mikä minua vaivaa?

itkupilli1

en ole uskovainen, paremminkin päinvastoin. joskus jos esim. satun lukemaan lapsille jotain Jumalasta tai jos kuuntelen jonkun virren, niin minua alkaa itkettää!?
onko kyse siitä etten saisi ajatella uskonasioita, että olen ns. tekopyhä tms. vai mitä?

14

106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei sinua mikään vaivaa. Jumala kutsuu. Itke vaan jos itkettää ja anna asioiden tapahtua.

      Siunausta.

    • enkelin kosketus

      Ei, vaan kyse on vierelläsi kulkevasta suojelusenkelistä. Suojelusenkelit ovat energioita, jotka Jumala on määrännyt kulkemaan ihmissielujen rinnalla ja opastamaan pelastukseen. Se on ikään kuin enkelin kosketus joka liikauttaa sielua. Mutta mielestäni suojelusenkelin läsnäolon voi aistia myös sellaisena suurena rauhan ja turvallisuuden tunteena. Tämän voi ymmärtää, kun ymmärtää, että enkelit ovat persoonallisia energioita/henkiä, joissa on ainoastaan hyvyyttä eli rauhaa, rakkautta, katumusta, uskoa. Heissä ei ole lainkaan pimeyttä, koska he toteuttavat jokaisen Jumalan "mielen liikahduksen"/tahdon (jos noin voi asian ilmaista) ilman minkäänlaista viivettä (koska heillä ei ole ruumista).

    • niin on...

      Ihminen on kolminaisuus; Ruumis, sielu ja henki. Vaikka että sielullasi siis psyykeellä tuttusta Jumalaa niin Pyhä Henki koskettaa henkeäsi.
      Siskoni on ateisi ja hän kokee yliluonnollisutta jopa useammin kuin minä vaikka olen vankkumaton uskovainen. Pyhä Henki vetää häntä puoleensa.

    • liikutusitkua

      Itkeä voi myös liikutuksesta. Mielestäni sellainen ihminen, jota eivät taivasasiat liikuta, ja saa liikuttuneeksi, on kova ja paatunut. Sellainen ei enää ole herkällä tunnolla Jumalan edessä.

      Sinun asiasi ovat siis hyvin, Jumalan ääni kutsuu ja koskettaa sinua. Jumalan Sana on voimallinen niinkuin kaksiteräinen miekka. Anna sen siis vaikuttaa ja avata sydäntäsi.

      Tekopyhyys on näyttelemistä ja teatteria. Jos olisit tekopyhä, näyttelisit muiden edessä liikutustasi, et liikuttuisi oikeasti itseksesi.

    • Ušta

      Ei sinua vaivaa mikään, olet vain ihminen.
      En itse usko Koraaniin, mutta olen itkenyt sitä lukiessani kuten miljoonat muutkin.
      (esimerkiksi kertomus Mariasta ja hänen synnytystuskistansa on uskomatonta kaunokirjallisuutta)
      Meidän aivomme tuntevat ja aistivat kauneutta eri asioissa ja itse en voi sietää luterilaisia virsiä, vaikka ateisti-isäni mielestä ne ovat kauniita.

      Mainitsemasi asiat vaan sattuvat nappaamaan sinut mukaansa, eikä tarvitse pelätä, että se olisi jotenkin yliluonnollista, tai että siinä olisi mitään väärää.
      Näethän sinäkin lapsesi kauniina, vaikkei naapurisi välttämättä ajattelisi samoin.

    • Syynä yllättäviin tunnekokemuksiisi on se, että sinun sisimmässäsi on sisäsyntyinen jumalkaipuu eli ikävä Luojasi yhteyteen. Tämä johtuu siitä, mistä jo viisas kuningas Salomo kirjoitti: Saarn. 3:11

      "Kaiken hän on tehnyt kauniisti aikanansa, myös iankaikkisuuden hän on pannut heidän sydämeensä; mutta niin on, ettei ihminen käsitä tekoja, jotka YHWH Elohim on tehnyt, ei alkua eikä loppua."

      (Älköön sinua häiritkö se, että käytän kirjoituksissani Vapahtajastamme ja taivaallisesta Isästämme heidän alkuperäisnimiään, jotka on ilmoitettu sellaisenaan suoraan taivaasta. Muut heistä käytetyt nimet ovat ihmisten keksimiä.)

      Sinun sydämessäsi on tietoisuus ikuisuudesta, joka sinua odottaa ja tunnet sisimmässäsi, ettet uskalla siirtyä ajasta ikuisuuteen ilman yhteyttä Luojaasi. Tunnet ihan oikein, sillä sinun tulee löytää Korkeimman Poika, Yeshua HaMashiach henkilökohtaiseksi Vapahtajaksesi ja Herraksesi ja kokea täydellinen anteeksiantamus uskon kautta Yeshua HaMashiach'n vereen, jonka Hän vuodatti sinunkin puolestasi Golgatan kärsimyspuulla liki 2000 vuotta sitten!

      Luojasi ja Vapahtajasi rakastaa sinua iankaikkisella rakkaudellaan, joten rohkaise mielesi ja ala etsiä yhteyttä Häneen, kunnes sen löydät!

      Voit lukea helpon ohjeen noihin askeliin seuraavasta blogistani:
      http://www.kristinuskon-perusteita.blogspot.fi/2012/03/osa-3-pelastuksen-perusteet.html

      Mitä se käytännössä merkitsee, siitä voit lukea seuraavista blogikirjoituksistani ja vieläpä tuossa järjestyksessä:
      http://toteutuneita.blogspot.fi/2012/11/osa-4-upotuskaste-ja-ennusuni.html
      http://toteutuneita.blogspot.fi/2012/11/osa-5-pyhan-hengen-lahja.html
      http://toteutuneita.blogspot.fi/2012/11/osa-6-pahan-henkiolennon-hyokkays.html

      Älä kuitenkaan pelästy lukemaasi, sillä vaikka vasta Pyhällä Hengellä täyttyneenä joudutkin todelliseen hengelliseen sotaan, niin et koskaan taistele yksin, vaan Puolustaja Pyhä Henki seisoo alati rinnallasi ja Hän on väkevämpi kuin kaikki pahat henget yhteensä! Kerron tätä yli 40 vuoden kokemuksella ja tiedän Vapahtajamme olevan Uskollinen ja vievä sinutkin lopulta perille taivaan kotiin, jos vain antaudut ehdoitta Hänen pelastettavakseen.

      Totta kai niin teetkin, koska se ainoa oikea vaihtoehto. Se toinen vaihtoehto älköön tulko sinun kohdallasi kysymykseenkään!

      Ps. Joku antoi ymmärtää, että Qurankin (Koraanikin) olisi muka varteenotettava opas pelastuksen tielle, mutta varo sellaista opetusta! Olen lukenut koko Koraanin läpi ja havainnut, miten siinä pyritään systemaattisesti tekemään tyhjäksi Raamatussa ilmoitetut pelastuksen perusasiat, kuten Juutalaisten saama siunaus Iisakin ja Jaakobin kautta ja heidän oikeutensa Eretz Israeliin. Kaikkein vaarallisinta Koraaanissa on se, että siinä ihan suoraan valehdellaan esim. seuraavissa kohdin:

      - Siinä väitetään, ettei Adonai Yeshua ole Korkeimman Poika, vaan enkelin ja neitsyt Miryamin jälkeläinen ja ettei Korkeimmalla ole Poikaa! (Jos Yeshua toidella olisi enkelin jälkeläinen, niin Hän olisi synnin hedelmä ja jos Korkeimmalla ei olisikaan Poikaa, niin koko Uusi Testamentti olisi satua, mutta onneksi satua on vain Koraani!)

      - Koraanissa väitetään, ettei Adonai Yeshua kuollutkaan kärsimyspuulla, vaan se vain näytti siltä!
      (Herää kysymys, kuinka Mohammad sen muka voisi tietää, koska hän syntyi lähes 600 vuotta Vapahtajamme kuoleman ja ylösnousemuksen jälkeen?) Tosiasia on, että Adonai Yeshua TODELLAKIN kuoli Golgatalla, kärsimyspuulla sovittaen meidän syntimme ja Hän nousi kolmen päivän perästä kuolleista.

      - Mohammad on muka saanut Koraanin ENKELI-ILMESTYKSEN kautta!
      Paljon muitakin valheita Koraanista löytyy, mutta luottakaamme apostoli Paavalin mainintaan kaikista hänen jälkeensä maailmaan tulevista ja tulleista 'pelastusopeista'. Hän kirjoitti näin: Gal. 1:8-9
      8 Mutta vaikka me, tai VAIKKA ENKELI TAIVAASTA julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.
      9 Niin kuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu.

      Myös Adonai Yeshua varoitti vakavasti opetuslapsiaan (siis myös meitä) peräti kolme eri kertaa samassa luvussa (Matt. 24) vääristä profeetoista ja vääristä Messiaista, kertoessaan tulevista ajoista ennen toista tulemustaan maan päälle.

      Noin luotettava on Uusi Testamentti, että siinä jo etukäteen tiedettiin islam-uskonnon tulevan maailmaan lähes 600 vuotta myöhemmin ja osattiin siitä jo selkeästi ja vakavasti varoittaa, samoin lukuisista muista harhaopeista!

      Rukoilen sinulle siunausta ja apua elämääsi korkeudesta!

      • Ušta

        Et paasaamiseltasi ehdi edes lukea toisten viestejä, kun jo teet niistä johtopäätöksiä.
        Sanoinhan nimenomaan, etten usko Koraaniin.
        Voi hyvä mies, rauhoitu ja tule pois sieltä pienestä, omasta maailmastasi.


      • Yakov ei-kirj.
        Ušta kirjoitti:

        Et paasaamiseltasi ehdi edes lukea toisten viestejä, kun jo teet niistä johtopäätöksiä.
        Sanoinhan nimenomaan, etten usko Koraaniin.
        Voi hyvä mies, rauhoitu ja tule pois sieltä pienestä, omasta maailmastasi.

        Sulle Usta:

        Luehan tarkemmin kirjoituksesi, niin huomaat ehdottaneesi avauksen tekijälle Koraanin lukemista 'upeana kaunokirjallisena teoksena'.

        Sen herkkyys kyllä häipyy viimeistään silloin, kun sitä tarkemmin lukee. Siellä käsketään tappaa Juutalaiset ja Kirjankansan ihmiset (Kristityt), jos he eivät alistu ottamaan Koraanin sanomaa Allahista vastaan, vaan nousevat vastarintaan! Kyse on PAKKOKÄÄNNYTYKSESTÄ: KÄÄNNY TAI TULE TAPETUKSI! Vaihtoehtoja on nykyäänkin vain kolme: 1) Suostu dhimmiksi eli alempiarvoiseksi orjaksi 'oikeaoppisten' muslimien rinnalla, 2) Pakene henkesi edestä, tai: 3) Tule tapetuksi.

        Tiedän, että tälläkin hetkellä islam-uskoisissa maissa on vankiloissa ainakin kolme nimeltä mainittua entistä muslimia, jotka ovat löytäneet iankaikkisen elämän uskon kautta Adonai Yeshuaan. Heitä kidutetaan ja yritetään monin eri tavoin saada kieltämään uskonsa Yeshuaan! Nämä ovat ISLAMIN TODELLISET KASVOT TÄNÄÄN! Lue lisää linkistä:
        http://www.persecuted.se/aktuella-fall/case/?oid=826 (Ruotsiksi)
        http://www.stefanus.fi/uutiset/tuoreimmat-uutiset/ (Suomeksi Kristittyjen vainoja eri maissa)

        Myös viittauksesi Miryamin synnytystuskiin Koraanin mukaan on satua. Hänen synnytystuskansa eivät olleet mitenkään poikkeuksellisia. Jos olisivat olleet, olisi niistä kirjoitettu UT:ssa.

