Raskauden ja synnytyksen jälkeinen vartalo

nappula3

Oon paljon miettinyt, että miltä vartalo näyttää raskauden ja synnytyksen jäljiltä. Miltä vatsa näyttää synnytyksen jälkeen, kun sieltä tulee sitä tavaraa kuitenkin paljon pois? Entä alapää, voiko se löystyä tms lantionpohjalihasten treenamisesta huolimatta? Kuinka hyvin raskauden aikana tulleet kilot ovat lähteneet synnytyksessä? Miten olette saaneet vatsan treenattua? Tuleeko rinnoista imetyksen jäljiltä riippuvat, kuten monet sanovat?
Ihan siksi kysyn, kun esikoista odotan, ja kyllähän se kiinnostaa tietää mitä vartalolle mahdollisesti tapahtuu. Ei se ulkonäkö kuitenkaan tärkeintä oo, vaan se lapsi :)

4

199

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 7kk

   Mulla on jäljellä 3kg raskauskiloja. Ja nekin varmaan sen takia kun tykkään herkutella paljon! Rinnat ovat samanlaiset paitsi että arpia löytyy mutta nekin ovat haalistuneet. Tosin en imettänyt hirveän kauaa. Oikeastaan kaikki paikat tuntuu samoilta kun ennenkin.

  • 10kk

   Mä näytin synnytyksen jälkeen siltä kuin oisin edelleen raskaana. Kiloja jäi synnärille n. 5-6 kg (lapsi 4kg) ja muhun 17 kg. Koomista kyllä, mutta olo ei koskaan ole ollut hoikempi kuin synnytyksen jälkeen ;) Nyt ollaan pari kiloa miinuksen puolella tuosta ja vatsalihakset näkyvissä. Arpia ei jäänyt, mutta rinnat ei oo yhtä kiinteät kuin ennen, vaikken imettänyt kauaa. Joillakin kilot lähtee itsestään imettämällä, sitä en osaa sanoa miten kiinteä kropasta tulee niin. Mä hävitin omani treenaamalla, syömällä kevyemmin ja vauvan kans touhuilemalla&vaunulenkeillä. Oon kuullu tosi monesta suusta jo vuosien ajan, ettei vartalo synnytyksen jälkeen tule koskaan olemaan ennallaan. Nyt uskallan kyllä omasta kokemuksesta olla vahvasti eri mieltä ja väitän että synnytystä edeltävään kuntoon (jopa parempaankin) pääsee aina, kun vain itse jaksaa nähdä vaivaa sen eteen!

  • sektio

   Itteäni mietityttää mahan palautuminen hätäsektiosta, viilto pystypäin.. Mulla 3 viikkoa sektiosta eikä normihousut mene vielä päälle ja suoraan sanottuna maha näyttää perseelle. Eli ajan kuluessa tuohon auttaa vissiin aika ja treeni... ?

   • .............

    Mulla meni normihousut päälle kun synnytyksestä oli kulunut 4-5kk. Paino kyllä tippui nopeasti mutta lantio oli niin leveä että housut otti siitä kiinni. Luulin lantion jäävän pysyvästi niin leveäksi mutta onneksi ei.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Lopullinen varmistus. Suomi ja Ruotsi eivät liity Natoon

   Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon on estetty Erdoganin toimesta: https://www.is.fi/politiikka/art-2000008826412.html Tämä on pieni askel Erdogani
   Maailman menoa
   621
   2460
  2. Uskallatko laittaa tuntomerkkejä

   Samaan kommenttiin sekä itsestäsi, että kaivatustasi?
   Ikävä
   109
   2188
  3. Mitä tapahtui? Bachelor-Timo paljastaa, miksi suhde Sonjaan ajoi karille: "Ehkä ei kuitenkaan..."

   Rovaniemeltä kotoisin oleva Timo Harvey, 32, halusi sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Kauden viimeisessä jaksossa Bachelor-Timo valitsi
   Bachelor
   13
   1545
  4. Martiinan "Ikuinen rakkaus", hah hah haaa

   Onko tämä lippisressukka nyt sitten taas se ikuinen rakkaus ? ? miksi ikiteini mara on niinkin tyhmä ja nolo ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   154
   916
  5. Stefulla taas korkki auki?

   Tästä taitaa tulla hieno päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   19
   803
  6. Zaharova yllättäisi sotilaallisesti

   Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zaharova sanoi keskiviikkona, että Venäjän vastaus Suomen Nato-jäsenyyteen tulee olemaan luonteeltaan sotilaa
   Maailman menoa
   170
   779
  7. Mies olet kaunis sisältä ja ulkoa

   Haluan sut omakseni. Sinä jos kuka kelpaat :)
   Ikävä
   78
   740
  8. Naton vastustajat pääosin kouluja käymätöntä, ja vähemmän älykästä porukkaa

   monet myös työttömiä. Paljolti samaa jengiä joka myös vastustaa koronarokotuksia, ja puolustaa venäjää. Uutiset luetaan mm. MV-lehdestä. Veikkaan ett
   Maailman menoa
   264
   686
  9. olis ihan fllirttailla sulle mies

   Katsella silmiin ja leijua sun lähellä.
   Ikävä
   47
   623
  Aihe