Shire

Simpparah

Miten paljon yleensä shirellä voi hypätä? Tietenkin riippuu vähän hevosesta, muttakun ovat niin isoja ja raskaita?

6

100

  Vastaukset

  • Kyllä voi ainakin 100cm korkusia esteitä mennä :)

  • Yleensä shireillä (tai muilla vastaavilla hyvin raskailla kylmäverisillä) ei pahemmin hypätä, koska ovat tosiaan turhan raskaita siihen. Jotain pikkukavaletteja nyt voi mennä, mutta itse ainakaan en kovin paljoa enempää hyppäisi.

   100cm on kyllä aika hurja korkeus noin raskaalle hevoselle. Siinä tulee valtava rasitus jaloille.

  • Kyllä niillä VOI niin korkeita esteitä mennä, koska olen nähnyt aika paljon korkeampiaki esteitä ku ollaa menty. Meeppä kattoo Youtubee ja pistä hauks Shires jumping :) Siel mennää kyl paljo korkeempii ku 100cm :)

   • näytöstyyliin pakottavat hyppäämään. Kukaan ei taida kysyä, että kuinka kauan, menikä jalta kuukaudessa vai vuodessa. miksi yleensä hypittää VETOHEVOSTA. hyppijöikis on muitakin rotuja.


  • Todella raskasrakenteisilla hevosilla, kuten shirenhevosilla ei voi kovin korkeita esteitä hypätä, se rasittaa valtavasti jalkoja.

   katherine puhuu asiaa...

  • Siis hevonen on luonnostaan hyppääjä, koska sen on pakko jossain tilaanteessa hypätä kun sitä esim jahtaa 'susi'. Tässä on kuitenkin se juttu, että Irlannin Copit ja Friisiläiset ovat rakenteelaan raskaita jolloin niille todellakin tulee liikaa rasitusta jalkoihin kun sen koko kehon paino nojautuu etujalkoihin.

   Tottakai on hyvä pystyä hyppäämään, kun se kehittää myöskin lihaksia, mutta kannattaa pitää huoli siitä, että varsinkin etujalat saavat hyppäämisen jälkeen hoitoa :D

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   693
   14972
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   127
   2319
  3. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   67
   1560
  4. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   1546
  5. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   1297