Bi-seksuaalisuus on normaalia

Jussibi1

Väitän, että jonkinasteinen biseksuaalisuus on lopulta normaalimpaa/yleisempää kuin täydellinen heterous.

Seksuaalisuus ei ole mustavalkoista joko tai peliä. Seksuaalisuus on jana, jonka toisessa päässä ovat täydelliset heterot ja toisessa päässä täydelliset homot. Janan kahden ääripään väliin mahtuu suurin osa ihmisistä. Sijoitumme jonnekin janalle - paikka voi vaihdella, iän ja tilanteen mukaan.

Uskon, että suurin osa miehistä on unelmoinut toisen miehen kosketuksesta. Miehet kiihottuvat urheilutreeneissä, suihkussa,saunassa, hierojalla toisesta miehestä aina jossain määrin. Täysin eri asia on kuinka se kehdataan tunnustaa. Täysin selvää on, että harvalla miehellä on kaveria, jolle voi tällaisia asioita tunnustaa. Surullisinta kuitenkin on se, että harva mies tunnustaa asiaa edes itselleen!

Biseksuaaliset tunteet kiusaavat suurinta osaa miehistä ja se purkautuu homofobiana. Jotkut näkevät koko ajan homoja ympärillään toisissa miehissä mutta suurin osa pelkää homoa oman itsensä sisällä ja se ahdistaa. Seurauksena voi olla ylikorostunut homojen mollaaminen, homovitsien alituinen kertominen, oman heterouden typerä korostaminen jne...

Olen 47 v perheellinen mies. Tapaan urheiluharrastusteni parissa paljon mukavia, kauniita ja alastomia miehiä, joita kohtaan tunnen aina silloin tällöin vetoa. Rakastan vaimoani todella paljon, eikä tämä mitä tunnen toisia miehiä kohtaan ole millään tavalla poissa suhteestamme/seksielämästämme. Olen hyväksynyt biseksuaaliset tunteeni normaalina osana normaalin miehen sielunelämää.

Toivoisin kovasti vielä jonakin päivänä löytäväni itselleni miespuolisen kaverin, fiksun sellaisen, jonka kanssa voisi avoimesti jutella näistä asioista. Sellaisen kaverin, jolle voisi puhua, eikä tarvitsisi pelätä että tämä juoksee pakoon tai lyö turpaan. Näitä miehiä on vaikka kuinka paljon, mutta he eivät koskaan kohtaa.

86

7430

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvä hyvä

      Kymmenen pojoo viestistäsi!

    • bi-seksuaalinen

      Olen nainen, tuo pitää paikkaansa myös bi-seksuaalisten naisten kohdalla.
      Olen myös huomannut että mitä homovastaisempi on, sitä suuremmalla todenäköisyydellä on itse kiinnostunut vastakkaisesta sukupuolesta.Tullut esille muutamaankin kertaan.
      Taas ns. heteromies ei heitä homovitsejä eikä vihaa homoja koska ei koe homoutta uhkaksi.

      Toivottavasti löydät ystävän jonka kanssa voi puhua näistä asioista, minullakin parhaat ystävät aina ovat olleet bi-seksuaaleja.

    • Määrittelemätön!

      Onhan aika selvä asia että jokainen ihminen on jollakin tavalla joskus biseksuaalinen. En rehellisesti sanottuna usko niitä miehiä ja naisia jotka sanoo kiihottuvansa vain ja ainoastaan vastakkaisen sukupuolen edustajista. Mutta en toisaalta usko myöskään sitä että joku olisi 100% homo tai lesbo. Jokainen kokee elämässään monenlaisia tunteita. Homous ja heterous ovat skaalan ääripäät.

      Useat vain haluaa määritellä itsensä jonkin ryhmän edustajiksi helpottaakseen elämäänsä. Biseksuaalisuus voi olla joskus jopa vaikeampi asia myöntää kuin homous/lesbous ja biseksuaali voi kokea olevansa ulkopuolinen kaikkialla. Homo/lesboyhteisö voi olla melko suvaitsematon biseksuaaleja kohtaan. Etenkin vaikea asia on se jos ennen homo/lesbosuhteissa elänyt aloittaa heterosuhteen! Sitä verrataan jopa uskonnolliseen "eheyttämiseen" ja ajatellaan että ei ihminen voi muka niin tehdä vapaasta tahdostaan...

      Tiede ja seksuaalisuuden tutkimus vahvistavat yhä enemmän väitettä jonka mukaan jokaisen ihmisen seksuaalinen suuntautuminen vaihtelee iän myötä.

      Mutta yhä johtuen seksuaalisuuteen liitetyistä konservatiivisista näkemyksistä, on biseksuaalisuus yhä monin paikoin tabu. Ihmisiä kehoitetaan kylläkin myöntämään vaikka homous/lesbous, mutta entä biseksuaalisuus tai se jos ei koe kuuluvansa osaksi seksuaalivähemmistöä? Tässä asiassa seksuaalinen vapautuminenkin nähdään vain asiana mikä vie äärimmäisestä heteroseksuaalisuudesta äärimmäiseen homoseksuaalisuuteen.

      Omasta mielestä oikeasti suvaitsevainen ja vapaamielinen yhteiskunta olisi sellainen missä ihmisen suuntautumista ei edes yritettäisi määritellä keinotekoisin termein. Vähemmistöjä ei yritettäisi ahdistaa omaan lokeroonsa ja jokaisella olisi lupa mennä juuri sen mukaan miltä itsestä tuntuu. Jonakin päivänä olla hetero, jonakin homo ja kolmantena bi.

    • Bi20

      itse tykkään katsoa homopornoa ja miehet saattavat silloin tällöin kiihottaa, mutta haluan kuitenkin naisen kanssa parisuhteeseen. olen kuitenkin semmoinen tapaus etten ole vielä edes ollut parisuhteessa, tai harrastanut seksiä. Joten mistä voin tietää olenko homo vai hetero :( Mutta olenkin ollut vähän hukassa koko elämäni ja taidankin olla oikeasti bi-seksuaali.
      minua ei häiritse edes ajatus poikapuolisen kaverin pussaamisesta, mutta kyllä tyttöä pussaisin mielummin.

      Olen myös suvaitsevainen seksuaalivähemmistöjä kohtaan ja ärsyttää kun tutut haukkuu ja arvostelee homoja. Ärsyttää myös yhteiskunnan homofobia, kuten ettei homoparit saa mennä naimisiin tai että homo ei saa luovuttaa verta!?

      En kuitenkaan kiellä bi-seksuaalisuutta itsessäni, mutta en voi tässä elämäntilanteessa siirtyä edes puolihomoksi.
      Jään siis kaappi-bi:ksi ja jatkan muijan etsimistä :)

      • Tee mitä haluat

        Ajattele mitä itse oikeasti haluat. Mikä saa sinut oikeasti tuntemaan seksuaalista nautintoa?

        Älä ajattele sitä mitä yhteiskunta, läheisesi, naiset, miehet tai muut haluavat tai olettavat sinun tekevän. Jokainen ennakkoluuloinen tekee virheen tuomitessaan toiset, miksi sinun pitäisi toistaa se virhe ja tuomita ja kieltää itsesi? Ei pidä ikinä antaa periksi suvaitsemattomuudelle. Tiedän että on vaikeaa kohdata niitä ennakkoluuloja (etenkin jos ne koskevat niin intiimiä asiaa kuin seksuaalisuutta). Mutta toisaalta ei se ole niin vakavaa. Ja ennakkoluuloisuuden syy ei ole sen kohteessa.

        Voit tehdä ihan mitä vaan. Ihan mitä vaan. Voit etsiä seuraa miehistä tai naisista.


      • Kaapissa

        Mulla on muuten aivan sama tilanne. Mukava huomata etten oo ainoo ; )


      • muteen hyvä mut...

        Bi 20... Muuten hieno mielipide, mutta homot ei saa luovuttaa verta että minimoitaisiin aidsin leviämisen mahdollisuudet. Sama kuin arvostelisit sitä että ihmiset joiden perheen jäsen sairastaa ebolaa eivät saa mennä lääppimään ja pusuttelemaan vainajaa ja sen jälkeen muita ihmisiä.


      • etsimässä-itseään

        Hyvä avaava alku teksti.

        Pidän herkuttelusta ja jännitän naisia kun en tiedä kuinka olla (ehkä puutteesa ((varmasti)) ) ja haluaisin naisen kosketusta josta johtuen ehkä miettiny miltä tuntuisi miehen kanssa kun niin paljon yksin mutta ei läheistä yhdessä olo parina.

        Tämä siis taitaa olla normaalia Toivon saavani roskeutta mennä juttelemaan naiselle vaikka baarissa kun en ole edes seurustellut vaan pidän yksinlosta vai pidänkö sittenkään ja olisiko tuo vain tekosyy johonkin.

        Luulen joidenkin pitävän minua homona tai neitinä joka ahdistaa minua. En ole mistään varma ja hieman hukassa. Toivttavasti tämä menee ohi kun vielä nuorikin olen.

        Vai pitäisikö yrittää antaa asian olla ja olla ajattelematta niinkin turhaa asiaa mitä mietinkin mutta hankalaa. Itsetunto hieman alhaalla joka kääntymässä pikkuhiljaa paremmaksi.

        Kiitos tästä..


    • Jussibi1

      Kiitos hienoista kommenteista! Jos haluat jatkaa juttua kaksistaan, voit ottaa yhteyttä [email protected]

    • utelias hetero

      Todella hyvä ja fiksu kirjoitus ja olen täysin samaa mieltä tuosta janasta. Itse sijoitun melko heteropuolelle tuota janaa ja aviomieheni sijoittuu varmaankin melko keskelle koska on kummankin sukupuolen kanssa harrastanut seksiä vaikka ei kai miehen kanssa seurustellut ole..... nyt ihan uteliaisuuttani kysyn, että mikäli joskus tapaat tuollaisen miespuolisen kaverin jonka kanssa voit keskustella, onko toiveissa ehkä myös seksi hänen kanssaan ja olisiko se myös vaimosi puolesta hyväksyttävä tilanne?

      Itse ajattelen, että seurustellessa/avioliitossa ollaan uskollisia vaikka joskus haluttaisiinkin kokeilla muita seksikumppaneita, mutta ajatteleeko enemmän biseksuaalisesti suuntautunut myös samoin vai ajatellaanko että on "oikeus" tässä tapauksessa kokeilla myös omaa sukupuolta kun aviopuoliso ei seksuaalisesti voi samoja asioita tarjota kuin samaa sukupuolta oleva?

    • The Joker

      Onko myös näin, kun biseksuaalinen ihminen, olkoon mies tai nainen, on halunnut lapset ja puolison, hän on mennyt naimisiin ja biseksuaalisuus on jäänyt jonnekin taakse vaikkapa uinumaan.

      Eletään liitossa joka on hyvä ja kestävällä pohjalla ja biseksuaalisuus sanoisinko ei "häiritse" liitossa elävää.
      Mutta sitten biseksuaalinen ihminen tapaa samaa sukupuolta olevan ihmisen ja tunteet tupsahtaa esiin eli biseksuaalisuus herää tai voimistuu.

    • näinkin

      Monet ovat ajatuksissaan ja fantasioissa bi-seksuaalisia, mutta ovatko he sitä todellisuudessa? Vaikea sanoa, itse kyllä huomasin etten ollutkaan niin bi kuin luulin. Ja oikeastaan arvostan toista sukupuolta entistä enemmän, sillä jotain olennaista puuttuu elämästä ilman vastakkaista sukukupuolta.

    • hkibiguy

      Moikka?!Olen kanssasi samaa mieltä..Mulla on myös vaimo joka hyväksyy todella vähäiset Miessuhteeni..Mispäin Suomea asustelet?Mä oon Itä-Hesasta!!Olisi kiva tutustua paremmin---Oon juuri 37 vee täyttänyt (bi)kundi...

    • Jussibi1

      Koen biseksuaalisuuden itsessäni niin, että kahta eri seksuaalista minääni on ruokittava. Ne ovat molemmat kiinteä osa minua, eikä mieleeni tulisi puukolla nirhata irti toista kättäkään sen takia ettei se ole oikeakätinen. Rakastan vaimoani ja meillä on hieno yhteinen liitto jonka toivon jatkuvan lopun elämääni. Vaimoni ymmärtää ettei hän voi ravita sitä toista puolta minusta, siihen tarvitaan toinen mies. Eli hän ymmärtää miessuhteeni, kunhan en nyt niitä kotiin tuo. Toinen nainen olisi syvä loukkaus ja osoitus siitä, ettei hän naisena tyydyttäisi minua. Lopultakin aika selkeä juttu.

      • ukm50vbi??

        Vaan kun ei uskalla poistua/siirtyä kokeilemaan bi-seksiä vaikka se kiihottaa niin mikä neuvoksi? nimim. Ukmbi,??


      • Samoin mulkin asia,mut saan tuoda Miehiä kotiin myös vaikka asunkin vaimoni kanssa...Mun meiliosoitteeni on:[email protected]
        Mutta joo naisia en saa tuoda kotiini ...Että näin meidän perheessä itä-hesassa..


    • bii 1

      kyllä bii seksi on hyvää se on hyvää naisen kanssa voi tehdä perinteisesti lähetyssaarnaaja asennossa ja vaikka missä vaikka 69 joka on mahtavaa jossa nainen laukeaa mahtavasti voi olla miesten välistä runkata ja ottaa suuhun minä en pidä peräsuoleen panemisesta taikka sitten on sattunut liian suurikaluisia partnereita 69 ja laueta siinä on parasta spermaa on suussa ja naamalla sen voi nuolla pois

      • Ongelma..

        Minä elän lesbo suhteessa naiseni kanssa millä on 16v poika. Jäätiin pojan kanssa kaksin saunaan ja huomasin että pojalla rupes muna seisoo. Halasin ja sanoin ettei haittaa. Tarttu kiinni ja painautu kovana vasteni ja työnsi sisään, kyllä tuntu ihanalle. Minä olen 60v nainen ja kaverini 41v,poika 16 ja en tiedä kumpaa halun enemmän ?


      • bim.
        Ongelma.. kirjoitti:

        Minä elän lesbo suhteessa naiseni kanssa millä on 16v poika. Jäätiin pojan kanssa kaksin saunaan ja huomasin että pojalla rupes muna seisoo. Halasin ja sanoin ettei haittaa. Tarttu kiinni ja painautu kovana vasteni ja työnsi sisään, kyllä tuntu ihanalle. Minä olen 60v nainen ja kaverini 41v,poika 16 ja en tiedä kumpaa halun enemmän ?

        Varmaan kiihoittava, ikimuistoinen tapahtuma.


    • kohtalokaveri

      Jussibi1

      Tääl ois kaveri, joka haluis jutella samoista asioista ja ei juokse karkuun, eikä lyö.
      Olen bi perheellinen 55v ukm. Muutama kokemuskin on.
      Ota yhteyttä, jos kiinnostuit juttelee enemmän
      [email protected]

      • Juhaniman x

        Upea aloitus. Taytta asiaa. olkaa kuitenkin realisteja, suomi on takapajula. Helsingin ydinkeskusta on kaytannossa ainoa alue, jossa voitte elaa turvassa homfoobikoilta. Bi/seksuaalisuus on se syy, minka takia homoja halutaan rankaista ja syrjia. Enemmisto ihmisista on biseksuaaleja teoriassa ja kaytannossa homofoobikoita. vain aste/ero vaihtelee. Fiksuimmat ymmartavat, etta homofobian esille paastaminen kertoo ihmisen tyydyttamattomista tarpeista. Vakivalta on koko ajan roikkumassa avoimesti bi tai homoseksuaalien paan ylapuolella kuitenkin kaytannossa. Tyopaikka, ihmissuhteet, arvostus ja asema yhteiskunnassa alenee, jos tuotte esiin tabuista kaikkein suurimman. Bi/seksuaalisuuden, joita kaytannossa 80% on koko vaestosta. Siksi se on piilossa. Homoseksuaalit ovat uhrilampaita ja enemmisto on se syyllinen, joka uhraa homofopian nimissa ihmisyksiloita tukalaan asemaan. Sereh hiten raportti ja Tohtori kinsey, lukekaa kaikki ne, jotka painivat naitten kysymysten parissa. Huomaatte, etta heteroseksuaalisuus normina on kaikkien aikojen suurimpia huijauksia koko maailmassa.


      • Kinostavaa nähdä
        Juhaniman x kirjoitti:

        Upea aloitus. Taytta asiaa. olkaa kuitenkin realisteja, suomi on takapajula. Helsingin ydinkeskusta on kaytannossa ainoa alue, jossa voitte elaa turvassa homfoobikoilta. Bi/seksuaalisuus on se syy, minka takia homoja halutaan rankaista ja syrjia. Enemmisto ihmisista on biseksuaaleja teoriassa ja kaytannossa homofoobikoita. vain aste/ero vaihtelee. Fiksuimmat ymmartavat, etta homofobian esille paastaminen kertoo ihmisen tyydyttamattomista tarpeista. Vakivalta on koko ajan roikkumassa avoimesti bi tai homoseksuaalien paan ylapuolella kuitenkin kaytannossa. Tyopaikka, ihmissuhteet, arvostus ja asema yhteiskunnassa alenee, jos tuotte esiin tabuista kaikkein suurimman. Bi/seksuaalisuuden, joita kaytannossa 80% on koko vaestosta. Siksi se on piilossa. Homoseksuaalit ovat uhrilampaita ja enemmisto on se syyllinen, joka uhraa homofopian nimissa ihmisyksiloita tukalaan asemaan. Sereh hiten raportti ja Tohtori kinsey, lukekaa kaikki ne, jotka painivat naitten kysymysten parissa. Huomaatte, etta heteroseksuaalisuus normina on kaikkien aikojen suurimpia huijauksia koko maailmassa.

        Lähteitä näille tiedoille ?


    • joxb

      Upeaa huomata, että täältä takapajulastakin löytyy fiksuja ihmisiä. Monta niin hyvää pointtia näissä kirjotuksissa!

    • Bi-76

      Kiitokset viestiketjun aloittajalle kun näin asiallisesti (ja henkilökohtaisia ajatuksia jakaen) nostit tämän asian esille!!

      Samassa tilanteessa olen. Uteliaisuus ja kokeilunhalu on nyt senverran suuri ettei sitä voi työntää pois...

      Ymmärsin, että olet vaimollesi avoin tästä asiasta. Tosi reilu meininki!! Se olisi minunkin haaveeni. Mietin sitä nyt tosi paljon, että pitäisikö kokeilla salaa, vaiko kertoa avoimesti vaimolle?

      Tuntuisi hyvältä jos voisi näitä juttuja jonkun toisen miehen kanssa jutella, mutta en kovasti kuvittele että pystyisin omien kavereitten kanssa ruveta mieshalusta keskustelemaan...

      • Bi-76

    • Bi-32

      Itse muistan kun joskus about 5 vuotta sitten, huomasin kiinnostukseni miehiin. Alkuun oli pieni järkytys, et mitä mulle on tapahtunut. Mutta sitten huomasin, että olen sinut asian kanssa. Nyt olen sinkku ja aion kokeilla miesten välistä puuhastelua. Laitoin yhdelle seuranhaku palstalle ilmoituksen ja saattoi löytyä sopiva saa nähdä miten etenee juttu ;) Sen olen päättänyt, että sitten kun on suhde jonkun naisen kanssa, niin aion kertoa suuntautumisestani ja jos hän ei sitä hyväksy niin. Antakoon vetää sitten.

      • bi:n puoliso

        :) siis aiot kertoa, että olet bi vai aiot ilmoittaa, että harrastat myös seurustellessa seksiä miesten kanssa? Entä kun olet suhteessa miehen kanssa, harrastatko samaan aikaan seksiä myös naisten kanssa? Vai noin yleensä kun olet suhteessa niin harrastat seksiä kenen kanssa huvittaa? :) :)


    • Bi-32

      Tarkoitin, että aion kertoa sen hänelle, en halua sitä salata. En tarkoittanut että seurustellassa miesten kanssa olisin. Mutta sitten kun suhde on muuten ok ja siihen kaipaisi jotain uutta niin silloin kyllä, mutta ei salaa misään nimessä. Jos taas hän olisi kiinnostnut saman kaltaisesta asiasta niin sitten tietysti hänelle kanssa. Olen sitä mieltä, että jos suhteessakin näistä asioista pystyy keskustelemaan ja kaikki on muuten ok niin ei siinä mitään ihmeellistä ole tämä on minun mielipiteeni asiasta.

    • Bi-76

      Tuo on reilu peli, että kerrot hänelle suuntautumisestasi. Toivon että tuleva naisesi on ymmärtäväinen ja suostuvainen, jotta pääsisit sillointällöin harrastamaan seksiä miesten kanssa. Onnea matkaan sinulle ja kaikille bi-uteliaille (ukko)miehille!

      • Bi-32

        Kiitos kommentistasi.


      • herätys
        Bi-32 kirjoitti:

        Kiitos kommentistasi.

        Haloo,,,, bi-seksuaalisuus on normaalia ihan kuin heteroseksuaalisuuskin, mutta tuo, että ollessasi parisuhteessa käyt harrastamassa seksiä jonkun muun kanssa ja verhoat se siihen, että on ok-juttu kun olet bi ei ole reilua!!

        Aina parisuhteen alussa toinen kiihottaa ja seksi maistuu, mutta ajan kuluessa seksi ei enää tunnu uudelta ja varmasti jokaisella käy mielessä jossain vaiheessa, että muualla on jotain uutta/erilaista. Tuossa on se kohta jolloin jokaisen on otettava ns. järki käteen ja mietittävä mitä todella haluaa.

        Jos haluaa pääasiassa seksiä ja vaihtelua niin sitten on myös sille heterovaimolle annettava lupa käydä harrastamassa seksiä toisten miesten kanssa. Ja tässä vaiheessa joutuu kumpikin miettimään mitä haluaa, koska todennäköisesti mustasukkaisuus jossain vaiheessa hiipii suhteeseen. Harvoin bi-mieskään todellisuudessa suostuu siihen, että vaimo käy sekstailemassa muiden kanssa.....


      • 874098
        herätys kirjoitti:

        Haloo,,,, bi-seksuaalisuus on normaalia ihan kuin heteroseksuaalisuuskin, mutta tuo, että ollessasi parisuhteessa käyt harrastamassa seksiä jonkun muun kanssa ja verhoat se siihen, että on ok-juttu kun olet bi ei ole reilua!!

        Aina parisuhteen alussa toinen kiihottaa ja seksi maistuu, mutta ajan kuluessa seksi ei enää tunnu uudelta ja varmasti jokaisella käy mielessä jossain vaiheessa, että muualla on jotain uutta/erilaista. Tuossa on se kohta jolloin jokaisen on otettava ns. järki käteen ja mietittävä mitä todella haluaa.

        Jos haluaa pääasiassa seksiä ja vaihtelua niin sitten on myös sille heterovaimolle annettava lupa käydä harrastamassa seksiä toisten miesten kanssa. Ja tässä vaiheessa joutuu kumpikin miettimään mitä haluaa, koska todennäköisesti mustasukkaisuus jossain vaiheessa hiipii suhteeseen. Harvoin bi-mieskään todellisuudessa suostuu siihen, että vaimo käy sekstailemassa muiden kanssa.....

        Niin onko bi-miehet niin suopeita että antavat vaimojenkin käydä vieraissa, epäilen.


      • Fairplaystill

        Olen homoseksuaali, en sitä salaa, en sitä tuo esille. Työyhteisössäni johtavassa asemassa oleva henkilö on bi. Hän käyttää lyömäaseenaan identiteettiäni. Omaispiirissäni on myös bi-puoliso, joka käy ja ylläpitää miessuhteita. Hän ei salli vaimolleen ulkopuolisia suhteita ja seuraa hänen puhelimen viestiliikennettä ja seuraa puolisonsa tekemisiä. Ymmärtäisin sen jos on bi ja haluaa toteuttaa omaa identiteettiään, kertoo sen puolisolleen ja antaa puolisolleen samat mahdollisuudet kuin mitä itselleen suo. Olisi myös reilua kertoa se lapsille, ainakin kun ovat aikuistuneet. Lapsilla perustellaan, että asiasta on vaiettava ja heitä on suojeltava. Olkoon niin alaikäisenä, täysi-ikäisenä ei. Kunnioittava käytäntö kaikkia kohtaan, reilu peli. Sama kunnioitusta odottaisi homoja- ja lesboja kohtaan, bise piiloutuu parisuhteensa myötä heteroviittansa suojaan ja lyö sieltä toisia vähemistöjä kohtaan. Kaikki eivät onneksi toimi näin.


      • No huh huh, en muuta voi sanoa tuohon. On se kumma, jos eivät housut pysy kiinni edes varattuna, mutteihan se nykyään mitään takaa. Ikävä kyllä. Ikinä en pystyisi toista pettämään.


      • herätys kirjoitti:

        Haloo,,,, bi-seksuaalisuus on normaalia ihan kuin heteroseksuaalisuuskin, mutta tuo, että ollessasi parisuhteessa käyt harrastamassa seksiä jonkun muun kanssa ja verhoat se siihen, että on ok-juttu kun olet bi ei ole reilua!!

        Aina parisuhteen alussa toinen kiihottaa ja seksi maistuu, mutta ajan kuluessa seksi ei enää tunnu uudelta ja varmasti jokaisella käy mielessä jossain vaiheessa, että muualla on jotain uutta/erilaista. Tuossa on se kohta jolloin jokaisen on otettava ns. järki käteen ja mietittävä mitä todella haluaa.

        Jos haluaa pääasiassa seksiä ja vaihtelua niin sitten on myös sille heterovaimolle annettava lupa käydä harrastamassa seksiä toisten miesten kanssa. Ja tässä vaiheessa joutuu kumpikin miettimään mitä haluaa, koska todennäköisesti mustasukkaisuus jossain vaiheessa hiipii suhteeseen. Harvoin bi-mieskään todellisuudessa suostuu siihen, että vaimo käy sekstailemassa muiden kanssa.....

        Miksi bi-miehen naisystävän pitäisi saada harrastaa seksiä toisen miehen kanssa? Eikö reilun pelin meininki olis, että naisytävä saa harrastaa seksiä toisen NAISEN kanssa? ;)


    • Bi 06 alueelta

      Mulla on myös pidemmän aikaa kummitellut miesten väliset jutut ja onneksi noin vuosi sitten rohkenin kokeilla ihan käytännössä ja muutamia kertoja olen ollut senkin jälkeen miehen kanssa ja viimeisin kerta oli todella mahtava. Kokeilun haluiseksi heteroksi en kyllä enää voi itseäni kutsua, vaan kyllä mä olen täysin bi. Tosin mä en enää ajattele niinkään sukupuolta vaan oikean kumppanin kanssa seksi on mahtavva oli sitte kyseessä mies tai nainen.
      Sinkkuna on helppoa olla touhuta kummankin sukupuolen kanssa, mutta miehen kanssa en kyllä pysty parisuhteeseen monestakaan eri syystä. Varmaan järkevintä olisi löytää bi-nainen tai sitten hyvin ymmärtäväinen hetero-nainen kummpaniksi, mutta mistähän sellaisenkin sitten löytäisi ?

    • Nainen4

      Jos minulla olisi tuollainen mies niin joko hän tai minä lähtisi.

    • Moi!Oon 37 v. enemmän Miehistä kiinnostunut Mies!Oon naimisissa vaimoni kanssa ollut kohta 6 vuotta eikä Miessuhteeni ole vaikuttaneet naimisissaoloomme..Päinvastoin...Voit kirjoitella mulle mistä asioista vaan ..En pelästy noinvain...

      Osoitteeni on:[email protected]

      Olisi kiva vaihtaa meidän biMiesten kuulumisia ...Asun ItäHelsingissä..

    • outoa4444

      Olen huomannut että itse kiinnostun pelkästään KYLLIN FIKSUISTA ihmisistä ja kumma juttu, että yleensä nämä ihmiset on bi, niin miehet kuin naiset. Normaalisti olen "kehittynyt" lapsena heteroksi, eli ihastunut poikiin MUTTA kerran olen kohdannut henkilön, joka kyllä kiinnosti jollain tapaa, vaikka oli nainen. Toisaalta minua iljettää ajatus samasta sukupuolesta, etten tiedä, pystyisinkö nauttimaan toisen kosketuksesta kumminkaan... Fantasiat ja todellisuus on kaksi eri asiaa.

      Joskus tahtoisin sellaisen henkilön kanssa seksiä, joka on siinä 100% mukana, eli osaa "temput." Täytyy sanoa, että miehet on olleet aika kehnoja sängyssä. En itekään ole hirveän innostunut. Itsetyydyttely on parempaa...

      Tahdon kuitenkin sen perinteisen tasaisen, turvallisen ja kestävän parisuhteen. Lapsien hankinnasta en osaa sanoa.

    • Olen myös bi-mies(50 v) ja vaimo sen hyväksyy.On innoissaan asiasta myös.Muutaman kerran olemme olleet kimpassa bi-miehen kanssa ja nauttineet siitä todella.Haaveena olisi saada lisää mutta Oulusta on erittäin vaikeaa löytää "täysipäinen" mies seuraksi.Haettu on useamman kerran mutta vastaukset on olleet lähinnä masentavia :/ jospa haaveet toteutuu vielä joku päivä.Jos kiinnostuit voin laittaa pm viestinä e-mail osoitteen.Rohkesti vaan miehet toteuttamaan haaveet jos mahdollisuus osuu kohdalle.takaan,että nautitte hommasta.

    • 5+19

      Olen itse naimisissa ja jos mieheni yllättäen ilmoittaisi olevansa bi-seksuaali luultavasti tukisin häntä muiden miesten välisessä seksissä. Olen itse bi, ja mieheni oikeen toivoo että olisin seksuaalisessa kanssakäymisessä jonkun naisen kanssa.

      • ????

        Miksi mies toivoo niin haluaako hän eroon sinusta vai haluaako olla kolmaspyörä vai katsella naisten välistä toimintaa.


    • conte3

      Olen Itse Bi seksuaali mies.Ja suhteessa naisen kanssa ollut jo useamman vuoden ja hän hyväksyy seksuaalisuuteni.En oikein ymmärrä että miksi pitäisi välillä päästä muka miehiä panemaan jos kerta on bi? eihän sitä heterosuhteessakaan yleensä pääse muita panemaan jos vaan mieli tekee :D no joissain suhteissa tietty ehkä.Miehen kanssa olen seksiä muutaman kerran harrastanut.Enemmän kuitenkin olen naisiin päin ollut aina.Rakastan omaa naistani ja hän riittää minulle :)

    • Tksi pohtija

      Luin jostain että kaikki ihmiset ovat syntyessään bi-seksuaaleja, koska sieluilla ei ole sukupuolta. Sen jälkeen ihmisen seksuaalinen suuntaus voi kehittyä mihin suuntaan tahansa ja se voi myös muuttua elämän aikana. Yksi mun ystävä uskoo mm. sielunkumppaneihin yms. ja on sitä mieltä, että jos ihmisen on tarkoitus rakastua tiettyyn sielunkumppaniin, niin tämä sielunkumppanin sukupuoli määrittää seksuaalisen suuntautumisen. Jos naisen on tarkoitus rakastua naispuoliseen sielunkumppaniinsa ja myös toisin päin, niin siinä ei ole kyllä paljoakaan tehtävissä. Kaikki seksuaaliset suuntaukset voivat olla ns. normaaleja, meillä ihmisillä on vaan taipumus pitää omaamme muita parempana. Olkaamme suvaitsevaisia.

      • Sadforever

        Hyvin sanottu!

        Olen hetero nainen, ja koin tuollaisen suhteen homoksi itseään luokittelevan miehen kanssa - kumpikaan meistä ei ymmärtänyt koko asiaa että mitä tapahtui. Ero tuli, ja valtava syyttelyn tulva, mutta kirjoittamasi lohduttaa valtavasti.

        Yhtä ikävää kuin homofoobisuus on heterofoobisuus. Jos ei ole gay, ei vaan ole mutta silti meilläkin on se sateenkaarihattu sen sinisen hatun alla:(


      • särkynyt sielu
        Sadforever kirjoitti:

        Hyvin sanottu!

        Olen hetero nainen, ja koin tuollaisen suhteen homoksi itseään luokittelevan miehen kanssa - kumpikaan meistä ei ymmärtänyt koko asiaa että mitä tapahtui. Ero tuli, ja valtava syyttelyn tulva, mutta kirjoittamasi lohduttaa valtavasti.

        Yhtä ikävää kuin homofoobisuus on heterofoobisuus. Jos ei ole gay, ei vaan ole mutta silti meilläkin on se sateenkaarihattu sen sinisen hatun alla:(

        Sama tapahtunut minullekin, ja tiedän mitä on olla rikki myös sisäpuolelta totaalisesti, aivan kuin olisin menettänyt rakastamani ihmisen ulkoavaruuteen:( tiedän, että omistan sateenkaarisielun vaikka luokittelen itseni heteroksi, ja tiedän että kohtasin ja menetin lohduttomimmalla mahdollisella tavalla rakastamani ihmisen aivan vääjäämättömän lopullisesti. Tällaisen suhteen päättymisessä menettää toisen ihmisen kammottavalla tavalla, kuin olisimme olleet eri lajia tai jotain. Hänkään ei osannut katsoa sateenkaari klisettä kauemmaksi:(


    • Mulla on ollu BI-seksuaalisia taipumuksia jo kauan ennen seksisuhteita. Jos kuitenkin pitäisi valita, katselen alastomia naisia mielummin kuin alastomia miehiä. Paras olisi, jos voi katsella molempia yhtä aikaa. :-) Olen siinä mielessä onnellisessa asemassa, että minulla on useita ystäviä joiden kanssa olen asian jakanut. Ystäväpiirissäni on tullut ilmi, että myös muutama nainen on harrastanut seksiä toisen naisen kanssa. Olen siis itsekin sitä mieltä, että BI-seksuaalisuus on yleisempää kuin moni luulee. Noissa homofoobikoissa voi olla useampiakin, jotka ovat kerran harrastaneet jonkinlaista seksiä oman sukupuolensa edustajan kanssa. Em. ihmiset sanovat: "Ei kerta homoksi tee!" Muistakaa foobikot kuitenkin, että harrastamanne seksi oli "homoseksiä". Eli heittäköön se enimmäisen kiven, joka ei ole tehnyt syntiä! ;-)

    • peepingtommi1

      Asiallinen kirjoitus kiitos.
      Mutta olisi tärkeää puuttua bi-miesten syrjintään kun sitä on kaikkialla ja setaa ei kiinnosta muut kuin homojen asiat.
      Tärkein olisi nyt saada bi-miesten asiat kuntoon muut asiat on nyt ihan sivuseikka,sillä muiden asiat on jo hyvin kunnossa.
      Bi-miehet ovat unohdettu kun toitotetaan vain homojen avioliitto oikeutta,kyllä heille riittä rekisteröimisoikeus ja muutenkin homoilla on kaikki asiat kunnossa.
      Muna keskeinen homokulttuuri heijastaa paljon negatiivisia ajatuksia biseksuaalien mailmaan,moni luulee että bisex on aina valmiina kaikkien kanssa seksiin,niin kuin homot ovat,mutta se on aivan väärä käsitys,sillä biseksuaalit ovat erittäin uskollisia ja harvinaista on,että bisex kävisi vieraissa niin kuin homoilla on tapana.
      Minä tiedän nämät asiat homoista ja biseksuaaleista,sillä minulla on ollut useita pitkiä suhteita miesten ja naisten kanssa .

    • ukm421

      Olen 46v perheellinen mies ja olen myös bi. Pari kolme vuotta sitten kokeilin ensimmäisen kerran seksiä miehen kanssa ja se tuntui hyvältä. Olen naimisissa ja onnellisesti, mutta aika ajoin seksi miehen kanssa vain tuntuu mahtavalta. Olen löytänyt toisen naimisissa olevan upean 55 v bi miehen, joka kanssa tapaamme pari kertaa kuukaudessa. Voi sitä ihanaa sängyssä pyörimisen kiimaa.
      En pidä itseäni kuitenkaan homona vaan bi mieheneä. Haluan ja nautin myös naisista, mutta miehen kanssa saan kokea jotain enemmän.

      Jos vaan tekee hiemankin mieli, niin kannattaa kokeilla. Sittenhän sen tietää. Jollekin voi olla, että ei maistu :) samaa sukupuolta oleva ollenkaan ja jollekin se voi viedä vielä pitemmälle.

      • jokupeku

        Hyvä tilanne! Olen itse 60v. Bi ja parisuhteessa naisen kansa. Olen aina tiennyt oman kiinnostukseni miehiin ,mutta asia on tullut lähivuosina itselleni selvemmäksi. Olen onnellinen ja KATEELLINEN puolestasi että olet löytänyt kumppanin jonka kanssa voit nauttia ihanasta yhdessäolosta ja kiimaisista hetkistänne. Itse en ole vielä löytänyt sitä ihanaa miestä josta usein haaveilen. Toivon ,että HÄN sattuu joskus kohdalle ja voin tuntea saman onnen kuin sinä .


      • niiiiin
        jokupeku kirjoitti:

        Hyvä tilanne! Olen itse 60v. Bi ja parisuhteessa naisen kansa. Olen aina tiennyt oman kiinnostukseni miehiin ,mutta asia on tullut lähivuosina itselleni selvemmäksi. Olen onnellinen ja KATEELLINEN puolestasi että olet löytänyt kumppanin jonka kanssa voit nauttia ihanasta yhdessäolosta ja kiimaisista hetkistänne. Itse en ole vielä löytänyt sitä ihanaa miestä josta usein haaveilen. Toivon ,että HÄN sattuu joskus kohdalle ja voin tuntea saman onnen kuin sinä .

        Mitä se vaimo tuumaa siihen että sun sukuelin on päivällä miehen takapuolessa ja illalla vaimosi sukuelimessä.


      • Ei pettäjille
        niiiiin kirjoitti:

        Mitä se vaimo tuumaa siihen että sun sukuelin on päivällä miehen takapuolessa ja illalla vaimosi sukuelimessä.

        Totta ja muutenkin pettäminen on tuomittavaa. Toivon todella jokaisen pettäjän jäävän kiinni. Jos ei oma vaimo riitä, kannattaa ottaa ero. Silloin on jotain pielessä. Tai sitten keskustella avoimesti vaimon kanssa. Jos liitossa on luottamusta ja se on tarpeeksi hyvällä pohjalla, se tuon keskustelun kestää.


    • UKMies76

      Naisen kanssa naimisissa oleva mies. Kokeiltu on miehen kanssa. Olen samaa mieltä ukm421:n kanssa: "Voi sitä ihanaa sängyssä pyörimisen kiimaa."

      Vaikken ole mitenkään ylpeä siitä että se tehdään vaimolta salaa, olen kuitenkin iloinen siitä että rohkenin kokeilemaan...

    • BiLady

      Minä olin teini-ikäisenä voimakas konservatiivi (en koskaan näyttänyt asiaa kenellekään, joten kenekään ei ole tarvinnut kärsiä mielipiteistäni) ja tuomitsin, tupakoinnin, tatuoinnit, juomisen, lävistykset ja niin edelleen. Biseksuualeja ei myöskään minun mielestäni ollut olemassa - Eihän se ole mahdollista rakastaa kumpaakin, mietin. He vain halusivat olla "erilaisia".
      Erityisesti lesboja olin aina pitänyt jotenkin yököttävinä, mutta en erityisesti seurannut naistenvälisiä rakkaus juttuja. Jostain syytä miesten välinen homomeininki kuitenkin kiinnosti paljonkin ja mietin että olinko niin kutsuttu "fag hag". Eli miesten homous ok, naisten ei. Kunnes elämä päätti opettaa minua kunnolla ja rakastuin naiseen aikuisena. Kauhistuin asiaa, erityisesti naisen kosketuksen ajattelua. Päätin viedä huomioni muualle. Onnituin hetkeksi, mutta sen jälkeen kun asia pyrki väkisin uudestaan mieleeni niin antauduin ja otin asian vastaan. Myönsi itselleni että se tuntui hyvältä. Olin rakastunut naiseen ja tämän kauniiseen persoonaan. Ja tuo persoonaan rakastuminen näytti minulle mitä biseksuaalisuus todella on. Se ei ollut sitä mitä minä "heterona" luulin. Tavallaan koen että "heterona" rakastuin sukupuoleen/ruumiiseen(toteutin ideaalia heterosta) ja bi:nä sieluun/persoonaan. Minulla on makuni fyysisenkin puolen kanssa, mutta suurin lahja tässä "suuntautumisessa" on nähdä ihmiset juuri sellaisena kuin he ovat sukupuolesta riippumatta. Kiitos ja kumarrus. Minä olen iloinen siitä että näin tapahtui ja että joku minussa päätti potkia jotain järkeä tähän päähän. Olen viime aikoina harkinnut myös tatuiointia...

      • Yks bisse

        Hieno kasvutarina, kiitos kun jaoit sen. Tervetuloa joukkoon :)


    • Bi-TURBO

      Puhut muuten ihan paskaa. Jos tuo pitäisi oikeasti paikkansa, niin maailma olisi totaalisen erilainen. Kirjoituksesi on puolustuspuhe omalle alimittaiselle egolle, mikä ei kestä sitä, että on erilainen. Urheilijana (sekä joukkue että yksilö) voin kertoa, että en ole ikinä tuntenut minkäänlaista vetoa miehiin, en nakuna tai vaatteet päällä. En halua sanoa, ettei sellaisia tunteita saisi olla, mutta paskapuhetta on, jos oman egosi tähden teet tuollaisen yleistyksen.

      Se, että Sinulla pää sekoaa miehistä-> (Homoeroottiset fantasiat), ei todellakaan anna Sinulle oikeutusta ajatella, että se ei olisi Sinun ja rakkaan vaimosi suhteesta pois, koska määrittäjiä on kaksi.

      Olen varma, että saamme ihan erilaiset vastaukset Sinulta näistä asioista, kun vaimosi on paikalla, jolloin voimme todeta, että todellakin se on pois myös Teidän väliltänne, koska kaikki suhteet, jotka ovat liiton ulkopuolisia (olkoon homo-tai heteroliitto kyseessä) ovat ulkoiset suhteet pois varsinaisesta suhteesta.

      Ole Bi kaikessa rauhassa, mutta älä sekoita kenenkään muun elämää sillä, että sinulla on muita seksihaaveita.

      Kerro vaimollesi Bi-seksuaalisuudesta ja fantasioistasi ja anna hänelle myös mahdollisuus valita omassa elämässään rehellisesti. Nyt kiellät sen, mitä itsellesi peräänkuulutat.

    • tavallinentavis

      Hienosti kirjoitettu, BiLady! Juuri saman olen minäkin huomannut. Ajan myötä oma ymmärrys avartuu. Oivaltaa, että maailma ei ole vain mustaa ja valkoista, vaan siinä välillä on miljoonia muita sävyjä. Eikä voi ajatella, että joku sävyistä on oikeampi kuin joku toinen.
      Mutta niin kauan, kuin luulee maailman vain mustaksi tai valkeaksi, niin kauan tarvitsee kaiken selittämiseen erilaisia sääntöjä oikeasta ja väärästä, terveestä ja sairaasta. Sillä tavalla voi perustella itselleen omat pelkonsa ja ennakkoluulonsa. Niin tekee Ystävämme BI-TURBOkin juuri tuossa edellä. Miksi pelkonsa? Miksi ennakkoluulonsa? Koska kaikesta siitä huolimatta, mitä hän kirjoituksessaan esittää, totuus on kuitenkin, että hän surffaa tällä samalla BI-osiolla, kuin me muutkin. Miksi hän niin tekee? Ehkä kielletyn hedelmän kiehtova jännitys houkuttaa häntä tänne? Mutta toivotan kaikille teille rohkeutta kohdata itsenne. Ja itselleni myös. Onhan suurin synneistä pelkuruus.

    • näin vaan

      homot,lesbot ja kaikki seksuaalivähemmistöt hirteen!

      • filmmmma

        Bi-seksualisuus oli 1400 luvulla yleisempää kun vähemmistö, eli heterot, saacti rooman aikakaudella. Jos joku on hetero,niin on, jos joku on bi, niin on, jos joku on jotain muuta, niin vi....uako se sulle kuuluu. Sinä se tässä olet se aivokääpiö.


    • ei se ihan niin mee

      Olen bi-mies, Mutta mielestäni pitää myös tuoda ilmi et tuo väittämä että jokainen on jossain määrin bi on kyllä oikeastaan yhden ihmisen mielipide ja suusta lähtöisin. Eikä siis mikään elämää suurempi tieteellinen "totuus".

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Alfred_Kinsey

      Kinsey itse oli innokas bi-seksuaali, joten siinä mielessä ymmärrettävää. Mutta mielestäni ei kannata alkaa ketään heteroa väittämään ja pitämään "sala-biinä". Aito hetero ei varmaankaan koe suurta salattua halua sekstailla samaa sukupuolta olevan kanssa, eikä hän siitä nauttisikaan. Tämän jo aikoinaan kinseykin kyllä totesi, kun hänen miespuolinen työtoverinsa ei yrityksistä huolimatta suostunut tykkäämään homoseksuaalisista kokeiluista. Mutta hän vain kylmästi poisti tämän tosiasian "tutkimusaineistostaan", ja pysyi väitteessään.

    • jaahas:)

      Olen miettinyt kovasti bi-seksuaalisuutta, ja mitä se oikein oikeasti onkaan, ja lueskellut näitä kirjoituksia täällä.

      Voisiko olla niin, että periaatteessa biseksuaalisuus on ihmisen olemassaolon ydin, koska vanhemmanhan pitää käytännössä rakastaa lastaan jotta lajin säilyminen ja lapsen hoitaminen on oikean suuntaista. Tarkoitan nyt sitä, että äitihän rakastuu automaattisesti lähes aina vauvaan, oli kumpaa sukupuolta tahansa - myös tyttöön, ja uskon että isäkin, myös poikaan. Tässä olisi bi-seksuaalisuuden lähtökohta ja sen luontainen perusta.

      Biseksuaalisuudella käsitän nimenomaan kykyä emotionaalisesti kiintyä ja rakastua myös samaa sukupuolta olevaan ihmiseen.

      Olen itse kokenut nuorempana erittäin läheisiä ystävyyssuhteita naisten kanssa, sellaisia joissa vannottiin rakkautta ja kerrottiin toiselle että rakastaa tätä. Seksiä ei näihin juttuihin kuitenkaan liittynyt. Miehiä katson enemmän seksuaalisesti, mutta naisia toki ihailen myös kauniin ulkokuorensa takia. Jotenkin olen onnistunut aina solmimaan läheisemmän suhteen naiseen kuin mieheen, vaikka miehen kanssa olenkin naimisissa.

      Olenko siis sateenkaarikansaa? Ystävällisiä vastauksia toivoisin:)

    • se ihan niin

      jaahas:) kirjoittaa: ".Biseksuaalisuudella käsitän nimenomaan kykyä emotionaalisesti kiintyä ja rakastua myös samaa sukupuolta olevaan ihmiseen."

      Niiiii Törmätään heti siihen, kun jokainen käsittää omalla tavalla bi-seksuaalisuuden, Itse en tuota sun määritelmää pidä varsinaisesti bi-seksuaalin ihmisen merkkinä, vaan ennemmin tunne-elämältään terveen ihmisen merkkinä.

      On mielestäni aivan tervettä rakastaa kaikkia perheenjäseniään, ja ystäviäänkin sukupuoleen katsomatta. Aika harva kuitenkaan varsinaisesti tuntee seksuaalista halua samaa sukupuolta olevia kohtaan. Ja jos vielä ajatus- eli fantasiatasolla tunteekin, niin "tositoimissa" saattaa sitten todeta, ettei tämä olekaan hänelle mieluisaa, eikä siis varsinaisesti edusta hänen seksuaalista suuntaustaan.

      Ajatukselliset määritelmät jostakin on jotain sellaista, joista ei pitäisi alkaa väittelemään, sillä ne elävät elämäänsä jokaisen yksityisessä mielessä. Mun mielestä juuri määritelmillä jokaisesta ihmisestä kyllä voi tehdä bi-seksuaalin, mutta "sängyssä" ne vasta todellisuudessa testataan. Todellisuudentaju vs. fantasiataju vaihtelee ihmisillä valtavasti, ja usein vasta elämänkokemus tuo varmuutta omien ajatustenkin suhteen tervettä epäilystä. Ei ne omat ajatuksetkaan itsestä aina vastaa todellisuutta.

      • 17& 10

        Nautin naisen seurasta kaikilla tasoilla niin sängyssä kuin muutenkin. Rakastelu mahtavaa, ihanaa tuottaa nautintoa, iloa suukotella pussailla joka paikasta. Toki katselen myös alastonta miestä halulla, hyväillyt alastoman miehen peppua patukkaa jota myös nuollut, imenyt nauttien täysillä. En pystyisi rakastumaan mieheen, saati pussailemaan. Kyllä miehen kova elin on komea katseltava esim, 1n 2m kimpassa. Elämä on ihanaa. PS: Hankalaa löytää luotettava kaveri.


    • Jarkki88

      Itse olen aina ollut naisen kanssa, kaksi vuotta sitten erosimme. Hän jäi kiinni pettämisestä. Uuden pari suhteen aloittaminen on ollut vaikeaa, luottamus naisiin meni viimeisen seurustelun myötä. Elin sitä pari suhdetta 100-lasissa.

      Nyt viimeisen vuoden aikana minulla on ollut mahdollisuus reissata ja elää ns. vapaata elämää.
      Olen matkan aikana tutustunut moniin ihmisiin. Miesten kanssa keskustelut on ollut todella syvällisiä ja yhdessä on itkettykkin jne. Tunteet ollut pinnassa puolin ja toisin.
      Jostain ihmeen syystä olen ihastunut muutamaan mieheen keskustelujen aikana, niin että se on saanut myös vastapuolen ihastumaan minuun.
      Se on johtanut taas siihen, että olen päässyt kosketuksiin miehen kanssa.

      Miehen kanssa halalilu on taas johtanut suudelmiin jne. Se on ollut aivan mahtava kokemus. Toisen miehen kosketuksessa on jotain maagista.

      Nykyään kun olemme esim. ystävien kanssa viettämässä iltaa jossain paikallisessa ravintolassa tai baarissa en etsi naisia ja enemmänkin tarkkailen miehiä.
      Minun on helpompi lähestyä miehiin, kuin naisiin.
      Jos joku nainen tulee juttelemaan kanssani, niin kyllä juttelen, mutta mitään enempää en siitä keskustelusta hae, vaikka joskus tekee mieli tekee.

      Haaveilen edelleen normaalista perhe-elämästä naisen kanssa, mutta en tiedä onko minusta siihen.
      En ole kertonut ystävilleni, että olen kiinnostunut myös miehistä, joskin he saattavat miettiä miksi minä en hae uutta pari suhdetta naisen kanssa.
      Naisten mielestä pukeudun hyvin, olen hyvännäköinen, mukava ja varustuskin on hyvänkokoinen. Harrastan liikuntaa säännöllisesti ja pidän muutenkin huolta itsestäni. Sisältäni olen lämmin sydäminen mies, joka kuuntelee ja huolehtii myös lähimmäistä.
      Asun pikkukaupungissa. Vapaa-aikana käyn ystävien kanssa paikallisissa baareissa, mutta kun haluan olla oma itseni niin käyn isoimmissa kaupungeissa ja jonkin verran ulkomailla. Sieltä ne miesten väliset kokemuksetkin ovat tulleet.
      Harkiten ja varovaisesti, kuitenkin asiassa eläen.

    • pojooo
    • 113

      Olen samaa mieltä!!!

    • 113

      Olen samaa mieltä!

    • 113

      Täysin samaa mieltä!

    • 113

      Vieläkin, samaa mieltä!

    • 113

      Samaa mieltä!

    • 113

      Samaa mieltä!

    • Tämä on edelleenkin aivan paras kirjoitus koskaan tästä aiheesta. Sinun pitäisi lähettää tämän vaikka Hesarin paperilehtiversion lukijapalstaan!

      "Täysin eri asia on kuinka se kehdataan tunnustaa. Täysin selvää on, että harvalla miehellä on kaveria, jolle voi tällaisia asioita tunnustaa. Surullisinta kuitenkin on se, että harva mies tunnustaa asiaa edes itselleen! [...]

      Toivoisin kovasti vielä jonakin päivänä löytäväni itselleni miespuolisen kaverin, fiksun sellaisen, jonka kanssa voisi avoimesti jutella näistä asioista. Sellaisen kaverin, jolle voisi puhua, eikä tarvitsisi pelätä että tämä juoksee pakoon tai lyö turpaan. Näitä miehiä on vaikka kuinka paljon, mutta he eivät koskaan kohtaa."

      Word!!! Juuri näin on.

      Kun luin viestisi ensimmäisen kerran 3 v. sitten olin itse jo uskaltanut aloittaa kokeilujani. Oli suuri helpotus päästä sen ensimmäisen kynnyksen ohi, ja nauttia toisen miehen intiimisestä läheisyydestä. Haaveilin kuitenkin siitä, että löytäisin toinen bi-mies, josta tulisi hyvä ystävä. Olen nyt siinä onnellisessa asemassa, että olen löytänyt hänet. Välillämme on syvä ystävyys, kunnioitus ja luottamus. Ja intiimi läheisyys ja seksi tämän miehen kanssa on... niin oikea ja luonnolinen ja tuntuu aivan mahtavalta! Toivoisin että jokainen mies, sinkku tai naimisissa, joka haaveilee tästä samasta, saisi mahdollisuus siihen!

      Miten Jussibi1 itsellesi kävi? Löysitkö kaverin, jonka hait?

    • nyansseja_monia

      Aihe on melko laaja kuten myös sen luokittelu. Osalla on myös nuoruutensa jossakin kasvuvaiheessa joitakin seksuaalisia kokeiluja samaa sukupuolta olevien kanssa jossa voi olla toistensa tyydyttämistä esim. käsin tai aina ei ole kyse edes toistensa koskettamisesta, mutta vaikkapa jaetusta soolosta jne.

      Jonkin asteinen seksuaalinen itsensäkin yllätävä 'värähdys' joissakin tilateissa joskus samaa sukupuolta koskien lienee aivan tavanomaista (joillakin hyvin harvoin, joillakin vähemmän harvoin tai kausittain ja 'värähdyksen' aste voi olla hyvin lievästä häivähdyksestä vahvempaan), mutta yleensä hetero sellaisen työntää taka-alalle ja eihän kaikkien hälvähtävien tuntemuksien perässä edes tarvitse liikkua.

      Ehkä jossakin määrin luonnollisiin ja hallitsemattomiin fantasiohin rinnastettavissa, joita ei suinkaan kaikkia tarvitse tai edes ole hyvä lähteä toteuttamaan. Osa toteutetuista fantasioista menettävät merkityksensä tai ovat realissa todellinen floppi tai niitä on jälkikäteen vaikea 'kuitata' itselleen.

      Yhtä hyvin voi hetkittäin tuntea seksuaalisia fiiliksiä vaikkapa puolisonsa, itseensä nähden vastakkaista sukupuolta olevaan, mutta sekin jää haihtumaan jo ns. moraalisista syistä johtuen.

      Tai vaikkapa itsensäkin yllättävä intiimi pikavilahdus mielessä samaa sukupuolta koskien jossakin tilanteessa tyyliin, ah voisipa olla hauska tunnustella tuota hyvän näköistä etumusta, herkkupeppua tai rintoja jne.

      Sitten itse bi-seksuaalissuutta tai sen sävyisiä tuntemuksia voi luokitella eri tavoin, josta alla jotakin, mutta ei toki kaiken kattavaa.

      a) Henkilö joka tuntee pelkästään seksuaalis-fyysistä uteliaisuutta aika ajoin / usein / hyvin harvoin samaa sukupuolta kohtaan joissakin tilanteissa, mutta ei voisi edes ajatella jotakin parisuhdetyyppistä henkisesti intiimiä ja läheistä rakkaus- tai seurustelusuhdetta.

      Henkilö voit tuntea samaan aikaan seksuaalista vetoa vastakkaista sukupuolta kohtaa kuin myös joskus hetkittäin omaakin sukupuolta kohtaan.

      Jollakin voi olla toisinaan tai varsin harvoin hetkittäin jonkin asteisia seksuaalisia fiiliksiä ja uteliaisuutta samaa sukupuolta kohtaan, ne tunnistaa ja hyväksyä sellaisinaan, mutta joka ei halua tai edes harkitse minkään asteisen kokemuksen toteuttamista realissa.

      Toinen vastavassa tilanteessa saatta haluta / ajatella voivansa jotakin myös toteuttaa jos vain tilanne, henkilö ja olosuhteet sattuvat olemaan otolliset ja sopivat, mutta ei sen erityisemmin tai aktiivisesti toimi siihen suuntaan.

      Kolmas voi enempi vähempi aktiivisesti hakea tilanteita joissa voisi fyysistä uteliasuuttaan kokeilla myös realissa.

      b) Henkilö joka voi henkilöstä riippuen rakastua ja luoda henkisesti intiimin parisuhteen sekä vastakkaista, että samaa sukupuolta olevan kanssa.

      Joillakin bi-seksuaaleilla halu voi ilmetä jaksoittain tavalla, jossa vaikkapa samaan sukupuoleen kohdistuva halu tuolloin syrjäyttää kiinnostuksen vastaikkaista sukupuolta kohtaan, tilanne jossa tuo tunne tulee pintaan "pyytämättä."

      *

      Joillakin vaikean parisuhdeongelman eroon päätymisen jälkeen voi seksualinen vetovoimakin heittää kuperkeikat ja jotkut ovat tuon tunnemyrskyn seurauksena jopa rakastuneet samaan sukupuoleen ja luoneet parisuhteen, jossa kokeen halunsa homoseksuaalisen, vastakkainen sukupuoli ei enää edes kiinnosta.

      Variaatioita on varmasti useita ja ne voivat vaihdella eri aikoina ja elämän eri vaiheissa samallakin henkilöllä.

      ***

      "Totuus seksuaalisesta vetovoimasta - kohde voi olla yllätys"

      "Tutkimustiedon mukaan hetero- ja homomiehet tietävät tarkemmin, keneen heidän seksuaalinen kiinnostuksensa kohdistuu, mutta heteronaiset ja lesbot eivät."

      "Tutkijat uskovat, että naisten seksuaalisuus on liukuvampaa ja joustavampaa kuin miesten - siinä voi tapahtua helpommin muutoksia. Samaa seksuaalista joustavuutta on myös joillain miehillä."

      - http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/201611172200028821_lz.shtml

      *

    • Fairplaystilll

      Olen homoseksuaali, en sitä salaa, en sitä tuo esille. Työyhteisössäni johtavassa asemassa oleva henkilö on bi. Hän käyttää lyömäaseenaan identiteettiäni. Omaispiirissäni on myös bi-puoliso, joka käy ja ylläpitää miessuhteita. Hän ei salli vaimolleen ulkopuolisia suhteita ja seuraa hänen puhelimen viestiliikennettä ja seuraa puolisonsa tekemisiä. Ymmärtäisin sen jos on bi ja haluaa toteuttaa omaa identiteettiään, kertoo sen puolisolleen ja antaa puolisolleen samat mahdollisuudet kuin mitä itselleen suo. Olisi myös reilua kertoa se lapsille, ainakin kun ovat aikuistuneet. Lapsilla perustellaan, että asiasta on vaiettava ja heitä on suojeltava. Olkoon niin alaikäisenä, täysi-ikäisenä ei. Kunnioittava käytäntö kaikkia kohtaan, reilu peli. Sama kunnioitusta odottaisi homoja- ja lesboja kohtaan, bise piiloutuu parisuhteensa myötä heteroviittansa suojaan ja lyö sieltä toisia vähemmistöjä kohtaan. Kaikki eivät onneksi toimi näin.

    • bsrhyjrdk

      Aika usein musta tuntuu että bi-seksuaalisuuden varjolla on helppo peitellä omia todellisia tarpeitaan.Niin paljon lukee siitä että on suhteessa vastakkaisen sukupuolen kanssa mutta kaipaa samaa sukupuolta olevaa henkilöä.Jos tälläainen kaipaus kestää koko tuon suhteen ajan, henkilö on todennäköisesti valinnut kumppanin silloin väärin.Ja se johtuu paljolti siitä sosiaalisesti hyväksyttävämmästä arvosta mitä heterosuhteisiin kuitenkin liittyy.Ymmärrän toki sen että asiat ei ole mustavalkoisia mutta uskon ettei seksuaalisuus muutu iän myötä.Oikea hetero/homo 25-vuotiaana ei ole jotain muuta 20 vuoden päästä.

      • monta_monessa

        "Aika usein musta tuntuu että bi-seksuaalisuuden varjolla on helppo peitellä omia todellisia tarpeitaan.Niin paljon lukee siitä että on suhteessa vastakkaisen sukupuolen kanssa mutta kaipaa samaa sukupuolta olevaa henkilöä."

        Jälleen noita mutu-yleistyksiä, joissa myös käsitteistä tehdään karikatyyri. Joissakin tapauksissa toki tilanne on kuvaamasi jossa heteroliitto on lähinnä kulissi.

        Tämän estämättä moni kertomassasi tilanteessa oleva on _tunneperäisesti 100%:nen hetero_ ja nauttii täysillä heteroseksulaaisuudesta, mutta kaipaa aika ajoin saman sukupuolen välistä seksiä jossakin muodossa, ei välttämättä edes ns. panoja ja tämä vain fyysisenä extra-kokemuksena, lisäulottuvuutena. Hän ei voisi edes kuvitella mitään heterosuhteen kaltaista tunnesuhdetta toiseen samaa sukupuolta olevaan.

        Ongelma on kuitenkin se, että kyse on puolison pettämisestä. Puolisolta ei myöskään kysytä millaisille tautiriskeille hänet altistetaan.

        Useimmissa tapauksissa riskeerasi kenkä heilahtaa jos puoliso saisi asiasta / toisen harrastuksista tietää.

        "Oikea hetero/homo 25-vuotiaana ei ole jotain muuta 20 vuoden päästä."

        Olisin taipuvainen ajattelemaan, että "aito" homoseksuaali tuskin venyy ja skippautuu heteroseksuaalisuuteen, mutta päinvastoin se joskus voi tapahtua asteikon jollakin asteella, vaikkapa palstan aiheena olevan bi-seksuaalisuuden jollakin sävyllä ja muodolla.

        Oletko elänyt tuon 20-vuoden päästä? Jokin sinutkin tälle osiolle toi...

        Osalle bi-seksistä kiinnostuneita se tulee itsellekin ylläyksenä kuin puun taakaa juurikin tyyliin 20-vuoden päästä.

        Kyse voi olla pelkästä fyysisestä uuden kokeilunhalusta. Joillekin tuo fiilis voi olla voimakas ja varsin vahvasti läsnä, toisille sattumoisin ja harvoin. Kaikki eivät kuitenkaan koskaan edes lähde tai harkitsekaan lähteä tuosta ajatuksesta tai fiiliksen pilkahduksesta toimeen.

        Tilastollisesti homoseksuaalisuus on kuitenkin marginaamlista ja samoin vaikuttaa olevan bi-seksuaalisuudenkin eri variaatioiden suhteen.


    • vph4

      Sako ttä pillua t munaa vastatkaa asijalisesti.

    • Hieno kirjoitus ja pääsääntöisesti hyvää keskustelua!

      Pitkän tauon jälkeen takaisin uudella tunnuksella. Mulle voi laittaa kanssa viestiä:

      Kik: Hybr1di

      @-mail: miesvm71bi AT outlook.com

    • Tämä ketju ja sen aloitusviesti on asiaa!

      Asiallista keskustelua aiheesta, joka on tosi tabu. Tämä äskeinen ketju https://keskustelu.suomi24.fi/t/11289411/helpottaako-bi-kokeilu on myös hyvä!

      Vaikka ei ole mitään tarvetta mainostaa seksualisuutensa, on jotenkin harmittavaa että tämä on niin tabu asia.

      Kuvittele, jos biseksuaalisuudesta voisi uskaltaa puhua jätkien kanssa baaripöydän ympäri, tai sählyjengin pukuhuoneessa/saunassa, tai seurakunnan miesten raamattupiirissä...

      Tai siis siitä että halu/toive/himo olla miehen kanssa (riippumatta mitä etikettiä käyttää) ei olekaan niin harvinainen ja outo...

      No, onneksi on sentään netti... 25 vuotta sitten ei ollut sitäkään.

    • Nimimerkeillä on helppo kirjoittaa ihan mitä lystää. Kuka olisikaan, niin hullu ku minä, joka kirjoitataa omalla nimellään.

    • Bissebissebisse

      Aika hyvin oon voinu kavereitten kanssa puhua biseksuaalisuudesta ja muustakin. Riippuu tietenkin paljon siitä minkä ikäinen on ja etenkin siitä minkälaisissa porukoissa pyörii. Toiselle isoäidille ja isoisälle en ole kertonut, mutta suurimmalle osalle muista kyllä. Ei sitä enää nykyään kannata ihan liikaa miettiä mitä muut miettii, yllättävän pikku juttu toi suuntautuminen on ja yllättävän harva on ihan kokonaan homo/hetero.
      Niitä vaimollisia bi-ukkomiehiä, jotka haluaa seksiä miesten kanssa, ihmettelen kyllä. Eikö sitten myös toiset naiset houkuttele vai onko ongelmana se, kun ei ole ollenkaan niitä "homo"-kokemuksia? Pettäminen ei ole ok. Sovitusti poly/avoin yms. -suhde on ok.
      Toivottavasti kaikki vaan uskaltaa olla omia ittejänsä ja sinut omien tunteiden kanssa, eikä anna muiden ja yhteiskunnan jyrätä lyttyyn.

    • mies85

      Kyllä varmaan aika monella on joskus fantasioita omaa sukupuolta olevan kanssa tapahtuvasta seksistä vaikka miten heteroksi itsensä määrittelisikin, ja samoin on yleisempää myös kokeilut esim.miesten kesken vaikka heteroksi itsensä määrittelisikin. Ja se on ihan ok jos se ei perustu kenenkään pettämiseen, ja tapahtuu sinkkuna nää seksikokemukset. Niistä nyt ei yleensä ensimmäiseksi tilastotieteilijöille soitella eikä niistä yleisissä kahvipöydissä keskustella joten sitä miten paljon näitä heterojen homoseksuaalisia kokemuksia tai toisiakaan päin tapahtuu. Itsekin olin joskus hyvinkin homofobinen, mutta se oli ennen ennen kuin päädyin sitten kerran toisen myös minun tavoin heteroksi mieltävän miehen kanssa seksipuuhiin kahteen otteeseen,ja oli se aika hämmentävää mutta se oli hyvä kokemus...siinä oli vähän naisiin pettymisen motiivia kylläkin ja tämän jälkeen olen ollut vain naisten kanssa kuin myös ennen sitä,mutta pointti on että näitä tapahtuu, sitä ihan turhaan pidetään häpeällisenä vaikkei siinä ole mitään väärää.

      • Anonyymi

        Biseksuaali = epärehellinen mulkku


    • Anonyymi

      Aivan helvetin sairasta olla perheellinen mies ja rakastaa miehiä lapsesi häpeävät sinua vanhana ja olet helvetin perimä häpeä mies mene kirkkoon !!!!!!

    Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2418
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1968
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1948
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      86
      1743
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe