Golgatan sanoma ajallemme

Minulla on tapana säännöllisin väliajoin tutkia pintaa syvemmältä tiettyjä Kristinuskon teemoja ja tänään syvennyin tutkimaan otsikon mukaista teemaa.

Tarkoituksenani ei ole mainostaa linkin päästä löytyvää blogiani, eikä kerätä sinne kommenttejakaan, vaan laitan linkin siihen vain siksi, että on paljon helpompi lukea aiheesta sieltä, koska siellä ovat fontit isompia ja helpommin luettavia, sekä valikoidut aiheet eri värillä esitettyjä. Lue ehtiessäsi blogikirjoitukseni, kuuntele ja katsele sen loppupuolella olevat kolme tarkoin valitsemaani YouTube-videota. Anna halutessasi kommenttisi tämän avauksen alle. Kiitos!

http://www.kristinuskon-perusteita.blogspot.fi/2013/07/osa-47-golgatan-sanoma-ajallemme.html

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pitää kertoa tästä

      Toimitettuani työasiani, sanoin hänelle: ”Anteeksi, että siirryn nyt työasioista muihin asioihin ja kysyn sinulta seuraavan arkaluontoisen kysymyksen: ’Uskotko rakkauden Jumalaan?’” Mies heräsi kuin unesta, katsoi ensin oikealle ja sitten vasemmalle puolelle varmistuakseen, ettei ketään kolmatta ollut läsnä. Sitten hän katsoi minua silmiin ja sanoi hiljaa ääneen: ”Me ihmiset pakenemme suurinta rakkautta, vaikka sitä eniten tarvitsemme, koska me pelkäämme Häntä!” Olipa viisas vastaus ja se pani minut miettimään asiaa syvällisemmin.

      sama linkki: http://www.kristinuskon-perusteita.blogspot.fi/2013/07/osa-47-golgatan-sanoma-ajallemme.html

      • (Piti tulla tämän alle)

        Sulle "pitää kertoa tästä":

        Oliko pointtisi sama kuin nikkisi "pitää kertoa tästä"?

        Jos oli, niin olen kanssasi samaa mieltä! Todellinen rakkaus on taivaallisesta Isästämme alkuisin ja Hänen Poikansa suostui Isänsä ehdotukseen sovittaa kärsimisellään ja kuolemallaan maailman synnin!

        Siunausta!


      • Elvis elää
        Yakov kirjoitti:

        (Piti tulla tämän alle)

        Sulle "pitää kertoa tästä":

        Oliko pointtisi sama kuin nikkisi "pitää kertoa tästä"?

        Jos oli, niin olen kanssasi samaa mieltä! Todellinen rakkaus on taivaallisesta Isästämme alkuisin ja Hänen Poikansa suostui Isänsä ehdotukseen sovittaa kärsimisellään ja kuolemallaan maailman synnin!

        Siunausta!

        Toisin sanoen todellinen rakkaus on kuolemantuomio ja raaka teloitustapa. Pahoja tekoja ei voi vaan antaa anteeksi vaan pitää kostaa. Rakkauden kohteelle
        Kuollut on parempi vaihtoehto kuin elävä. Tämän logiikan mukaan lapsen puolesta on parempi kuolla kuin elää. Sorry vaan krisselit te ette tiedä YHTÄÄN MITÄÄN rakkaudesta.


      • Elvis elää kirjoitti:

        Toisin sanoen todellinen rakkaus on kuolemantuomio ja raaka teloitustapa. Pahoja tekoja ei voi vaan antaa anteeksi vaan pitää kostaa. Rakkauden kohteelle
        Kuollut on parempi vaihtoehto kuin elävä. Tämän logiikan mukaan lapsen puolesta on parempi kuolla kuin elää. Sorry vaan krisselit te ette tiedä YHTÄÄN MITÄÄN rakkaudesta.

        Sulle 'Elvis-fani':

        Sä et ole sisäistänyt koko asiaa, sillä Adonai Yeshuahan meni liki 2000 vuotta sitten VAPAAEHTOISESTI kärsimään ja kuolemaan Golgatan ristille meidän puolestamme, siis myös SINUN puolestasi, että meidän ja siis myös SINUN syntisi tulisivat tuomituiksi ja sovitetuiksi ja että avautuisi tie äärettömän Pyhän taivaallisen Isän luokse ja Hänen ikuiseen yhteyteensä! Hänen rakkautensa on pyhää ja ikuista, koska se on myös anteeksiantavaa, mutta ei ilman viatonta uhria ja sen vastaanottamista, mikä käy selvästi ilmi jo Mooseksen kautta annetuista uhrilaeista.

        Adonai Yeshua ei ainoastaan kuollut, vaan Hän myös nousi 3 pv:n jälkeen kuolleista ja elää ikuisesti todistuksena meidän lunastuksestamme ja syntiemme sovituksesta Hän kantaa naulojen arvet käsissään ja jaloissan sekä keihään arven kyljessään sydämensä kohalla! Miten ihana asia onkaan, että Hän odottaa taivaskodissa sitä, miten kukin meistä Häneen uskovista saamme ajallamme siirtyä Hänen ihmeellisen Kuningaskuntaansa! Sieltä on kaikki täällä maan päällä vallitseva kärsimys, puute ja kuolema ikuisesti poissa. Taivaan Isä pyyhkii siellä pois jokaisen kyyneleemme ja Hän pyyhkii pois mielestämme myös kaikki pahat ja ikävät muistot maanpäällisen elämämme ajoilta!

        Se on ehdoton edellytys sille, että voimme taivaassa vapaasti nauttia täydellistä rakkautta, iloa ja rauhaa Pyhässä Hengessä, ikuisesti ja että todella viihdymme siellä!

        - Ilm. 1:7-8. 7. Katso, hän tulee pilvissä, ja kaikki silmät saavat nähdä hänet, niidenkin, jotka hänet lävistivät, ja kaikki maan sukukunnat vaikeroitsevat hänen tullessansa. Totisesti, amen. ( Vertaa jakeeseen Sak.12:10 ! )
        8. "Minä olen A ja O", sanoo Adonai Elohim, joka on ja joka oli ja joka tuleva on, Kaikkivaltias.

        - Ilm. 2:8b " 'Näin sanoo ensimmäinen ja viimeinen, joka kuoli ja virkosi elämään: ..." ( Vertaa jakeeseen Jes. 44:6 !)

        Lopeta ystäväni taivaallisen Isän ja Hänen Poikansa Yeshuan syyttäminen, sillä sinut on juuri sellaisenaan jo sovitettu ja rakastavan Isän sydän on avoin ja Hän tahtoo sulkea sinutkin hellään syleilyynsä, kuten sen muinaisen 'tuhlaajapojan' Yeshuan opetuksen mukaan. Sinun osuutesi on nyt kääntyä Hänen puoleensa nöyränä ja anteeksipyytäen. Tee niin ja Hän tulee neuvomaan ja johdattamaan sinua siitä eteenpäin Sanansa ja Pyhän Hengen kautta!

        Siunausta Yeshuassa!


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe