II-maailmansota profetiassa

profetia saimaa

Daniel 2

2:31 Sinä näit, kuningas, katso, oli iso kuvapatsas (YK). Se kuvapatsas oli suuri, ja sen kirkkaus oli ylenpalttinen. Se seisoi sinun edessäsi, ja se oli hirvittävä nähdä.

2:32 Kuvan pää (=Babylonia) oli parasta kultaa, sen rinta ja käsivarret (=Persia) hopeata, sen vatsa (=Aleksanteri suuren valtakunta) ja lanteet (=Rooman imperiumi) vaskea.

2:33 Sen sääret (=Katolinen kirkko) olivat rautaa, sen jalat (EU USA) osaksi rautaa, osaksi savea.

2:34 Sinun sitä katsellessasi irtautui kivilohkare (=Koraani) - ei ihmiskäden voimasta (=jumalallinen ilmoitus)- ja iski kuvapatsasta jalkoihin (EU&USA), jotka olivat rautaa ja savea, ja murskasi ne.

2:35 Silloin musertuivat yhdellä haavaa rauta, savi, vaski, hopea ja kulta, ja niiden kävi kuin akanain kesäisillä puimatantereilla: tuuli vei ne, eikä niistä löydetty jälkeäkään. Mutta kivestä (=Koraani), joka oli kuvapatsaan murskannut, tuli suuri vuori (=hallitus), ja se täytti koko maan.

2:36 Tämä oli se uni, ja nyt sanomme kuninkaalle sen selityksen.

2:37 Sinä, [Babylonin] kuningas, olet kuningasten kuningas, jolle taivaan Jumala on antanut vallan, voiman, väkevyyden ja kunnian ja jonka käteen hän on antanut ihmiset, missä ikinä heitä asuu, ja kedon eläimet ja taivaan linnut, asettaen sinut kaikkien niiden valtiaaksi: sinä olet se kultainen pää.

2:39 Mutta sinun jälkeesi nousee toinen valtakunta (=Persia), joka on halvempi kuin sinun; ja sitten kolmas valtakunta (=Aleksanteri suuren valtakunta & Rooma), joka on vaskea ja joka hallitsee kaikkea maata.

2:40 Ja neljäs valtakunta (=Katolinen kirkko) on tuleva, luja kuin rauta; niinkuin rauta musertaa ja särkee kaiken, niinkuin rauta murskaa, niin se on musertava ja murskaava ne kaikki.

2:41 Ja että sinä näit jalkain (=Katolinen kirkko) ja varvasten (=EU&USA) olevan osittain savenvalajan savea, osittain rautaa, se merkitsee, että se on oleva hajanainen valtakunta; kuitenkin on siinä oleva raudan lujuutta, niinkuin sinä näit rautaa olevan saven seassa.

2:42 Ja että jalkojen varpaat (=EU&USA) olivat osaksi rautaa, osaksi savea, se merkitsee, että osa sitä valtakuntaa on oleva luja, osa sitä on oleva hauras.

2:43 Että sinä näit rautaa olevan saven seassa, se merkitsee, että vaikka ne sekaantuvat toisiinsa ihmissiemenellä, ne eivät yhdisty toinen toiseensa, niinkuin ei rautakaan sekaannu saveen.

2:44 Mutta niiden kuningasten päivinä on taivaan Jumala pystyttävä valtakunnan, joka on kukistumaton iankaikkisesti ja jonka valtaa ei toiselle kansalle anneta. Se on musertava kaikki ne muut valtakunnat ja tekevä niistä lopun, mutta se itse on pysyvä iankaikkisesti,

2:45 niinkuin sinä näit, että kivilohkare (=Koraani) irtautui vuoresta - ei ihmiskäden voimasta (=jumallinen ilmoitus) - ja murskasi raudan, vasken, saven, hopean ja kullan. Suuri Jumala on ilmoittanut kuninkaalle, mitä tämän jälkeen on tapahtuva. Ja uni on tosi ja sen selitys luotettava."

- - - - - - -

Kivi joka kuvapatsaan tuhosi uusi liitto.

Matt.21:42

Jeesus sanoi heille: "Ettekö ole koskaan lukeneet kirjoituksista: 'Se kivi, jonka rakentajat (=kristityt, juutalaiset) hylkäsivät, on tullut kulmakiveksi; Herralta tämä on tullut ja on ihmeellinen meidän silmissämme'? [...] Ja joka tähän kiveen kaatuu, se ruhjoutuu, mutta JONKA PÄÄLLE SE KAATUU (kuvapatsas), SEN SE MURSKAA."


-------------------------------------------



Daniel 7

7:3 Ja merestä nousi neljä suurta petoa, kukin erilainen kuin toinen.

7:4 Ensimmäinen (=Babylon) oli kuin leijona, mutta sillä oli kotkan siivet. Minun sitä katsellessani reväistiin siltä siivet, ja se nostettiin maasta pystyyn ja asetettiin kahdelle jalalle niinkuin ihminen, ja sille annettiin ihmisen sydän.

7:5 Ja katso, oli toinen peto (=Persia), joka oli karhun näköinen. Se nostettiin toiselle kyljellensä, ja sillä oli suussa kolme kylkiluuta, hammasten välissä; ja sille sanottiin näin: "Nouse ja syö paljon lihaa."

7:6 Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli taas toinen peto (=Aleksanteri Suuren valtakunta ja Rooma), pantterin kaltainen, ja sen selässä oli neljä linnunsiipeä. Sillä pedolla oli neljä päätä, ja sille annettiin valta.

7:7 Sen jälkeen minä näin yöllisessä näyssäni, ja katso, oli neljäs peto (=katolinen kirkko), kauhea, hirmuinen ja ylen väkevä; sillä oli suuret rautaiset hampaat, ja se söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa. Se oli erilainen kuin kaikki edelliset pedot, ja sillä oli kymmenen sarvea (=euroopan kristityt valtiot).

7:8 Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi (=USA & NL) puhkesi niiden välistä, ja kolme edellisistä sarvista (Suomi, Saksa, Italia) reväistiin pois sen edestä (=II-maailmansota). Ja katso, sillä sarvella (=USA & NL) oli silmät kuin ihmisen silmät, ja suu, joka herjaten puhui.

[...]

7:17 "Nuo suuret pedot, joita on neljä, ovat neljä kuningasta, jotka nousevat maasta.

7:19 Senjälkeen minä tahdoin saada varmuuden neljännestä pedosta (=katolinen kirkko), joka oli erilainen kuin kaikki muut ja ylen hirmuinen; jolla oli rautaiset hampaat ja vaskiset kynnet, joka söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa;

7:20 sekä pedon pään kymmenestä sarvesta (=euroopan kristityt valtiot) ynnä siitä sarvesta, joka puhkesi (=USA & NL) ja jonka edestä kolme putosi (Saksa, Suomi, Italia); jolla sarvella oli silmät ja herjauksia puhuva suu ja joka näytti suuremmalta kuin ne muut;

7:21 se sarvi (=NL USA), jonka minä näin sotivan pyhiä vastaan ja voittavan heidät,

7:22 siihen asti kunnes Vanhaikäinen tuli ja oikeus annettiin Korkeimman pyhille ja aika joutui ja pyhät saivat omaksensa valtakunnan.

7:23 Hän vastasi näin: "Neljäs peto (=katolinen kirkko) on neljäs valtakunta, joka syntyy maan päälle, erilainen kuin kaikki muut valtakunnat. Se syö kaiken maan ja tallaa ja murskaa sen.

7:24 Ja ne kymmenen sarvea (=euroopan kristityt valtiot) ovat kymmenen kuningasta, jotka nousevat siitä valtakunnasta. Ja heidän jälkeensä nousee eräs muu (NL & USA), ja hän on erilainen kuin edelliset, ja hän kukistaa kolme kuningasta (=Saksa, Suomi, Italia).

7:25 Hän (USA & NL) puhuu sanoja Korkeinta vastaan ja hävittää Korkeimman pyhiä (=muslimeja). Hän pyrkii muuttamaan ajat ja lain, ja ne annetaan hänen käteensä ajaksi ja kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi.

7:26 Sitten oikeus istuu tuomiolle, ja hänen valtansa otetaan pois ja hävitetään ja tuhotaan loppuun asti.
7:27 Ja valtakunta ja valta ja valtakuntien voima kaiken taivaan alla annetaan Korkeimman pyhien kansalle.

3

376

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuo

      profetioiden selittäminen. Varsinkin jälkikäteen.

      Tuotakin Daniel 2:n tekstiä on _varmasti_ käytetty kautta historian ennustamaan (jälkikäteen) aikansa tapahtumia.

      Helppohan nuille ruumiinosille on keksiä sopivat vastineet jos on mielikuvitusta.

      Hoh hoijaa.

    • Andronikos

      Italialla oli kuningas, Saksalla ja Suomella ei. Lisäksi akselivaltioihin kuului enemmän kuin kolme valtiota, joten yritähän uudemman kerran.

    • huom

      kuningas = vallanpitäjä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2800
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2011
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1538
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      979
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe