Vesipaastolla laihdutus

Anna vesipaastolla

Oon lihonut viimesen vuoden aikana ihan hirveästi. Mun pituus on 168cm. Oon yrittänyt laihduttaa niin monta kertaa enkä ole onnistunut. Mua ahdistaa olla näin lihava ja välttelen julkisia paikkoja. Kokeilen parin viikon vesipaastoa. Toivon että saisin painoa putoamaan ja startin terveellisemmälle elämälle. Päivitän tänne jokaisen päivän jälkeen.

3

160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anna vesipaastolla

      Ensimmäinen päivä vesipaastolla ohi. Pysyin erossa ruoasta kun oli vieraita. Mullahan on siis tapana syödä silloin kun oon yksin ja paljon.. Jouduin ottamaan särkylääkkeen kun hammasta alkoi särkee. Toivottavasti tuo yks lääke ei pilaa tätä paastoa. Vettä join vaan litran. Pitäis yrittää juoda enemmän mutta kun ei mene alas. Tästä jatkuu.

      Paino: 74kg

    • 6+16

      parin viikon vesipaasto ei onnistu, eikä todellakaan ole terveellinen. Parin päivän pikemminkin, mutta ei niitäkään mielellään peräkkäin. Mulle tekee ihan hyvää silloin tällöin pitää vesipaasto, mutta joo, toi pari viikkoo on mahdoton tavoite, ikävä kyllä. Sulla pettää kroppa jos oikeasti juot pelkkää vettä sen kaks viikkoa. Sanonpahan vaan.
      miten olisi se niin hankala terveellisesti syöminen ja perseensä lenkkipolulle raahaaminen?

    • tuleva_vesipaastoaja

      Mäkin kannata vesipaastoa. Eräs kaverini oli noin puoli vuotta vesipaastolla. Tosin, välillä sortui ruokaan, mutta sitten jatkui taas. Voin sanoa, että siinä on kyllä timmi muija ;)

      Minullakin on nyt ikääntymisen myötä (olen nyt 27-vuotias) ja melkoisella bilettämisellä & juomiselle kertynyt paino 15 kiloa lisää parissa vuodessa. Olen tällä hetkellä siis 190/95. Ajattelin itsekin aloittaa kolmen viikon tai kuukauden vesipaaston ihan vain sen vuoksi, että laihtuisin. En todellakaan halua muuttaa ruokailutottumuksiani, vaan laihduttaa ainoastaan sen vuoksi, että voin jälleen syödä ihani rasvaisia pizzoja, rasvaisia juustoja, hampurilaisia, olutta ja olutmakkaraa.

      Tiedän kyllä turhanpäiväiset piiperätäjät siitä, että "laihdutus vaatii kokonaisvaltaista muutosta". Minun kohdallani tilanne on se, etten todellakaan halua mitään ruokavaliomuutosta, vaan nauttia elämästä kaikilla mausteille. Jos laihduttaminen tarkoittaa sitä, että pitäisi alkaa syömään jatkossa jotain ällöttäviä salaatteja ja joka ruokailulla laskemaan kaloreita niin vastaus on yksinkertaisesti: ei kiitos.

      Vesipaasto ei ehkä ole terveelliisin vaihtoehto ja siinä lähtee lihaksia aikalailla. Uskoisin kuitenkin, että sen kestäessä kuukauden (ja samalla käydessä töissä ahkerasti ja pyöräillessä) siinä polttaa myös tehokkaasti rasvaa ja saan painoni putoamaan tuohon 75 kiloon, joka on tavoitteeni. Sen jälkeen aloitan jälleen ahkeran salilla käynnin sekä proteiinipitoisemman ruokavalion.

      Nyt on kuitenkin vielä yksi ulkomaan matka edessä, jonka on tarkoitus olla biletysreissu, niin vielä ei voi vesipaastoa aloittaa. Viikon päästä se on itselläkin edessä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      93
      6738
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      29
      2676
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2263
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      80
      1931
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1681
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1477
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1377
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1294
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1243
    Aihe