Munille potkimisesta ja lyömisestä

oudot leikit

Mitä mieltä olette munille potkimisesta polvella tai jalkaterällä. Munille läpsiminen ja lyöminen kans olisi mukavaa. Kuitenkin silleen kevyesti eli ei siis mitään semmosta pallit murskaksi meininkiä. Vähän mietityttää ehottaa tuota tyttöystävälle että luuleeko ihan sekopääksi kun se kysy multa fantasioista niin sanoin että ei ole mitään erityistä. Luulen että kiinnostus johtuu siitä kun yläasteikäisenä kaks serkkutyttöä oli monesti munille lyömässä tai potkimassa. Tuo oli semmosta hauskanpitoa esim trampoliinilla.

30

2608

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mä oon saanu sm-sessioissa piiskaa ja avokämmentä niin kullille kuin palleillekkin. Nyt Valtiatar on antanu myös potkuja. Isku vihlasee ja saa vehkeet kuumottamaan,mutta myös seisomaan. Hän myös kiertää pallit tiukaksi paketiksi ja läpsii niitä,se tuntuu enemmän kuin potku.

    • siitä vaan

      Kannattaa ehdottaa. Kivun keskellä siitä saa myös suurta nautintoa. Yrität vaan kestää hyvin etkä kiemurtele maassa ja kiellä potkimasta tai pyydä lopettamaan niin se on molemmille nautinnollisempaa. Kannattaa pyytää tyttöystävää pukeutumaan seksikkäästi. On tärkeää nähdä se seksikäs nainen että kestää ja saa sen nautinnon siitä. Jos minä esim tulisin potkimaan muniasi niin iskisit minua leukaan.

    • Kyllästynyt.

      Foorumilla jo kymmeniä tuon aiheen aloituksia. Miksi taas uusi.

      Enpä viitsi tähän enää vastata. Katso vastaukseni niistä vanhoista.

      • shockdoctor

        Niin, tämä foorumihan on sinua "Kyllästynyt" varten... tai hetkinen, ei olekaan... katsos kun meitä tulee välillä oikeesti ihan uusia tänne. Että voit jatkossa jättää lukematta, jos ei kiinnosta :) Itse tykkään, tykkään kovasti...


    • Potken takaisin

      Luulee sekopääksi, luulen, mutta kysymättä ei tietenkään tiedä... Hyvin harvan pallit kestävät edes kovempaa koskettelua tai mitään painelua. Jos joku potkisi tai edes yrittäisi, minä potkisin takaisin...

      • Näin kävisi

        Tuskin potkisit takaisin. Todennäköisesti putoaisit polvillesi, et saisi sanaakaan suustasi eikä pariin minuuttiin jalat kantaisi.


    • uimamies

      Itselläni alkoi kyseinen fetissi joskus varhaisteininä, muistan kun tuttavaperheellä oli saman ikäinen tyttö kuin minä. Olimme tämän tuttavaperheen mökillä käymässä ja olin sitten kahdestaan tämän tytön kanssa uimassa kun rantavedessä aloimme leikillisesti tappelemaan ja leikkimään smackdownia, jota siihen aikaan lähes jokainen poika (ja jokunen tyttö) seurasi telkkarista, niin tämä tyttö jossain vaiheessa tarkoituksellisesti potkaisi mua munille, isku ei ollut kova eikä sattunut sillä olimme vyötäröä myöden vedessä. Ja kun nousimme vedestä ja menimme rantasaunalle niin tämä työnsi mut seinää vasten ja pukkasi kevyesti polvellaan kahdesti munilleni. Se oli ensin aika hämmentävä kokemus ja jälkeenpäin tapauksen muisteleminen alkoi kiihottamaan. Siitä lähtien on fetissinä ollut kevyet munille potkut ja iskut uikkarit jalassa. Kyseistä fetissiä on kuitenkin hankala toteuttaa sillä nykyinen tyttökaverini on aika kesy, eikä viitsti ihan vaatimalla vaatimaan häntä antamaan palleilleni runtua :D

      • ar3na

        Tulikin mieleen muutama vuosi sitten kun olin 17-18vuotias. Mun entisellä tyttöystävällä oli jonkinmoinen ballbustingfetissi, ainakin hän sillointällöin oli muka potkaisevinaan mua munille silleen leikkimielisesti jos meillä oli jokin väittely tai kiusasin häntä kaksimielisillä vitseillä :D Ja muistui mieleen eräs kerta kun oltiin kylpylässä istuttiin porealtaassa ja siinä sitten härnäsin häntä jälleen, niin hän otti mua jaloista kiinni ja polkaisi pari kertaa muniani kevyesti. Ja myöhemmin isommassa altaassa hän potkaisi mua polvella munille. Onneksi ei sillä hetkellä kylpylässä ollut montaa asiakasta, joten suht rauhassa saimme tätäkin "viihdettä" harjoittaa. Harmi etten enää ole yhdessä tämän typykän kanssa enkä edes tiedä missäpäin maailmaa hän nykyään on ja onko hänellä edelleen samat mieltymykset :D


    • ballbuster

      Joo, on tullu harrastettua useemmankin kanssa. Olen siis nainen ja oon yrittäny löytää seurustelukumppaniakin joka tykkäis samasta jutusta. Ei siinä mitään sekopää-fiilistä tuu kun molemmat nauttii, ainakin tavallaan ja haluaa sitä ;) eikä mitään murskaamisia vaan ihan sopivalla voimalla.

      • Hei ballbuster

        jos et potkii niinkova että se vaarantaa terveyteni kyllä sinä saat potkia minua mutta haluan se tavallinenkin että sinä sidotat minua,piiskaat minua ja olet kaikenlaista ilkeä minulle,käskee minua rymiä jne


    • Napsutar!

      Osana alistamista ja kiusoittelua.

      Mieheni kiihoittuu kun napsin luunappeja kiveksiin hänen ollessaan sidottuna.
      Muovista viivainta rankempaa välinettä en uskalla edes harkita ja nykyisetkin menetelmät näyttävät riittävän.

      Minun taholtani tämä on pelkkää palvelua mielihyvän tuottamiseksi kaverilleni.

    • BJJjäbä

      silleen tykkään ihan törkeesti, että mulla on alasuojat jalassa ja sit tulee iskua tai potkua munille, ei oo väliä ees mistä iskut tulee =)

    • MiroPlayer

      itsellä sama, liikun alasuojat housujen alla ja suorastaan toivon, että joku löisi munille. Mut eihän sitä bussissa tai grillijonossa tikkurilassa voi tapahtuu... vai voisiko? ;)

    • Potkimista lyämistä
      • dominatar_

      • trampled1
        dominatar_ kirjoitti:

        Potkimista lyämistä9.11.2013 12:270 SULJE
        Tuolla pikkaisen esimerkkejä

        http://www.ballbustingpornstars.com/femdom-ballbusting.html

        Tuttua hommaa meidän sessioista.
        Annan mieheni tuntea valtani hänen herkimmällä alueella.

        Missäpäin oot? Kiinnostaa moine. laita vietiä..


    • tuuppas tänne

      niin monotan tervakengillä saattaapi hyvin pitkälti aateltuna se fetissi saamaan lopun

      • nainen 70

        Minä laitoin Hai-saappaat jalkaan, ja potkin niillä miestä munille. Kyllä hänellä oli kivekset paksuna jonkin aikaa, mutta siitä sai.


    • Tosielämässä

      Ihmeen yleinen aihe filmeissä. Minusta ihmeellistä, sillä kunnon potkun seuraukset ovat tyystin toisin kuin filmeissä. Saahan yhdessä Bondissakin James hiekkapussilla munilleen, katjuu ja laskee leikkiä.

      Itse muistan nuoruusajaltatönimistä. Oli jotain tönimistä ja sellaista joukossa ja siten yksi potkaisi ja osui suoraan palleihin. Polveni pettvät ja kaaduin polvilleni siihen paikkaan. Jaloista kaikkosi tunto eivätkä toiminet muutamaan minuuttiin. Huutamaan ei pystynyt, hyvä kun henki kulki. Sekä koski niin helkatisti.

      Siis todellisuudessa jotain aivan muuta kuin filmeissä.

    • kuka vittu antaa vapaaehtosesti jonku potkia vehkeille??? :D

    • Sara

      Tuli potkittua miestä munille. Minullakin oli Hai-saappaat jalassa,tuli vaan sellainen tunne,että pitää laittaa ne siinä tilanteessa jalkaan.

    • mir1

      Minäkin potkin miestä munille Hai-saappailla. Ja mitä olen tuolla kaupungilla kuullut ,niin teini-ikäiset tytöt laittaa´haitsut`jalkaan. Sanovat, että jos pitää potkia jotain. Itselläni on tästä huonoja kokemuksia,sillä tosiaan potkin miehen hai-saappailla aika huonoon kuntoon. Tästä tulee sitten tuomio aikanaan.

    • tallo tolla

      Itse en ehkä potkuja haluaisi ottaa vastaan, mutta "cock trample" olisi kiihottavaa. Olisi mukava kokeilla. Mutta mistäs niitä nyt tähän hätään.

    • Kassipallo

      muiden poikien kanssa pelataan joskus erään lukion hallissa kassi-palloa esim korispelien lomassa. Säännöt: kaikki lattialle istumaan rinkiin toisiaan vasten jalat levitettynä. Oma vasemman jalan kärki kiinni seuraavan oikeassa jne... suljettu ympyrä.

      Peli alkaa: Heitetään tennispallolla valittua kaveria alakautta kasseille eli niin, että pallo lentää kaaressa, suora heitto kielletty. Heittäjää lukuunottamatta kädet ovat kiinni lattiassa. Mikäli irroittaa käden lattiasta (mm. kassitus tilanteessa), putoaa pelistä ja rinki tiivistyy.

      Voittaja on viimeiseksi jäänyt, joka myös säästyy kassitukselta. Sääntöjä voi soveltaa tietysti myös ulkokäyttöön vaikka lumipalloilla pelattavaksi. Mutta eipä ole lunta näkynyt vielä.

    • trenutshot

      nutball on tuttua, melkein samat säännöt :)

      • Alistuminen ja erakt

        Pyysin kerran naistani lyömään nyrillä pallejani, ja yllättäen suostuikin., alussa hän löi hiljemmin mutta kun huomasin sen kiihoittavan pyysin löymään vähitellen kovemmin. Kiihoittuminen lisääntyi iskujen myötä. Lopulta hän löi tosi kovaa kunnes todella sattui ,pyysin pitämään hetken taukoa, kohta aloitimme uudestaan ja ,kalu seisoi aivan kovana. Kaiken kaikkiaan tilanne kiihoitti myös häntäkin ja jatkoimme edelleen muullakin tavoin. Olemme myöheminkin tehneet samaa. Aivan upea kokemus. Kokeilepa.


    • ...

      Menkää psykiatrille,sairaat ihmiset.

    • kumiorja

      Oma vakidomina potkii ja piiskaa palleja sekä kalua.
      Saa hengen salpautumaan.
      Joskus antaa luunappia kasseille mikä tuntuu jäätävänä kipuna.
      Toisinaan määrää mua pitämään kalua pöydällä ja ruoskii sitä.
      Tai ottaa käteen kovilla otteilla ja saattaa nuolla ja imeä kunnes yllättäen puree. Tätä vuorottelemalla on vehkeet todella kipeän arat ja valmiit laukeamaan. Joskus olen joutunu samaan aikaan siveysvyöhön ja saanu vaan nuolla Dominalle orgasmeja.

    • Anonyymi

      Minäkin olen potkinut miestä munille. Minä potkaisin kengällä , ja minulla sattui olemaan jalassa Hai-saappaat. Sehän varmaan tuntui , kun minä potkaisin saappaalla.
      Annoin vielä sitten sitten muutaman kerran vielä saapasta.

    • Anonyymi

      Tuo munille potkiminen ja tallominen kiihottaa tosi paljon. Haaveena on päästä kokemaan semmosta, mutta ei ihan kehtaa, kun en tiedä paljonko kestäisin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3040
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2194
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1604
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      73
      1067
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      921
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      894
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      805
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      746
    Aihe