astrologia ja Raamattu

ei mitään yhteistä..

Astrologia ja noituus on kielletty Raamatussa. Jeesus on tie Isän Jumalan luo. Hyvä sivusto törmäsin siihen vastikään, suosittelen jokaiselle...
http://www.heavenvisit.com/

41

3453

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 3qr5667

      Sua mä sauosittelen tulemaan järjelliseksi.Jeesus oli perusjannu,normijätkä joka vaan sekoili liikaa puusepäksi ja ku jengi väsy sen lätinöihin se lyötiin ristille.Ristiltä oma suku haki sen omaan sukuhautaansa.ON SE JO ..TTU KÄSITTÄMÄTÖNTÄ ETTEI TÄTÄ TOSIASIA USKOTA! Ei,aikanaan keksittiin iso kirja ja sitten yhestä tyypistä tehdään
      Jumalan poika ihmeineen... HERÄÄ PAHVI !!!,

    • Raamatunluinjo

      Raamatun tietäjät olivat astrologeja, se että bethelemin tähti oli merkkinä Jeesuksen syntymästä kertoo että taivaan tähti- ja planeettailmiöt kertovat maailman tapahtumista.

      Raamattu ei puhu astrologiasta kielteiseen sävyyn ja astrologia on tiedettä, ei noituutta, astrologiaan ei kuulu hengellistä oppia.

      • kokemus-k

        "astrologia on tiedettä,"

        Atrologia ei ol etiedettä. Se on uskomus joka käyttää pohjanaan tieteellistä pohjaa planeettojen liikkeistä. Mutta tämä pohja ei tee astrologiasta tiedettä missään mielessä. Kaikki astrologinen tulkinta on ihan omaansa jolla ei ole mitään tieteelistä pohjaa eikä tulkintakaan läheskään aina perustu planeettojen todellisiin nykyisiin liikkeisiin vaan astrologiseen karttaan joka poikkeaa fyyisestä todellisuudesta monin tavoin.
        Oikea tiede on tieteellisten kritterien mukaan tehtyä, vertaisarvioitua ja tulokset ovat toistettvissa ja varmistettavissa. Astrologia ei edes yritä sitä.
        Se on siis uskomus vaikka jotkut ihmiset kokevatkin sen antavan itselleen sopivia tuloksia.


    • justjuutiina

      Ajattele nyt vähän, mitä ihmisille puhut! ( siis aloittaja)

    • tuontiusko pois pois

      Kaikki eivät kunnioita juutalaisten pyhää kirjaa.

      • tunnepitoisuutta

      • selityksellätämä

        Niinpä niin. Pitäisikö elää tuhansia vuosia menneisyydessä, eikä tätä päivää, ja nähdä tulevaisuuteenkin?
        Jos uskovat julistavat fysiikan lait ja tähdet noituudeksi, niin silloinhan Jumalakin on heille noituutta, joka ne loi.
        Jos uskovat tietävät, että 1 2=3, niin miten he voivat sanoa, että jos toisin kerrottuna se on osa yiniä ja yangia, niin se on noituutta?

        Jos otetaan kehä, se on yksi - yin - pariton luku, ja kehä jaetaan viivalla kahtia, viivassa on 2 päätä - parillinen luku, eli yang. Näin on tullut yksi kokonaisuus, jonka keskelle on muodostunut kaksi tyhjää tilaa. Toinen väritetään mustaksi, toinen valkoiseksi.
        Jos toinen viiva vedetään pohjois-eteläsuunnassa, on tyhjiä tiloja nyt 4, ja koska yang on vähintään 2, se on 2x4=8=nk. Jumalan luku. Puolet alueesta on yiniä, puolet yangia.
        Pitäisikö sanoa: helppoa kun heinän teko?


    • jotaikysyn

      http://christusinnobis.blogspot.com/2012/09/raamattu-ja-astrologia.html

      Mitä te täällä tuollaisista tappelette? Googlesta löytyy vaikka mitä.

      Helpot selitykset: "noituutta", "Jumala ilmoitti", "raamatussa"...
      Jos Jeesuksen kerrotaan kysyneen: taivaan merkit osaatte arvioida, mutta kuinka ette arvioi tätä AIKAA? Eletäänkö me kalojen aikaa, jonka alun merkki Jeesus oli. Ja vesimiehen aikakauden alkaessa hän vie omansa luokseen... johonkin?

    • jotaikysyn

      https://rll.fi/2013/01/mita-mielta-raamattu-on-astrologiasta/

      Välttäkää kaikkea sitä, mitä tuo mies edustaa. Hän ei tunne Jumalan lakeja. Hän hokee yhtä ja samaa mantraa: Jeesus ja syntien anteeksi anto. Pelastus on itsensä tuntemisessa, ja siinä, miten taivaankappeleet vaikuttavat veto/säteilyvoimallaan ihmisiin. Vesikö ei johda energiaa? Montako prosenttia ihmisestä on vettä? Ei, ku raamattu... Eikö jo jeesus varoittanut, että hän tulee tuomitsemaan nekin, jotka sanovat hänet tuntevansa.

      Totuus ei ole yksin raamatussa. Kehitys on elämän edellytys - ei paikallaan istuminen, ja yhden ja saman kirjan lukeminen. Maailma on tuolla ulkona, ja avaruudessa.

      Taivaankappaleet todistavat, ja minä.. missäs evankeliumissa todettiin näin? On eri ihmisten mielipide sen ajan käsitysten mukaisesti, mitä he ajattelevat ihmisistä ja yhteisöistä. "Nainen vaetkoon seurakunnassa"? Kuka tähän uskoo?
      "Oikea mitta on teille annettu. Miksette jo itsestänne päätä mikä oikein on".

      Luuletteko että jos opitte tuntemaan itsenne astrologian kautta, ja ymmärtämään vahvuudet ja heikkoudet itsessänne, että joudutte rangaistuksen alaiseksi? Millainen hirviö teidän Jumalanne oikein on?! Maa ei ole avaruuden keskus, eikä pyhistä pyhin!

    • jotaikysyn

      "Sillä jokainen näitä harjoittava on Jehovasta inhottava"

      Jumalan mielestä tämä tai tuo on "inhottavaa"...?

      Ei Jumala ensinnäkään ole ihminen.

      Jos ihmisestä jokin on inhottavaa, se on lajiperusteinen tunne. Miljoona kärpästä ei voi olla väärässä siinä, että paska on hyvä juttu, kun taas ihminen torjuu paskan.
      Pahinta on tosiaankin ne, jotka uskovat olevansa "oikeauskoisia", ja muut "vääräuskoisia", he tuomitsevat ihmiset kirjan kirjoitusten perusteella, ihmisten mielipiteiden perusteella, jotka elivät tuhansia vuosia sitten ennen meitä! He kammoksuvat kehitystä, ja uusien faktojen löytämistä. Venäjä teki oikein, kun heitti jehovalaiset ulos maasta!

      Jumala on, ja Jeesus kävi. Eikö se riitä, vaan että raamatusta pitää tehdä yhden uskontoporukan "tieteellinen fakta"?! Jumala ei ole kirjoittanut mitään. Ihminen näkee näkynsä ja kirjoittaa kirjansa.

      Olemmeko yksin avaruudessa? Raamatun mukaan emme. Miten pitkälle uskovat olisivat valmiit menemään toisen planeetan löydettyään, juurruttaakseen sinne kristinuskon? Sama koskee maata, ja niitä, jotka täällä ovat käyneet toisilta planeetoilta. Herra (Jumala vai Jeesus?) tulee jakamaan kostoa enkeleillekin...
      Jehovalaisten lapsi parat... He eivät saa kasvaa omaa elämää, vaan heidät pakotetaan "pelastuksen nimissä" omaksumaan jehovalaisten käsitykset! Olen yhden jehovalais lapsen nähnyt, hänestä tuli mieleen aivopesty ihmisenkeli! Umpimielisiä vanhoillisia eksyttäjiä!

      Juu ei planeetoilla ole vetovoimaa, ei säteilyä, ei mitään, eikä vesi johda sähköä... Kuolemassa elämme? Saatanallista eksytystä! Jos porukka Jumalasta ja Kristuksesta puhuessaan aiheuttaa kiistaa ja tappelua, he eivät ole oikealla asialla sanon minä, koska kuten sanottu: oikea mitta on meille annettu.
      Te joka haluatte: astukaa ulos siteistänne! Niin löyhät ovat siteet ja rajoitukset ranteissanne.

      • selitettynäjotenkin

        "Sillä jokainen näitä harjoittava on Jehovasta inhottava"

        He eivät ymmärrä elämän peruskäsitteitä. Yin ja Yang toisistaan erotettuna voi päteä vain Jumalassa, ei ihmisessä.
        Ensin on tietoisuus (pysähtyneisyys) (yin), sitten ajatus (yin/yang), sitten teko - ulospäin suuntautuva liike (yang). Ymmärtääkseni se on näin, koska lepo, joka on liikkeessä, ei liiku (yin, joka on yangissa, joka on yinissä).
        Miten selittää tämä? Jos voi sitoa keskikappaleen kehän sisälle, ja jos kehä liikkuu, keskikappale ei liiku, vaan pysyy kehän sisällä, kuten maa liikkuu avaruudessa, mutta maan päällä olevat rakennukset eivät, vaikka "liikkuvat" mukana ison kappaleen pinnalla.
        Tietoisuus ja teko on toisensa poissulkevia ihmisessä, muttei käsittääkseni Jumalassa. Ihminen ei voi tehdä asioita ilman ajatusta siitä, onko teko oikein vai väärin. Käsittääkseni Jumalan ei tarvitse ajatella kuten ihminen tai biologiset kehittyvät olennot.

        Tätä polariteettien vertauskuvaa voi olla vähän vaikea ymmärtää, mutta jos ajatellaan, että tietoisuuden tasoja sanotaan olevan 9, joista ihminen sijalla 3, eläimet sijalla 2, ja kasvit ja kivet sijalla 1, niin kuinka voisimme käsittää edes sijalla 5 olevaa tietoisuutta?
        Lisäksi voi ottaa huomioon, ettemme tiedä montako tasoa avaruuden ulkopuolella on, joten montako kertaa tuo 9 täytyy vielä kertoa, ja tarvitaanko joka tasolla yhtä monta tietoisuuden tasoa?

        Jos siis eläinmerkkejä on kummassakin luonnetyypissä yht. 24 (kiinalainen ja länsimaalainen), ja lisäksi nousevat merkit (24), kiinalaiset elementit (5) ja 9.n tähden ki, = 24x24x5x9=25.920, hyvin lähellä nk. linnunradan keskustan etäisyyttä, ja tätä sanotaan platoniseksi vuodeksi?
        Eli jo se, ettemme voi ymmärtää kunnolla edes vastamerkkiämme, ja kirkko hyökkää tuomitsemaan ymmärryksen astrologian suhteen, missä silloin vika?


    • kehittykää

      "Itseasiassa astrologia, horoskoopit ja kaikenlainen ennustaminen ja noituus, ovat syntiä Kristuksen kaikkivaltiutta vastaan. Älä siis turvaudu astrologiaan tai horoskooppeihin tai muihin vastaaviin kummallisuuksiin."

      "Noitutta"... Eikö olekin helppo selitys?

      Tiesittekö, että sri lankassa avioero prosentti on n. 5, koska siellä otetaan ihmisluonne huomioon. Lisäksi sri lanka on itsenäistynyt vesimiehen kuussa... Oletteko lukeneet barnabaan evankeliumia?

      http://www.ortodoksi.net/index.php/Apokryfiset_kirjat
      Onko tämä kaikki noituutta?

      http://www.apokryfikirjat.com/
      Tai tämä?

      Jos ei näitä uskalla lukea, niin silloin raamattu on uskovan jumala, ja ihmisten mielipiteet, ei suinkaan Jumala, joka, kuten raamatussakin todetaan, on pääosin tuntematon.
      Varokaa siis tutustumasta Jumalaan. Sorrutte noituuteen, jos saatte selville Jumalan lait taivaankappaleiden suhteen. Lukekaa ainoastaan koko elämänne ajan tuhansia vuosia sitten eläneiden ahdasmielisten perinnäissäädöksiä seuraavien porukoiden mielipiteitä. Tärvelkää lastenne tulevaisuus, ja ajakaa heidän helvetin pelkoon. Eiks joo?
      Arvelen, että juuri astrologian avulla olen oppinut tajuamaan miksi luonteeni on sellainen kuin on. Nyt tiedän, ettei ihmisen tule hankkia puolisoa pelkästään ulkonäön perusteella.

      "Älkää mukautuko tämän maailman menoon, vaan muuttukaa, uudistukaa mieleltänne, niin että osaatte arvioida, mikä on Jumalan tahto, mikä on hyvää, hänen mielensä mukaista ja täydellistä"

      • astroeionoituutta

        "Kristuksen kaikkivaltiutta vastaan"
        Jeesus ei ole Jumala, vaan herrain herra ja kuningasten kuningas. Se, että antikristus pystyy myöhemmin julistautumaan jumalaksi, johtuu ymmärtääkseni paljolti kristittyjen tarpeesta ylentää jeesus jumalaksi. Näin ollen mikä on se "antikristus", joka julistaa itsensä jumalaksi "Jumalan temppelissä", josta uskovat puhuvat?

        Toisekseen, jos astrologia olisi Jeesuksen kaikkivaltiutta vastaan, niin silloin olisi koko raamattu sitä, koska se on puolillaan astrologisia vertauskuvia. Planeetoissa ja tähdissä ei ole mitään noituudellista. Mutta se on outoa mitä on tapahtunut pluton ollessa esim. ravussa tai neitsyessä. Nyt se on lähestymässä vesimiestä, jolloin viimeksi tuollon tapahtui vallankumouksia.


    • uudistukaa
    • prklenprkule

      Otteita urantiakirjasta astrologiaan viitaten: (tulee kysymys - ketkä tekivät tuon kirjan?)

      "Astrologia. Tämä babylonialainen (")näennäistiede(") kehittyi koko kreikkalais-roomalaisen maailmanvallan kattaneeksi uskonnoksi. Kahdennellakymmenennellä vuosisadallakaan ihminen ei ole vielä päässyt täysin eroon tästä taikauskoisesta uskomuksesta...
      Jeesuksen tässä tilanteessa esittämästä lausumasta on tehtävissä seuraavanlainen nykyisen kielenkäytön mukainen yhteenveto: Taivaan tähtien kulkureiteillä ei ole kerrassaan mitään tekemistä sen kanssa, mitä ihmiselämässä maan päällä tapahtuu. Astronomia on asiallista tieteenharjoitusta, mutta astrologia on vain valtava määrä taikauskoista erhettä, jollaisella ei ole mitään sijaa valtakunnan evankeliumissa."

      Just... =DD
      Alan ymmärtää mitä on "ekstremismi"... Ja urantia kirja on sitä.
      Huom. Vaikka kerrottaisi ufojen antaneen kirjan, jos siellä puhutaan "taikauskosta", se ei ole ihmistä korkeampien olentojen kirjoittama. Mutta ihmisillä on tarve seurata kuin lampaat lauman johtajaa...
      Nyt on jo urantiakirjan pohjalta kuulemma perustettu kirkko... ei jmlauta...

      • astrovsraamattu

        "Taivaan tähtien kulkureiteillä ei ole kerrassaan mitään tekemistä sen kanssa, mitä ihmiselämässä maan päällä tapahtuu. Astronomia on asiallista tieteenharjoitusta, mutta astrologia on vain valtava määrä taikauskoista erhettä, jollaisella ei ole mitään sijaa valtakunnan evankeliumissa"

        Jaa? Mitä sanotaankaan viisaiden kirjan 7. luvussa? "tunnen tähtien asennot..."?
        Suoraan voisi sanoa, että urantiakirja jostain syystä pyrkii kieltämään astrologian kokonaan, kun taas raamatussa aihetta löytyy vähän väliä jo polttouhrieläimistäkin (härkä, oinas, karitsa (vesimies jäänyt välistä), kauris). Onko vesimies pyyhitty pois, koska se olisi ollut ihmisuhri? Käsketäänhän vanhimmissa laeissa uhraamaan esikoinen, ja kuulemma nykyäänkin ihmisuhreja on.

        "Tähdet radoiltaan sotivat Siiseraa vastaan".
        Ymmärrettävä lause sikäli, kun aikoinaan ei ymmärretty, etteivät planeetat ole tähtiä.

        Kun sitten uskovat vesikielellä odottavat uusia profeettoja, jotka elävät nykypäivää, ja ovat havainneet realiteetit, tajuavat tähdistöt, yinin ja yangin periaatteen, juuri sen, mistä viisaiden kirjan 7. luku kertoo, he (uskovat) olettavat näiden profeettojen kuitenkin olevan oman mielensä mukaisia, vaikka Jeesuksellekin tuli melko pian ongelmia kirjanoppineiden kanssa. He siis odottavat, että nämä sanansaattajat puhuvat raamatun lauseita, ja Jeesuksesta, ikäänkuin Jeesus olisi puhunut kuten Mooseksen lain kannattajien mielen mukaisesti.

        Historia toistaa itseään. Kun mietitään mikä oppi on runnottu maan rakoon, ja jonka uskovat ovat tuominneet noituudeksi, ja johon ihmiset suhtautuvat vieroksuen, josta vain kuiskaten puhutaan - astrologia, niin miten voidaan ymmärtää se Jeesuksen puhuma "tiedon avain, jonka lainoppineet ovat piilottaneet, eivätkä itse ole sisälle menneet"? Onko se tämä tieto?
        Jos uskovat lukevat Jeesuksen sanan "on merkit auringossa, kuussa ja tähdissä", niin miten he tämän ymmärtävät? Valomerkkeinä kuin baarissa, kun ei enää tarjoilla?


    • mietisääsnäin

      Ja taas: Hiljast on. Aikakaudet ovat ne, joita kristityt eivät näytä tunnistavan, tunnustavan, saati tuntevan.
      Mooses edusti oinaan aikaa. Jeesus edusti kalojen aikaa. Mooseksenlain kannattajat ja juutalaiset ristiinnaulittivat Jeesuksen.
      Nyt on tulossa vesimiehen aika. Ja kirkko (kristinusko(kalojen aika) valittaa, että sitä vainotaan ja syrjitään. Kristinuskon kannattajat haluavat syyttää vanhasta eroon haluavia vainoamisesta?

      Näyttää siltä, että taas täytyy tällä kertaa kristittyjen aikakauden nimissä ristiinnaulita "antikristuksen" vesimiehen aikakauden edustajat? Mutta tämähän on ymmärrettävää. Mitä homot, sateenkaariperheet ja aviottomuus edustavat, paitsi uutta aikakautta? Mitä kävi profeetoille, jotka kertoivat tulevasta? Yleensä heitä vainottiin.

      Ihmiset kaipaavat muutosta, jota he eivät halua kokea. Mooses tuhosi kultaisen vasikan (härän aikakausi). Hän edusti oinaan aikakautta. Jeesus torui oinaan aikakauden edustajia, sai juutalaisten vihat päälleen, ruoski kauppiaat ulos temppelistä, ja paljon muutakin teki.
      Täytyykö kristittyjäkin ruoskia, että he tajuavat mistä on kyse? Mutta siihen alistuminen on kristityille helppoa: onhan heidät todettu about marttyyreiksi jo raamatussakin, koska heitä tullaan surmaamaan niin paljon. Alkua nähtiin jo NL:n Stalinin ja Leninin aikoina. Entä vesimiehen aikana?

      Kuka tänä päivänä kannattaa vielä mooseksen lakia? Raamatussa se vielä on. Paljonko on kristinuskosta jäljellä kauriin aikakaudella? Ei hätää, syntiuhrit on jo uhrattu!

    • laitetaantännekin

      "Jos haluaa ymmärtää "Eliitin" symboliikkaa, täytyy ymmärtää "Eliitin" suhde esoteerisiin ja okkultistisiin oppeihin. Näistä neljä tärkeintä ovat: Astrologia, Numerologia, Kabbala, Tarot

      Jos tavalliselta ihmiseltä kysyy, että mitä hän ajattelee esim. astrologiasta, hän todennäköisesti ajattelee naistenlehtien horoskooppeja ja vastaa: "Humpuukia."
      Hän on oikeassa. Ne "horoskoopit" ovat humpuukia. Mutta jos "Eliitille" astrologia ei kuitenkaan ole humpuukia, ovatko he sitten jotenkin tyhmiä? Ei. Kaikkea muuta.

      Tämä näennäinen ristiriita syntyy siitä, että kun mattimeikäläiseltä kysyy esimerkiksi astrolgiasta, hän tuntee (paljolti) vain sen eksoteerisen (=kulissi) astrologian, jota meille tuputetaan kaikissa hömpämpömppälehdissä. Tämä eksoteerinen astrologia on jotain aivan muuta kuin se esoteerinen astrologia, josta "Eliitti" on kiinnostunut. Ja kuka ne hömpämpömppälehdet, jotka näitä hömppähoroskooppeja meille tarjoilee, omistaa? Eliitti.

      "Eliitti" on pakkomielteisen kiinnostunut näistä esoteerisistä opeista. Sitä voi olla vaikea uskoa, mutta "Eliitti" suhtautuu näihin oppeihin kirjaimellisesti kuolemanvakavasti. Heille nämä opit edustavat kaikkea muuta kuin hömppää tai humpuukia. Se näkyy kaikessa heidän toiminnassaan, jos osaa katsoa eksoteeristen kulissien läpi."

      Jeesus kysyi kirjanoppineilta ja häntä vainoavilta: "Jos minä totuuden kerron, miksette minua usko? Miksi vainoatte minua?

      Kristityt: "ei ku raamattu ja Jeesus.." Joka on kointähti, joka on aurinko... ja 12 opetuslasta = 12 eläinradan tähdistöä?
      Jeesus sanoi, että hänessä ihmiset saavat rauhan. = tunne aurinkomerkkisi - itsesi, eikä sinun tarvitse ihmetellä toimiasi tai ajatuksiasi, vaan pystyt huonot puolesi tuntien vähentämään huonoja luonteenpiirteitäsi, ja tuomaan esille hyviä.
      Muslimit: "koraani ja allah!"
      Hindut: "Shiva, Krishna ja Visnu..."

      Sri Lanka: avioeroprosentti siellä on n. 5-7 luokkaa. Siellä katsotaan sopivat parit luonteenpiirteiden perusteella. "Sivistysvaltio" suomessa avioero on suorastaan arkea (ainakin 50% päättyy eroon) - mennään alttarille tv lähetyksessä jopa ennalta paria näkemättä. Mitä se on? Miksi kirkko suostuu sellaiseen? Koska se kieltää astrologian helpolla selityksellä: noituus...

      Uskonnot: "Me tiedetään, nuo muut ei tiedä...

    • miettikää-nyt.prkle

      "Astrologia ja noituus on kielletty Raamatussa."

      Miksi sitten Jeesus puhui vettä kantavasta miehestä, eli vesimiehen ajasta? Siinä on muutakin: mies kantoi vettä, kun yleensä se on nainen...

      Entä luku 12?

      Tämä tuli eteeni kun menin raamattu uskonkirjat.net osioon...
      "Älä sano, että olet nuori, vaan mene, minne ikinä sinut lähetän, ja puhu, mitä minä käsken sinun puhua."

    • yinistäjayangista

      Kun puhutaan astrologiasta, ei saisi unohtaa paholaisen ja Jumalan suhdetta raamatussa, ei myöskään tähtien sijaa, ja että paholainen sokaistui erinomaisuudestaan, niin kysyn: olenko vielä kertonut teille yinistä ja yangista? Kumpikin vallitsee hengessä ja aineessa, ja ovat olennainen tekijä ihmisluonteen tuntemuksessa.

      Tässä lyhyt esimerkki, ensimmäinen on yang, jälkimmäinen yin:
      valo-pimeys
      päivä-yö
      valkoinen-musta
      maskuliinisuus-femiinisyys
      tuli-vesi
      aktiivisuus-passiivisuus
      positiivisuus-negatiivisuus
      täysi-tyhjä
      kuuma-kylmä
      parillinen-pariton
      myöntävä-kieltävä
      oikea-vasen
      pohjoinen-etelä

      Ette siis voi elää, jos vain toinen hallitsee.
      Jos piirrätte viivan, olette piirtäneet yinin (pariton luku = 1 = Jumala), mutta periaatteessa viivassakin on 2 päätä, alku- ja loppupää, jolloin sinä on yang selvästi havaittavissa, mutta jos lähdetään keskeltä, missä silloin on alku?
      Jos lähdette vasemmalle etsien loppua, ja joku tulee vastaan, hän sanoo, "ai etsitte loppupäätä? Vasemmalla on kylläkin alku, itse tulen sieltä päästä", miksi teidän pitäisi uskoa häntä?
      Jos käännytte, toinen tulee oikealta: "Minä tulen oikealta, siellä on alku, ja vasemmalla loppu." Ja ristiriita on valmis.
      Jos sanotte: "Olette kumpikin väärässä, me tulemme keskeltä, ja emme tienneet missä alku, ja missä loppu, joten lähdimme ensin vasemmalle", saatte viivan päistä tulleilta ankaria nuhteita.

      Jos piirrätte ympyrän, tai jos saatte käsiinne täydellisen kehän, huomaatte, ettei siinä ole havaittavissa alkua eikä loppua. Se on yin - yksi, jossa yang (sisäosa). Jos piirrätte kehän keskelle viivan, josta kerroin, jossa oli alku- ja loppupää (yang), se sekoittuu nyt yksinomaan yiniin, ja kokonaisuudesta tulee yin - yksi, mutta keskialueelle on muodostunut yang, kaksi erotettua aluetta.

      Jos väritätte toisen puolen mustaksi, toisen valkeaksi, siinä on kaksi, yin ja yang, mutta kummankaan hallitessa yksinään ette siinä voi elää. Vain, jos otatte yangiin yiniä, ja yiniin yangia, voitte elää, koska ne kumpikin on teissä itsessänne - pimeys ja valo.

      Piirtäkää 5 viivaa, siis yin, pariton luku, ja aina löydätte keskiviivan. Kuten tiedätte, 3 viivaa on yin = 1, johon sisältyy yang = 2. ulommat kuvaavat yangia, sisäviiva yksinään yiniä. Viiden viivan sisällä on liikkumatilaa. Keskiviivan kummallakin laidalla, mutta jos edetään ulommaisiin äärilaitoihin, ollaan selkeästi yangissa - ulospäin suuntautuvan polariteetin alueella.

      Entä numerot?
      Numeroissa 6 ja 9 näkyy eräänlainen alkupää, muttei loppupäätä, ja toinen on yang (6), ja toinen yin (9)? Tai jos halutaan ajatella, että missä on alku, siellä myös loppu? Jos kumpaakin numeroa, kutosta ja ysiä kääntää, muuntuvat ne toinen toisekseen, ja yin muuntuu siinä, missä yang, eli numerot 6 ja 9 ovat ikäänkuin yksi ja sama, ja me ymmärrämme niiden merkityksen sen mukaan, miten päin tämä yksi muoto on.

    • errtyuoi
    • Anonyymi

      Btw, on tullut puhetta siitä, että horoskoopit eivät enää pidä paikkaansa, koska taivaalla on tapahtunut muutokset asian suhteen, eli härkä vastaisi nykyään oinasta.

      Mielenkiintoisinta tässä on se, että valonvauhti on todettu nopeimmaksi etenemismuodoksi, mutta kuitenkin väitetään, että horoskooppien suhteen vaikutus olisi alkanut samantien, vaikka se vaikutus, mikä eläinradan alueelta tulee, pitää sisällään ties moniako tuhansia valovuosia valonkin matkaamisen suhteen. Eli vaikuttavat voimat ovat edelleen matkalla?

    • Anonyymi

      Jotenkin tuntuu siltä, että kun urantiakirjaa lukee, saa sen käsityken, että kristinusko on suurta huijausta. Vain pieni osa Jeesuksen kaikesta sanomasta on päässyt raamattuun. Jos urantiakirja puhuu valheita jo astrologiastakin lässyhumanistis uskonnolliseen tapaan, niin paljonko Jeesuksesta?
      Nimittäin erittäin ovelasti on se kirja kirjoitettu, mutta huijaukselta näyttää siksi, että siellä esiintyy entisten irokeesipäälliköiden ja soturien vähemmän tunnettuja nimiä täysin naurettavissa asianyhteyksissä.

      On muuten myös ihmeellistä miten suuri se kirja on, joten epäilen, että siitä saattaa ehkä tulla nk. vesimiehen ajan uusi raamattu.
      Mikä on astrologiassa niin julmettu salaisuus, että tuonkaltainen kirja on ollut pakko tehdä, jossa astrologia on poljettu "taivaan enkeleiden ja asiantuntijoiden" toimesta maanrakoon?
      Jos rapareiden juttu on juurinkin mm. tuo astrologia, niin sen kirjan tekijöiden joukossa on ollut pakko olla heidän edustajiaan.

      Miksi israelilaisia aikoinaan vaadittiin sotimaan ja tuhoamaan muita kansoja? Syy oli helppo: epäjumalanpalvelus, lasten ja eläinten seksuaalinen hyuväksikäyttö. En kuitenkaan tiedä minkään kansan harjoittaneen tuolla alueella sellaista. Ja "Herra" käski tuhota? Mutta nuo asiat, jotka aikoinaan julistettiin tuhottaviksi, ovat edelleen maailmassa ja niitä harjoitetaan salaisissa menoissa.
      Luultavasti siksi porukat käskettiin "taikauskon" harjoittajien kimppuun, koska uskonoppineet tiesivät, että maailmanvalta saadaan sen avulla, kun heidän kirjansa ja salaisuutensa saadaan tiettyjen oppineiden käsiin?

    • Anonyymi

      Kristinusko on levinnyt pitkin maailmaa, mutta "harmiton" astrologia on pyritty pitämään pelkkänä "kuvitteellisena harrastuksena" tms.. Ja jotkut tekevät valtavan ovelasti kirjoitetun kirjan, missä astrologia kielletään "uskottavuus" periaatteen kaltaisesti. Ja opetetut papit hokevat astrologiasta "luonnonvoimien palvontaa" ja "taikuutta"...
      Myykää se televisionne, ja alkakaa ajatella omalla päällänne. Mutta sen tiedän, että sitä te ette tee. Oma mukavuus on tärkeämpää, ja herätään vasta, kun oikein sattuu.
      Mitäpä lehdissä on ollut koronan jälkeen? "Suomi heräsi auttamaan"... WTF?!
      Lenin oli oikeassa; "ihmisiä pitäisi lyödä" että he heräävät ja alkavat tajuta jotain.

      • Anonyymi

        Aikoinaan nuorena kävin ratsastamassa. Oli päivä, jolloin kaikki hevoset näyttivät "nukkuvan", ja käyttäytyivät vähän kuin märkä rätti, vaikka mitään todellista syytä ei periaatteessa ollut. Ne eivät olleet syöneet liikaa tms. Kouluttaja pisti homman seis, kapusi hevosen, toisen, ja kolmannenkin selkään vuoron perään, ja pisti ne laukkaamaan pariin otteeseen edestakas. Homma sujui sen jälkeen paljon jouhevammin, ja tunti saatiin kunnialla päätökseen.
        Nykyään suurin osa ihmisistä nukkuu. Korona oli se, joka sai ihmiset juoksemaan. Nyt he ovat metsässä pitkin poikin. N. 30-40% porukasta lähti. Ainoa syy oli kuoleman pelko?


    • Anonyymi

      Raamatun suhde astrologiaan 2000 vuotta sitten oli ymmärrettävää, koska tuolloin usko jumaliin oli normaalia, mutta ei nykyään, kun ymmärretään pointti.

      Raamatussa ja muualla esiintyviä astrologisia kohtia ja mielipiteitä:

      Jumala sanoi: "Tulkoot valot taivaanvahvuuteen erottamaan päivää yöstä, ja olkoot ne merkkeinä osoittamassa aikoja, päiviä ja vuosia..." - raamattu -

      Minä näin 12 tähtikuviota sen perustuksen ympyrässä,
      joka on seitsemännen taivaan yläpuolella.
      Minä näin yhdeksännen taivaan, joka on "tähdet",
      jossa ovat perustuksen kahdentoista tähtikuvion taivaalliset kodit.
      - ote "Eenokin salaisuuksien kirjasta" -

      Ylistä siis suuren Herrasi nimeä,
      Vannon tähtien (planeettojen) aseman nimeen,
      ja se on totisesti suuri vala, jospa sen tietäisitte...
      - ote koraanista -

      "...ja ettet (israelilaiset), kun nostat silmäsi taivasta kohti ja katselet aurinkoa ja kuuta ja tähtiä, kaikkea taivaan joukkoa, anna vietellä itseäsi kumartamaan ja palvelemaan niitä, sillä Herra... on jakanut ne kaikille muille kansoille koko taivaan alla..." (5. Moos. 4:19) (Miksi israelilaiset eivät olisi saaneet harjottaa astrologiaa, ja sanoiko "herra" todella näin, vai kirjanoppinut omasta puolestaan "jonka valhekynä kirjoitti", saadakseen astrologian salat itselleen, kuten mylhemmin kerrottiin heidän tehneen?)

      "...Minä menin ja näin, ja katso: kaikenkaltaisia inhottavia matelijain ja karjaeläinten kuvia ja kaikenkaltaisia Israelin heimon kivijumalia oli piirretty seinään yltympäri. Ja niiden edessä seisoi 70 miestä, Israelin heimon vanhimpia..."
      (raamatusta, astrologiaa? Huom. Jeesuksenkin kerrottiin lähettäneen 70 "muuta", kertomaan edeltä muihin kaupunkeihin hänestä, luku täsmää tähdistöjen määrään)

      Tähdet (planeetat) taivaalta kävivät sotaa, radoiltaan ne sotivat Siiseraa vastaan. - Tuom. 5:20 -

      Kuule, Joosua, ylimmäinen pappi, sinä ja sinun ystäväsi, jotka edessäsi istuvat. Sillä ennusmerkin miehiä he ovat; sillä minä annan tulla palvelijani, Vesan. (ote raamatusta)

      Mutta... he tekivät syntiä ja rikkoivat,
      vaikka he tiesivät, että heillä on laki nuhtelemassa heitä,
      ja valo, jossa mikään ei voinut eksyä,
      myös taivaankappaleet, jotka todistavat, ja Minä.
      - ote eenokin kirjasta -

      Osaatko sinä solmia yhteen Seulasten tähdet tai avata Orionin siteet?
      Osaatko tuoda ajallaan esiin eläinradan tähdet,
      sinäkö talutat Leijonaa ja sen pentuja? (Aurinko ja planeetat?)
      Sinäkö tunnet taivaan säännöt,
      ja määräätkö sinä, miten ne vaikuttavat maan päällä? (Taivaalla tässä tarkoitetaan myös avaruutta, kuten puhuttiin "taivaan tähdistä")
      - ote raamatusta (Job) -

      ...edeltä tunnettua on ollut, mitä ihmisestä on tuleva. (ote raamatusta)

      He kantavat tuhoa ja synnyttävät turmiota, ja heidän kohtunsa valmistaa petosta.
      Tuo hautoo turmiota, kantaa tuhoa kohdussaan, ja hän synnyttää pettymyksen.
      He turvautuvat tyhjään ja puhuvat vilppiä, kantavat kohdussaan tuhoa ja synnyttävät turmion. (otteita raamatusta) (Miten tämä votiin tietää ennalta? Tietämällä tulevan henkilön astrologiset lähtökohdat?)

      Astrologia on astronomiaa, joka on laskeutunut
      maan päälle ihmisten asioiden pariin.
      - Ralph Waldo Emerson -

      Kohtalo on paikka ja tilaisuus, jossa karma täyttyy.
      Ja karma sisältyy astrologiseen karttaan.
      - eräs saksalainen tutkija -

      Ei ihmistä ole tehty niin erilaisista aineista,
      että se voisi säilyä sitä paljon suurempien
      kaiken aikaa vaikuttavien voimien koskematta ja vaikuttamatta.
      Se, ettemme osaa mielemme sormella osoittaa juuri sitä vaikutusta,
      jonka nämä voimat synnyttävät,
      ei anna oikeutta kieltää niiden olemassaoloa.
      - Marlene Dietrich -

      Fyysikkona olen astrologiaa kohtaan hyvin epäilevä.
      Olen tutustunut siihen ja saanut vaikutelman,
      että siinä on jotain kokemusperäisesti totta.
      Olen skeptinen astrologien suhteen,
      mutta niin olen myös fyysikkojen väitteitä kohtaan.
      - von Weizsäcker (fyysikko) -

      Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa. (ote raamatusta)

      Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä (planeetoissa)... (ote raamatusta, Jeesus)

      ...hän antoi minulle pettämättömän tiedon kaikesta mikä on, niin että minä tunnen maailmanrakenteen ja alkuaineitten voiman, aikojen alun, lopun ja keskivälin, päivänseisaukset ja vuodenaikain vaihteet, vuosien kierron ja tähtien (planeettojen) asennot...
      He pitivät maailmaa hallitsevina jumalina joko tulta, tuulta... tai tähtien (planeettojen) rataa... Jos taas heitä hämmästytti niiden voima ja vaikutus, olisi heidän niistä pitänyt ymmärtää, kuinka paljoa väkevämpi on hän, joka ne on valmistanut. (ote raamatusta, viisauden kirja)
      (Tässä jälleen myönnetty planeettojen vaikutus, ja kun vertaa mitä sanotaan astrologiasta Urantiakirjassa, tulee mieleen kysymys: Miksi siellä kielletään astrologia kovin maallisin voimasanoin? Kenellä on tarve salata astrologian voima jopa tämänkaltaisenkin kirjan kautta?)

      • Anonyymi

        Eenokin kirjan "taivaankappaleet, jotka todistavat" -on huomattava asia, koska tuolloin ei tunnettu kaukoputkea.


    • Anonyymi

      Tiedätkö että lukemasi raamattu on ihmisten kirjoittama ja ihmisten kääntämä. Kuten viimeisin suomenkielinen käännöskin, myös muut versiot on sovitettu kulloiseenkin maailmaan. Tärkeintähän on ollut kautta aikain, että kunnioitetaan esivaltaa ja maksetaan verot mukisematta, ollaan ahkeria ja pyöritetään yhteiskuntaa. En väheksy kenenkään uskoa, mutta nimenomaan käännökset ja uudelleenkirjoitukset tai uudistukset, kuten niitä nimitetään, ovat usein muuttaneet asian päinvastaiseksi.

      Länsieurooppalainen käännöstyö perustuu vanhoihin kreikankielisiin kirjoituksiin, joissa moni asia on käännetty päälaelleen. Esim sanaa Jeesus ei löydy ko. teoksista lainkaan, sen sijaan puhutaan kyllä Jumalan Pojasta ja Messiaasta. En valitettavasti voi todentaa itse, ovatko totta puheet, joiden mukaan Lucifer on sama kuin Jumala. Miksiköhän näin väitetään? Jotain taustaa tuolle hurjalle väitteelle pitää löytyä.

      Katolilaiset papit ja piispat ovat vuosisatojen saatossa tahallaan vääristelleet Tekstejä, jotta kansa saadaan pysymään aioissa ja palvelemaan paitsi kirkkoa, myös maallista hallintoa. Samoin katson että alkukirkko on tietoisesti tehnyt eroa esim Islamilaisuuteen muuttamalla tekstejä. Kun luin koraanin toista vuotta sitten, on siellä hyvin paljon yhtymäkohtia raamattuun ja jotkut sanonnat ovat yksi yhteen raamatussa ja koraanissa.

      Kyse on vallasta, niin maallisesta kuin hengellisestäkin. Valta tietää rahaa ja vaikutusvaltaa, massojen hallintaa. Tähän ovat sotkeutuneet myös juutalaiset, jotka pyrkivät kristittyjä ohjailemalla keräämään valtaa ja rahaa omiin tarkoituksiinsa. He ovat hyvin kärkkäästi valvomassa etujaan eikä länsimaissa kukaan uskalla sanoa heistä mitään pahaa. Eikä pahaa saa sanoakaan, mutta totuutta ja luovaa pohdiskelevaa keskustelua pitää uskaltaa käydä, myös juutalaisista.

    • Anonyymi

      Vanhaa ei hylätä, jos se toimii, ja uutta ei pidä hyväksyä varauksetta uutuutensa takia. Jo se, että astrologia on niin vanha tieteenlaji, ja edelleen voimissaan, viittaa suoraan siihen, että se toimii.
      Ongelmana on mm. se, miten ihmiset hakevat siitä tietoa, ja usein esteenä on kielimuuri, ja osaamattomuus käyttää kääntäjää. Se tieto, mitä sitten saadaan selville, todentaa sitä, että vaikka asia olisi miten vanhaa, mutta jos sen toimivuus on todettu, sitä käytetään hyväksi, ja tutkimusta tehdään sen kanssa.

      Jos kirjoittaa venäjäksi tai englanniksi okkultismi kremlissä tai valkoisessa talossa tai hallinnoissa, tulee paljon tietoa, ja selvää on, että jos se on idässä, se on myös muualla.

      Eräistä lähteistä:

      "Erityispalveluista vastaava virkamies, tunnettu paranormaalien ilmiöiden asiantuntija ***, joka oli muutama sana sen täydennykseksi turvallisuusosaston alaisen erityisosaston alusta, ja joka osallistui valtionpäämiehen psykofyysiseen suojeluun, antoi laajan haastattelun.
      Hän sanoivat, että ***:llä oli erityinen salainen osasto, joka käsitteli psykofysikaalista suojelua - toisin sanoen suojaa taikuuden tai jonkin tuntemattoman energiatietotekniikan (esim. psykotronisten aseiden) hyökkäyksiltä."

      Asiantuntevien ihmisten mukaan *** on täynnä astrologeja, ennustajia ja velhoja, kuten Babylonian kuninkaiden palatsissa tuhat vuotta eKr...
      *** keskus on kirjoittanut okkultismista ***ssä 17 vuotta. Valtiotieteilijä, joka väittää saavansa sisäpiiritietoa käytännössä (presidentin) porukan sisältä, kertoi ***TV:lle haastattelussa, että ***ssä harjoitetaan okkulttisia rituaaleja. *** hallinnon korkeimmat rivit seisovat jonossa nähdäkseen ennustajia ja velhoja.
      Haastatteluissaan eri tiedotusvälineillä eräs henkilö on huomauttanut, että (maan) asukkaat "tulisivat hulluksi, jos he tietäisivät, mitä ***ssä tapahtuu ja miten (maata) hallitaan".

      Hallinnot eivät voisi nykyään kertoa keskuudessaan tapahtuvasta satanismista tai okkultismista, joka on kansalle kauhistus. Heidän on annettava tuudittautua omiin kuvitelmiinsa siitä, miten hallinnot toimivat - kuten media antaa ymmärtää.
      Kun katsoo nykyajan uutisia, tulee mieleen, että jotain on vialla. Kaikkea ei kerrota. Kun muistaa mitä raamatussa sanotaan, että paholainen pukeutuu valkeuden enkeliksi, ymmärtää paljon sikälikin, että kyseessä on kaiken vastakohta, eli kun aikakausi on yin (kalat), paholainen pukeutuu yangiin. Tämä on todettu raamatussa.

      Esim. kuoleminen on nykyään "kielletty". Vesimiehen aika on yang, jolloin paholainen pukeutuu yiniin. Arvelen, että silloin kuolema on lopulta pakotettu ja materiaalinen raha poistuu. Mutta tuo aikakausi kestää n. 2000 vuotta, joten siinä ajassa ehditään tehdä vaikka mitä muutoksia lakeihin.
      Arvelen, että jokainen profeetta, tai poikkeuksellinen tietäjä tai näkijä on edellä aikaansa, siksi heitä on vaikea ymmärtää. He elävät ikäänkuin jo seuraavaa aikakautta.

      "...on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä (planeetoissa)"... hän puhui heille vertauksen: Katsokaa puita. Kun ne puhkeavat lehteen, niin siitä te näette ja itsestänne ymmärrätte, että kesä (yang) jo on lähellä... Hän lähetti kaksi opetuslastaan ja sanoi heille: Menkää kaupunkiin, niin teitä vastaan tulee mies kantaen vesiastiaa (vesimies?), seuratkaa häntä (Jeesus)
      (voisiko tämä viitata vesimiehen aikakauteen? Huomattavaa on sekin, että yleensä veden kanto oli naiselle osoitettu)

      • Anonyymi

        "Sinä kuljet leijonan ja kyykäärmeen ylitse, sinä tallaat nuorta leijonaa ja lohikäärmettä."

        Suomeen viittaavia asioita. Valtion tunnuseläin on leijona, ja maa itsenäistetty käärmeen vuonna. Lohikäärmeen tietäjä tuntee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Sinä kuljet leijonan ja kyykäärmeen ylitse, sinä tallaat nuorta leijonaa ja lohikäärmettä."

        Suomeen viittaavia asioita. Valtion tunnuseläin on leijona, ja maa itsenäistetty käärmeen vuonna. Lohikäärmeen tietäjä tuntee.

        Psalmeista:
        "Et sinä pelkää yön kauhuja (totta),
        et päivällä lentävää nuolta (totta),
        et ruttoa, joka pimeässä kulkee (totta),
        et kulkutautia, joka päiväsydännä häviötä tekee (totta).
        Vaikka tuhat kaatuisi sivultasi, kymmenen tuhatta oikealta puoleltasi, ei se sinuun satu. (totta, se ei kiinnosta, jos se kohdistetaan oikeaan kohteeseen, ja näkisin sen mielelläni, kykenen oikeudenmukaisesti ja kevyesti hylkäämään kokonaisia operaatiojärjestelmiä)

        Yin puu:

        - Muita ihmisiä ymmärtävä
        - Vaikea ilmaista mielipiteitään
        - Tälle suuruus sysätään syliin
        - Kaipaa henkilökohtaisia yhteyksiä
        - Ei mielellään esiinny auktoriteettina
        - Kykenee sovittelemaan erimielisyyksiä
        - Yleensä paljon ajatuksia pinnan alla muhimassa
        - Voi kevyesti hylätä kokonaisia operaatiojärjestelmiä
        - Haluaa käyttäää hienovaraisia vaikutusvallan muotoja (hiljainen diplomatia, kulissien takana toimiminen)
        - Kehittynyt, voi muuttaa mielensä ja käsityksensä vastaamaan uudempia ajatuksia ja tapoja käsitellä ja tehdä asioita
        - Johtajana luotettava - yleensä ihmiset uskovat hänen ajatuksiinsa ja antavat tukensa hänen käsityksilleen
        - Voivat johtotehtävissä jakaa auktoriteettiaan kuuntelemalla toisten neuvoja niin paljon, että vaikuttavat päättämättömän neutraaleilta
        - Puuttuu itsevarmuutta ja kyvyttömyyttä toteuttaa ajatuksiaan
        - Tulisi oppia antamaan hieman periksi toisen toiveille rauhan säilyttämiseksi, mutta varoa hyväksikäyttöä
        - Tulisi kyetä ymmärtämään, että monien koettelemusten ja mullistusten takana, joita on kokenut, on syynä hänen oma energiansa, päättämättömyytensä ja taipumuksensa hajoittaa itseään ja resurssejaan toisinaan liian laajalle.


    • Anonyymi

      Sen päässä on maahinen ja syöjätär

    • Anonyymi

      On otettava huomioon, että raamattu edustaa 2000 vuotta vanhoja näkemyksiä. Nykyään astrologiasta tiedetään mitä se on, ja se ei ole epäjumalien palvontaa tai noituutta.
      Nykyisten vanhoilliskristittyjen pitäisi muistaa se, mikä paholainen on - se on kaikkea kehitystä ja ihmistä vastaan. Näin ollen kristittyjen astrologian kammoksunta on lähempänä satanismia kuin kristillisyyttä.

      Viisauden kirjassa kerrotaan, että Jumala opetti "tähtien asennot", ja myös Jeesus kehoitti seuraamaan merkkejä "tähdissä".
      Tämän pohjalta on huomautettava että noihin aikoihin luultiin kaikkien pienten valojen olevan tähtiä, koska kaukoputkea ei vielä tunnettu.
      Mutta Eenokin salaisuuksien kirjassa on yksi erikoinen kohta, missä puutaan "taivaankappaleista, jotka todistavat". Lisäksi puhutaan kahdentoista tähtikuvion (eläinrata) taivaallisista kodeista.

      Jumala ja kirjanoppineet/ihmisten mielipiteet täytyisi osata erottaa toisistaan!

      • Anonyymi

        Jos lukee vain raamattua, ei pääse perille kaikesta kummallisuudesta. Zoharia täytyy käyttää apuna. Se sisältää selitykset tapahtumille.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Zoharin selitys raamatun kohdasta:

      https://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_astrology

      Midrash HaGadol (5. Moos. 4:19) selventää, mitä tarkoitetaan sanoilla " [Ja varo], ettet nosta katsetasi taivaaseen jne.".
      Tästä päätellään, että et saa sanoa: 'Koska nämä tähdet ja tähtikuviot hallitsevat maailmaa ja ne valaisevat koko maailmankaikkeutta ja palvelevat Luojaansa Korkeudessa, on sopivaa, että palvelemme heitä ja kumarramme. heitä, aivan kuten kuningas haluaisi [kaikkien] ihmisten käyttäytyvän kunnioittavasti palvelijoitaan ja palvelijoitaan kohtaan.

      Tästä syystä se sanoo: ettette nosta katsetanne taivasta kohti , varo, ettet erehdy tällä tavalla sen tähden, minkä [kirjoitettu] on, jonka Herra, sinun Jumalasi, on jakanut kaikille kansoille..
      Ne (eli astrologiset horoskoopit) on luovutettu kansojen käsiin, jotta he voisivat elää [tämän kautta] ja heidän olemuksensa säilyvät [tämän kautta] [sitä] kärsimättä menetyksiä, kuten maailman tapana on.
      Mutta sinä (eli Israelin kansa) olette annetut Minulle, enkä käyttäydy sinua kohtaan niinkuin kaikessa maailmassa on tapana, kuten sanotaan: "Mutta Herra on ottanut teidät" (5. Moos. 4:20 ) jne.
      Samoin hän sanoo: Älkää oppiko kansojen tietä, älkääkä peljätkö taivaan merkkejä; sillä pakanat ovat kauhuissaan heistä (Jer. 10:2). Maailman kansat ovat huolissaan niistä, mutta Israel ei ole niistä huolestunut."

      • Anonyymi

        "Samankaltainen aihe löytyy muusta rabbiinisesta kirjallisuudesta patriarkka Abrahamista , joka vaikka olikin viisas astrologisissa tieteissä, ja joka näki näin, ettei hän synnyttäisi lapsia, sai Jumalan nuhteen, joka sanoi hänelle:
        "Hakeudu pois. astrologisista spekulaatioistasi, sillä [Israelin kansaa] ei sido horoskoopin vaikutukset." Tämän kautta Rashi oppi, että rukousten, parannuksen ja ansiotekojen (joskus myös nimenvaihdoksen) kautta he voivat muuttaa sitä, mikä heille on määrätty."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Samankaltainen aihe löytyy muusta rabbiinisesta kirjallisuudesta patriarkka Abrahamista , joka vaikka olikin viisas astrologisissa tieteissä, ja joka näki näin, ettei hän synnyttäisi lapsia, sai Jumalan nuhteen, joka sanoi hänelle:
        "Hakeudu pois. astrologisista spekulaatioistasi, sillä [Israelin kansaa] ei sido horoskoopin vaikutukset." Tämän kautta Rashi oppi, että rukousten, parannuksen ja ansiotekojen (joskus myös nimenvaihdoksen) kautta he voivat muuttaa sitä, mikä heille on määrätty."

        https://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_views_on_astrology

        Abraham ibn Ezra oli astrologian seuraaja, jota hän kutsuu "yleväksi tieteeksi". Sen lisäksi, että hän käänsi toisen juutalaisen filosofin Mashallahin astrologisen teoksen "Kysymyksiä", ja tämän kirjailijan toisen teoksen kuunpimennyksestä arabiasta hepreaksi, hän kirjoitti Syntymä , Tähtikuvioiden lauseet , Reshit Hokhmah ( Viisauden alku ), Maailman kirja. , tutkielma planeetoista, tutkielma Valaisimista ja horoskooppi. Hän viittaa usein astrologiaan Raamatun kommenteissaan.

        Hänelle taivas tähtikuvineen on "elämän kirja", johon ihmisen kohtalo on kirjoitettu ja jota vastaan ​​turvaudutaan Jumalaan "Kaikkivaltiaana", joka hallitsee kaikki nämä vaikutukset.
        Nykyajan tutkija tiivistää Ibn Ezran asenteen seuraavasti: "Jumala on delegoinut tähdille kuun alaisen maailman hallinnan. Israelilla [juutalaisilla] on kuitenkin erityinen asema, joka ilmenee ratkaisevimmin sen hallussa Toora. Niin kauan kuin juutalainen tutkii ja noudattaa Tooraa, hän on yhteydessä henkiseen maailmaan, joka on itse tähtiä korkeampi. Tällä tavalla juutalainen voi vapautua tähtien säädöksistä."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_views_on_astrology

        Abraham ibn Ezra oli astrologian seuraaja, jota hän kutsuu "yleväksi tieteeksi". Sen lisäksi, että hän käänsi toisen juutalaisen filosofin Mashallahin astrologisen teoksen "Kysymyksiä", ja tämän kirjailijan toisen teoksen kuunpimennyksestä arabiasta hepreaksi, hän kirjoitti Syntymä , Tähtikuvioiden lauseet , Reshit Hokhmah ( Viisauden alku ), Maailman kirja. , tutkielma planeetoista, tutkielma Valaisimista ja horoskooppi. Hän viittaa usein astrologiaan Raamatun kommenteissaan.

        Hänelle taivas tähtikuvineen on "elämän kirja", johon ihmisen kohtalo on kirjoitettu ja jota vastaan ​​turvaudutaan Jumalaan "Kaikkivaltiaana", joka hallitsee kaikki nämä vaikutukset.
        Nykyajan tutkija tiivistää Ibn Ezran asenteen seuraavasti: "Jumala on delegoinut tähdille kuun alaisen maailman hallinnan. Israelilla [juutalaisilla] on kuitenkin erityinen asema, joka ilmenee ratkaisevimmin sen hallussa Toora. Niin kauan kuin juutalainen tutkii ja noudattaa Tooraa, hän on yhteydessä henkiseen maailmaan, joka on itse tähtiä korkeampi. Tällä tavalla juutalainen voi vapautua tähtien säädöksistä."

        "tutkielma Valaisimista"
        "Luminaries"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_views_on_astrology

        Abraham ibn Ezra oli astrologian seuraaja, jota hän kutsuu "yleväksi tieteeksi". Sen lisäksi, että hän käänsi toisen juutalaisen filosofin Mashallahin astrologisen teoksen "Kysymyksiä", ja tämän kirjailijan toisen teoksen kuunpimennyksestä arabiasta hepreaksi, hän kirjoitti Syntymä , Tähtikuvioiden lauseet , Reshit Hokhmah ( Viisauden alku ), Maailman kirja. , tutkielma planeetoista, tutkielma Valaisimista ja horoskooppi. Hän viittaa usein astrologiaan Raamatun kommenteissaan.

        Hänelle taivas tähtikuvineen on "elämän kirja", johon ihmisen kohtalo on kirjoitettu ja jota vastaan ​​turvaudutaan Jumalaan "Kaikkivaltiaana", joka hallitsee kaikki nämä vaikutukset.
        Nykyajan tutkija tiivistää Ibn Ezran asenteen seuraavasti: "Jumala on delegoinut tähdille kuun alaisen maailman hallinnan. Israelilla [juutalaisilla] on kuitenkin erityinen asema, joka ilmenee ratkaisevimmin sen hallussa Toora. Niin kauan kuin juutalainen tutkii ja noudattaa Tooraa, hän on yhteydessä henkiseen maailmaan, joka on itse tähtiä korkeampi. Tällä tavalla juutalainen voi vapautua tähtien säädöksistä."

        Gersonides... kehitti naturalistisen, ei-yliluonnollisen selityksen astrologian toiminnasta:

        "Astrologa perustuu metafyysiseen oppiin kaikkien maallisten tapahtumien riippuvuudesta taivaallisesta maailmasta. Yleinen yhteys, jonka aktiivinen äly antaa profeetalle, on astrologisen tähdistön yleinen järjestys.
        Tähdistö, johon ihminen syntyy, määrää hänen luonteensa ja kohtalonsa, ja tähtikuviot määräävät myös kansojen eliniän...
        Aktiivinen äly tuntee astrologisen järjestyksen tähdistöjen yleisimmästä muodosta niiden viimeiseen määrittelyyn, joka puolestaan ​​sisältää kaikki tietyn tapahtuman esiintymisolosuhteet. Siten, kun profeetta käsittelee tietyn henkilön tai ihmisryhmän kohtaloa, hän saa aktiiviselta älyltä tiedon konstellaatioiden järjestyksestä ja riittävän tarkasti, jotta hän voi ennustaa sen kohtalon täysin yksityiskohtaisesti. .
        Tällä astrologisella determinismilla on vain yksi rajoitus. Ihmisen vapaa tahto voisi murskata tähtien hänelle määräämän toimintatavan; profetia voisi siis ennustaa tulevaisuutta astrologisen määräyksen perusteella vain, mikäli ihmisen vapaa tahto ei murtaudu asioiden määrätyn kulkutavan läpi."


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      136
      3822
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      116
      1490
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1350
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1309
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1194
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1101
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1078
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1061
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1046
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      56
      997
    Aihe