VALMET - se ELÄÄ!

Varavaraanі

Mitä sinulle tuo mieleen firma nimeltä VALMET? Traktorit tai jotain muuta maatalouteen liittyvää? Hienot VALMET-merkkiset seinäkellot, joita valmistettiin 1900-luvun puolivälissä?

VALtion METallitehtaat oli aikoinaan menestyvä ja arvostettu yritys, joka myöhemmin vuonna 1999 yhdistettiin Rauma oy:n kanssa uudeksi yritykseksi nimeltä Metso. Nyt Metso jakautuu kahteen osaan, ja sen suuremman, paremman osan nimeksi otetaan taas VALMET. Paluu menneisyyteen, eikä huono!

Jokainen Metson osakkeiden omistaja saa jakautumisen yhteydessä ilmaiseksi, kaupan päälle, yhtä monta VALMETin osaketta kuin mitä hänellä on aiemmin ollut Metson osakkeita.

Lue lisää:

http://www.arvopaperi.fi/uutisarkisto/metson herattaa valmetin henkiin/a905857?s=r&wtm=_-31052013&

3

143

  Vastaukset

  • osakkeita ilmaiseksi!

  • Joo, Metson markkina-arvo vähintään tuplaantuu ihan tuosta vaan, kun se jaetaan kahtia. Osakemarkkinoilla menee nyt muutenkin, niin vahvasti että ilmaiset lounaat ovat joka päiväisiä.

  • Valmet = Valtion metallitehtaat. Vähän arveluttaa tuo nimi. Valtiolla tosin on Metsosta Solidiumin kautta 11 %:n omistus.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleisuus onkin kääntynyt päinvastoin laskuun korona kriisissä

   Kokonaiskuolleisuus kääntyikin koronan vuoksi kovaan laskuun USA:ssa USA:n kokonaiskuolleisuuteen koronaviruksella on sen sijaan ollut päinvastainen
   Pandemiat
   182
   16021
  2. Pitääkö yhteiskunnan elättää 5 lapsinen perhe?

   Kouluttamaton pariskunta, jossa mies käy töissä ja tienaa 2000 euroa kuussa, tekee putkeen 5 lasta ja perheen äiti sitten on kotiäitinä 20 vuotta. O
   Köyhyys
   312
   12492
  3. Stockmann konkurssiin ?

   Korona vei asiakkaat. Ensin kuitenkin hakeudutaan yrityssaneeraukseen. Viimeinen sammuttaa valot.
   Maailman menoa
   216
   6691
  4. Järkyttävä koronakylä

   21 jo. Enemmän kuin esim porissa !. Eikö hygieniasta ole kukaan kuullut vai onko lehmänhaju ainoa hygieniahaju. Semmoista kun käsidesiä saa kaupoista.
   Kiuruvesi
   74
   1622
  5. Kiuruvesi 12 koronatartuntaa!

   Määrä kasvaa. Kuinka tehokkaasti testaavat?
   Kiuruvesi
   46
   1271