Naisten orgasmi

Naisten orgasmi

Millä tavalla saatte voimakkaimman orgasmin naiset? Suu seksillä vai yhdynnällä vai itsetyydyksellä?

27

6943

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • erreen

      Ehdottomasti hyvällä suuseksillä

    • kiihkeä nainen

      No, klitorisorgasmi verrattuna vaginalliseen on erilainen. Vaginaorgasmi on voimakas ja syvempi joten kyllä se varmaan on toisaalta se paras. Ja siis yhdynnässä sellaisen olen joskus saanut, en pitkään aikaan tämän nykyisen kumppanin kanssa.
      Klitorisorgasmikin voi olla voimakas ja todella ihana jos se on tehty hitaalla tavalla eli ei tule heti. Molempi parempi. Saan orgasmin suhteellisen helposti, joko itse tai toisen nuollessa tai sormilla hyväillen.

    • Oi sitä ihanuutta

      Saan monta orgasmia pitkäkestoisen rakastelun aikana.Ensin miehenii on pällä ja liikuttaa penistä sisällä hiljalleen.Vaihdetaan asentoa minä päällä ja hankaan pimpiä mieheni siitimen varteen niin, että koskettaa klitorikseen siitä saan orgasmija ia useita.Seuraavaksi siitin sisään ja sitten pyöritellään lantiota ja pumpataan ylös,alas ja taas orgasmi.Lopuksi mieheni nousee päälle ja alkaa nai`da uudelleen niin ptikään, että saa siemensyöksyn ja minä orgasmija

    • Kahdesta laukeava

      Klitoriksesta tulee minulle voimakkain orgasmi, mutta arvostan myös emätinorgasmia.

    • weertys

      suuseksillä, ehdottomasti. kestää kauan ja tuntuu niin niin paljon paremmalta kuin yhdynnässä tai vibralla saatava. Yhdyntäorkut on kestoltaan lyhyempiä, ja useimmiten ne ikäänkuin katoaa kesken kaiken, ainoastaan kun itse olen päällä, niin saan kestämään vähän kauemmin. en kyllä sanois että se suuseksillä saatu ois pelkästään klitorisorkku, koska yleensä joudun vähän itsekkin ponnisteleen, eli jännittään ja rentouttaan rytmisesti alalantiolihaksia, ja saaminen vaatii myös voimakasta paineen tunnetta välilihassa sekä häpykymmulla (mies tai minä itse painan sitä), eli kyllä se muualtakin lähtee kuin vain klitoriksesta. nykyinen, toivottavasti myös loppuelämän mieheni on ainoa jonka kanssa olen saanut suuseksissä orkun, aiemmilla miehillä oli aina niin kauhea hätä, ja eniten ärsytti kyselyt, joko kohta? meni fiilikset siinä. kolmeen vuoteen ei ole tarvinnut stressata sitä, koska mies nauttii antaa suuseksiä.

    • weertys kamu nyt

      Hei weertys, kertoisitko hiukan tarkemmin tuosta välilihan ja häpykummun hyväilystä. Millaista käsittelyä haluat näille alueille? Olen oikeilla jäljillä, mutta oppoia ikä kaikki.

      • weertys

        ei mitään hyväilyä, vaan mies suuseksin aikana painaa leuallaan sitä välilihan seutua/emättimen suun takareunaa, ja itse painan sormilla häpykummun päältä. kun olen päällä, niin tarvitsen orgasmin saadakseni vibran meidän väliin, sellasen pienen, joka osuu klitorikseen ja mies työntää vähän "vastaan". lähetyssaarnaajassa kun alkaa mun orkku lähestyyn, niin mies painaa omalla hävyllään mun häpyä enemmän, niin ei orkku karkaa. tarviin siis ehkä normaalia enemmän paineen tunnetta alapäässäni saadakseni, joskus tulee helpommalla. meillä on ihan omat niksit joilla saadaan mulle orkut, mies osaa hommansa, onneksi


    • PUSSITETTAVA

      siemensyöksyllä ois yks kysymys kysymys kuuluu jos hanqqaa vieläkin naistansa vaikka nainen sai orgasmin ja mies siemensyöksyn tuleeko haitta vaikutuksia sen jälkeisestä jos ei osaa lopettaa ajoissa? T: (tietämätön)

    • yks vaa

      Itse pidän siitä kun nainen on päällä ja saa itse valita kulman ja vauhdin. Ja itelläkin siinä hyvät otteet. Kädet voi liikkua vaikka missä ja pari kivaa heiluria siinä eessä mille voi tehdä vaikka mitä. Mun nainen tykkää kun on oikeen syvällä sisällä. Mutta ensin kyllä pelataan piiiiiiiitkä esileikki ensin. Se on vaan niin hienoo.

    • rakastaa tyydyttää

      Millaisia orgasmeja te naiset yleensä saatte? Mun tyttöystävä ei saa ku yhen ja sekin on työn alla. Tosin sillon ruiskuaa...

    • orgasmi?

      Itse en ole saanut orgasmia vielä kertaakaan seksiä harrastaessani, en suuseksissä enkä yhdynnässä.

      Ikää on 20, joten aikaahan tässä vielä on ja minulle tärkein on tällä hetkellä kumppanini tyydyttäminen.

      Olen toki kuullut myös että naiselle on myös mahdollista saada orgasmi vasta kolmenkymmenen ikävuoden jälkeen, ei tässä siis sinänsä mitään kiirettä, mutta haluaisin tietää voisinko saada/ opetella saamaan orgasmin jo tässä vaiheessa, sillä vaikka nautin seksistä haluaisin kokea myös huippukohdan ja näin ollen antaa myös poikaystävälleni hyvänolon tunteen siitä että hän saa minut tuntemaan oloni taivaalliseksi.

      Tähän mennessä olen harrastanut seksiä kahden ihmisen kanssa, entisen poikaystäväni kanssa, jonka kanssa seurustelin neljä vuotta ja nyt nykyisen poikaystäväni kanssa jonka kanssa olemme olleet yhdessä nyt 11 kuukautta.

      Entisen poikaystäväni kanssa seksi oli ihanaa suhteen alussa, mutta meni loppuakohden vain hänen tyydyttämisekseen, esileikkejä ei juurikaan ollut ja hän tuli todella nopeasti ja tahti oli välillä kuin kaneilla.. josta paikat tulivat kipeiksi, asiasta kyllä keskustelimme, mutta valitettavasti siihen ei muutosta tullut.

      Nykyään nykyisen poikaystäväni kanssan yhdyntä tuntuu aivan mielettömän hyvältä, mutta jostain syystä orgasmia ei vain tule.

      Olen myös huomannut sen että vetäydyn usein pois sillä hetkellä kun huippu olisi lähellä, tämä VOI johtua siitä, että olen muutaman kerran teini-iän alkuvaiheilla kokeillut itsetyydytystä, mutta olen kokenut sen erittäin hävettäväksi asiaksi ja hävennyt puuhiani niin paljon että olen lopettanut ennen orgasmia.

      Voisiko päässäni siis edelleen olla se että kokisin orgasmin jotenkin sellaiseksi mitä en saisi saada ja MITEN saan sellaiset ajatukset pois pääkopastani?

      En siis tietoisesti missään vaiheessa ajattele, että häpeäisin seksin harrastamista tai sitä että minusta tuntuu hyvälle, mutta olen vain huomannut pysähtyväni ja vetäytyväni pois juuri ennen huippukohtaa.

      Olen jäänyt miettimään että miksi teen niin, mutta en vain osaa jäädä paikoilleen, tapahtuuko kellekkään muulle näin?

      Aikaisemmin en ole nauttinut suuseksistä entisen poikaystäväni kanssa ja nykyinen ei ole minulle suuseksiä antanutkaan ja olen tilanteeseen ihan tyytyväinen.

      Olisiko täällä kanssa siskoja joille on käynyt jotain listassa olevaa ja miten toimitte asian suhteen?

      • Sade

        Hei!

        Vierailen sivuilla ekaa kertaa, ja mua kiinnostaa tää orkku-juttu, kun vasta hiljattain olen niitä ruvennut saamaan.

        Haluaisin että nuoremmat tytöt voisi kokea orgasmin mielettömän tunteen. Mulla myös nuorempana oli samanlaista, että mietin tosi paljon itseäni, miltä näytän yms. Ja peräännyin vaistomaisesti kun alkoi tuntua liian hyvältä. Nyt lapsen saannin jälkeen seksi tuntuu ihan mielettömän paljon paremmalle. En mieti miltä näytän, kun luotan mieheeni, ja uskon että hän haluaa minua, eikä mieti miltä näytän. Seksi ei satu enää ollenkaan, kun paikat varmaan antaa vähän periksi. Ja ehkä ennen kaikkea iän myötä uskaltaa ottaa. Eli ei vaan anna, vaan uskaltaa ihan itsekkäästi harrastaa seksiä, ja olla ottavana osapuolena.

        Itse saan ihan satavarmasti orgasmin niin että makaan selelläni hajareisin, mies on vierelläni kontallaan ja sormettaa, samalla kun otan häneltä suihin. Eli melkein 69, mut ei kuitenkaan. Uskaltaa antaa mennä ihan loppuun asti. Jokaisella on joku asia mikä kiihottaa. Katso vaikka jotain seksielokuvia, ja huomaat mistä eniten kiihotut. Tykkäätkö olla se alistuvampi, vai dominampi, päällä vai alla, edestä vai takaa yms... Sitten otat vaikka pari drinksua, ja pyydät että jos ois välillä sun vuoro saada. Ja annat mennä loppuun asti. Miehen on tietenkin osattava hoidella sut kunnolla, mut siinäkin voit opastaa. Ostakaa vaikka klitoriskiihotin / tai miehes voi yrittää matkia sitä parhaansa mukaan sormin/ kielellään....

        Klitorisorgasmi on todennäköisempi, kuin emätinorgasmi, eli siihen kannattaa panostaa, jokaisen klitoris on vähän erilainen, ja jokainen tykkää varmaan vähän erilaisesta stimulaatiosta, siis että suoraan klitoriksen päältä, tai sitten vähän kauempaa /alempaa/ylempää. Myös voimakkuus, milten klitorista koskettaa voi tuntua kaikista erilailla. Yleensä toimii, että aloittaa hitaasti ja hellästi ja loppua kohden tahti ja voimakkuus nousee. Mutta uskon että kunnon klitoris-stimulaatio, ja samaan aikaan mielikuvat-eli ajattelet jotain mikä kiihottaa, auttaa. Myös kuukautiskierrolla voi olla vaikutusta. Eli lähellä ovulaatiota, on halukkaimmillaan, ja silloin on ehkä helpointa kiihottua ja olla vastaanottavainen orgasmille.

        Sitten kun saat ekan kerran, niin et voi uskoa todeksi ;) ... Toivon että uskallat haluta, koska se todellakin os sen arvoista.

        Meidän seksielämä on muuttunut totaalisesti sen jälkeen, kun aloin saamaan, koska nyt olen usein se joka tekee aloitteen, ja seksiä on n. neljä kertaa enemmän, kuin ennen lasta :). Eli miehesi hyötyy orgasmeistasi vähintään yhtä paljon kuin sinä.

        Ja miehet jotka luette tämän. Tyydyttäkää naisenne, ja saatte takaisin samalla mitalla :)!


    • yks vaa

      On huomattu. Eronnut, hiukka vanhempi mies tässä. Muutamat ihmissuhteet ollu jne. Mutta noissa hommissa on aina 2. Ite ainakin nauttinut aina kun naista ensin sormettaa ennen "niitä" hommia. Ja huomannut kuinka noi naiset on erilaisia...Anatomialtaan. Mut kun kysyy, et mikä tuntuu hyvältä ni se on siinä. Ei tässä sen kummempaa.

    • Krissu 19
    • yks vaa

      Taidat tykätä peppu panoista? Elämäni aikana tehny sen 3 kertaa enkä oo tykänny...Jotenkin vaan ei tunnu miltään. Naisia en nyt käy arvostelemaan, mut miehen näkökulmasta..

    • En tiedä parempaa

      Paras orgasmi tulee oikeassa yhdynnässä ja lähetyssaarnaaja asennossa..
      Siinä klitoris saa sopivaa hoitoa ja "laaki" meinaa karata jos ei pidättele...
      Mutta orgasmia ei tarvi "onkia" meikäläisen ainakaan..
      Pidätellä pitää ja kokemus on kahden rakastelevan vartalon kokoinen!

      • paristoja kuluu

        Mä saan parhaat niin että mua nuollaan suoraan klitosta,samalla sormetetaan ja itse hyväilen nännejäni. Tai sitten omin käsin,samalla sormettaen ja nännejä härnäten niitä samalla katsellen,joskus ratsastan sauvalla tai annan pientä vibraa suoraan klitoon,jonka olen herkistänyt liukuvoiteella.


    • perfeCt1

      Yhdynnästä saa parhaan.

      Melkein nauratti iltalehden uutisen lausahdus "Useimmat naiset tarvitsevat enemmän aikaa ja monipuolisempaa kiihotusta kuin miehet saadakseen orgasmin.", ei siihen tarvita kuin sellainen mies, jota himoitset yli kaiken, niin nautinto on todellakin taattu. Ennen en saanut orgasmeja seksin aikana laisinkaan, ajattelin että okei, se on kai ihan normaalia. Kunnes tapasin miehen, joka vei jalat altani, myös sängyssä...... ;) Ja olen nopeampi kuin mieheni silloin, kun orkku on tullakseen. Jokaisessa yhdynnässä en sentään ehdi saada, vaikka kuinka haluaisin.

    • NAATITAAN SANO

      savolaispoika.kun fikka kolmannen kerran pyörty.

    • Anonyymi

      Oma kokemukseni on, että naiset jotka oikeasti osallistuu seksiin eikä vain jätä kaikkea "työtä" miehen harteille, saavat orgasmin helpommin. Aktiivinen osallistuminen seksiin lisää kiihotusta ja helpottaa orgasmin saantia, jolloin miehet ovat siis useimmiten vahvoilla saada orgasmin ennen naista,

    • Anonyymi

      Itse tuun voimakkaimmin suuseksillä, kun klitorista nuolee ja imee. Mielellään ei sormia sisään, tai no ehkä peppuun joskus yksi.

    • Anonyymi

      Itsetyydyksellä. Sauva on niin varma ja mukava. Mä tykkään , että siinä on huomattavasti enemmän tehoa. Ei häpeä jos joskus tarvitsen sitä jopa yhdynnän jälkeen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suuseksillä aina . Joskus harvoin olen saanut yhdynnässä ja sekin silloin jos mies istuu ja ratsastan. Siinä klitoris saa samalla kosketusta nii laukean.

    • Anonyymi

      Joko erittäin hellässä ja hitaassa suuseksissä, jossa laitetaan myös kaksi sormea sisälle tai sitten yhdynnässä. Edellisen kanssa sain parhaiten lähetyssaarnaajassa, mutta joidenkin sitä edellisten kanssa ratsastelemalla päällä. Tuntuu ehdottomasti paremmalta silloin kun sisällä on penis tai edes sormet. Itsetyydyttäessäkin haluan dildon sisälle, vaikka lähinnä koskettelen klitorista, mutta kyllä oikea kyrpä vaan tuntuu paremmalta...

    • Anonyymi

      Suuseksi...
      Hellää ja samalla pikkusen vaativaa nuolemista... sormi sisään... tuun jo siinä..
      Mies (toivottavasti) nauttii ku kattelee...
      Pienen pieni tauko..
      Nostan peppuni ylös... Mies tulee pikkuhiljaa sisään. litinäni hävettää mua..
      Kiusaan välillä ja vetäydyn kauemmaksi..
      Tuun lähemmäksi..
      Hän kattelee haltioissaan uppoutumistaan...
      Sitten tahti kiihtyy... Ja kumpikin tulee...
      Saan erittäin helpolla orkun...

    • Anonyymi

      H­e­­­i! Ku­ts­­um­me sinut kä­ymään u­­­ude­­ss­­a cha­tis­­sa! Mei­tä on yl­­i mil­­jo­ona! 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/D5b9X3

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1488
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      700
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      666
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe