MTV = paskin kanava...tässä syy!

Onneksi on vielä YLE

Valtaosin amerikkalaista paskaa poikkeus Emmerdale.
AVA ja Sub halppiskanavia jotka kierrättää MTV:n ohjelmia.
Urheilu maksukortin takana (maikkari saa rahan voimalla YLE:n nenän edestä urheilun) kohta olympialaisetkin kortin takana.
Suomalainen ohjelma tarjonta Seiskan tasoa, on Riemulomaa Kanarialla, Viidakon Tähtösiä, Tuksua, Juliaa, Niko Saarista ja muita B ja C luokan sammuneita tähtiä jotka tekevät mitä tahansa saadakseen vielä paistatella edes hetken julkisuudessa

18

481

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samaa mieltä

      "kohta olympialaisetkin kortin takana."

      Ei tuu meneen läpi sellanen koska laki sanoo että merkittävät kansainväliset urheilutapahtumat on näytettävä maksuttomalla kanavalla.

      Mutta olen kuitenkin sinänsä kanssasi kaikesta samaa mieltä.

    • neverever3

      Pakko myöntää että kaikki mikä liittyy MTV3 toimintaan,muuttuu paskan kiilloksi,ei kullan valitettavasti.

    • TÄSTÄ SINULLE...

      Ärsyttäviä nuo "TÄSSÄ SYY", "TÄMÄ", "NÄMÄ" -otsikot, joita iltalehdet käyttävät ja sitten siellä ei olekaan mitään ihmeempää.

      • Onneksi on vielä YLE

        Mutta onneksi on YLE


      • HipHuraa!!!
        Onneksi on vielä YLE kirjoitti:

        Mutta onneksi on YLE

        Ja YLEstähän ei enää koskaan eroon päästäkkään. Sen olemassa olo sinetöitiin veronmuutoksen voimin ja vast'edes ohjelmatarjonta voidaan myös vetää kuraan koska sen laadulla ei enää ole mitään merkitystä kun kansa maksaa joka tapauksessa.


      • Yle on laadukas
        HipHuraa!!! kirjoitti:

        Ja YLEstähän ei enää koskaan eroon päästäkkään. Sen olemassa olo sinetöitiin veronmuutoksen voimin ja vast'edes ohjelmatarjonta voidaan myös vetää kuraan koska sen laadulla ei enää ole mitään merkitystä kun kansa maksaa joka tapauksessa.

        Ylellä sentään ohjelmatarjonta on laadukkaampaa kuin ihailemallasi Maikkarilla!


      • HipHuraa!!!
        Yle on laadukas kirjoitti:

        Ylellä sentään ohjelmatarjonta on laadukkaampaa kuin ihailemallasi Maikkarilla!

        Kuka väitti että ihailisin maikkaria jollain tavalla?


      • Anonyymi
        HipHuraa!!! kirjoitti:

        Ja YLEstähän ei enää koskaan eroon päästäkkään. Sen olemassa olo sinetöitiin veronmuutoksen voimin ja vast'edes ohjelmatarjonta voidaan myös vetää kuraan koska sen laadulla ei enää ole mitään merkitystä kun kansa maksaa joka tapauksessa.

        Hyvä että on. Jos haluaa maikkari paskaa katsoa niin eikun vaan. Onhan myös maan mainio sanoma konserni ja kanavat. Samaa paskaa kuin maikkarin ohjelmat ja ryyditetty runsailla mainoksilla ja niitähän on kiva katsella.


    • swe32rwf

      Samat sarjat pyörii konsernin eri kanavilla. Frendit ja sinkkunaiset ovat tulleet jo niin monetta kertaa uusintoina että kohta ne osaa ulkoa. Samat leffat pyörii eri kanavilla ja montako kertaa nuo Poliisiopistotkin ovat jo tulleet, tai Paluu tulevaisuuteen. Bonditkin on tulleet jo neljä kertaa eivätkä voi näyttää niitä teko- vaan mielivaltaisessa järjestyksessä. Mihin jäi ne maikkarin lupaamat Uuno-leffat? Piti kaikki tulla nyt kesän aikana mtv3-kanavalta, olen tähän mennessä nähnyt niistä kaksi. Ne leffat mitkä tulevat leffa-kanavalta, tulevat vähän ajan päästä maikkarilta tai Subilta. Mihin jäi esim. sarja Alcatraz? Loppui joku vuosi sitten eikä ole vielä näkynyt jatkoa. Sub on niin umpisurkea kanava etten katso sieltä kuin korkeintaan kaksi ohjelmaa, samaten mtv3:n ohjelmatarjonta supistuu sitä vastoin pariin ohjelmaan. Ja kenen valopään idea on laittaa kolmet mainoskatkot ohjelmiin. Puolen tunnin ohjelmassa jo kahdet mainostauot, ohjelmaa mainosten välillä reilut seitsemän minuuttia. Näinkö surkeasti maikkarilla menee? Ottaako mallia yhdysvalloista joissa ohjelmat pätkitään samaan malliin? Toiseksi tämä ohjelmatarjonta: mitään muuta kuin amerikkalaista ohjelmaa ja amerikkalaisia elokuvai ja amerikkalaisia sarjoja. Uutta sarjaa kuvataan sanoilla: "jenkkien katsotuin sarja, huippusuosittu kotimaassaan (yhdysvalloissa)". Olemme kuitenkin Suomessa. Noin 94% maikkarin ohjelmatarjonnasta on yhdysvaltalaista. Missä esim. ranskalaiset, yleensä eurooppalaiset elokuvat tai klassikkoleffat?
      Ainoa hyvä asia mtv3:lla on Max-kanava. Maikkari kokonaisuudessaan voisi siirtää maksulliseksi paketiksi ja katselukortin taakse. Mutta onneksi on sentään YLE ja kiitos heille (taas kerran) Confederation cupista.

      • b-82

        Joskus pari vuotta sitten Sub näytti kaikki vuosina 1962–2002 tuotetut Bond-elokuvat tuotantojärjestyksessä lauantaisin.


    • jkgciyfxyf

      Lisää syitä:

      MTV3 sensuroi ohjelmia, jos siltä tuntuu: Emmerdalessa taas tunteikas kohtaus leikelty.

      Mikä hlvlvtin stasi se kuvittelee olevansa?

      • MTV3SUCKS

        Emmerdale on ainoa hyvä Maikkarin esittämä sarja, mutta nykyään on sekin sitten tosiaan menty pilaamaan totaalisesti. Kivahan se on katsella draamasarjaa ilman sitä draamaa.

        MIKSI.


    • Höpsis..

      Jonkun verran nyt katsellut kanavia, näitä ns. ilmaiskanavia (13kpl), toteamus on,. että esim. viikonloppuna jokainen näistä esittää totaalista roskaa, myös YLE ja kanaville tullut FOX, ennen asia oli toisinpäin, muutamat kanavat pyrkivät tarjoamaan viikonloppuisin jotain katseltavaakin. Toisaalta eipä tuo juuri viikollakaan parane, nuo ohjelmat, mutta kuitenkin hieman sentään, älyllistä ohjelmaa on aika lailla harvemmassa

      (ps. Emmerdale ja vastaavat eivät ole sitä mitä pidän älyllisenä ohjelmana).

      "Ei tuu meneen läpi sellanen koska laki sanoo että merkittävät kansainväliset urheilutapahtumat on näytettävä maksuttomalla kanavalla."

      Mites luulet, kauanko tuo EU:n maihin pakottama laki on sellaisenaan voimassa, vai oliko se vain siirtymävaiheen juttuja...veikkaan ja muistelen, että kyse oli vain siirtymävaiheesta.

    • jaaha.

      >"Ei tuu meneen läpi sellanen koska laki sanoo että merkittävät kansainväliset >urheilutapahtumat on näytettävä maksuttomalla kanavalla."
      >
      >Mites luulet, kauanko tuo EU:n maihin pakottama laki on sellaisenaan voimassa, >vai oliko se vain siirtymävaiheen juttuja...veikkaan ja muistelen, että kyse oli vain >siirtymävaiheesta.

      Olisko sulla jotain todistetta väitteellesi? Kyllä laki ainakin nyt selkeästi sanoo että merkittävät kansainväliset urheilutapahtumat on esitettävä maksuttomalla kanavalla eikä missään uutisoinnissa ole kerrottu että se olis vain siirtymäajalla!

      Ja kerro meille muillekin mikä mielestäsi EI ole roskaa? Kun kerran haukut Ylet ja muut. Itse väitän että Yleltä tulee ilmaiskanavilksi se laadukkain sisältö.

    • Anonyymi

      Maikkarin lempilapsi on joku rape Roope Salminen. Tosin Nelonen on samaa sorttia Vain elämää ohjelman kanssa. Pervot kyllä kelpaa.

    • Anonyymi

      Vain elämää ja Myyrä boikotissa. Ei seksuaali rikollisia televisioon.

    • Anonyymi

      Emmerdale kuuluu transatlantiseen ohjelmistoon. Aika lähellä USAa, liittolainen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3889
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3328
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2769
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2154
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2101
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1977
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe