kaupungin vuokra-asunnot -kokemuksia?

haloo..

Itse olen saanut huonoa palvelua kyseisestä paikasta. Asiakaspalvelun lisäksi myös asunnot itse ovat surkeita. Huonossa kunnossa, kova melu iltaisin sekä saa pelätä henkensä edestä milloin joku naapureista pimahaa lopullisesti. Miksei vuokranvälitys katso tarkemmin kelle asuntoja antaa, niin saisi tavalliset "kunnon" kansalaiset asua rauhassa.

38

2588

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Asuntopalvelu sucks!

      Olen joskus ollut asuntopalvelun asukkaana muutaman kuukauden ja se riitti minulle. Palvelu oli jo alunperin asuntoa haettaessa todella ylimielistä. Asuinpaikaksi valitsin väärän talon sillä talossa asui vain mielenterveyspotilaita, sekakäyttäjiä ja muutama normaali töissäkäyvä ihminen. En kauaa viihtynyt siinä vaan hommasin VVO:lta asunnon ja olen ollut tyytyväinen.

    • kummaa sakkia

      on töissä asuntopalvelussa,todellakin siellä ollaan ylimielisiä,sipissään ja supissaan,katotaan päästä jalkoihin. Neljä kertaa olen hakemuksia sinne vienyt,koskaan mitään saamatta.

    • kyllästynyt.

      Huonoa palvelua todellakin,töykeää ja ylimielistä. Riippuu tietysti asuinpaikasta millaisia asunnot ovat. Työntekijöillä olevinaan hyvä tuntemus taloista joita vuokraavat,ei siltä vaikuta. Itse asun tällä hetkellä talossa jossa ei muita olekkaan kuin mielenterveyspotilaita ja juoppoja,poliisit käyvät parhaimmillaan kuusi kertaa viikossa,jos riittää. Todellinen lapsiperheen unelma talo! Asunnon vaihto erittäin vaikeaa. Väittävät aina ettei asuntoja ole,eihän niitä ole kun pitävät vapaina niitä pöytälaatikossa. Sitten kun laittavat nettiin haettavia asuntoja ja soitat ja kysyt niitä niin ovat menneet,taas seuraavalla viikolla samat asunnot ovatkin taas haettavana ja taaaaas ne ovat joko varattu tai menneet ja yks kaks yllättäen taas haettavana.. huoh.. ottaisivat lopputilin ne tantat jotka siellä tiskin takana istuu,kun ovat niin kyllästyneitä työhönsä. Sellaista myös tapahtunut tässä lähiaikoina paljon että asukkaaölla on muutto edessä ja muutama päivää ennen tai jopa vasta muuttopäivänä ilmoittavat ettei asukas pääsekään muuttamaan uuteen asuntoon kun on milloin mitäkin vesivahinkoa tai muuta korjaustyötä. Työvoimapula vai mikä mättää?

    • SAMAA MIELTÄ

      Jep. Samanlaisia kokemuksia tältäkin suunnalta. Olen jopa kuullut kun kaksi naista siellä haukkuivat yhdessä aiempaa asiakasta, eivätkä edes lopettaneet kun minun vuoroni tuli. On niin röyhkeitä että tuskin edes hymyä väläyttää.. Siellä eräs tietty jolta kukaan tuttuni ei ole saanut hyvää palvelua. ainoastaan huonoa olen hänestä kuullut..

    • viistöist

      kyseessä taitaa olla harmaantunut,meikattu rouva. Kyllä tiedetään että vapaita asuntoja on,kumma kun niitä ei haluta vuokrata. Virkailijoiden sukulaiset,ystävät,tuttavat taitaa olla jonossa ennen muita.

      • 10+10

        En viittaa kyseiseen rouvaan, mutta tuo on kyllä niin totta että asuntoja vuokrataan tuttaville. Vuosia sitten kun vielä Lappeenrannassa opiskelin, naispuolinen ystävä joutui parisuhteen päättymisen takia etsimään itselleen asuntoa ja sanoi että tuntee jonkun asuntopalvelusta ja sai heti kuulemma "tiskin alta" asunnon.


    • Vinksin Vonksin !

      Asuntojen taso surkealla tasolla, harmaata muovimattoa niin seinissä kuin lattiassakin. Asuikkaissa paljon päihdeongelmaisia viina ja muut mömmöt maistuvat, pihoilla huudellaan tappouhkauksia , tyyliin minä tapan Sinut puukko on, ym ym. On myös luvattu mustien toimesta hakata ellet pidä suutasi kiinni. Että tällaista elämää asuntopalvelun taloissa. Siis maahanmuuttajat alkavat uhkailla kantaväestöön kuuluvia.

      • joutsentie2/tujulaisenra

        Voi ei mitä touhua! Onneksi enää ei ole tarvinnut asua vuokralla 13 vuoteen. Silloin aiemmin kyllä siivosin oveni edestä käytävästä yläkerran juoppojen yrjöjä... ja yläpuolellani asuvassa asunnossa muija sai selkäänsä säännöllisesti (lapsiperhe... ). Keskellä yötä joutui oma perhe kuuntelemaan tämän porukan tappelua. Kaikissa vuokra-asunnoissani on ollut joko ikuisia turhasta vinkuvia mummoja tai tappelijapultsareita naapureina.


    • ulado

      Joudut mustalle listalle jos olet kieltäytynyt jostain asunnosta ja sen jälkeen turha odottaa asuntoa asuntopalvelun kautta, näin kertoi tuttavani joka oli siellä hetken aikaa työssä.

      • rastui

        Suuri osa asuntopalvelun asunnoista on venäläisten pitämiä hostelleja. Majoitetaan moneksi viikoksi kerralaan paljon tuttavia ja sukulaisia sekä turisteja. Voi kuvitella mikä töminä ja meteli kuuluu kun pienessä kaksiossa asuu kymmenkunta venäistä jatkuvasti koko kesän. Vettä menee tietenkin kymmekertainen määrä.


      • Eläköön russia
        rastui kirjoitti:

        Suuri osa asuntopalvelun asunnoista on venäläisten pitämiä hostelleja. Majoitetaan moneksi viikoksi kerralaan paljon tuttavia ja sukulaisia sekä turisteja. Voi kuvitella mikä töminä ja meteli kuuluu kun pienessä kaksiossa asuu kymmenkunta venäistä jatkuvasti koko kesän. Vettä menee tietenkin kymmekertainen määrä.

        Ja voi sitä torakoiden ja luteiden määrää. kaikki huonekaut ja vaatteet poltettava jos meinaa niistä eroon päästä.


      • Tyytyväinen

        Ei pidä paikkaansa, nyt on tuttavasi jekuttanut, nähnyt lienee, että kaveria helppo ujuttaa:-) Tunnen monta ihmistä, jotka eivät ole kaikkea tarjottua vastaanottaneet vaan odottanee mieluisampaa. Niille asunnoille jotka ei jollekin kelpaa syystä tai toisesta, löytyy kyllä ottajat.


      • viljo5

        Kieltäydyin aikoinaan tarjotusta asunnosta ja viikon päästä tarjottiin toista asuntoa jonka otin.


    • sain tarpeekseni,,,

      On näistä asuntopalvelun asunnoita kokemusta ihan
      kerrakseen. Oli se yhtä helvettiä,viina virtasi ja laulu
      raikui. Jatkuva mölinä ja jyske yötä päivää ja vielä
      yläpuolella olleen seksityöläisen ähellykset päälle.
      Kun asukkaille tuli eläke tai korvausspäivä niin meno
      vain yltyi huipuunsa. Sitten aamulla kun lähdet töihin
      niin rapussa haisee oksennus ja kusi. Onneksi
      ymmärsin muuttaa pikkukuntaan maakunnan pojoispäähän
      . Oma rauha,fiksut naapurit,kalaa,marjaa ym tulee
      lahjoituksena solkenaan. Ihan paratiisissa olen.

    • Teh Teh

      Missä helvetissä te oikein asutte kun koskaan tullut mitään tämmöistä vastaan vai onko tämä sitä ihmisten rakastamaa liioittelua? Vai kirjotteleeko tänne vaan paranoiasta kärsivät jotka pelästyy kun vastaantulija tervehtii?

      • "nähnyt kokenut.

        Mene kainsainvälisen yliopiston katveeseen siellä kuuluu sekä näkee sellaista jota ei toivoisi kuunapäivänä kuulevansa näkevänsä. Ei Lahdessa huudeltu tappouhkauksia pihoilla, mutta ne olivatkin viihtyisiä kovan rahan taloja.


    • Tyytyväinen

      Mulla taas pelkästään hyvää sanottavaa Asuntopalvelusta....eikä yhtään tuttua siellä. Asun keskustassa heidän asunnossa, hiljainen ja rauhallinen taloyhtiö. Asunnot ja koko talo siisti, mutta siisteyshän johtuu ihan asukkaista. Olen kyllä kuullut, että Hovinpellon ja Sammonlahden suunnilla todella kamalia asukkaat, harmittaa kunnollisten ihmisten puolesta jotka joutuu niihin taloihin asumaan.

    • ............

      ^Hovinpellolla vai? Olet kuullut siis vain huhuja, täällä on ihan hyvää porukkaa! Ei mitään ongelmia ole ollut kertaakaan kolmen vuoden aikanani. Suurin ongelma on meteli hovinkadun suoralla, mopot! Asuu myös lapsiperheitä täällä. Asuntojen kunto on kyllä enemmänkin huolestuttavaa.Vaikka kuinka koitan saada kontaktia vuokrauspalveluun, kyllä keksivät mitä ihmeellisiä tarinoita.

      • jalluu5

        Höpö höpö ! Kauheeta rupusakkia Hovinpellolla asuvat ! Ei sitä jaksanu katella. Piti muuttaa pois. Pitäs pyyhkiä kartalta pois koko Hovinpelto !


    • 65465

      Pysy poissa noita kaupungin taloista niissä asuu pas-kasakkia ja rys-siä!!

    • outsa42

      Oiskohan ihan pelkästään noinkaan.. Olen asunut asuntopalvelun taloissa lähes joka puolella kaupunkia, enkä ole noihin kerrottuihin ongelmiin törmännyt. Asuntoja olen saanut sen mukaan, mitä olen tarvinnut, aina muuttuneitten olosuhteitten mukaan. Ehkä se vähän riippuu asiakkaastakin, miten suhtaudutaan, ja minkälaisista taloista asuntoja tarjotaan. Naapureista ei ole ollut haittaa, enkä minäkään ole naapureita haitannut, enkä ole saanut huonoa kohtelua asuntopalvelussakaan.

      • sdwdfwf

        Olet siis asunut joka puolella kaupunkia vuokrataloissa? Miksi sinut on aina häädetty talosta pois?? Oletko kenties sitä pas-kasakkia??


      • outsa42
        sdwdfwf kirjoitti:

        Olet siis asunut joka puolella kaupunkia vuokrataloissa? Miksi sinut on aina häädetty talosta pois?? Oletko kenties sitä pas-kasakkia??

        Missä luki, tai mistä keksit että olen tullut häädetyksi tai olisin sitä paskasakkia?

        Tuliko vaan harmi ja pahamieli, jos jollain on hyvää sanottavaa kaupungin asuntopalvelusta?


      • Tyytyväinen.
        outsa42 kirjoitti:

        Missä luki, tai mistä keksit että olen tullut häädetyksi tai olisin sitä paskasakkia?

        Tuliko vaan harmi ja pahamieli, jos jollain on hyvää sanottavaa kaupungin asuntopalvelusta?

        No, tämä koko Suomi24-sivustohan on tietynlaisen porukan kontakti muuhun maailmaan, eli juuri heidän joilla on paha olla. Mikä olo taas purkautuu siten, että mistään asiasta tai ihmisestä ei saisi hyvää sanoa:) Joka taas juontaa siitä, että ei olla tyytyväisiä omaan elämään eikä halukkaita tekemään mitään sen eteen, että oma elämä ja elämänlaatu kohenisi.....mistä taas seuraa se suomalaisten kansantauti kateus. Helppo diagnosoida;-)
        Asuntopalvelun asiakaspalvelua kun täällä moititaan, niin kannattaisi huomioida vanha kansansanonya "niin metsä vastaa kuin sinne huutaa". Kaikki te jotka koette saaneenne huonoa palvelua, opetelkaa hieman käytöstapoja ja miettikää miten asianne esitätte, niin aivan varmasti palvelun tasokin on erilaista. Vanha ajattelutapa ettäkö asiakas olisi aina oikeassa ei enää päde, mielummin totean, että "ei helmiä
        sioille" :)


    • itsepalvelupesula

      Hyvin menee vuokratalossa. Kuivaushuoneesta häviää pyykkiä, jos jonkun narun onnistuu itselleen valtaamaan. Tässä tapauksessa en usko tahalliseen varkauteen vaan vaatteet lähtevät vahingossa koska vaatteiden noutaja ei tiedä, mitä pitäisi poimia. Puolen suvun vaatteet käydään pesemässä ja kuivaamassa tässä talossa.

      • Äläs ny

        ei siellä ollu ku allanin, hagertin, kipan, tamaran, veijon, pahvihousun, köpin, teklan, lumperin, peijun, rikun, roopen, artun, valden, hemmin, piritan, ååkkerin ja pekan kalsarit kuivumassa.

        Siis vasta 1/10 OSAA SUVUSTA. TAIDAT OLLA RASISTI.


      • tikha
        Äläs ny kirjoitti:

        ei siellä ollu ku allanin, hagertin, kipan, tamaran, veijon, pahvihousun, köpin, teklan, lumperin, peijun, rikun, roopen, artun, valden, hemmin, piritan, ååkkerin ja pekan kalsarit kuivumassa.

        Siis vasta 1/10 OSAA SUVUSTA. TAIDAT OLLA RASISTI.

        Ei Lappeenrannassa enää edes ole edes puolikasta "suvuista", vaan hädintuskin tuo 1/10 osa, jos sitäkään. Ihan ovat muualle muuttaneet.


    • hhdsq

      Ei väliä Lappeenrannan asukkaista pääasia että teatteriaate kaupungissa toimii, makso mita makso

      • Psykiatri1233333

        VITTU ETTÄ OLET TYHMÄ VASTAILET VANHOIHIN VIESTEIHIN. MENE HÖLMÖ HOITOON.


      • kaikissaasunu

        Muuta en kommentoi! Siinä olen samaa mieltä, että Hovipelto, Sammonlahti, Skinnarila vois poistaa pitäs pyyhkiä kaikki nää kartalta.


      • Traamaa

        Siellä vuokrataloissa sitä teatteria vasta näkeekin. Oikeeta draamaa.


    • vajakkeja

      ASPAhan on vajakkien suojatyöpaikka ja sen huomaa kyllä.

    • heippatitit

      Toimistossa lihavat, ylimieliset tantat katsovat nenänvartta alaspäin. Eivät taida saada tarpeeksi palkkaa että pääsisivät turkkiin tutustumaan kebablihaan, sen verran känkkäränkkää ilmassa. Juuri muutin pois sammonlahdesta. 90-luvun alkuperäinen, remontoimaton slummikerrostalo. kaapistot, hela hoito toimii miten sattuu... hirveässä kunnossa. Huijasivat sillä sitten takuuvuokran pois, ja jouduin maksajaksi

      • heippatitit

        niin ja loppuvaiheessa vastaan tuli vessassa torakka. Tosiaankin oli vain yksi, mutta onneksi muutto oli lähiviikkoina, ettei tarvinnut leikkiä sen enempää hyönteistieteilijää


    • vuokrakasarmi

      Tiistaisin pääsee lenkkisaunaan kuselle!

    • Tojoko

      Ok.

    • Anonyymi

      Noniin, nyt saunat kylmänä aspan taloissa.
      Ettei vaan tule korona.
      Kyllähän siinä säästää, kun ei tarvitse asukkaita saunaan päästää.

    • Anonyymi

      Vai ei pääse aspan taloissa saunaa, onneks on oma sauna ja yksityinen vuokranantaja. En ole koskaa aspan taloissa asunnu enkä tule asumaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1366
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1181
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe