuhoon tuomittu ajatuskin.

    • x000x06

      Jos jollain on kokemusta esim. "kirjekaverista", jonka kanssa edes mielikuvituksellisesti voisi vaihtaa eroottisiakin ajatuksia? Voisiko sellaisesta saada iloa ja pilkettä silmiin? Vai onko täysin typerä ajatus?

      En ehkä pitäisi tätä pettämisenä, vaikka se sitä ajatuksen tasolla onkin. Näin epätoivoista tekstiä on jopa itse sääli lukea, mutta jotain on pakko keksiä.

      En kaipaa nyt sitten mitään ikäviä ja herjaavia kommentteja kiitos, mutta olisin kiinnostunut asiallisista kommenteista.

      • ryruryuury

        Onhan noita seksichatteja, mut niis kyl suurin osa "naisista" on miehiä, mut muutaman kerran oon chattaillut oikean naisen kans tosi kiihkeitä


    • Mie vaan

      Ehkä kannattaisi hieman tutkiskella mielessäsi missä vaiheessa suhde on lipsahtanut noin? Kai teillä alkuun oli kuitenkin intohimoa, kun olet "loukkuun" päättänyt jäädä?

      Missä vaiheessa seksi ja hellyydenosoitukset jäi ja mistä syistä? Vai oliko suhde tuota jo alusta asti? Mitkä elämänmuutokset on ajaneet tilanteenne noin? Lasten ilmaantuminen, työurat ja niiden paineet, erilainen arvomaailma?

      Kai teillä kuitenkin edes joskus seksiäkin on? Ja kun seksiä on, miten hän silloin toimii, haluaako sinun myös hyväilevän eri tavoin, sormea, suuta, leluja, hierontaa? Vai meneekö niin, että no pane nyt sitten äkkiä jos kerran on ihan pakko? Saavuttaako hän seksinne aikana tai esileikeissä orgasmin? Tämä on tärkeää, koska kuka nyt jaksaa sukuelimiä kovin kauaa hinkata, jos ei koe myös huippua?

      Entä jos hän haluaisikin rajumpaa miestä, joka ottaa vain eikä kysele lupia siihen, suutelee kovin ottein, halusi nainen sitä tai ei ja päättäväisyys saa lopulta hänen eläimelliset halunsa heräämään? Nämä on vain vaihtoehtoja, joita kannattaa ainakin pikaisesti pohtia.

      SItten suhteenne muuhun tilaan, teettekö yhdessä asioita muuten? Vai onko suhde vain yhdessä asumista, kämppiksinä olemista? Kenties yhteisten lasten hoitoa ja molemmilla tavallaan "oma elämä" siinä arjen keskellä?

      Miten hän perustelee sen, ettei välilläne selkeästi hänen taholtaan ole hellyyttä ja intohimoa, miten hän kokee sen? Onko kertonut syitä koskaan käyttäytymiseensä? Huonoja malleja tai ikäviä kokemuksia lapsuudenkodissa tai edellisissä suhteissa?

      Miten hän kokee itsensä naisena? Kokeeko itsensä seksikkäänä, naisellisena, hyvännäköisenä vai vähätteleekö itseään ja ehkä jopa häpeilee ulkomuotoaan? Hyvä itsetunto on sama seksuaalisuudelle, kuin tuuli on tulelle, huono taas kuin tihkusade...

      Käyttekö itsekseen viihteellä jompi kumpi tai molemmat, onko yön yli menoja tai vaikkapa työmatkoja hotelliöineen? Näissä jutuissa on helppo pyörittää kakkosuhdetta ja sellanenkaan ei ole parisuhteissa poissuljettua.

      Miten usein olet yllättänyt hänet, vaikkapa vienyt kukkia, antanut korun, vienyt extempore ulos syömään, teatteriin tai elokuviin? Etukäteen valmisteltu hotelliyö, kuoharipullo matkaeväänä voi herättää myös uinuvan seksipedon hänessä. Itse vastaavassa tilanteessa veisin naiseni uusiin kokemuksiin, vaikka juurikin teatteriin, illallinen perään, yökerhon kautta hotelliin.. Lastenhotio yms seikat jo etukäteen järjestettynä. Ihme ellei tuollaisesta nainen kuin nainen pehmene edes yhdeksi yöksi. Tai jopa viikon/kahden ulkomaanmatka, toinen kuherruskuukausi (tai se eka jos jäi väliin nuorempana)..

      Mites kotitöiden tasapuolisuus, pidätkö huolen, että hänelläkin vapaa-aikaa vai onko töistä tultua toinen työpäivä edessä kotona, ruuanlaitto perheelle, pyykkiä, tiskiä, imurointia, jne..

      Tässäpä kysymyksiä pohdiskeltavaksi, kaikkiin tuskin haluat täällä vastata, mutta näistä aika monessa suhteessa kivestää ja veikkaan että teillekin edes hetkellinen apu jostain mainitsemistani jutuista kokeiltuna voisi olla..

      Kuumempaa kesää teille!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1837
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe