Valkeisenlampi

Mitä mieltä

Mitä olette mieltä uudistuneesta Valkeisenlammesta? Erityisesti voisivat kertoa lamppujen rikkojat, mitä heillä on tuota kaunista puistoa vastaan!

22

1433

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mutta tämmöstä.

      Perkeleen ruma se on, kun isot puut kaadettiin pois.
      Just semmonen nykyaikainen puistoalue, joka ei muistuta puistoa.

      Kuopion puistopuolella vihataan isoja lehtipuita, kun kasarmipuistokin piti raiskata kaatamalla
      isoja puita.

      Varmaan kohta räjäyttävät kalakukkoleipomonkin ja rakentavat ostoskeskuksen tilalle.

      • hansu

        pakko ne puut on kaataa, ku ovat ihan lahoja.


    • japoo

      minusta muistuttaa suurta uima-allasta, jossa on kaakelilaatoitus ja veistoksia ympärillä.

    • pekkis

      onhan toi ihan kiva. miun äiti on puistolla töissä ja on viimeset 2 vuotta möyrinyt puiston ympärillä.
      must varsinkin ruusupuisto on tosi kaunis (sielä ukkokodin kohdalla).
      onhan tohon paskalammen ympärille kaupunki pistänyt rahaa menemään. tuntuu ettei kukaan juuri edes arvosta sitä työtä, vaikka kaupunkilaisten viheralueeksi se on tehty.

    • nyt

      lampunrikkojat vähän motiiveistanne! Kyllä siihen täytyy joku syy olla! Ovatko ne lamput rumia? Onko yhteiskunta kohdellut kaltoin? Etkö päässyt edes kymppiluokalle? Pitääkö näyttää tyttöystävälle rohkeutta?

      • Ihmettelijä

        Että paljonko tuohon loppujen lopuksi kaupunkilaisten veroeuroja meni ? Montako miljoonaa ??

        Älkääkä vaan sanoko, etten minä siitä mitään ole maksanut. Joka helvetin veronmaksaja siitä maksaa. Ei ne rahat taivaastakaan tipahda.


    • Miesi

      Hyvä paikka,toistaiseksi paras Kuopiossa

      • tolkun_ihminen123

        Jo oli tänä viikonloppuna rymyäminen aloitettu vaikka puolimetriä lunta ympärillä. Tavallisten ihmisten kaunis ja rauhallinen ulkoilupaikka menee piloille kun nuorison retkut piikittävät itseään, metelöivät ja humaltuvat Valkeisen rannoilla. Olisipa vielä Aatun ajat niin näillekin ihmisille löytyisi loppusijoituspaikka


    • valveutunut.kansalainen

      Tänä iltana oli nuorisoa jotka vetelivät jostakin piipuista savuja. Pilvi nousi korkeuksiin saakka ja oli aika sakea. Poliisit ei mailla halmeilla. Olen todella huolissani lammen rannoilla rehottavasta huumeenkäytöstä.

    • IlIlIlIlIl

      Voisiko Kuopion poliisi vahtia vähän tarkemmin esim. Snellmanin puistoa ja Valkeisen rantoja, joissa nuoriso kokoontuu sotkemaan paikkoja, ryyppäämään viinaa ja käyttämään huumeita? Koskaan ei näy poliisia paikan päällä näissä paikoissa. Tietääkö poliisi edes, että tuollaista menoa harrastetaan?

    • dwl

      Valkeisen rannat ovat lähes täysin tyhjentyneet rytysakista, ja poliisi ajaa rannoilla harvase tunti. Onko tilanne lopullinen? Aika näyttää! Lammelle uskaltaa jälleen mennä lasten ja koirien kanssa, lenkkeilemään, pelaamaan palloa, kalastamaan. Nyt vaan kaupungin kaikki huumenuoriso kasvatuslaitoksiin ja aikuisemmat vankilaan loppuiäkseen.

    • kyllästynyt.rymyyn

      Poliisimiehet pitäisi laittaa Snellmanin puiston ja Valkeisenlammen sisääntuloreiteille päivystämään ettei kukaan mene puistoihin istumaan kaljojen kanssa. Jos tällaista yritetään niin poliisi voi ottaa kaljat pois. Tämä olisi oikea malli toimia.

    • asiaa_asiaa

      Eipä ole enää näkynyt kaljaveikkoja ja huumehörhöjä rantamilla. Mukavan rauhallista lenkkeillä päivisin ja iltaisin. Toivottavasti ensi keväästä eteenpäin luksusasuntojen uudet asukkaat pitävät sellaisen kurin rannalla, että päihteenkäyttäjät saavat etsiä itselleen uuden temmellyskentän.

    • poliisin_apulainen

      https://www.savonsanomat.fi/savo/Poliisi-valvoi-yörälläystä-Kuopiossa-84-rikesakkoa/1353344#cxrecs_s

      Lähetin viime vuoden aikana palautetta poliisiasemalle nuorison häiriköivästä käytöksestä ja nyt on valvonta alkanut. Eilen huomasin kuinka poliisit valvoivat baarikorttelissa häiriköivää ja juopottelevaa nuorisoa ja illalla Valkeisen rannallakin kiersi poliisiauto. Jospa kaljanjuojat ja häiriköt saadaan vihdoin tämän kesän aikana pois katukuvasta!

    • Anonyymi

      Ei saisi kokoontua sankoin joukoin Valkeisille jne. Toivottavasti poliisi tiedostaa että siellä on perinteisesti juhlat käynnissä ja tuhansittain juopottelijoita.

    • Anonyymi

      Taas on viime päivinä ollut kekkerit käynnissä, musiikki soi ja kalja roiskuu. Poliisia ei näy mailla halmeilla. Epäselvää on viettävätkö joutenoloaan opiskelijat vai huumeveikot.

    • Anonyymi

      Lämpimät kevätpäivät ovat koittaneet ja tutut porukat ovat löytäneet tiensä Valkeisen kaupunginpuoleisille rannoille. Musiikki soi, viina maistuu ja möly kuuluu Niiralaan saakka. Poliisi ilmoitti jopa paikallisuutisissa vahtivansa lammen ympärystä, mutta yhtään partiota en ole koirankusetusreissuilla nähnyt. Jos näen, niin mainitsen asiasta. Eivät ilmeisesti ole tietoisia, tai sitten heitä ei kiinnosta. Eihän tästä montaa vuotta ole kun tuollainen porukka oli kolkannut ikäihmisen ja vienyt häneltä omaisuuden.

      • Anonyymi

        Eivätkö lammen rannoilla asuvat ole täysin kypsänä jatkuvaan metelöintiin? Eivätkö he voi tehdä mitään omien kotikulmiensa rauhoittamiseksi ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eivätkö lammen rannoilla asuvat ole täysin kypsänä jatkuvaan metelöintiin? Eivätkö he voi tehdä mitään omien kotikulmiensa rauhoittamiseksi ?

        Ne on elämisen ääniä, antaa ihmisten elää.


      • Anonyymi

        Ei poliisi tuollaisiin puutu kun eivät tunne edes lakia. Lapin poliisit- sarjassakin Rovaniemellä naispoliisi tuumasi skeittaajista tehtyyn meluhaittaan yöllä että "jos et tykkää laukauksen äänistä niin älä muuta ampumaradalla"..että tällainen vanha viisaus tuli naispoliisi suusta. Todennäköisesti on poliisikoulussa teoriatunneilla lakkaillut kynsiään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei poliisi tuollaisiin puutu kun eivät tunne edes lakia. Lapin poliisit- sarjassakin Rovaniemellä naispoliisi tuumasi skeittaajista tehtyyn meluhaittaan yöllä että "jos et tykkää laukauksen äänistä niin älä muuta ampumaradalla"..että tällainen vanha viisaus tuli naispoliisi suusta. Todennäköisesti on poliisikoulussa teoriatunneilla lakkaillut kynsiään.

        Onhan Lapin poliisissa yksi teräväkin nainen, hän jolla letit päässä ja partioi Kilpisjärven suunnalla, sakot tulee pienimmästäkin aiheesta ja se on hyvä,. Pysyy laki ja järjestys!! Hoitaa kumminkin työnsä nauraen.


    • Anonyymi

      Miten voisi saada rauhoitettua Valkeisenlammen yöllistä menoa .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2221
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1948
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1908
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1710
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe