Kulmahammas

hammaspotilas

Ylöjärven uusi hammaslääkäri asema kulmahammas ei todellakaan anna ammattitaitoista vaikutelmaa asiakkaalle kun nuoret hammashoitajatytöt kikattavat ja puhuvat omia asioitaan kovaan ääneen pitkin käytäviä. Todella epäammatillista toimintaa. Kesken hampaideni hoidon lomalle jäävä neito laukkasi huoneen ovesta sisään toitottaen lomasuunnitelmansa kaikessa komeudessaan.. en mene toisten. .

26 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Hmm.. no kieltämättä aika erikoisia juttuja siellä kuulee, vaikka eipä nuo haittaa, koitan olla kuuntelematta ja kun tekis mieli kommentoida ja hiukan korjatakin, niin suu kaiken maailman kapuloita täynnä tuo idea kuolee aika nopeasti. ;)

  Se missä voisivat petrata, niin miten joka ikinen kerta käy niin ettei pääse ajallaan tuoliin?

  Muuten ok paikka, en keksi valittamista, hampaat on tullu hoidettua ja asiallista palvelua kaikin puolin.

 • No juu pienet on murheet! ;) Onhan noita hammaslääkäreitä, eivät varmaan jää sun perään "poraamaan", potilaita piisaa! Oikein hyvä paikka tämä Kulmahammas, eipä tarvinnu meidänkään lapsen lähteä itkien pois, kuten kunnallisessa...

  • Itse olen ainakin todella tyytyväinen kunnalliseen hammashoitoon :) 5vuotiasta lasta ainakin kohdeltu aina todella "hellästi" ja jaksettu selittää mitä tehdään ja miksi. Röntgen-kuvatkin saatiin nopeasti ja vaivattomasti eikä meidän lapsi ole ikinä joutunut lähtemään itkien pois vastaanotolta vastaanotolta :) Ylöjärven eräästä yksityisestä hammashoitolasta on kokemusta vain sen verran, että kunnallinen hammaslääkäri joutui viimeistelemään(korjaamaan) yksityisen hammaslääkärin hoidon ;)


 • Onko kukaan käynyt Kulmahampaassa valkaisussa? Oliko hyvä ja paljonko maksoia?

 • Hyvä paikkahan tuo on, iloisia naamoja tiskin takana, poran varressa ja hammashoitajina. Käytän jatkossakin!

  • No jaa. Kun ite menin käymään tiskin takana ei ollut ketään. Sitten kun sinne tuli työntekijä tämä oli happaman näköinen.

   Hammastarkastus maksoi hunajaa niin sanotusti.


  • Komppaan "Tyhjää tiskiä" tässä. Ite kun kävin siellä, hoitaja oli läheisessä huoneessa vetelehtimässä ja tuli paikalle vasta soitettuani kelloa, happamana kuin mikä.

   Kuten alempana olen selittänyt, en muutenkaan pitänyt puljusta. Rahastuksen makua hommassa ja tehdasmainen tunnelma.


 • ihan perseestä koko putinki

 • kerran kävin ja toiste en mene rahastus pulju koko firma

 • KH:ssa yleensä näyttää olevan se "rahastuksen maku" homman nimenä. Tampereelta löytyy ainakin kun vähän näkee vaivaa todella paljon edullisempia hammaslääkäreitä.

  Ilmeisesti KH käyttää näitä perimiään rahoja ylenmääräisten hallinnollisten kulujen peittämiseen. Paikassa on samanlaista "tehtaan" makua kuin kymmeniä partureita työllistävässä parturiliikkeessä.

  En tästä syystä itse yhtään pitänyt tunnelmasta.

 • Paras suuhygienisti ikinä on tai oikeammin oli Soppeenharjun hammashoitolassa. Tietääkö kukaan minne Kaisu on mennyt ?
  Aina iloinen, osasi käsitellä pelkoani ja erittäin ammattitaitoinen sekä helläkätinen. Hammaskivenpoisto oli kivutonta - toisin kuin näiden muiden luona. Ikää katsomatta hän hoiti kaikki yhtä huolella ja rakkaudella.
  Harmi että hyvät aina menetetään!

  • Soppeenharjun Kaisu löytyy nykyisin Nokian Oralista. Sama iloinen meno oli edelleen, kun kävin. Suosittelen!!


 • No mutta kylläpäs sattui sopivasti että poikkesin tänne sivuille.

  Kaisu löytyy Nokian Oralista !!! Itsekin menin hänen perässään ;-)

 • Minusta tärkeintä on hammaslääkärissä paikan siisteys. Olen itse käynyt eläissäni pari kertaa eli kahdessa sellaisessa eri paikassa, jossa toisessa oli noin 200 pikkuista koriste-esinettä hyllyillä ja kaikkea mahdollista leikettä seinillä, muuten melko siistiä. Tosin ikkunat olivat selällään, kun oli kesä.Toisessa paikassa oli pölyisiä koristekukkia ja muuta turhaa tilpehööriä odotustilassa, vessakaan ei ollut oikein puhdas, ilmassa jostain tullut hikinen tuntu, ehkä edellinen asiakas. Nykyisin en ymmärtäisi, miten nuo hammaslääkärin koulutuksen saaneet henkilöt ei ole saanut mitään hygieniakoulutusta! Näissä molemmissa tapauksissa maksoin käynnistä kovan hinnan, kun huolettomasti paikatut hampaat tulehtuivat myöhemmin parin vuoden sisällä. Enää en menisi vastaanotolle tällaisiin paikkoihin.

  On kiva, että kunnassa on näin edustavia vastaanottoja, kuin nämä uudet tilat.

 • Ylöjärven kulmahammas, paras hammaslääkäri ikinä missä olen käynyt 47 vuoteen.
  Suosittelen vilpittömästi.

 • Sain itse todella huonoa palvelua paikassa, en suosittele lainkaan. Tiskin nainen ei todellakaan sovi palveluammattiin. Sama koskee myös sitä tiskin nuorempaa plikkaa. Hinnoittelu todella korkeaa ja hoitajat ammattitaidottomia. Imuletkua pidellessään keskittyi telkkaria katsomaan ja kuola vaan kerääntyi suuhun ku oli letku vääräs paikas ja huomattuaan mokansa siirsi imuputkea ja kolautti joka kerralla hampaitani.

 • Itse saanut useasti kulmahampaassa hyvää hoitoa, kärsin aikamoisesta hammaslääkäripelosta (kirjaimellisesti olen lähes shokissa kun vastaanotolle saavun) Kyseisessä paikassa kuitenkin minut otettiin vastaan ystävällisesti ja pelkoni huomioitiin todella hyvin, työ suoritettiin rauhallisesti ja kokoajan kyseltiin tunnenko kipua ja kerrottiin mitä tehdään. Kieltämättä hoitohenkilökunta koostuu nuorekkaasta väestä, mutta ammattitaitoa heiltä kyllä löytyy ja minut on otettu aina vastaan hymyillen , Kiitos siitä

  p.s viisaudenhampaitani en olisi ikinä antanut poistatuttaa , mutta tässä paikassa sain kerättyä rohkeutta siihenkin operaatioon ja täytyy sannoa ,että yllätyin kuinka kivuton ja nopea toimenpide oli kaikkien neljän hampaan kohdalla.

  T: Tyytyväinen pelkopotilas

 • Normaalit hammastyöt osaavat kyllä, mutta vaativammissa toimenpiteissä saattaa tulla ikävänä bonuksena hankalakin hoitovirhe.

  terv. ex-potilas

 • Onko kokemuksia Kulmahampaan oikomishoidosta?

 • Erittäin pettynyt olen Kulmahammas klinikan toimintaan.
  Hammaslääkäri antoi minulle hinta arvion käynnin jälkeen postilla kotiin.
  Pidin reilun 2300 euron laskelmaa kohtuuttoman kovana. Sain toisaalta tarjouksen samalle työlle 1900 euron hintaan.
  Päätin vaihtaa siltä seisomalta toiseen. Kun kävin tänään lääkärin vastaanotolla kävikin ilmi, että laskun loppusumma onkin vain 450 euroa.
  Kusetuksen ja rahastuksen makua.
  En suosittele kenellekään.

 • Ylöjärven kaupungin hammashoitola palvelee asiakkaitaan erittäin hyvin. Ei ole ollut tarvetta hakeutua yksityiselle hammashoitoasemalle hoitoon.

  • kun vain pääsisi kaupungin hammashoitoon - olisi paljon halvempaakin - mutta ei sinne aikuiset ainakaan pääse.... paitsi jos on akuuttitapaus


 • Aivan ala-arvoinen ja epärehellinen paikka.En voi SUOSITELLA kenellekkään.

 • https://www.protestilista.com/yritys/2146357-3
  Verot maksamatta. Toivottavasti ei kukaan mene potilaaksi, ennen kuin velvoitteet yhteiskuntaan on hoidettu. Kaupungilta ja muilta verovaroin ostetavilta pitää myös laittaa pannaan siihen asti!

 • Itse tänne ohjattuna Tampereen kaupungin hammashoidosta. Vähän nukkuja tää henkilökunta kyllä on. Eniten senkin hämmästyin yleisö wc,n siivottomuudesta.
  Hanaa ei ole varmaan koskaan harjalla pesty !!!

 • 17.06.2019 Yritys lakannut; syy Poisto/selvitystilaperuste AOY/OK/OY
  Jotenkin puljailtu JJ.Dent nimelle, jolla on useita maksuhäiriöitä.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.