Idiootit liikenteessä Kuusistonsalmessa ?

Idiotismin huippua.

tuntuu olevan ylivoimaisen vaikeaa tajuta Kuusistonsalmessa veneilevien ymmärtää ne rajoitus ja kieltomerkit joita salmessa on. Nopeusrajoitukset ovat kilometrejä tunnissa, eikä solmuja, kuten suurin osa tuntuu kuvittelevan.
Aaltojen aiheuttamisen kieltävä merkki on myös aivan yksiselitteinen, SEN VAIKUTUSALUEELLA AJETAAN SELLAISTA NOPEUTTA, JOLLOIN AALTOJEN MUODOSTUS ON PIENIMMILLÄÄN. Nopeusrajoituksen osoittama nopeus on se suurin nopeus jota voidaan ajaa, edellyttäen että aaltoja ei synny - muuten ajetaan niin hiljaa, ettei häiritsevää aaltoa synny. Eilen oikein malliesimerkki idioottienkoohotuksesta, jatkuvia helevetillisiä aaltoja, joissa veneet keikkuvat hulluna laiturissa, ja enemmän ja vähemmän kännissäolevat veneilijä kaahaavat mistään välittämättä pitkin salmea.

14

165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Johtopäätöksiä?

      Tiedät veneilijöiden olevan humalassa, miten? Voi veneilijät pitää hauskaa selvinpäinkin.

      • Hauskaako?

        Hauskanpito ja sikailu eivät ole sama asia, kuin kännipäisille :)

        Onko hauskanpitoa rikkoa sääntöjä ja määräyksiä?


    • Hauskaa kyllä

      Joskus on. Ei kannata lähteä vesille jos ei kestä aaltoja.

      • Hauskaako?

        Vesillä kyllä aallot kuuluvat asiaan, mutta eivät laiturissa tai ranta-asukkaille, varsinin kun niiden aiheuttaminen kyseisessä salmessakin kielletään yksiselitteisesti.

        "Huvittelijoiden", jotka eivät noita sääntöjä noudata, on hyvä muistaa, että nykyään on kamerat joka puhelimessa ja voipi iskeä korvausvelvollisuus "hauskanpidosta".

        Useista kaahaavista veneistä ja allokkoa kohtuuman suurella kyntämisellä aiheuttavista veneistäon jo arkistossa. Jos eivät ala oppia, pistän koko setin poliisille korvausvaatimuksen kanssa. Siinä sitä hauskuutta teille sitten onkin :)


    • Körötellen kotiin

      Antaa mennä, ei ne pelkät kuvat ja sun mielipde liian kovasta nopeudesta paljoa paina. Ihme vikinää, veneissä on lepuuttajat ja jos rannalla olijat ei kestä aaltoja, niin ei parane tulla ollenkaan. Että arkisto jakoon vaan.

      • Itsekkäitä tyyppejä

        Aalto kuvassa veneen perässä, ei ole mielipide vaan fakta. Jos se aiheuttaa vahingon alueella jossa aaltojen aiheuttaminen on kielletty, se on tahallista vahingontekoa ja siis tekijän korvattava. Oletko kuullut sellaisesta kuin videokuvaus :) se on nykyvehkeillä helppoa ja tehokasta :)

        Ihme tyyppejä, turpaan tuollaisille sioille pitäisi antaa, mutta eiväthän nuo kusipäiset sankarit uskalla kuin täällä rehvastella, vesillä luimitaan.


    • Lasse Vegas

      Aallot vedes on samanlaist arkee, ku vauriot asfaltis. Kuuluvat pakettiin.

    • Eiku menox

      No sitä minäkin. Aloittaja varmaan haluaisi vain soutajia vesille. Siis onhan se ihan eri meininki, kun mennään niin että pärskeet lentää naamaan ja moottori jylisee, kuin että hiljaa paatti lipuu eteenpäin. Nämä kai ajavat liikenteessäkin alinopeutta. Tämmösiä on, täytyy vaan kestää.

    • Aivan uskomatonta!!!

      Aloittaja mielestäni halusi, että sääntöjä salmessa nuodatetaan. Täytyykin katsella mihin Te tolvanat veneenne parkeeratte, ja siitä sitten 6 m. päästä sellaista 12 solmua ohi edes takaisin, ja katselemaan kun haette veneenne 10 metriä rannasta maista takaisin vesille, remontin jälkeen.

      Alkaisi varmaan kaltaisillasi idiooteillakin ajatus pikkuhiljaa kulkemaan, ja mahdollisesti jopa muiden huomioiminenkin kun tuota toistettaisiin pari-kolmekertaa viikossa kesän ajan.

    • Sea Ray

      Hopi hopi seilaamaan. Huomaat sitte itsekin että siinä vauhdissa se hauskuus piilee. Ja kannattaa opetella ne solmut kunnolla niin ei vene karkaa.

      • Aika säälittävää

        Jahas - taas ilmoittautui yksi vastuuton ja välinpitämätön pentu, jonka ei pitäisi vesillä liikkua ollenkaan ilman asiantuntevaa valvontaa ja ohjausta.


    • Sea R..

      Jos 40 vuotias on pentu, niin mikäs sen hienompaa. Ja aloittajahan siellä jo ohjaa ja valvoo, joten kaikki hyvin Suomen maassa. Veis nyt vaan ne videonsa poliisille ja katsois kuin käy. Vois sitte ilmoittaa, miten innoissaan poliisit ryhtyy toimeen. Jäämme odottamaan

      • Todella säälittävää

        Se ei ole ikäsidonnaista, "pentuuntuminen", eli vastuuttomuus ja välinpitämättömyys on lähinnä luonne- ja kasvatuksellinen kysymys.


    • Lapsellista puuhaa

      40 v. Sea Ray-mies jota lapsettaa. Onko ihme ettei nuoriso oikein ymmärrä missä ja miten asioiden pitäisi olla ja mennä, kun ns. aikuisillakin taso on tuollainen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      343
      3574
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      231
      2181
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1712
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1607
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      85
      1444
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      294
      1315
    7. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      87
      1155
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1141
    9. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      84
      1139
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      986
    Aihe