        Tutustu välittömästi Uuden Liiton Kirjoituksiin ja näe, ettei siellä pakoteta ketään uskomaan Totuuteen ja löydä VAPAAEHTOISESTI oikea Vapahtaja itsellesi, sillä sen vaihtoehtona oleva ikuinen osa kadotuksessa sinua tuskin houkuttelee(?)


      • sfhdfhd
        Yakov ei-kirj. kirjoitti:

        Sulle Usta:

        Luehan tarkemmin kirjoituksesi, niin huomaat ehdottaneesi avauksen tekijälle Koraanin lukemista 'upeana kaunokirjallisena teoksena'.

        Sen herkkyys kyllä häipyy viimeistään silloin, kun sitä tarkemmin lukee. Siellä käsketään tappaa Juutalaiset ja Kirjankansan ihmiset (Kristityt), jos he eivät alistu ottamaan Koraanin sanomaa Allahista vastaan, vaan nousevat vastarintaan! Kyse on PAKKOKÄÄNNYTYKSESTÄ: KÄÄNNY TAI TULE TAPETUKSI! Vaihtoehtoja on nykyäänkin vain kolme: 1) Suostu dhimmiksi eli alempiarvoiseksi orjaksi 'oikeaoppisten' muslimien rinnalla, 2) Pakene henkesi edestä, tai: 3) Tule tapetuksi.

        Tiedän, että tälläkin hetkellä islam-uskoisissa maissa on vankiloissa ainakin kolme nimeltä mainittua entistä muslimia, jotka ovat löytäneet iankaikkisen elämän uskon kautta Adonai Yeshuaan. Heitä kidutetaan ja yritetään monin eri tavoin saada kieltämään uskonsa Yeshuaan! Nämä ovat ISLAMIN TODELLISET KASVOT TÄNÄÄN! Lue lisää linkistä:
        http://www.persecuted.se/aktuella-fall/case/?oid=826 (Ruotsiksi)
        http://www.stefanus.fi/uutiset/tuoreimmat-uutiset/ (Suomeksi Kristittyjen vainoja eri maissa)

        Myös viittauksesi Miryamin synnytystuskiin Koraanin mukaan on satua. Hänen synnytystuskansa eivät olleet mitenkään poikkeuksellisia. Jos olisivat olleet, olisi niistä kirjoitettu UT:ssa.

        Tutustu välittömästi Uuden Liiton Kirjoituksiin ja näe, ettei siellä pakoteta ketään uskomaan Totuuteen ja löydä VAPAAEHTOISESTI oikea Vapahtaja itsellesi, sillä sen vaihtoehtona oleva ikuinen osa kadotuksessa sinua tuskin houkuttelee(?)

        Sulle Yakov ei-kirj.

        Tuo Usta on täys kyrpä ateisti saatanan palvoja mutta sä toimit aivan tavalla kuin Usta. Mustamaalaat kokonaisen kansan ja saat kaikki vihaamaan muslimeja. Ja kutsut itteäs kristityksi... :/


      • sfhdfhd kirjoitti:

        Sulle Yakov ei-kirj.

        Tuo Usta on täys kyrpä ateisti saatanan palvoja mutta sä toimit aivan tavalla kuin Usta. Mustamaalaat kokonaisen kansan ja saat kaikki vihaamaan muslimeja. Ja kutsut itteäs kristityksi... :/

        Erehdyit täysin!

        En ole mustamaalannut ketään ihmistä, kansoista nyt puhumattakaan! Kerroin vain TOTUUDEN Koraanin opetuksista. Ne ovat suoraan syvyydestä pääpaholaisen kädestä ja joka sen opetuksiin uskoo, ei ikinä löydä tietä Luojansa luo!

        Erota nyt ihmislapsi toisistaan harhaoppi ja siihen uskovat ihmiset. Sen jälkeen vihaa harhaoppia, mutta rakasta kaikkia ihmisiä, myös muslimeja!

        Olisin todella välinpitämätön ja vihaisin lähimmäisiäni, jos en VAKAVASTI VAROITTAISI heitä sellaisesta eksytyksestä, jonka alkuperäisenä tarkoituksena on viedä heidät lopulta helvet*tiin!

        Ps. Tee parannus ja opettele käyttämään siivompaa kieltä!

        Siunausta Yeshuassa!


    • olet epävarma?

      Mutta sinäkin Usta ole tunnustanut että sinula ei ole rauhaa sydämessäsi.

      • Yakov ei-kirj.

        Luehan tarkemmin kirjoituksesi, niin huomaat ehdottaneesi avauksen tekijälle Koraanin lukemista 'upeana kaunokirjallisena teoksena'.

        Sen herkkyys kyllä häipyy viimeistään silloin, kun sitä tarkemmin lukee. Siellä käsketään tappaa Juutalaiset ja Kirjankansan ihmiset (Kristityt), jos he eivät alistu ottamaan Koraanin sanomaa Allahista vastaan, vaan nousevat vastarintaan! Kyse on PAKKOKÄÄNNYTYKSESTÄ: KÄÄNNY TAI TULE TAPETUKSI! Vaihtoehtoja on nykyäänkin vain kolme: 1) Suostu dhimmiksi eli alempiarvoiseksi orjaksi 'oikeaoppisten' muslimien rinnalla, 2) Pakene henkesi edestä, tai: 3) Tule tapetuksi.

        Tiedän, että tälläkin hetkellä islam-uskoisissa maissa on vankiloissa ainakin kolme nimeltä mainittua entistä muslimia, jotka ovat löytäneet iankaikkisen elämän uskon kautta Adonai Yeshuaan. Heitä kidutetaan ja yritetään monin eri tavoin saada kieltämään uskonsa Yeshuaan! Nämä ovat ISLAMIN TODELLISET KASVOT TÄNÄÄN! Lue lisää linkistä:
        http://www.persecuted.se/aktuella-fall/case/?oid=826 (Ruotsiksi)
        http://www.stefanus.fi/uutiset/tuoreimmat-uutiset/ (Suomeksi Kristittyjen vainoja eri maissa)

        Myös viittauksesi Miryamin synnytystuskiin Koraanin mukaan on satua. Hänen synnytystuskansa eivät olleet mitenkään poikkeuksellisia. Jos olisivat olleet, olisi niistä kirjoitettu UT:ssa.

        Tutustu välittömästi Uuden Liiton Kirjoituksiin ja näe, ettei siellä pakoteta ketään uskomaan Totuuteen ja löydä VAPAAEHTOISESTI oikea Vapahtaja itsellesi, sillä sen vaihtoehtona oleva ikuinen osa kadotuksessa sinua tuskin houkuttelee(?)


      • Yakov ei-kirj.

        Sori vaan, että laitoin väärään väliin, sillä tarkoitin sen Ustalle :)


    • 1+1

      Sinun lienee vaikea ottaa kristinuskoa todesta, kun uskonnon kannattajat näyttävät tälläkin palstalla jakautuneen keskenään riiteleviin ja toisiaan vastaan sotiviin ryhmittymiin. Tämä johtuu siitä, että epäjumalan palvelijoita on elänyt alusta alkaen yhtälailla myös todellisten kristittyjen keskuudessa. Eksyttäviä henkiä seuraavat eivät suinkaan lähde (ainakaan vapaaehtoisesti) seurakunnan yhteydestä vaan jäävät vaikuttamaan sen keskelle pyrkimyksenä hävittää aito evankeliumi. Tälläistä kaksinaamaisuutta ei kuitenkaan kestä loputtomiin. Aito vehnä ja rikkavilja saavat kasvaa yhdessä tuomion päivään saakka, mutta ajan päättyessä tapahtuu lopulta erottelu.

      Suokoon Jumala sinulle viisauden ja ilmestyksen Hengen hänen tuntemisessaan ja valaiskoon sydämesi silmät sille ansaitsemattoman perinnön kirkkaudelle, johon meidät kaikki on kutsuttu ja että kaikenlainen tieto ja ymmärrys lisääntyisi, niin että voisit tutkia mikä on parasta ollaksesi puhdas ja moitteeton Herramme Jeesuksen Kristuksen päivänä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1935
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1868
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1393
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1174
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1133
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe