Shire

Simpparah

Miten paljon yleensä shirellä voi hypätä? Tietenkin riippuu vähän hevosesta, muttakun ovat niin isoja ja raskaita?

6

94

Vastaukset

 • Kyllä voi ainakin 100cm korkusia esteitä mennä :)

 • Yleensä shireillä (tai muilla vastaavilla hyvin raskailla kylmäverisillä) ei pahemmin hypätä, koska ovat tosiaan turhan raskaita siihen. Jotain pikkukavaletteja nyt voi mennä, mutta itse ainakaan en kovin paljoa enempää hyppäisi.

  100cm on kyllä aika hurja korkeus noin raskaalle hevoselle. Siinä tulee valtava rasitus jaloille.

 • Kyllä niillä VOI niin korkeita esteitä mennä, koska olen nähnyt aika paljon korkeampiaki esteitä ku ollaa menty. Meeppä kattoo Youtubee ja pistä hauks Shires jumping :) Siel mennää kyl paljo korkeempii ku 100cm :)

  • näytöstyyliin pakottavat hyppäämään. Kukaan ei taida kysyä, että kuinka kauan, menikä jalta kuukaudessa vai vuodessa. miksi yleensä hypittää VETOHEVOSTA. hyppijöikis on muitakin rotuja.


 • Todella raskasrakenteisilla hevosilla, kuten shirenhevosilla ei voi kovin korkeita esteitä hypätä, se rasittaa valtavasti jalkoja.

  katherine puhuu asiaa...

 • Siis hevonen on luonnostaan hyppääjä, koska sen on pakko jossain tilaanteessa hypätä kun sitä esim jahtaa 'susi'. Tässä on kuitenkin se juttu, että Irlannin Copit ja Friisiläiset ovat rakenteelaan raskaita jolloin niille todellakin tulee liikaa rasitusta jalkoihin kun sen koko kehon paino nojautuu etujalkoihin.

  Tottakai on hyvä pystyä hyppäämään, kun se kehittää myöskin lihaksia, mutta kannattaa pitää huoli siitä, että varsinkin etujalat saavat hyppäämisen jälkeen hoitoa :D

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  200
  4334
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  32
  1641
 3. Tulipolttaaa...

  Liehuletti poltti viimeyönä parakkinsa,eikö pitäisi viiä suletulle.
  Haapavesi
  29
  546
 4. Autogallup

  Millainen on kaivattusi auto. Väri ja merkki?
  Ikävä
  71
  496