Teerivaaran kaeramies

Jormasen pehtoori

Teerivuaralla se on muuan mies jolla on meleko suuri kulli. Se lie hämmentäny kaikki nuapuripitäjiennii emännät. Liekkö se juonna talavivaaran vesie kun on niin mahoton aesa kasvanna.

162

3924

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Astuja-Ana

      Huhupuheiden mukaan hänen aisansa on kutistunut. Katsokaas kun niissä kairaushommissa tulee kuuma, joskus jopa hiki, täytyy nauttia nestettä ettei nestehukka pääse yllättämään, takaapäin. Myös tällä nestehukalla (uros) on peenis kutistunut. No pituus ei haittaa kunhan tuo punttikärmes on vain utelias ja muutenkin toimintakunnossa. Tämäkin asia on kunnossa, voit rauhassa levätä ja viettää kesälomaa, sillä Astuja- Ana hoitaa hommat puolestasi.

    • Pökiö On

      Hyrynsalmen palstan sekopäänantepaljakan-akka näköjään laajentanut reviiriään Sotkamoon. Paljakasta muutto Vuokattiin, miksipäs ei?

    • vuokatin rouva

      Mikä lie tuo sekopään antepaljakan-akka, pitänee käydä lukemassa hyrskän palstaa. Onko tuota aisaa muuten näytelty koskaan julkisilla paikoilla?

      • Astuja Ana

        Voi rouva hyvä, sehän näkyy aina välillä ja välillä se menee piiloon, kas kun on utelias. Minullahan on oikein mitali. Kerrankin olin maatalousnäyttelyssä, oli oikein esirippu ja kaikki, sinne oli leikattu reikiä ja miehet työnsivät käärmeen siitä reiästä ulos arvosteltavaksi. Tulin toiseksi ja sain mitalin. Arvaappa kaunis rouva miksi minä en voittanut, no en muistanut aukaista solmua.


    • Pökiö On

      tämähän se on paljon mielenkiintoisempi juttu kuin tuo talvivaara konsanaan.

      • Santeri Halkio

        Kuhmon palstalla onneksi vain uskovaiset kepulaiset kirjoittelevat.


      • Arvosi

        Elämä on, voi miten ihanaa on elää tätä rikasta ja ah niin jännittävää elämää. Luoda uusia suhteita, hupsista keikkaa. Löytää oma kulta ja elää tätä etten sanoisi kiihkeää suhdetta täysillä. Älkää siis ujostelko vaan nauttikaa elämästänne täysin rinnoin ja löysätkää käsijarru. Antakaa rakkauden energian virrata itsestänne ja ottakaa vastaan mitä toinen antaa. Mitä tämä elämä olisikkaan ilman rakkautta, kysyn vaan ? Samontein vastaan, ei yhtikäs mitään, vai mitä mieltä sinä olet Toivo, Eero, Urmas tai Jorma ? Tule tänne ja kanna minut onnelaan ja anna minulle elämä.


    • Astuja Ana

      Pökiölle: Valitettavasti arvasit väärin, arvaappa uudestaan ja pyydä anteeksi Nantelta ja Akalta.Heidän muuttoaikeistaan en tiedä mitään, enpä usko että kukaan muuttaa vapaaehtoisesti sinne Vuokattiin.

    • huohottelija

      Rakkauten enerkiaa tirskuu suuresta varresta.

    • Santeri Halkio

      Sen kullin nimi on kuulemma Napsukka

    • Tipasojan rouva

      En minä kyllä ole sillä nimellä sitä kuullut kutsuttavan, vaika tunnen kyllä kyseisen miehen oikein hyvin.

    • rantoj

      Liekkö kenties nimeltään Levanteri

      • Tatti Toivo

        Ei Levanteri, kuollut ja kuopattu. Pikkumunanen oli Levanteri.Komiahan se oli juhlakalu, ei siinä mittää, paksu, semmonen tattispala, pittuus ei vaan piisannu. Aina kun meni kuselle niin pussit kastu, lekentaa se oli usko pois. Van pittää jo lopettaa ja rientää tuon Arvon luo, malttamattomana outtaa, kiimossaan.


    • Astuja Ana

      Missä se Vuokatin rouva viipyy, kun olen odotellut teitä saapuvaksi yhteiseen lemmepesään. Oltaisiin vaikka tanssittu ja nautittu virvokkeita ennen varsinaista kliimaksia. Saunottu oltaisiin tietysti ennen ja jälkeen. Ana on valmiina aktia varten, romantiikkaa unohtamatta. Rouva on hyvä ja rimpauttaa.

    • Arvosi

      Voi, IHANAA kun tulet luokseni ja hankaat minusta tuon ikävän pois. Sinä olet niin miehekäs ja jämäkkä. Kuunnellaan musiikkia ja otetaan drinkit. Voi että kun saan käpertyä sinun karvaiseen kainaloosi ja nuuskia sinun alkukantaista maskuliinista myskin tuoksua. Olet sinä kyllä minun makuuni oleva oikea miesten mies, Tatti Toivo.

    • Sipisen puuma

      Minä se kuulin, jotta sitä oli taas Napsukkaa näytetty muuaallehin rouvalle männä pyhänä. Vissiin se nuita naesii mahtoo kiinnostaa tuommonen.

    • Astuja Ana

      Totta kai se naisia kiinnostaa, mikäli nainen on normaali. Hyvinni mielenkiinnolla kahtelivat, eikä kun sitten vaan kokeilemaan. Nahkan alle tili hiki joka sitten tuli ihon läpi, hengästyneitä oltiin molemmat. Saunassa käytiin pesemässä vermeet ja jatkettiin seurustelua. Mitenkä se Sipisen puumalla karva kiiltää ? Kai ne sullahi hormoonit hyrrää, grrrrrr.

    • Arvosi

      Kylläpä on niin raukea olo kun Tatti Toivo pistäytyi kylässä, pistäytyi. Oli kyllä niin ihana kun olla voipi, oikea Kainuulainen könsikäs. Tuntui että vuodet olisivat karisseet pois kun tuo alkukantainen Alfa- uros rupesi hommiin. Kyllä se on niin että kun tuollainen peräkammarin poika tulee ulos kaapista, on se hurjaa menoa, kun patoutumat purkautuvat. Tapaamisiin Tatti Toivo, ihaaanaaa.

    • Leivolan täti

      Napsukka nähty leivolan kylällä. Oli kyllä paksu ja suihku niinkuin laaser-säder. Ihan suihkutti vaakasuoraan. Hyvä, ettei mennyt näkö ihan tykkänään, verhot kylläkin.

      • Astuja Ana

        Nöyrimmät anteeksipyyntöni, enhän minä tahallani, silimille. Ei kai silmiisi tullut tulehdusta ? Noo verhot voi aina tarvittaessa pestä, sen minä aina muistan ettei temmiä saa pyyhkiä verhoihin. Kaunis oli Leivolan kylä, muutenkin Sotkamo on kauneimpia paikkoja Suomessa, puhumattakaan Sotkamon tyttölöistä. Oikein ovat hyvätapaisia. Kiitos viimeisestä, kaunis nainen. Oh Pretty Woman.


      • Astuja Ana
        Astuja Ana kirjoitti:

        Nöyrimmät anteeksipyyntöni, enhän minä tahallani, silimille. Ei kai silmiisi tullut tulehdusta ? Noo verhot voi aina tarvittaessa pestä, sen minä aina muistan ettei temmiä saa pyyhkiä verhoihin. Kaunis oli Leivolan kylä, muutenkin Sotkamo on kauneimpia paikkoja Suomessa, puhumattakaan Sotkamon tyttölöistä. Oikein ovat hyvätapaisia. Kiitos viimeisestä, kaunis nainen. Oh Pretty Woman.

        http://www.youtube.com/watch?v=xzgqkU5a9Uk


    • Vuokatin kukka

      Onko se paikkakuntalaisia tämä Ana ? Mistähän tämän romanttisen ja fiksun miehen voisi tavoittaa ? Tuntuu että tässä miehessä on alkuvoimaa, elämän eliksiiriävaikka mullekkin jakaa. Tämän jos saisin olisin ikionnellinen.

    • Alakuasukas

      Taitaa Ana olla kulkijamies. lentelee kukasta kukkaan, hyvä puhumaan ja sulavakäytöksinen. Naisia näkyy riittävän kun on supliikkimies. Naisia taitaa olla joka sormelle.

      • sormittaa vuan

        ni sormilla eikö kikille


      • Beachille
        sormittaa vuan kirjoitti:

        ni sormilla eikö kikille

        Sinusta en tiedä ootko saanut vai jäänyt ilman. Mutta harjoitus tekee mestarin, yritä vain, jospa se sinuakin onnistaa. Yrittänyttä ei laiteta. Nythän on hyvät bongaus ilmat.


    • Vuokatin kukka

      Missä oot Ana ? Oon kuullut sinusta juttua että saat naisen tyydytettyä. Tulehhan tänne, lupaan että saat hyvät kyydit, paikallisista ei ole mihinkään. Olen baarin puolella, minä kyllä tunnistan sinut, olen kuullut kuinka komea olet.

    • Juurikkalahen akka

      Kuulu olleen taas liikenteessä. Ajeloo hienolla varmariautolla, siinä pitsipöky ihmeissään. Näet..

    • Ahti.

      mikä pöky?

    • Astuja Ana

      Näinhän se on, kun tekee hyvän työn. Partneri täytyy ottaa aina huomioon ja sitten vasta omat hmmm ... tunteet. Oikein ovat mukavia olleet paikalliset misut. Ja eikun matkaan Veli-Hopea kohti uusia seikkailuja, vai mita arvon naiset.

    • Keskuskadulta kuuluu

      Tietennii.... Kuulu tärskynneen taas muuan pöky kylällä tiineeksi, juuttaan sonnin tekosieko taas lienee. Se vaan on vot niin, kn lähtöö vaaraltaan liikenteeseen, Kuhmossakin puhuvat kommeesta miehestä, liekkö tuo sitten sama.

    • Astuja Ana

      En se minä ollut, että oikeinko paksuksi sai, voi juuttaan sonni, sanon minäkin. Olenhan minä toki Kuhmossakin käynyt, en tiedä onko minusta kysymys. Kyllä kait niitä muitakin miehiä on hommassa mukana, elekää nyt minun piikkiin kaikkea laittako. Kuhmossa on kyllä totta puhuen aika vätyksiä nuo miehet, naista on tyrkyllä että rumimpia pittää kivittää. Nääs taso täytyy säilyttää ja elää muutenkin siveellistä elämää.Millä paikkakunnalla me tavataan arvoisat kauniit naiset, minulla on jo vähän ikävä Teitä elämän sulostuttajia.

    • karhu puussa

      kuhmon lentiirassa naeset on puutteen tuskissa. ukot keskenään vaen saonoo ja salamehtästää

    • Astuja Ana

      Luulet vain, ei ne puutteessa ole. Antaa ukkojen vaan rauhassa saunoa ja metsästää, naiset ovat silloin hörhöllään ja niin vapautuneita. Kyllä naiset ovat sitten ihania, elämän sulostuttajia. Antakaa kaikkien kukkien vaan kukkia ja nauttikaa rakkauden ilosanomaa. Minä jakelen tätä tätä lemmen taikasauvaa ihan mielelläni ja teen taikoja.

    • Vuokatin kukka

      Kiitos viimeisestä Ana, eivät ne turhaan puhuneet sinusta. Kyllä paikallisilla miehillä olisi paljon oppimista sinulta, osaat tosiaankin ottaa naisen huomioon. Voi kuinka ihanasti sinä juttelet ja olet muutenkin niin miellyttävä käytökseltäsi. Kuinka ihana tuoksu sinusta jäi leijailemaan makuuhuoneeseeni kun olit lähtenyt aamulla. Voi kunpa saisin pitää sinut omanani, kyllä sinun seurassasi kelpaisi kulkea kylälläkin.

    • Oikea sonni

      Tämä Astuja-Ana se vasta veitikka on. Kaveri kirjoittelee kokemuksistaan ja itse vastailee muka naisten kommenteilla, eri nimimerkeillä! Veikkaan, että kaveri on tuskin koskaan nähnyt pil... muualla, kuin lapsena äidiltään saunassa! Peräkammarin poika viimeisen päälle!!

    • Astuja Ana

      Ei taida tällä Sonnilla olla tuuria veikkauksessa, puhumattakaan rakkaudessa, olenko oikeassa ? Onhan noita kammareita useampiakin, kahdestaan täällä asustellaan vaimon kanssa, tilaa kyllä riittää. Katselehan sinne aidan toiselle puolelle, siellä sitä olisi, ei taida olla ottajaksi. No jospa sinulle joku antaisi, vaikka säälistä.

    • Ahti r

      Taas oli napsukkaa näytelty kantiksessa. Tyttöjä tunkastu portsarin kanssa kilipaa.

    • Justin Case

      Joku oli kuulemma jopa pörissyt tiineeksi liekkö portsarille vai tuolle puolen kilon kullille.

    • Kangerberg

      Ei oo perrää

    • Ahti r

      Se ompii lazer säe taasen suhhuuttanut, kun kerta ompi pörissy, nii

      • Aavehiihtäjä

        Luulet vain, puhut vailla perempaa tietoa, on täällä muitakin.


    • Vuokatin kukka

      Sano, että tuosta laaser sädeerstä ei kuulemma ole muuten niin haittoiksi, mutta kun televisio tahtoo ottaa häiriötä ja kanava ei pysy kohdallaan.

      • Astuja Ana

        Eihän sitä sovi kääntymään olohuoneessa, kaikki tavarat putoilevat kirjahyllystä kun kanki sojottaa suorana. Viimeksi putosi kyläreissulla Ming dynastian aikainen kukkavaasi, siitähän se huuto alkoi. Onneksi tämä tapahtui aktin jälkeen, eikä sen puoleen minulle tullut mitään traumoja.


    • moloberi

      Kyllä kanki kastuessaan supistuu.

      • äijä voan

        no mullo oon 21/5 jos jolloo isompi voe ilmottautuu mitotaan


    • kusi palli

      Minäkin saan aina naiset huutamaan ja oikeen kiljumaan, kun pyyhin aktin jälkeen kaluni verhoon..

      • Astuja Ana

        Noo, naiset huutaa tässä tapauksessa raivosta kun joutuvat verhojen pesuun. Aktiin tämä ei liity muutoin kuin että nainen ei saanut tyytytystä. Ammatti arvostukseen ja tehkää työnne kunnolla, ei saa hosua.


      • napsutt_elija
        Astuja Ana kirjoitti:

        Noo, naiset huutaa tässä tapauksessa raivosta kun joutuvat verhojen pesuun. Aktiin tämä ei liity muutoin kuin että nainen ei saanut tyytytystä. Ammatti arvostukseen ja tehkää työnne kunnolla, ei saa hosua.

        Sinä Astuja Ana, olet märkäkorvainen pikku pojan nasseli, äidin poika. Sinulla on ja sinä näet päiväunilla märkiä unia, jotka sä herätessä ja pikku pippelin seistessä kuvittelet tapahtuvan omalle kohdallesi! Elät kuvitelmissa poika parka! Säälin sinua peräkammarin poikaa!! Taidat olla akaton jo kolmannessa polvessa?! Luuseri..


      • Astuja Ana
        napsutt_elija kirjoitti:

        Sinä Astuja Ana, olet märkäkorvainen pikku pojan nasseli, äidin poika. Sinulla on ja sinä näet päiväunilla märkiä unia, jotka sä herätessä ja pikku pippelin seistessä kuvittelet tapahtuvan omalle kohdallesi! Elät kuvitelmissa poika parka! Säälin sinua peräkammarin poikaa!! Taidat olla akaton jo kolmannessa polvessa?! Luuseri..

        On minulla isäkin, äiti on myös joten en voi olla akaton kolmannessa polvessa. Kunpa olisinkin pikku pojan nasseli, mutta ikää on jo tullut, eli väittämä ei pidä paikkaansa. Voi kunpa näkisinkin erootisia unia, märkiä hmm..Olisi ehkä parempi ettei minulle olisi sattunut niin paljon noita asioita jotka valitettavasti ovat tosia. eli tuokaan ei pidä paikkaansa. Mielikuvitus on minulla vilkas se on totta, tytöt tykkää siitä, ihan totta.Valitettavasti en ole myöskään peräkammarin poika, näin ollen sinun kohdallasi sääli on turhaa ja sairasta. Luuseri minä en nyt ainakaan ole, olen työssäkäyvä ja ihan mukavasti toimeentuleva. Taidat kertoa omista kokemuksistasi kun tunnut tietävän nuista asioista niin paljon. Kannattaa panosta harjoitteluun, harjoitus tekee mestarin. Toivottavasti sinulla on joku ?


      • napsutt_elija
        Astuja Ana kirjoitti:

        On minulla isäkin, äiti on myös joten en voi olla akaton kolmannessa polvessa. Kunpa olisinkin pikku pojan nasseli, mutta ikää on jo tullut, eli väittämä ei pidä paikkaansa. Voi kunpa näkisinkin erootisia unia, märkiä hmm..Olisi ehkä parempi ettei minulle olisi sattunut niin paljon noita asioita jotka valitettavasti ovat tosia. eli tuokaan ei pidä paikkaansa. Mielikuvitus on minulla vilkas se on totta, tytöt tykkää siitä, ihan totta.Valitettavasti en ole myöskään peräkammarin poika, näin ollen sinun kohdallasi sääli on turhaa ja sairasta. Luuseri minä en nyt ainakaan ole, olen työssäkäyvä ja ihan mukavasti toimeentuleva. Taidat kertoa omista kokemuksistasi kun tunnut tietävän nuista asioista niin paljon. Kannattaa panosta harjoitteluun, harjoitus tekee mestarin. Toivottavasti sinulla on joku ?

        On minulla joku. Olen nimittäin jo toisella kierroksella avioliittojen suhteen.
        Mitä tulee kehoittamaasi harjoitteluun, niin pikaisesti laskeskelin, että olen ollut yli 70 naisen kanssa elämäni aikana, vällyjen välissä! On joukossa Sotkamolaisiakin muijjia ainakin neljä, vaikka en ole koskaan siellä asunutkaan. Jos muijjasi nimen etu kirjain alkaa S, T, J, tai A:lla, niin tiedä vaikka olen pannut sinunkin muijjaasi? Tulin vaan huomaamaan toiselle kierrokselle lähdettäessä, että kun sen oikean löytää, niin ei tarvitse katsella aidan taakse, koska ruoho ei todellakaan ole vihreämpää siellä!


    • Enkolla

      On isompi

    • Astuja Ana

      Hoh hoijjakkaa, etkö sinä ymmärrä. Laitappa eukko kierrätykseen, jonkin ajan kuluttuo se tulloo kierrolla vastaan ja olet lähtöpisteesä. Taisit itse päästä liukkaille, kun toisiin "naimisiin" menit. Vai ilkiätkö väittää että täältä löytyy yhtään neitsyttä. Kyllä se ruoho on vihreämpää aidan toisella, pitää olla vain niittomies, eli pystyä niittämään. En asu Sotkamossa, joten et ole tainnut käydä panemassa muijaani. Todennäköisesti olemme kuitenkin napalankoja, valitettavasti.

      • napsutt_elija

        En viitsi enää poikasten kanssa väitellä! Kirjoituksistasi jo näkee, että olet pikku poika joka kuvittelee itsestään liikoja! Tollainen idiootti naisten suosima niittomies?? Buuuaahhhaahhhaaah!!! Märkä korva rääpäle, tulet vielä elämän varrella huomaamaan monta pientä asiaa luuloinesi!


      • Astuja Ana
        napsutt_elija kirjoitti:

        En viitsi enää poikasten kanssa väitellä! Kirjoituksistasi jo näkee, että olet pikku poika joka kuvittelee itsestään liikoja! Tollainen idiootti naisten suosima niittomies?? Buuuaahhhaahhhaaah!!! Märkä korva rääpäle, tulet vielä elämän varrella huomaamaan monta pientä asiaa luuloinesi!

        Tiedätkö mikä on ikkunapakettiauto ? Tilausajo, pikkujoulu, auto täynnä kauniita naisia pikku hiprakassa, kuormastako ei saa syödä ? Kuka on laivan kapteeni, arvaa ? Asiakas on aina oikeassa, elekää hosuko. Sokeakin jyvä löytää tipun, heh heh hee. Kilometrejä takana ... mitä muuta ? Jospa sinä vuorostasi pyyhit korvantaustasi


      • napsutt_elija
        Astuja Ana kirjoitti:

        Tiedätkö mikä on ikkunapakettiauto ? Tilausajo, pikkujoulu, auto täynnä kauniita naisia pikku hiprakassa, kuormastako ei saa syödä ? Kuka on laivan kapteeni, arvaa ? Asiakas on aina oikeassa, elekää hosuko. Sokeakin jyvä löytää tipun, heh heh hee. Kilometrejä takana ... mitä muuta ? Jospa sinä vuorostasi pyyhit korvantaustasi

        Pakko oli vielä sinulle idiootille vastata!! Vai on sinulla ikkunapakettiauto?? Helkkari sehän on luksusta siellä takapajulassa!!
        Olet oikeen saanut auton, missä on ikkunat ja ajat renkinä?? Voi hyvää päivää penikka...


      • Astuja Ana
        napsutt_elija kirjoitti:

        Pakko oli vielä sinulle idiootille vastata!! Vai on sinulla ikkunapakettiauto?? Helkkari sehän on luksusta siellä takapajulassa!!
        Olet oikeen saanut auton, missä on ikkunat ja ajat renkinä?? Voi hyvää päivää penikka...

        Kuka sinua pakottaa vastaamaan ? Et sitten tiedäkkään mikä on ikkunapakettiauto. En ole ajanut vuosikausiin niitä autoja. Mistä sinä hermostut ? En kyllä yhtään ihmettele että olet toisissa naimisiissa, kuka tuollaista ihmistä jaksaa katsella päivästä toiseen, hermostuu tyhjästä. Jos nyt olet koskaan saanut edes pimppaa, mitä kyllä sangen suuresti epäilen, olet todennäkoisesti syyllistynyt väkisinmakuuseen. Kuka tuollaiselle riehujalle vapaaehtoisesti antaa, nykyinen suhdekkin on vähintään katkolla, ellei ole jo loppunut. Olenko oikeassa ? Kirjoitat takapajulasta, paikat missä olen asunut ja työtä tehnyt ovat ihan hyviä paikkoja olleet, ei ole ollut ongelmia ihmisten kanssa. Menehhän katsomaan itseäsi peiliin, jos sinä hermostut täällä netissä, niin miten sinä pärjäät normaali elämässä ? Rauhotu hyvä ihminen, sinähän saat kohta sydärin. Penikka en varmasti ole iältäni, todennäköisesti olen sinua vanhempi. Kaikesta huolimatta haluan olla mieleltäni ikuinen pikkupoika, jos sinä saat tuosta keljuilusta hyvän olon, niin ole hyvä. Hyvää päivän jatkoa sinullekkin katkera aikuinen.


    • Puolen kilon jönni

      Vingutin tuossa joku aika sitten muuatta naekkosta kesäyönä siinä linja-autoaseman suihkulähteen reunalla. Taksikuskit vaan kahteli mulukku kovana vierestä. Oli se ennen paljo mukavampata se hommailu.

      Kantiksesta vaan joku puli matkaan ja nam. Siinä tosiaan pöky ihmeissään.

    • Vihtori ite

      Oot taennu kaerata viärrään reikkään.

    • vaihtori

      Onko sitä semmosta olemassa kui väärä reikä. Kaikkiin reikiin kyllä kairataan.

    • aennaa hetero

      Se on homojen reikä, se väärä meinaan.

    • Enkolla

      Kuka sitä nyt miehii, kun voip kaerata naesijahi. Naeset on jotku kovasti sen peräsuuttimen kaeraamisen perrään.

    • Sijaiskärisijä

      Nyt aikeina aikoina pitäsi ennemmin olla kartalla, eikä pouhua vaan jostain talvivaarasta. Eri asia on kun monet, siis monet naeset vielähi hyrisee teerivaaran kaeraajan jäliltä. Toesekseen lienee monet saaneet vähän reppuunsakkin lahjoitusta, noen niinkun semmosta siemennystä.

    • Lohiakka

      Kohteleepi kuulemma aina naesie silikkihansikkaen, jopa niitä, jotka pierree kovasti touhun aekana.

    • Pöräyttelijä

      Ja onhan sillä kyllä komioita naaraita, joille voi puolenkilon jönniä näytelläkkin -MAU!

    • jestas

      Kuka hän lie?

    • Jormasen Liuhuletti

      Kyllä ne Teerivaaran neidot on astuttu joka reikään - ja sen varma! Täällä ison järven rannalla pidetään tyttöjä hyvänä -niiiin!

    • Naurismi

      Käärmemiehen sana on laki!

    • Sijaiskärisijä

      Minä se oon nähnyt senkin ihmeen, viime juhannuksena pääsin hiipimään hilijaa äärelle, kun se oli hiukassa tunkemassa saalistaan. Kassit vaan hytkähteli paenavana niinku kaappiellon punnukset, kun se ähelsi menemään. Peäshän tuo poru siitä hameniekasta.

    • Jormasen liuhuletti

      Joo, pääsin myöskin todistamaan nainnin jutketta. Siinä kunttapölisi ja sammal kaatu! Ei toista vartta kylillä ennen nähty -tuumasi muutama Rouva aisan kantajasta.

    • Keskuskadun sonni

      Hyvää vittua ikkunapakettiautomiehelle. Siiiiiih!

      • Astuja Ana

        Kiitos kiitos, vaikken tiedäkkään mitä tuon risuaidan alla oleva teksti on, joten toivotan sitä samaa. Pikkujouluaikaan on pitänyt kiirettä, lupauksethan on pidettävä. Olen ollut itsekkin kilttinä ja jakanut kaikille kilteille tytöille kovia paketteja. Tämä antamisen ilo on mahtavaa kun katsoo tyttöjen kauniisiin silmiin ja näkee niissä saamisen riemun, eron hetki on kallis , niin kuin laulussakin sanotaan. Ainahan voi toivoa palvelua ja uusia lahjoja varsinaiseksi jouluksi. Vanhaan pukkiin voi luottaa, onhan hän kaikkien vähäosaisten ystävä ja joulumielen tuoja.


    • Jormasen liuhuletti

      Joo- ei se saaliin tavara kovin herkulliselta sen käsittelyn jälkeen näytä. Auki huulet ammottaa seuraavan viikon alustakin viel! Semmosta jutketta on.

      • Astuja Ana

        Nythän on niin, että niistä huulista voi tarkistaa onko tavara tuoretta, eikä mitään kuttaperkkaa. Aivan niin kuin kalan kiduksistakin, huulien täytyy olla helakanpunaiset. Silloin voit olla varma ettei kyseinen tavara ole epäkuranttia. Mikäli kyseessä on sormuksella varustettu nainen, voit katsoa sormuksesta viimeisen parasta ennen päivämäärän. Tälläiset ohjeet on antanut elintarvikevirasto ja kalatalouden keskusliitto. Suosittelen suosimaan avainlipulla varustettua tavaraa, eli suosi suomalaista.


    • Seitin

      MULUKKU KOVANA

      • seitin

        MULUKKU KOVANA


      • Seitin
        seitin kirjoitti:

        MULUKKU KOVANA

        EN OSSAA LASKEE


    • Rauteli

      Asettukaapa pökiöt. Munanpää jo visnittää

    • Jormasen Liuhuletti

      Nyt on napsukan näyttelijällä ollut liukkaat kelit ajella tiellä ja pirtissäkin. Kuhan ei vaan sattuisi vahinkoja tolskatessa -tiellä ja pirtissä!

    • Ahmojeff

      Heinäsirkka oli hyppinnä aisan peällä. Tuntu sanoneen vaan trastui tavarits

    • Astuja Ana

      Kyllä sokealtakin seiväshyppy onnistuu.

    • Ahtin

      Oli kuulemma kylällä ollu tuuraamassa lerssillään sitä kirkonkellon moukaria eli kieltä. Oli nimittäin ollunna remontissa se oikie kieli. Komiasti oli iskut jötkähelly kellon kylykeen. Kumisi ihan eevalassa asti.

    • huhuako

      Enkolla on kuulema isompi, ainaki akat supattaa kylillä silläviisiin.

    • Poglom

      se on kyllä vale, liekkö kellään isompaa näillä rajoilla.

      • Astuja Ana

        Mitä sitä liian isolla, eihän se sovi kuin housuun. No turvoksissahan se oli tattispala kun piti rynkyttää pronssi kellon kylkeen. Mutta parasta tässä oli se, koskaan ei ilta vesperissä oo ollunna niin paljon porukkaa. Eli hyvä lemmenvasara kauas kuuluu.


    • Keskuskadun sonni

      Kaet se vähemmästähi moikinasta lunssi mennöö ruvelle, hyvänen aeka.

    • viiskaks

      Minä siinä Jormasessa kävin uimassa viime kesänä, niin pirusti alkoi kirvellä tietystä paikasta ja minä jo luulin että siitä yhestä huorasta sain tippurin, mutta sitten hoksasin että se jormasen suolanen vesihän sen teki, ja niin se oliki, sehän on perämies pekka sitä suolavettä sinne laskenut erräänni tonnin.

    • Astuja Ana

      Kylläpä helpotti kun kellon kieli on palautettu paikoilleen, turvotuskin alkaa laskea ja helakan punainen väri palautuu knuppiin. Valitettavasti suntio oli katkaissut kolehtihaavin varren joten joudun kierrättämään kolehtihaavia aisan varressa, Arvon seurakuntalaiset nyt olisi mahdollisuus nähdä Anan kuuluisa lemmenkeihäs ihan livenä, täten tämä esille tuotakoon.

    • Ananias Astuja

      Enää yksi yö ja sitten ryhmysauva on kierrollaan penkkien välissä. Sauva oikein päällystetty nappanahkalla, ah, ylen komia on tuo lemmenkeihäs.

    • Astuja ana

      No niin kaikki mummut huomio ! Pukeutukaapa mustiin ja ottekeepa jälkikasvu mukaan. Pidetäänpä joukko ristiäiset, niin saadaan Anan jälkikasvulle nimet hommattua. Huolehtikaapa kummit mukaan, kahvitarjoilun olen luvannut kustantaa. Tervetuloa ystävät ja kylänmiehet.

    • E.Lin

      Räpyläkylän naapuripitäjään sukusiteitä omaavalla Zasper Piäkkösellä on kuulkaa sellainen lemmennuijja, että siitä saapi olla kateellinen kuka hyvänsä. Katsokaapa Leijonasydän elokuvasta miten molo heiluu polvien alapuolella. Ei ole sellaista mulkkua Sotkamossa, ellei poliitikkoja lasketa.

    • Astuja -Ana

      Eno- vainaalla oli niin pitkä että se laahasi maassa. Kerrankin heinäpellolla se luiskahti kengänvarresta sillä seurauksella että eno vahingossa astui sen päälle. Noo kun se klunssi jäi saappaan ja sängen väliin, niin sehän oli täynnä reikiä ja kusi tuli kuin kastelukannusta, tämä sattui 60-luvun alkupuolella.

    • Suku Laisesi

      Vitutole. Tunsin enosi. Ei sillä pitkä mulkkku ollut vaan niin saaatanan lyhvet jalat! Varainainen persejalka oli koko ukko. Isäpuoleensa tullut.

    • Astuja - Ana

      No kumminkin, sillä se ylsi maahan saakka. Köyhäähän se oli silloin 60-luvulla, jotenka täytyy ottaa huomioon tarvikkeet. Varmaankin Kalle Anttilan tarpeista oli eno värkätty, kuttaperkkaa oli koko ukko, mutta mielettömän pitkä oli tämä keskijalka. Sillä se tökki reijät, johon heinäseipäät istutettiin, ei ollut rautakankia.

      • Ahmed Ahne

        Minä Ahmed tulla ja viedä teidän naiset. Naiset tykätä kun mulla ruskettunut nahka, ei kalkkilaivan kapteeni. Se kulli olla pitkä ja yön musta. Ahmed oottaa teitä kaikki naiset.


      • Pääsiäisnoita
        Ahmed Ahne kirjoitti:

        Minä Ahmed tulla ja viedä teidän naiset. Naiset tykätä kun mulla ruskettunut nahka, ei kalkkilaivan kapteeni. Se kulli olla pitkä ja yön musta. Ahmed oottaa teitä kaikki naiset.

        Ihanaa vaihtelua noi mokkamunat varsinnii näin pääsiäisenä! Missäs tavataan? Tulen luudalla.


    • Cor Honen

      No mokkamuniahan tässä juuri kaivataankin Sotkamón taloutta kohentaamaan

    • Luk Kari

      Elä sinä Ahmetti puhu levottomia, ei ne puhheet vaan teot.

    • Tietämätön

      Pitänääkö paikkasa että paikallisilla alakuasukkailla on viiva poikittain?

      • Susi Hukkanen

        Tarkoittaako kysyjä mahdollisesti tätä naisten hukkaviivaa ?


      • Ex muna
        Susi Hukkanen kirjoitti:

        Tarkoittaako kysyjä mahdollisesti tätä naisten hukkaviivaa ?

        Kaikki meni hukkaan, sano spitaalinen kun hukka nussi.


      • ahteri
        Susi Hukkanen kirjoitti:

        Tarkoittaako kysyjä mahdollisesti tätä naisten hukkaviivaa ?

        en tiijä siitä hukkaviivasta kun oon aena pannunna vain siihen tähtisilimään


    • Sannelli

      oli semmonen kampimulukku, että tuli persiiseen palakeenkieli...

    • Kumipallo

      Mitenkäs se meni kaeranmiehellä pääsiäinen? Olikos sivukylillä paljon luudalla lentelijöitä? Tiällä päin oli munarikasta ja nyt näin vappusalla ol paljon kumisia palloja liikkeellä. Ikkunat ol kans huurteessa ja verhon helmat sotkussa. Nyt pitäs siirtyä kirkonkylälle ihan vain vaikka "kevätapulaiseksi". Hyvvee jatkoo kaikille kaeran kulkijoille.

      • Astuja -Ana

        Minut on noituttu. Olipahan semmonen noita-akka, ettei meinaa selevitä ollenkaan. Pääsiäinen ja Vappu meni samassa rytäkässä. Munakin oli värjätty sormiväreillä Ja kumin kappaleita roikkuu ympäri kämppää. Verhot oli revitty alas ja ikkunat oli semmosessa töhnässä, varmaankin on ollut hauskaa jossain vaiheessa. Heräsin yösijaltani luuta kainalossa. Taisi Analle tulla voittaja.


    • Santeeri

      Minä kävin tai hieronnassa ja häkäpönttö hankasi minusta aurinkorasvat pihalle.

    • upm1

      Kuulkaahan sotkamon pojat tämä ja tarina on tosi. Oli Kajaanissa aikoinaan seppä jolla oli tosi iso MULUKKU . Tehtaan kohalla oli ylisoutu joessa.Siinä rannalla paikallinen ilotyttö jota kutsuttiin mustatikka. no tikka oli siinä antanut monelle halukkaalle. ja kysyntyt sepältä ,että haluaakose seppäkin naida. No seppä oli sanonut että mikäpä siinä. Isolla kalulla kun oli survassut,niin oli tikalta paska tullut venepohjaan.Niin se eno kertoi että kahvikupin kokoinen oli sepän mulukun pää...

      • No iso oli

        No iso oli, oli todella. Oiskohan siinä ollut jokin tauti? Eipä ole kupin kokoisia kainuussa nähty!! Johan se tikankin halkaisee. Hui kauhiaa.


    • onnimanni

      Onni sillä, jolla on käsivartta pitkä ja kalvosta vahva.

    • Haukiparoni

      enkolla on isompi, minä tiijän

      • Astuja-Ana

        Enkkoa ei voida hyväksyä kilpaan. Ensin oli mulkku jonka kylkeen Enkko kasvoi. Tällä perusteella Enkko ei ole ihminen vaan täysi mulukku. Anteeksi vain Enkko sinut on diskattu.


    • Liuhuletti

      Ei enkkoa voi verratakkaan, sillä on sen verran pieni. Sillä kairamiehellä lähentelee jalan mittaa.

      • Silminnäkijä

        Näin menneellä viikolla kylän tyttöjä kävelyllä - menivät kun Ahtisaari eli jalat levällään. Liekkö ko. henkilö naija jyräyttänyt kunnolla. Paikat hellännä -luulisin!!


      • Astuja -Ana

        Minähän sanoin että enolla ylsi heppi maahan. Se jos mikä on jalan mitta. Kerrän kävi semmoinen tappaus että eno oli uimassa. Oli semmoinen helevetin kuuma kesä, semmoinen oikein intiaani kesä. Siis kertakaikkiaan hiostava ilima ja ukkosta oli ilimassa. Kaikki syöpäläiset olivat kimpussa ja hiki virtasi ja paidan selkämys oli hiestä märkänä. Nenäliinasta solmittua päähinettä piti tämän tästä kuivata. Päivällä eno pistäytyi uimassa ja kellottotteli munasillaa jokitörmässä nauttien auringosta. Kuinkas ollakkaan siihen viereen jonkin matkan päähän tuli nainen joka riisuitui kelteisilleen ja uiskenteli ja otti aurinkoa Eevan asussa. Noh siinä sitten tutustuttiin ja naitiin ja uitiin ja naitiin, eli ohjelmaa oli, ei käynyt aika pitkäksi. Tämä jos mikä oli tosi elämää. Iltäpäivällä lähdettiin veneilemään ja eno nosti tämän suoron pystyyn johon solmittiin paita purjeeksi. Päivä meni oikein rattoisasti, ei siinä mittään, Uistintakin vedettiin ja saatiin kalaakin jotka sitten halstarilla valmistettiin nuotiolla. Samaksi illaksi sovittiin vielä tapaaminen tämän kauniin naisen luona. Illalla himot yltyivät ja tämä kiimainen pari pani parastaan, savu nousi ja kesken kiivaimman rynkytyksen aikaan naisen aviomies palasi kotiin yllättäen. Tämän, etten sanoisi yllätys hyökkäyksen takia eno joutui pakenemaan taistelukentältä vaatemytty kainalossa, ei kerennyt edes lähtö suukkoa antamaan, vaikka romanttinen mies oli hän. Takapihojen kautta kulki enoni kiireinen juoksu. Silloin sattui vahinko, loikatessaan orapihlaja aidan yli ilman housuja tämä lemmen keihäs iskeytyi aitaa vasten, ei siinä mittään ei se kipeää tehnyt. Nooh, turvoksissa oleva mulukku ei ollu moksiskaan. Seuraavana päivänä turvotus laski ja kusi tuli kuin nokkahuilusta, ihan tosi.


    • Juurikkalahenmatikka

      Lie joku kylän naekkonen soettan monet sikermät semmoosella nokkahuilulla. Kyllä se kerran muuan tyttökin yritteli vaan ei siitä muuta ääntä lähtennä ku korahtelua, eikö lie osannu.

      • Astuja-Ana

        Kaikilla ei ole absoluuttista sävelkorvaa. Kyllä siitä kauniit sulosävelet lähtee kun homman osaa. Täytyy muistaa ettei huilua saa työntää liian syvään suuhun. Sikäli mielenkiintoinen soitin tämä nahkafagotti, jotta pusseista vetämällä sävelkorkeutta voi säätää. Ei muuta kuin harjoittelamaan ja nauttimaa laadukkaasta musiikista.


      • Hieno huilisti
        Astuja-Ana kirjoitti:

        Kaikilla ei ole absoluuttista sävelkorvaa. Kyllä siitä kauniit sulosävelet lähtee kun homman osaa. Täytyy muistaa ettei huilua saa työntää liian syvään suuhun. Sikäli mielenkiintoinen soitin tämä nahkafagotti, jotta pusseista vetämällä sävelkorkeutta voi säätää. Ei muuta kuin harjoittelamaan ja nauttimaa laadukkaasta musiikista.

        Onko sinne Sotkamoon perustettu puhallinorkesteri, voisin liittyä kyseiseen pumppuun. olen harjoitellut ahkerasti.


    • John Juminkeko

      Haluaisin oppia soittamaan jotain instrumenttia. Luonteeltani olen ujo ja minulla on ongelmia solmia tuttavuuksia vastakkaisen sukupuolen kanssa. Monet kerrat olen kateellisena katsellut kun varsinkin kitaristit saavat kauniit naiset ja pääsevät saatille. Toiveissani olisi päästä opettelemaan soittamisen jaloa taitoa, vaikka jonkun yksityisen opastuksella. Musiikki on muutenkin lähellä sydäntäni ja haluisin päästä uppoutumaan musiikin ihmeelliseen maailmaan. Ensiksi ajattelin jotain kielisoitinta mutta lantiotani polttaa niin kovasti etten malta opetella kyseisiä instrumenneja, Pakottava tarve päästä naisiin sai minut päätymään niinkin eksottiseen soittimeen kuin pimpparauta. Kysyisinkin teiltä vinkkejä kyseisen soittimen saloihin ja onko soitin kuinkin yleinen ? Saako sillä naista ?

    • ArmasValsta

      Jo on Juminkeolla soetin ja vielä yökauvet miettii saesko sillä naesta, minnoon hanuristi ja takkoon että naesia on joka sormella riittäny ja siinä sivussa myös jäläkikasvun oon siittäny!

      • Hieno huilisti

        Jälkikasvusta sen verran, eivät lapset ole sinulle, luulet vain. Jos mies soittaa hanuria ei hän kykene siittämään jälkeläisiä. Juttusi ovat hanurista.


    • vihnehet

      Kaeraajalla on sotkamon suurin tersku

    • John Juminkeko

      Pimpparauta, ah mikä ihana soitin. Sen ääni heläjää niin kauniisti ja onhan se esteettisestikkin tosi kaunis soitin, kolmio. Minkälaisia mielikuvia se teissä herättää? Sen kiiltävä kromin kiilto on häikäisevä ja antaa soittajalle kiksejä. Pimpparauta on helppo ottaa mukaan, ei enää turhia johtosotkuja eikä vahvistimien kanssa roudaamista, helppoa kuin heinänteko. Valitse sinäkin soitin, jota voit soittaa vaikka veneessä ja nauttia suvesta ja ilahduttaa ystäviäsi.

      • Armas Mulkvist

        Voi John, sinä kuulostat niin miehekkäältä ja maskuliiniselta. Haluaisin niin palavasti tutustua sinuun ja soittaa pimpparautaa ja eritoten nahkafagottia, kyllähän sinulla on semmoinenkin. Voisimme viettää hurmaavan illan soitellen toisiamme ja pulahtaa välillä uimaan, jotta nahkeat hiestä kosteat vartalomme puhdistautuisivat soitannon tempon tulleista hikikarpaloista, eikö totta. Kylmän väreet kulkevat selkäpiitä pitkin kun ajattelinkin kahdenkeskeistä konserttiamme, minä tiedän kuka sinä olet, olen ihaillut sinua jo monta vuotta. Olet niin boheemin oloinen ja seksikäs.


      • Nokkahuilisti
        Armas Mulkvist kirjoitti:

        Voi John, sinä kuulostat niin miehekkäältä ja maskuliiniselta. Haluaisin niin palavasti tutustua sinuun ja soittaa pimpparautaa ja eritoten nahkafagottia, kyllähän sinulla on semmoinenkin. Voisimme viettää hurmaavan illan soitellen toisiamme ja pulahtaa välillä uimaan, jotta nahkeat hiestä kosteat vartalomme puhdistautuisivat soitannon tempon tulleista hikikarpaloista, eikö totta. Kylmän väreet kulkevat selkäpiitä pitkin kun ajattelinkin kahdenkeskeistä konserttiamme, minä tiedän kuka sinä olet, olen ihaillut sinua jo monta vuotta. Olet niin boheemin oloinen ja seksikäs.

        VOEHAN VINETTO, HOMO PUHALLINSOITTAJA.


    • Marja Terttu

      Hah hah haa ! Arvatkaapa ketä onnisti tänään mustikoita poimiessa. Eikä se ollut mustikkatorttu, ei lainkaan. Olipa torttu komeassa kropassa, voi vietävä. Kyllä teki nannaa.

    • Tuhkamulukku

      Luulet vain, oot unta nähnyt. Onko kämmenissä känsiä.

      • Tatin hakkaaja

        Kuhan et oo vaan puolukka torttua laittanut härilleen - siitähän saattaa pörähtää tiineeksi!


    • uskopoes

      jormasen kalastajan akkaa se kuulu panneen...

    • kaeran käyttäjä

      Niin tein, ja useasti.

    • Laakson Lilja

      Sotkamossa on komea mies, hänellä on pienet viikset ja suurehko nenä. Tummat hiukset, muistuttaa kettua ja viekas katse. Mahtaako olla varattu ?

    • Kylän ainut neitsyt

      Tuntomerkkeihin sopiva mies nähty Nesteellä tankkaamassa. Oikein oli tyylikkään näköinen herrasmies, ohimoilla hieman harmaata. Ajeli kyllä komialla autolla, minullakin karkasi alkulimat housunkoppaan, niin oli komia tämä mies.

    • haukiparoni

      Toasko se oli kellon kieli paenavana hytkähellä, männäviikonloppuna paekallisessa tanssiravintelissa. Siinä ollu naekkosen ihmeissään ja kyselleet saesiko tuota hiukka nykästä

    • kuhakunkku

      sehän pian höröhtee käöntiin kun oekein nykäsee

    • Ahtisvaan

      Oli taasen napsukka nähtynnä napiksella männä pyhänä. Oli suorastaannii vilistäny siellä ja toki yrittänyt jo tanssilattialla melaa mekkoon murjoa. Se nyt tietennii onnistaa isolla glunssilla hameenheleman alta helepostihhii tanssin tuoksinassa. Se vaan, että rouvalla oli pakanna veri peähän ja kovasti oli helottanut väen seasta punasena.

    • juutas_sentään

      Olikohan kaeramies Kajaanin uimahallilla eilen, vehkeen nuppi oli mummuvainaan kahvikupin kokonen.

    • ahonhavukka
    • 0101010

      Vanha ketju otettu tänne.

    • pimpau

      äh.

    • Sirpa1968

      Mihin on kadonnut kairamies napsukkansa kanssa? Tätit täällä ootellu jo tovin tortut leivällänsä kunnon patukkata. Onko tosi mitä puhuvat että kylille olisi rantautunut tumma nuorukainen joka olisi antanut jo useammalle rouvalle eläimelliset kyydit?

    • Unttis

      Sillä on kuulemma suolinkaisia... Mutta jyty kuulemma pelovaa entiseen malliin

    • RAutelin

      Lieneekö sama mies jolla roikku plaumpunkt ratio rautalangalla puolesta varresta, että saap ruovashenkilöt viihdytysta musiikista samalla ku homma tapahtuu

      • Rokkkenrol

        Kehu äänentoiston päivittäneensä 5.1 vehkeisiin. Kelepaa siinä rytkyttää


    • paskatouhua

      Ei sillä taida olla muumit kaikki tallella, joka on nostanut tämän vanhan paskan taas esille!

      • glunssikurkkuun

        Siellä katkera vanahapiika huuteloo. Tulis Teerivuaran mahtiglunssilla jytkytellä vähän positiivisempaa asenetta sinuhi elämmääs


    • jöröpekka

      Kyllä muna heiluu vuokatin uimahallilla niin upeasti välillä että kateeksi käy

    • Rutsa

      Kameramies on siis aktivoitunut muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen mikä on kyllä mukavaa. Saa naisväkikin nauttia paalujuntan jyskeestä

      • zasper

        Oikeehi mukavvaa. Olivatten rouvat niin kiukkusia ja vittumaisia vaa nyttemmin ku saavatten taasen tuota lemmenvaltikkaa ovat muuttuneet niin ihanan lempeiksi


    • LoLOLL
    • Salahmi

      Ratio toimii myös oivallisena rajoittimena puolessa varressa estäen näin tarpeettoman syvän ja rajun penetraation eli ration

      • Mulukunpätkä

        Sepä riittää se monellekkin, kun ratiota myöten tuuppaa.


    • Eiollusaleasialla

      Kuulinpa aika varmasta lähteestä että ois Haukion Jenni napsukalla pörryytetty paksuksi

    • naurismäki

      Jaahas onko se kaeramies heränny kevään tulleen napsukka punasena ja pulleena puluputtelemaan niinkuin teeret konsanaan.

    • Liuhuletti

      Kyllähän nuo kylän naiset puhuu, että näköhavaintoja ainakin on - astumiseen pääsystä ei ole tietoa - vielä😁

    • naapurinvemppaaja

      Naapurin akkaahan tuo on nyt muutamaan otteeseen käynyt pumppaamassa. Hurjan näköistä on touhu, meinaa muori polo haljeta.

    • Anonyymi

      Vieläkö lie kaeraaja voemissaan?

    • Anonyymi

      Juutaan pönthiitinen porskauttaa kaikki emännät ylikokoon niin ei kuolevaisen vehkeellä enää tee mitään.

    • Anonyymi

      taitaa olla paras keskustelu kautta aikain sotkamo palstalla

      • Anonyymi

        Ei vedä nämä pienimunaset vonkaajat vertoja missään kyseiselle miekkoselle


      • Anonyymi

        Onko tietoooo, mitä nykyvään toohuaa?
        Liekkö yhtä perso naisten perrriin


    • Anonyymi

      Mikä lie hänen nimensä?

      • Anonyymi

        Mulla ei oo tietoa, liekkö muilla. Naaraat varmaan osaa vastata...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mulla ei oo tietoa, liekkö muilla. Naaraat varmaan osaa vastata...

        Ihana mies


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      133
      5320
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3307
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1425
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1316
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1307
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1287
    Aihe