Onko muille käynyt niin, että lääkäri

Jas-72

on kieltäytynyt kirjoittamasta vastaanotolla erektiolääkereseptiä?

Tässä on vuoden sisään erektiovarmuus heikentynyt aika jyrkästi vaikka ikää on vasta 40. Nyt viimein vaimon turhautuneisuudesta johtuen sain itseäni niskasta kiinni ja tilattua lääkärille ajan. Käväsin eilen terveyskeskuksessa. Ja tuli tietenkin naislääkäri huutelemaan tutkimushuoneseen, vaikka mieslääkärille olisi helpompi ollut asioita selvittää ainakin minun mielestäni.

Selitin siinä vaivaa ääni väpättäen kun tämä n. 5-kymppinen nutturapää käski ottaa housut pois jalasta. Kouri ja venytteli kiveksiä ja penistä (mulla on suht kookkaat ns roikkupallit ja ihan hyvän kokoinen jortikkakin). Kuuluuko muuten myös peniksen puristelu ja esinahan liikkuvuuden tarkastus rutiinitarkastukseen? Näin ainakin tämä lääkäri selitti?

Sitten piti nojata tutkimuspöytään ja suoritettiin kuulemma normaali "eturauhasen palpointi". Kumihanskat vaan napsahteli selän takana. Tunsin kun rasvattu sormi työntyi peräaukkooni. Samaan aikaan lääkäri nojasi selkääni vasten (sai kuulemma paremman tuntuman), tarrasi peniksestäni kiinni ja alkoi vedellä esinahkaa hitain vedoin edestakaisin. Kun siinä tissit painoi selkää, niin oudosta tilanteesta ja tuntemuksesta johtuen kullini jäykistyi yllättäen kivikovaksi. Silmät lasittuneina seisoin siinä mulkku pystyssä ja sormi perseessä lääkärin runkattavana! Parin minutin veivaamisen jälkeen lääkäri hymähtäen lopetti homman kuin seinään ja pyysi pukemaan housut jalkaan. Sitten totesi vain, että hyvinhän se toimii ja selitti jotakin työstressistä, käski liikkumaan enemmän, syömään terveellisemmin ja jättämään alkoholin ja tupakan vähemmälle. Sanoi, että en tarvitse mitään erektiolääkkeitä, työnsi poliklinikkamaksulapun kouraan ja sanoi näkemiin.

Kassalle kävellessä alkoi sitten ajatukset kirkastua ja v...tus puskea päälimmäiseksi tunteeksi. Mitä selittäisin kotona? Housuissakin pullotti vielä ankarasti. Huomasin sivukäytävällä wc-kyltin "vain henkilökunnalle" ja kun käytävä näytti olevan tyhjä, painuin hetken mielijohteesta vessaan, laitoin oven lukkoon ja hoidin lääkärin aloittaman toimenpiteen omin käsin loppuun. Hommaan tuhrautui varmaan kokonaista 30 sek. kun monen viikon satsi roiskahti isossa kaaressa ja läjähti oveen ja ovenkahvaan johon jäi kieppumaan ja sitten hitaasti valumaan. Kuulostelin että käytävä oli tyhjä, aukaisin oven varovasti ja häivyin huussista muina miehinä käytävälle. Kulmassa vastaan käveli tuttu nutturapää. Kun vilkaisin taakseni, niin reippaasti ovenkahvaan tarttuen sinne samaan vessaanhan hän paineli. Eikä taatusti tarvinut lähteä lähteä pois samalla tavoin tyhjin käsin, niinkuin minun.

0

231

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. En usko et meistä tulee jotain

        Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
        Ikävä
        10
        2670
      2. Kuvaile itseäsi

        Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
        Ikävä
        93
        1987
      3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

        Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
        Suomalaiset julkkikset
        40
        1518
      4. Huomenta keskipäivää

        Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
        Ikävä
        260
        1398
      5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

        Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
        Maailman menoa
        272
        1048
      6. Oletko koskaan katunut kun

        elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
        Ikävä
        68
        946
      7. Olen J-mies

        Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
        Ikävä
        47
        891
      8. Ei sitten, ei olla enää

        Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
        Ikävä
        77
        870
      9. Sinusta näkee että

        Kaipaat paljon.
        Ikävä
        55
        864
      10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

        Olet suloinen...
        Ikävä
        44
        775
      Aihe