Yksinäisyys pienen peniksen vuoksi

kohtuuton vaatimus

Ovatko muutkin miehet huomanneet saman ettei nykynaisista saa seuraa jos miehellä ei ole vähintään 16-senttistä patukkaa jalkojen välissä? 16-senttisilläkin on vaikeaa koska tuo ei riitä vaan lisäksi pitää olla supliikkimies, Mutta entä jos on 11-senttinen elin eikä osaa naurattaa naista jutuilla? Silloin jää täysin yksin. Miehetkin nauravat saunasta ulos tällaiset tyypit joten minkäänlaista seuraa ei tule saamaan.

36

2889

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei saa naisista seuraa pienen peniksen vuoksi??
      Mä en ainakaan kulje munasillani ulkosalla / illanistujaisissa :D

      • Bartholinin rauhaset

        Kieltämättä trollilta vaikuttaa, ei saunassa mitata vehjettä erektiossa.

        Minustakin näkee päällepäin että touhussa olisi orkkutakuu, mutta kysyntää ei ole. Jos orkkutakuu ei ole tuttu käsite niin se tarkoitaa sitä "ei se koko vaan tietää miten sitä käytetään". Eikä se kokokaan ole pieni.


      • Anonyymi
        Bartholinin rauhaset kirjoitti:

        Kieltämättä trollilta vaikuttaa, ei saunassa mitata vehjettä erektiossa.

        Minustakin näkee päällepäin että touhussa olisi orkkutakuu, mutta kysyntää ei ole. Jos orkkutakuu ei ole tuttu käsite niin se tarkoitaa sitä "ei se koko vaan tietää miten sitä käytetään". Eikä se kokokaan ole pieni.

        "Jos orkkutakuu ei ole tuttu käsite niin se tarkoitaa sitä "ei se koko vaan tietää miten sitä käytetään".

        Jaa nylkytetään ees taas. Mitä muuta mies sillä muka tekee..


    • Naisen kommentti

      Ei se kyllä noin ole. Koko ei ole se tärkein asia. Seksi on niin paljon kaikkea muutakin eikä iso elin ole edellytys hyvälle seksille. Naisia ei myöskään tarvitse naurattaa, vaan normaali keskustelu puolin ja toisin, tutustuminen omana itsenään sekä hyvä käytös on hyvä alku. Asiat etenee omalla painollaan, mieluummin hitaasti kuin nopeasti.

    • huhhuh3

      Millaisissas saunoissa sitä oikein käydään kun pojat kerran pippelit jöpöttäen siellä istuu?

    • lottamari<3

      Kyllä se koko merkkaa, ei siitä kannata edes keskustella. Pienimunainen mies on auttamattomasti surkea sängyssä, eikä pysty todellakaan tyydyttämään naista.

      • Anonyymi

        Sinulla kun on noin selvät sävelet niin tarvitseeko tästä enää sitten käydä keskustelua?


    • fdsgggg

      Ei se koko, vaan miten sitä käytetään. Mieluumin mä tykkäisin pienestä peeniksestä jota osataan käyttää, kuin jos vaihtoehtona olis iso pötkylä jonka omistaja on vähän hakoteillä vehkeensä kanssa.

    • lottamari<3

      Aina jauhetaan tuota miten sitä käyttää, mutta ihan sama miten sitä pientä vehjettä käyttää, jos se ei tunnu missään. Joo, sitten syy onkin naisen, jos miehellä on liian surkea, koska mies vetoaa siihen, että hän osaa kyllä käyttää, mutta naisella on liian iso :D

    • Nainen pienellä...

      Minulla on niin pieni... että voin rauhassa valita miehen pelkän ulkonäön perusteella, ja tietysti täytyy olla kiva ja sen täytyy olla söpö... ja mies kiva, niin onni ei voisi olla enempää. : ).

    • nainen777777

      Ei se pituus, vaan se paksuus. Näin olen itse kokenut.

    • En ole vielä koskaan pyytänyt miestä ensin näyttämään kaluaan seisokissa ennen kuin olen päättänyt haluanko tutustua häneen.

      • Jurpo 2000

        Itse asiassa iso kalusto on vain haitaksi, näin vanhemmiten. Naisilla paikat hieman kuivuvat ja itsellä seisiö hiukka pehmenee, homma ei vaan onnaa...


    • voi ei

      Paha juttu. Nyt tarttis olla silikonileikkaus miehille olemassa, kuten on naisille joilla on itsetunto-ongelmia rintojen kanssa...............

    • Minulle normaalia

      Anteeksi.

      Seksi on minulle yksi parisuhteen tärkeistä kulmakivistä. Olen elämäni aikana harrastanut seksiä kahden pienimunaisen miehen kanssa, enkä saanut siitä mitään, turhauduin suunnattomasti. Kun koko on niin pieni, että sisällä pitämisen kanssa on vaikeuksia, ei voi edes liikkua tai pikkutappi katoaa emättimen suulta. Varmaan sama asia, jos mies kokee naisen vehkeen niin suureksi, ettei ota kuin yhteen laitaan kerrallaan.

      En halua kumppanikseni minivehkeillä varusteltua miestä. Onneksi tässäkin ketjussa on teille ottajia. Eihän sitä kaikille tarvitse kelvatakaan!

    • -Ujomies-

      Itsellä on paksu 16senttinen, olen neitsyt. (ymp.mitta 14,5)
      Vaivana sattuu olemaan ujous aloittaa tutustuminen.
      Eli lähinnä kävellä naisen luo ja alkaa rupattelemaan.
      Naiset eivät koskaan. (Huom. KOSKAAN) lähesty miestä, joten
      pieni munainen mies on paljon paremmassa asemassa kuin ujomies, oli koko mikä hyvänsä.

    • 3cm-ok

      nainen nostaa jalat koukkuun..

      • Ei kiitos.

        Peppuun??


    • 23rwefsdvfd

      Itse olen vältellyt naisia sen takia kun mulla on niin käyrä. Pituus näyttäisi olevan sopiva. Häpeän vuoksi en ole menny ikinä pussaamista pidemmälle. Olen asian hyväksynyt ja menetettyjä tilaisuuksia ei saa koskaan takaisin. Tulevaisuudella ei ole mitään merkitystä minulle joten mitäpä sille enää mitään tekemään.

    • Nappasin netistä tänne settiä:

      Lepopituus: Lepopituutta on mitattu 14 tutkimuksessa, joihin on osallistunut yhteensä 8627 miestä iältään 17-91 vuotta. Tutkimuksia on tehty ympäri maailmaa, valtaosa Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Keskimääräinen lepopituus on 9.25 cm. Tämä on painotettu keskiarvo, jossa on otettu huomioon kussakin tutkimuksessa olleiden tutkittavien määrä. Eri tutkimuksia tarkasteltaessa lyhimmät näyttäisivät oleva korealaisilla (6.9 cm), jordanialaisilla (7.7 cm), nigerialaisilla (8.1 cm) ja intialaisilla (8.2 cm). Pisimmät taas ovat ranskalaisilla (10.7 cm) ja amerikkalaisilla (9.7 cm).

      Pituus erektiossa: Erektiossa pituutta on mitattu 11 tutkimuksessa, joihin on osallistunut 4148 miestä. Keskipituus on 14.9 cm. Tässä amerikkalaiset pitävät kärkisijaa 15.5 cm pituudella. Jos amerikkalaisia ei oteta huomioon, keskipituus on muualla maailmassa 13.9 cm. Lyhimmät ovat Jordaniassa (11.6 cm) ja Intiassa (10.9 cm).

      Ympärysmitta: Ympärysmittaa on tutkittu vain muutamassa tutkimuksessa: lepotilassa viidessä ja erektiossa kahdessa tutkimuksessa. Lepotilassa ympärysmitta on keskimäärin 9,8 cm ja erektiossa 11.6 cm.

      Johtopäätöksiä: Peniksen normaali pituus on lyhyempi kuin miehet luulevat. Kovin lyhyt penis on melkoisen harvinainen. Emättimen pituus vaihtelee välillä 6,5 – 12 cm. Vaikka emättimellä on onneksi kyky venyä yhdynnässä, on selvää, että liian pitkä penis, esim. luokkaa 17-20 cm voi aiheuttaa ongelmia, useille kipua. Lisäksi tällainen tilanne estää muun häpyalueen kontaktin ja klitoriksen alueelle ei tule suoraa stimulaatiota. Tehtyjen tutkimusten perusteella voidaan siis todeta, että tavanomaisen mittainen penis on juuri sopiva molemminpuolisen nautinnon kannalta.

      • Ylpeä kalun kantaja

        Oho mullahan on muhkea kalu :))


      • 18cm
        Ylpeä kalun kantaja kirjoitti:

        Oho mullahan on muhkea kalu :))

        Vitut ole, ei noi mitat pidä paikkaansa, tolla vaan tarkotus saada hyvä mieli mikro munille.


      • järjenääni

        tässä on kissa haudattuna, minun arvaus olisi että tutkimuksen tekijät olivat pieni peniksisiä professoreja.

        mieti nyt järjellä, jos me iso munaiset tehtäisiin tutkimus niin tulokset olisivat erilaiset. tosi harvoilla on oikeasti noin pientä penistä kuin 15cm. älä mene tuohon propagandaan mukaan.


    • paksu-kalu

      En saa naista kun kalu on liian iso, vai tykkääkö joku nainen tämmösestä. 19/6sm Tämäkö takia olen yksinäinen.

      • ;) vinkvink

        Se millaisesta peniksestä nainen tykkää on yksilöllistä. Sellainen pitkä ja paksu voi tuottaa usealle kipua.mälä turhaan stressaa, kyllä peniksesi tyo varmasti nautintoa jollekulle ;)


    • huhuhuhs

      Siis miten pinnallista ajattelua sullaki!!!!!!!

    • Erik af Venusberg

      Mielestäni olet todella oikeassa. Miesten yhteissaunoissa ei ole koskaan kuin homoja ja he rakastavat isoja vehkeitä. 14, 378 on tutkimusten mukaan se minimipensselin pituus tai siis rensselin.

      12, 937 mittaisen kanssa voi varautua siihen, että verenpaine kohoaa 56, 9243-prosenttisesti lukemiin 637298201.

      Paskaprovohan tämäkin avaus on. Säälin kovasti nuoria miehiä, jotka eivät hallitse sosiaalisia taitoja vaan keskittyvät kyrpänsä ihailuun.

      Itse olen viiskymppinen mies, jolla on ollut riittävän monia kymmeniä parittelukumppaneita ja jokunen avoliittokin. Voin sanoa, että ei ole mulkun mitasta ollut koskaan rakkus kiinni vaan luonteesta, hellyydestä ja huumorista. Voin vakuuttaa, että tuollainen peniksenmittaaja ei kerta kaikkiaan toimi parisuhteessa. Voihan sitä kokeilla hoitosuhteessa: kerro lääkärillesi, että sinulla on vain 14,583-senttinen kikkeli ja kysy, tykkääkö lääkärisi siitä.

      Yksinäisyys ilmeisesti tuo ihmisistä ulos todella outoja piirteitä kuten peniskeskeisyyden tuollaisella aikuisen miehen ruumiissa elävällä poikasella. Kehotan pysymään kaukana naisista - he eivät ole tehneet mitään paha ansaitakseen tuollaista... runkkaria.

      Suosittelen loppuelämäksesi pornoa. Toinen vaihtoehto on, että kokeilet joskus miettiä muutakin kuin sitä, että voi vitsi hei et mullon tunteet juku mut hei tajuutteks te et hei mullon tunteet et juku mut miksei kukaan tajuu et mä niinku tunnet vittu hei mut mä tosiaan tunnen niinku.

      Ei kukaan tajua sielun- saati suolenelämästäsi ellet osaa kertoa. Tuollaiset patukistit päätyvät muuten helposti ennenaikaiseen hautaan.

      • Anonyymi

        NYT TURVAT TUKKOON TAI MÄÄ TULEN


    • munapäät

      teille pienimunaiset miehet. :D kerran olen tavannut todella pieni munaisen miehen. (niin ettei akti onnistunut) hankalaa olla....MUTTA jos muuten synkkaa hyvin, niin eiköhän siihenkin keinon keksi. Lopettakaa se munien tuijotus. :D

    • Real Manpower

      Minulla on pieni pili ja miestissit. Olenkin alfauros.

      • uuniko

        Oletko lestadiolainen psykiatri?


    • Trolli-peikko

      Seksi ei ole välineurheilua, kaikilta löytyy tarvittavat perusvälineet, joita on kahta laatua. Seksi on puhtaasti tekniikkalaji. Voin sanoa 100% varmuudella etten lähtis baarista mukaas jos munasillas vastaan tulisit ja muutenhan en voi millään tietää kuinka pitkä kulli sulla on. Valitettavaa on sekin ettet ilmeisesti edes sitä pientäs osaa käyttää.

    • Ihan peestä

      Tää on taas näitä Suoli24-kävijöiden juttuja.

    • Anonyymi

      No joo..... Mittanauhan kanssahan minäkin ulkona kuljen, ja kun sopiva eteen tulee käsken vetämään housut alas ja sitten mittaillaan...

      Mutta täytyy kyllä myöntää että yhden kerran on eteen tullut mies jolla tosi pieni ja kun mahaa vielä oli miehellä jonkun verran niin tuntui ettei siellä ollut mitään. En tosin mitannut mutta tosi pieni oli, en ole toista kertaa törmännyt.

    • Anonyymi

      Pieni penis on parempi kuin iso koska se ei satu. Naiset on vaan katsonut liikaa ammattilaisten tekemää nettipornoa koska kuvittelevat että isompi = aina parempi. Se on vain evoluutioon perustuva seikka että keskikokoinen on paras ja kaikkein "sopivin".

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      86
      6063
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2556
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2063
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1817
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1331
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe