Miehen äidin yhteys miehen exään ärsyttää

Exät pois kuvioista

Voi jestas, että mua ärsyttää miehen exän ja anoppini yhteydenpito. Siellä vaihdellaan kuulumisia, haukutaan minua ja arvostellaan. Sanoin anopille, että mikäli yhteys tuohon exään ei katkea, ei tarvi meidän elämään puuttua. Nimittäin ärsyttää, että se kertoo parisuhdeasioitamme, ongelmiamme yms. exälle, joka taas sitten häiriköi meitä tiedoillaan. Miehen äidin perusteena yhteydenpidolle on se että hän haluaa kuulla lapsenlapsensa kuulumisia. Vaikka hyvin voisi kuulla ne mieheltäni. Nyt tilanne on sellainen, että anoppiin en yhteyttä pidä eikä sille asioitamme kerrota ennen kuin yhteys miehen exään on loppunut.

7

308

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      Anoppi saattaa olla hyvin helpottunut päätöksestäsi.

    • olet pian ex!!!

      Tolla asenteella sinunkin tittelisi on tuotapikaa ex-vaimo!

      Ei ole sinun asiasi määritellä appivanhempiesi ystäviä ja tuttavuuksia, saavat pitää yhteyttä ihan keneen vaan siihen sinulla ei ole nokankoputtamista.

      • Eksäksi

        Jos sinusta tulee ex-vaimo, niin tilanteessa on se valoisa puoli, että ex-anoppi ei halua olla kanssasi tekemisissä, niin että miehesi seuraavassa avioliitossa ei sitten enää kummittele joku exä.


    • Kärsivä miniä

      Minunkin ex-anoppini juoruaa kirjaston rouvan kanssa joka viikko, kun käy hakemassa lisää kirjoja. Olen omin korvin kuullut ystävättäreltäni, että näissä keskusteluissa on mieheni ja minutkin mainittu. Ties mitä kaikkea on puhuttu, sitä ystävättäreni ei tiennyt. Kirjaston rouvakaan ei kertonut, vaikka hän vartavasten kysyi.

      Yhteydenpitoni anoppiin loppuu kyllä. Mitään yhteyttä ei enää pidetä, ennen kuin anoppi lakkaa lukemasta. Menköön itämaisen tanssin kursseille, Siellä ei puhuta.

      Voisin minäkin muuten kertoa anopista yhtä ja toista. Saa nähdä, vaikka kertoisinkin.

    • Exät pois kuvioists

      Anoppi ei tule meidän kotiin enää. Menköön miehen exän luo, kun sen kanssa niin kovasti on yhteyksissä. Kyllä ottaa aivoon, että anoppi juoruaa miehen exälle riidoistammekin. Miehen ex sitten ilkkuu ja lähettelee v-mäisiä viestejä aiheeseen liittyen minulle. Siis viikoittain. Ja aina kun anoppia tavataan se hehkuttaa mitä se "mari" on nyt tehnyt, laittanut uusia kukkiakin kotiinsa, niinkuin prkl se minua kiinnostaisi. Kehuu miehen exää niin hyväksi äidiksi vaikka ämmää juopottelee pe-la viikoittain kun lapset ovat meillä. Ensimmäisen kerran anoppiani tavatessa se alkoi puhelemaan kuinka se "mari" siellä puuhailee sitä sun tätä ja on niin hyvä äiti. Ei tule anoppi enää meidän huusholliin miehen exän kuulumisia kertoilemaan. Ja mieheni on asiaan niin kypsä itsekin, että on samaa mieltä. Vinkeiksi anopeille: välit poikki lastenne exiin mikäli haluatte saada lapsenne puolison kanssa hyvät välit. Kyllä se lastenlasten kuuluminen välittyy teille oman lapsenne kautta, ei siihen mitään ex epäonnistujaa tarvita. Ei minun tarvi kotonani pienen lapseni kuullen kuulla v***** että "olisi se niin kiva kun tuo pieninkin kuuluisi ehjään perheeseen ja "mari" ja muut lapsetkin asuisivat saman katon alla. Minkä minä sille tein että mieheni ex lihoi lasten jälkeen lihavaksi monsteriksi, lopetti liikkumisen ja mässäsi vaan ja mies vaihtoi simpsakampaan naiseen.

      • Suu kiinni, exä!

        Mistä te niin kamalasti riitelette, että anoppi voi viikottain raportoida riidoistanne exälle? Ja miksi herrannimessä kerrotte anopille riidelleenne! Riitelettekö muiden kuullen? Opetelkaa siitä pois.
        Ihmeellinen sanansaattaja se anoppi. Exä lähettelee sinulle v-viestejä, joita anoppi sitten tulee kertomaan? Luulisi, että mieskin sanoo, ettei halua tietää exänsä mielipiteitä.

        Pidä huoli ruokavaliostasi, älä syö liian hapanta muonaa, että pysyisit vähän optimistisempana. Ja mukavasti pyöreämpänä.


    • no joo

      Mieheni ex pitää yhteyttä mieheni äitiin ja kaikin mokomin.Jos ovat tunteneet toisensa parikymmentä vuotta niin miksi minä heidän ihmissuhteensa pakottaisin loppumaan.
      Itsekin kävin lasteni kanssa ex-anopilla silloin tällöin,koska lapset hyvin harvoin olivat isällään ja silloinkaan tuskin isä olisi heidän kanssaan siellä käynyt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1405
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1127
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      84
      957
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      857
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      79
      807
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      733
    7. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      723
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe