suomilimiitti

juupajuu11111111111

Onko kenelläkään kokemusta suomilimiitistä? Minulle myönsivät 2000 euron limiittirajan,josta nostin vain 600e ja nyt kun olisin nostanut lisää niin ilmoittivatkin etteivät myönnä lainaa! silti omalla limiittisivullani on että minulla 2000e limiitti josta käyttämäti vielä 1400!! Ja mainostavat omalla sivullan että myönnettyä limiittiä voi vapaasti käyttää silloin kuin haluaa ja tehdä nostoja. kuinka muilla?

20

7096

  Vastaukset

  • Lainapäätöksen saaminen hidasta (Vaikka sivuilla väittävät, että nopea lainapäätös), eivät vastaa sähköposteihin. En siis todellakaan suosittele! Pitäkää puljunne!!! Ihme asiakaspalvelua!

  • Tosi tympee as.palvelu!!!

  • Suomilimiitti yrittää erittäin todennäköisesti kiertää korkokattolakia tarjoamalla vähintään 2000 euron limiittiä, josta kuitenkin saa nostaa vain pienen osan.

   Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivulta http://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Maksut-laskut-perinta/luotot/luoton-hinta/ lainattua: "Luotonantaja ei voi kiertää korkokattoa asettamalla luottorajan näennäisesti vähintään 2000 euron suuruiseksi ja rajoittamalla sitten luoton käyttöä ilman asianmukaista perustetta."

   Minkälainen sitten on asianmukainen peruste? Viraston mukaan sellainen voi olla esim. luottokortin käytön turvallisuuden vaarantuminen.

   Kannattaa olla yhteydessä Kilpailu- ja kuluttaviraston neuvontaan http://www.kkv.fi/Tietoa-KKVsta/asiointi/kuluttajaneuvonta/ tai Suomilimiittiin. Suomilimiitin yhteystiedot löydät osoitteesta http://www.suomilimiitti.fi/yhteystiedot.php .

   • No ei ne edes vastaa sähköposteihin tai jos vastaavat niin, eivät heti!


   • Mulle on käynyt sama homma. Kysyin syytä niin heidän riskiarvionsa nyt kuulemma estää myöntämästä lisää. Hei haloo, laina on jo myönnetty muttei saa nostaa. Sopimuksessa lukee ihan muuta. Minulla ei ole maksamatta laskuja, ei mitään perinnässä ja kaksi laskua limiitille olen maksanut ajallaan. Tekaistuja perusteluja. Älkää käyttäjä, sopimukseen ei voi luottaa.


   • Sinun parastasi ajattelevat. Olisit tyytyväinen. Kuitenkin menisi vaan turhuuteen ja joutuisit maksamaan korkeita korkoja, joihin sinulla ei ole varaa.

    Sinun kannattaisi alkaa miettimään menojesi määrää suhteessa tuloihin. Pienennä menoja, ala säästämään vähän kerrallaan, ja jos mahdollista kasvata tuloja. Suunnittele etukäteen mitä ostat. Pois turhuudet. Siitä se elämä alkaa. Kaikkea hyvää!


   • jusstusss kirjoitti:

    Sinun parastasi ajattelevat. Olisit tyytyväinen. Kuitenkin menisi vaan turhuuteen ja joutuisit maksamaan korkeita korkoja, joihin sinulla ei ole varaa.

    Sinun kannattaisi alkaa miettimään menojesi määrää suhteessa tuloihin. Pienennä menoja, ala säästämään vähän kerrallaan, ja jos mahdollista kasvata tuloja. Suunnittele etukäteen mitä ostat. Pois turhuudet. Siitä se elämä alkaa. Kaikkea hyvää!

    Kyllä minulla on varaa maksaa heidän korkonsa, laskut on maksettu ajallaan.

    Turhuuksiin ei ole mennyt rahaa enää kahteenkymmeneen vuoteen, mitä nyt otin tämän limiitin auttaakseni aikuisen lapseni yllättävässä menossa koska käteistä ei juuri silloin ollut antaa. Kaikki rahani ovat kiinni jossakin. En olisi tarvinnut 2000 euroa mutta se piti vähintään ottaa limiitiksi, sitä ei kuitenkaan saa nostaa.

    Ei minua tässä muu harmita kuin heidän selvääkin selvempi huijauksensa. Mikseivät kilpailijat puutu tähän? Tai kuluttajansuoja? Esimerkkitapauksia löytyy.


  • Jep, tosi hämärä pulju! Yrittäkää nyt hemmetissä ottaa opiksenne siellä suomilimiitissä!!!

  • Sitten heillä on 5 tähteä kaikissa arvioissa. Itse annoin ainakin 1 tähden ja kirjoitin perustelut, ettei sopimus heidän puoleltaan pidä. Se ei koskaan ilmestynyt näkyviin.

   • Ilmeisesti itse arvioineet itseään ;D :D


  • Suomilimiitissä (ja Ekstraluotossa, sama maksunsaaja ja sama paska eri paketissa) todella räikeät korot ja kulut, näitä ei ole markkinoinnissa tuotu esille selkeästi. Olen ns. edunvalvojan ominaisuudessa taistelemassa ko. firmojen kanssa ja voin kertoa, että siellä päin mättää ja pahasti. Asiat lähtevät päämieheni osalta eteenpäin kuluttaja-asiamiehelle ja finananssivalvontaan. Nämä puljut pitäisi laissa kieltää. Luotonmyöntö ei perustu minkäänlaiseen harkintaan. Tässäkin tapauksesa myönnetty yhteensä 5000 eur luottoja henkilölle, joka toimitti sinne palkkakuitin "hulppeista" 900 euron kuukausituloista. Ihan alkeellisellakin matematiikalla käy ilmi, että maksuista selviytyminen on mahdoton yhtälö. Maksettu näihin takaisinpäin n. 2500 eur ja silti avoimet pääomat korkoineen ja muine kuluineen vielä 800 eur yli sen mitä on tilille tärähtänyt. Kiertäkää nämä firmat niin kaukaa kuin vain voitte ja eläkää vaikka kaurapuurolla. Ei näistä kukaan selviä ilman, että tehdään jonkun auttavan sukulaisen/ystävän/pankin avulla pelastuspaketti. Räikeää rahastusta hädänalaisilla (ja sinisilmäisillä) ihmisillä.

   • Kyllä! Todellakin suurta huijausta ja rahastusta koko paska!


  • Joskus vippifirma havaitsee väärinkäytöksiä tai petollista toimintaa ja estää lainan tahallisen kasvattamisen.

  • Aika heikoilta vaikuttaaa kokemukset Suomilimiitistä. Onko mitään positiivisia kokemuksia? Vai onko tilanne se, että positiivisia kokemuksia ei yleensä jaeta niin helposti? Lisäisin mielellään tänne: https://pikavippikokemuksia.com/suomilimiitti-kokemuksia/ myös hyviä kokemuksia yrityksestä.

  • Suomilimiitti on kyllä yksi luotettavimmista vaihtoehdoista mitä pikavippifirmoihin tulee MUTTA kyseessä on joka tapauksessa pikavippifirma, joten korot sen mukaiset.

   Kannattaa tutustua vähän yritykseen itse ensin (esim. täältä: https://vippikuningas.com/suomilimiitti-kokemuksia/) ja verrata muihin vaihtoehtoihin.

   Niin ja vipeissä kannattaa aina pitää maksuajat niin lyhyinä kuin mahdollista. Vippeihin kaavaillaan tosin korkokattoja tulevaisuudessa (https://www.talouselama.fi/uutiset/korko-voi-olla-niin-korkea-kuin-kehtaa-pyytaa-ministerio-haluaa-tukkia-pikavippifirmojen-keksiman-porsaanreian/07587582-4bde-3e91-b958-4a88987cbb0c), joten ehkä alasta tulee kuluttajaystävällisempi lähituleviasuudessa. Mene ja tiedä..

  • Suomilimiitti perii todella törkeää korkoa luotoistaan mutta toisaalta tarjoaa myös lainaa ilmaiseksi. Jos pystyy maksamaan lainan takaisin 60 vuorokauden sisällä, niin ei tarvitse maksaa minkäänlaista korkoa eikä mitään muitakaan kuluja. Ihan houkutteleva tarjous!

   Lisää infoa: https://lainaanyt.fi/lainapaikat/suomilimiitti/

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   338
   6663
  2. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   144
   3415
  3. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   189
   3292
  4. Voi myötähäpeän määrää

   Joku tämän kylän Tollo mukana nelosen roskasarjassa
   Suomussalmi
   18
   910