opiskelijanumero

Anonyymi

Yritin tilata lyyra korttia, mutta tilaus kaatui opiskelijanumeroon. Mistä sellaisen saa ja koska? Yritin soittaa ylioppilaskunnan toimistollekin, mutta hälyttää vain (ilmeisesti lomalla). Silti ylioppilaskunnan nettisivuilla lukee, että kortti pitäisi pistää heti tilaukseen, kun tieto hyväksymisestä on tullut.. minulle se on tullut jo toukokuussa.

5 kommenttia

Vastaukset

  • Jos ATK-palvelut on jo toiminnassa niin Oodista näkee. monesti ATK-luvan saa aktivoitua vasta elokuussa mutta kortin ehtii silti tilata hyvin ennen opintojen alkua.

  • Minun piti ainakin lähettää yliopistolle lomake, jolla ilmoittauduin läsnäolevaksi. Elokuussa pitäisi tulla yliopistolta jotain lippulappusia, ja uskoakseni niissä on myös opiskelijanumeroni.

  • Tänne tuli eilen kirje, missä ko. nro ja it-tunnukset ovat. Lyyra-kampus toimii, homma kaatui valokuvan puutteeseen, täytyy hankkia sellainen "sähköisessä muodossa....."

  • Multa ei kysytty opiskelijanumeroa? Tein tänää, mutta ei kysyttä missään kohdassa.

  • Opiskelijanumeron saa selville sitten kun on vahvistanut opiskelupaikan. Lähetä viesti osoitteeseen koski@opintopolku.fi he kyllä kertovat opiskelijanumeron jos vain antaa henkilötunnuksen ja nimen. 😊😌

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.