Suomenruotsalaisiin kohdistuneet uhkaukset voivatkin olla!

mitä mieltä olet?

Olisiko niinkin yksinkertaisesta asiasta kysymys kuin uhasta, että pakkoruotsi poistuu?

Meneillään oleva kansalaisaloite pakkoruotsin muuttamisesta vapaaehtoiseksi voi olla se syy miksi näitä uhkauksia tulee. Suomenruotsalainen pelko, että etuoikeuksista voi joutua luopumaan saa käyttöön kaikkein likaisimmatkin temput. Ettei vaan ole "omista" uhkauksista kysymys?

6

59

  Vastaukset

  • Kyse ole vaan suomenlampaan tyhmyydestä,mäkätetään kun muutkin mäkättää.

  • Samaa minäkin mietin. No, aika näyttää mikä on totuus?

  • "Olisiko niinkin yksinkertaisesta asiasta kysymys kuin uhasta, että pakkoruotsi poistuu?"

   Ai tyyliin että: Poista pakkoruotsi tai minä tapan sinut ja perheesi niin että veri lentää Ruotsiin asti.

   No miksei uhkaaja sitten sanonut niin vaan vaati SuoLin edustajaa Bettinan sohvalle? Mitä Bettinalla on tekemistä pakkoruotsin kanssa?

   Hei nyt järki käteen! Toteat itsekin että pakkoruotsi on yksinkertainen asia, niin se on minustakin mutta tappouhkaus ei sitä todellakaan ole! Nyt on kyse elävästä elämästä ja oikeista ihmisistä eikä mistään videopeleistä!

   Joku raja noille teidän selityksillennekin!

  • Kyseessä on (Svenska) YLE:n ja Helsingin Sanomien suomenruotsalaisen päätoimittajan ja toimituspäällikön täsmäohjus kansalaisaloitettamme http://ruotsivapaaehtoiseksi.fi vastaan.

   Näin Bettina Sågbom Radio X3M:ssä: "När jag öppnade meddelandet tänkte jag först bara att aha, en galning igen. Jag blir ibland kontaktad av personer som skriver förvirrade meddelanden. Men det här meddelandet verkade inte förvirrat. Det var redigt skrivet. Det handlar nog om någon som har en agenda, säger Bettina och hänvisar till den pågående språkdebatten och till kampanjen där man samlar in namn mot obligatorisk svenska i finskspråkiga skolor."

   Siis "Kun avasin viestin, ajattelin ensin, että aha, joku mielipuoli taas. Minuun ottavat toisinaan yhteyttä henkilöt, jotka kirjoittavat sekopäisiä viestejä. Mutta tämä ei vaikuttanut sekopäiseltä. Se oli selkeästi kirjoitettu. Kyseessä on joku, jolla on suunnitelma, sanoo Bettina ja viittaa kampanjaan, jossa kerätään nimiä suomenkielisten koulujen pakkoruotsia vastaan." - - - - - Että sellainen tapaus.

   • Bettina koomisesti järkeilee, että uhkausviestin takana olisi pyrkimys edistää pakkoruotsi-kansalaisaloitetta.

    Miten ihmeesä se voisi edistää sitä!? Sehän tietysti vain haittaisi sitä!

    Tuo naurettava päättely osoittaa, että Bettinalle on pantu sanat suuhun, jotta hyökätään kansalaisaloitetta vastaan.


  • Mielestäni hätäapuna uhatuille pitäisi tarjota pakkosuomitakuuta etteivät syrjäydy Suomen pääkielestä ja kulttuurista. Mitään tälläisiä ghettoumisia ei saa missään tapauksessa tukea ja pakkoruotsi välittömästi vapaaehtoiseksi.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  • Pääministeri Sanna Marinin menehtyneen Lauri-isän

   rankka elämä - avautui ongelmistaan viimeiseksi jääneessä haastattelussaan: "Olin minä ihan hyväkin isä, kun Sanna oli pikkuinen" https://www.seiska.fi/Uutiset/Paaministeri-Sanna-Marinin-menehtyneen-Lauri-isan-rankka-elama-avautui-ongelmistaan Pääministeri Sanna Marinin, 34, isä Lauri Marin on kuollut. Hän oli kuollessaan 65-vuotias. Seiskan maistraatista saamien tietojen mukaan Lauri Marin kuoli viime viikon tiistaina 23. kesäkuuta.

   43
  • Arvokas pylly-haaste??!!

   Sano ei slutshamingille! Somessa kampanjoidaan pyllykuvilla kehorauhan puolesta Jokaisen tulisi voida nauttia kesästä juuri sellaisissa uima-asuissa kuin haluaa, #arvokaspylly-haaste muistuttaa. Eli perseet paljaiksi kaikki kehorauhan puolesta! https://www.iltalehti.fi/keho/a/c72b2e19-115c-42b4-a814-7d40718f93e7

   142
  • Onnea Sofia! Stefan jätti Eiran asunnon vuokrat maksamatta!

   Stefanilta karhuttiin yli 33 000 e vuokrasaatavia Helsingin käräjäoikeudessa, kertovat mediat. Tämä on julkista tietoa.

   358

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onnea Sofia! Stefan jätti Eiran asunnon vuokrat maksamatta!

   Stefanilta karhuttiin yli 33 000 e vuokrasaatavia Helsingin käräjäoikeudessa, kertovat mediat. Tämä on julkista tietoa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   358
   9727
  2. MARTINA,anna jo Sofian olla rauhassa!

   Martina jätä jo Sofia rauhaan.Stefan ja Sofia ovat yhdessä ja koita jo hyväksyä se!On lapsellista olla mustasukkainen Sofialle.Stefan ei tule jättämä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   260
   4994
  3. Arvokas pylly-haaste??!!

   Sano ei slutshamingille! Somessa kampanjoidaan pyllykuvilla kehorauhan puolesta Jokaisen tulisi voida nauttia kesästä juuri sellaisissa uima-asuissa
   Maailman menoa
   136
   2644