Näin lasketaan luumun palautusprosentti ja samalla tapaa muutkin

Näin pelit lasketaan. Otin tämän esimerkin mahdollisimman yksinkertaisesta pelistä eli luumusta jotta se olisi helpon tajuta.
Eli http://www.rahapeliopas.fi/rayhedelma/luumu/
Jokaisessa kelassa on kymmenen kohtaa.
Otetaan ylempi jossa 1€ panos
Perhosia on jokaisessa kelassa yksi.
Todennäköisyys on yhdelle perhoselle 1/10 =0,1*100= 10% ja perhoset saadaan 10x10x10=1000 eli kerran tuhannesta. perhoset siis ilmestyvät kerran tuhannesta 10x10x10=1000 ja todennäköisyys on 0,1000% saadaan 0,1x0,1x0,1x100= 0,1%
Osuus palautusprosentista saadaan todennäköisyys kertaa voittokerroin. Eli todennäköisyys 0,100X100 =10%

Kellot: Kelloja on keskellä kaksi ja reunoissa yksi. eli 1/10x2/10x1/10 eli 10x5x10=250 eli pe
muuten saman lailla kuin perhosissa, mutta keskellä 2/1000= 0,2x100= 20 1/20=5 Todennäköisyys kelloille puolet suurempi eli 0,2% eli 0,1x0,2x0,1x100=0,2 osuus palautuksesta todennäköisyys 0,2x voittokerroin 40 =8%
Kirsikat: reunoissa 2 keskellä yksi. eli 5x10x5=250 ilmestymistiheys. Todennäköisyys 0,2x0,1x0,2x100=0,4%
Osuus palautusprosentista 0,4 kertaa voittokerroin 12 eli 0,4x12= 0,048% Mielestäni rpo:lla tässä virhe laskettu kait kuuden voittokertoimen mukaan??
Luumut jokaisessa kolmessa kuusi kappaletta eli 6/10 todennäköisyys 0,6x0.6 x0.6 =0,216x100=21,6% ilmestymistiheys 1/60X100= 1,666667X3=5 Eli kerran viidestä.
Voittokerroin on 3x todennäköisyys eli 21,6 3x21,6= 64,8 %
Lopuksi lasketaan palautusprosentin osuudet yhteen ja saadaan lopullinen palautusprosentti koko pelille.
Perhoset 10% kellot 8% kirsikat 4,8% ja luumut 64,8%= 10 8 4,8 64,8= 87,6%

Alla olevassa pelissä voittokertoimet on erilaiset. Se lasketaan samalla tavalla ,mutta koska panos on 0,50€ kerrotaan palatunprosentin osuus kahdella
Näin lasketaan palatunprosentit ja ne voidaan arpoa ihan satunnaisesti niin, että ray voittaa pidemmänpäälle varmasti!

21

151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rontti ja Pasi

      Luumupuu, oi luumupuu! Tiesitkö, että koiran kakka auttaa luumupuuta kasvamaan?

      • Voi auttaakin joo, mutta etkö mitään muuta vastinetta keksinyt. Eli uskoit ja tajusit tuon? Hyvä selvä.


      • Pasi ja Rontti
        Gambler1 kirjoitti:

        Voi auttaakin joo, mutta etkö mitään muuta vastinetta keksinyt. Eli uskoit ja tajusit tuon? Hyvä selvä.

        Uskoin ja tajusin jo ajat sitten, että luumupuun kasvua edistää parhaiten koiran uloste.


    • luumuuuuuu

      Voi helkari missä saavissa olet varttunut? Etkö sinä todella tajua ettei nykypeleissä mitään keloja ole? Vaan piirretyillä kelakuvilla varustettu ohjelmoitu peliohjelma

      http://www.freeslotmachines.biz/How_They_Work.html

      Jos sloteissa on RNG, niin kuinka silloin voidaan tietää palautusprosentin olevan n 97% tms?

      RNG lopputulos ei voi olla ennustettavissa, kun siellä ei ole mitään keloja joissa olisi joitain kuvioita enemmän kuin toisia.

    • Onhan niitä kela pelejä vielä marketeissa. Tuon luumunkin olen jossain nähnyt jonka ylhäällä laskin. On toki noita videopelijuttujakin, mutta niissä on kelat vain kuvoita muuten sama.

      Jos sloteissa on RNG, niin kuinka silloin voidaan tietää palautusprosentin olevan n 97% tms?

      Samanlailla kuvoista ja voittokertomista laskemalla.

      • heheheheheee

        hahahahahahaaaa hurtta on tainnut pissiä suoraan silmääsi hahahahaaaa


      • kelaa kela?

        vilkase poika paffin ja rayn vuosikertomuksia niin siellä näkyy totuus sun laskelmista, kohdassa vuosituotto. Sun 'kelateoriasi' ei tuo muille voittoa kuin pelin tarjoajille, ymmärrätkö? Eikä peleillä ole mitään tekemistä ns' satunnaisuuden' tai tuurin kanssa vaan siellä pyörii harkitusti ohjelmoidut pelit, joilla kääritään pelaajien rahat ja videoina joissa näkyy vain kuvia, ei varsinaisia keloja.
        Matematiikan kanssa peleillä on sen verran tekemistä että ne on ohjelmoitu nyhtämään pelaajat vai väitätkö että olisivat ohjelmoitu jakamaan valtion kassasta ilmaista rahaa?? hahahahahaaa Se että joku saa joskus, tosi harvoin jonkun isomman voiton, on vain ja ainoastaan mainoskikka jotta muut pelaajat uskoisivat ison voiton olevan heillekin tulossa.


    • Onhan se itse arvonta satunnainen. Jotkut kuviot saadaan useammin tulemaan kun kelaan tungetaan samaa kuivoita useampi. Päävoitossa on sitten vain yksi joka kelassa siksi tulee harvemmin.

      • Luumun säädöt

        Työnnähän kampleri luumu hanuriisi ja koita pieraista se ulos, niin väitän että sieltä tulee sekä luumu että kivi ulos koska juttu on säädetty niin. Palautusprosentti on tällöin 100%. Toisin käy jos laitat luumun suuhusi ja nielet sen kokonaisena niin koska tuleva tapahtuma on myös säädetty kuten Rayn koneetkin, on seuraus se, että ulos tulee vain kivi, eli palautusprosentti on vain noin 20%.
        Jos sinuunkin olisi oikeasti istutettu RNG, (kuten raykin valheellisesti väittää koneissaan olevan) niin hanuriin työntämästäsi luumusta voisi palautua joskus pelkkä kivi ja joskus koko luumu ja välillä myös hieman kakkaa kaupan päälle, mutta kun sitä RNG:tä ei todellisuudessa ole niin lopputuloksen tietävät kaikki jo etukäteen. Tuliko jo nyt väännettyä rautalangasta niin että sinäkin vihdoin tajusit?
        Luultavasti et tajunnut, niin ehdotan että nielaiset kokonaisena sen verran isokokoisen luumun, että se jää ei-satunnaisesti kurkkuusi kiinni.


    • pelit seis!

      Gambler1 paljasti ettei pelit olekaan satunnaisarvontaan perustuvia vaan tasan tarkkaan on väkerretty ohjelmat joissa pyörii enimmäkseen piirretyt luumut joilla saa vain pieniä voittoja, isompia voittoja antavia kuvioita on ohjelmoitu siis esiintymään harvemmin. Vanhoissa kelakoneissa pyörii kelat joissa on enimmäkseen pieniä voittoja tuovia kuvioita tai sitten voittoja ohittavia kuvioita enimmäkseen. Suuret voitot eivät tule koskaan tai sitten tosi harvoin. Riippuu tietysti myös siitä kuka pelaa kulloinkin....sekin on noteerattu....toisille tulee voittoja ja toisille ei. Kas kummaa hahahahhahaaaa

    • dasdasfadsfdasfzxvc

      Siis sinun mielestäsi esim. tähdessä pitäisi 3 tähteä tulla yhtä usein kuin 3 mansikkaa? Kai ymmärrät, että peli olisi silloin aivan helvetin tappiollinen RAY'lle?

      • huijaus öööö

        no kuules, jos suurien voittojen kuvioita on väkerretty vähemmän kuin pienten voittojen niin eihän peliä voi tuolloin kutsua satunnaisarvontapeliksi vaan ohjelmoiduksi rahastajaksi. Tuollainen tieto peleistä tulisi olla kaikkien pelien tarjoajien sivustoilla ja pelikoneissa selkeästi esillä. Sen sijaan kun katsot pelikonetta siellä kyltissä näkyy kuviot voittoineen jopa suurempia voittoja mukamas annetaan ymmärtää olisi tarjolla. Pitkään pelanneena voin sanoa ettei moiset voitot ole koskaan tupsahtaneet. Ne on ohjelmoitu vain kiitämään ruudulla 'melkein' voittoina.


      • asdfadsfadsfzxzxvc
        huijaus öööö kirjoitti:

        no kuules, jos suurien voittojen kuvioita on väkerretty vähemmän kuin pienten voittojen niin eihän peliä voi tuolloin kutsua satunnaisarvontapeliksi vaan ohjelmoiduksi rahastajaksi. Tuollainen tieto peleistä tulisi olla kaikkien pelien tarjoajien sivustoilla ja pelikoneissa selkeästi esillä. Sen sijaan kun katsot pelikonetta siellä kyltissä näkyy kuviot voittoineen jopa suurempia voittoja mukamas annetaan ymmärtää olisi tarjolla. Pitkään pelanneena voin sanoa ettei moiset voitot ole koskaan tupsahtaneet. Ne on ohjelmoitu vain kiitämään ruudulla 'melkein' voittoina.

        Jos mielivaltaisen pokerikäden todennäköisyys vetopokerissa (1veto) on 40% ja panostat 1e per pelattu kierros saaden 2e voittoa aina, kun tämä em. käsi esiintyy niin mitä mieltä olet pelistä? Onko satunnainen vai rukattu?

        Kysyn ihan vaan sen takia, koska en ole ihan varma miten sinun aivot prosessoivat sanat "satunnaisuus", "todennäköisyys" jne. oleelliset avainsanat keskustellessa sloteista.


    • Väksin yritätte vängätä satunnaista peliä ei satunnaiseksi. Ette te siihen satunnaisuuten usko. Mikään perustelu ei auta. Vaikka teksi kuinka hyvän perustelun satunnaisuudesta. Pitää silti väkisin vängätä ei satunnaisuutta.

      Typeriä ootte. Hävitkää vaan ne rahanne niihin peleihin. Pitkässäjuokussa kun tappio on ihan varma juttu.

      • Gaymbler1

        Ime sinä RAY:n apina letkua!


    • Sääli vaan

      Että ei nää, matemaattiset analfabeetit, täällä kykene hahmottamaan yhtään ensimmäistä asiaa, jossa käsitellään numeroita.

      • ex-pelaaja

        Ja muutama nolla-aivo ei tajua kirveelläkään että pelikoneiden ohjelmistot eivät pyöri satunnaisesti, siihen ei vaikuta pätkääkään vaikka olisi millainen Einstein matematiikassa.


      • dorka porkille

        ahhahahaaa ja kuinka monessa pelissä näet numeroita? Eiks toi kämpler juuri kertonut luumujen pyörähdyksistä ja perhosten leijailusta ? Matematiikalla ei ole mitään sijaa kun istut pelikoneen ääressä ...sinne vaan laitat rahas ja painat nappia, luumut pyörii jne....Yleensä rahaa tulee vaan raylle ei enemmistöpelaajille....joillekin harvoille sitä annetaan reilustikin.


      • Hanski-
        ex-pelaaja kirjoitti:

        Ja muutama nolla-aivo ei tajua kirveelläkään että pelikoneiden ohjelmistot eivät pyöri satunnaisesti, siihen ei vaikuta pätkääkään vaikka olisi millainen Einstein matematiikassa.

        Jos näet kasinolla pollen helmitaulu kaviossa niin se on tuo otus.
        hiihaaa


    • G1 oikeassa

      Kyllä gambleri on oikeassa. ei niitä luumuja noin paljon tuonne olisi laitettu jos olisi säädetty arvonta, mutta työ kelajärjestelyhän on tavallaan "säätelyä"

    • gambooool

      juuri näin

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      191
      4331
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      236
      2288
    3. 133
      1647
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1331
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      180
      1096
    6. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1054
    7. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      80
      1046
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      55
      974
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      71
      962
    10. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      69
      939
    Aihe