Kulmahammas

hammaspotilas

Ylöjärven uusi hammaslääkäri asema kulmahammas ei todellakaan anna ammattitaitoista vaikutelmaa asiakkaalle kun nuoret hammashoitajatytöt kikattavat ja puhuvat omia asioitaan kovaan ääneen pitkin käytäviä. Todella epäammatillista toimintaa. Kesken hampaideni hoidon lomalle jäävä neito laukkasi huoneen ovesta sisään toitottaen lomasuunnitelmansa kaikessa komeudessaan.. en mene toisten. .

29

7706

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyykky9

      Hmm.. no kieltämättä aika erikoisia juttuja siellä kuulee, vaikka eipä nuo haittaa, koitan olla kuuntelematta ja kun tekis mieli kommentoida ja hiukan korjatakin, niin suu kaiken maailman kapuloita täynnä tuo idea kuolee aika nopeasti. ;)

      Se missä voisivat petrata, niin miten joka ikinen kerta käy niin ettei pääse ajallaan tuoliin?

      Muuten ok paikka, en keksi valittamista, hampaat on tullu hoidettua ja asiallista palvelua kaikin puolin.

    • Tyytyväinen

      No juu pienet on murheet! ;) Onhan noita hammaslääkäreitä, eivät varmaan jää sun perään "poraamaan", potilaita piisaa! Oikein hyvä paikka tämä Kulmahammas, eipä tarvinnu meidänkään lapsen lähteä itkien pois, kuten kunnallisessa...

      • 19+13

        Itse olen ainakin todella tyytyväinen kunnalliseen hammashoitoon :) 5vuotiasta lasta ainakin kohdeltu aina todella "hellästi" ja jaksettu selittää mitä tehdään ja miksi. Röntgen-kuvatkin saatiin nopeasti ja vaivattomasti eikä meidän lapsi ole ikinä joutunut lähtemään itkien pois vastaanotolta vastaanotolta :) Ylöjärven eräästä yksityisestä hammashoitolasta on kokemusta vain sen verran, että kunnallinen hammaslääkäri joutui viimeistelemään(korjaamaan) yksityisen hammaslääkärin hoidon ;)


    • White teeth

      Onko kukaan käynyt Kulmahampaassa valkaisussa? Oliko hyvä ja paljonko maksoia?

    • hampaat putoilee

      Hyvä paikkahan tuo on, iloisia naamoja tiskin takana, poran varressa ja hammashoitajina. Käytän jatkossakin!

      • Tyhjä tiski

        No jaa. Kun ite menin käymään tiskin takana ei ollut ketään. Sitten kun sinne tuli työntekijä tämä oli happaman näköinen.

        Hammastarkastus maksoi hunajaa niin sanotusti.


      • Rahastuksen maku

        Komppaan "Tyhjää tiskiä" tässä. Ite kun kävin siellä, hoitaja oli läheisessä huoneessa vetelehtimässä ja tuli paikalle vasta soitettuani kelloa, happamana kuin mikä.

        Kuten alempana olen selittänyt, en muutenkaan pitänyt puljusta. Rahastuksen makua hommassa ja tehdasmainen tunnelma.


    • stx

      ihan perseestä koko putinki

    • hammaspeikkotyttö

      kerran kävin ja toiste en mene rahastus pulju koko firma

    • Rahastuksen maku

      KH:ssa yleensä näyttää olevan se "rahastuksen maku" homman nimenä. Tampereelta löytyy ainakin kun vähän näkee vaivaa todella paljon edullisempia hammaslääkäreitä.

      Ilmeisesti KH käyttää näitä perimiään rahoja ylenmääräisten hallinnollisten kulujen peittämiseen. Paikassa on samanlaista "tehtaan" makua kuin kymmeniä partureita työllistävässä parturiliikkeessä.

      En tästä syystä itse yhtään pitänyt tunnelmasta.

    • Pelkuri

      Paras suuhygienisti ikinä on tai oikeammin oli Soppeenharjun hammashoitolassa. Tietääkö kukaan minne Kaisu on mennyt ?
      Aina iloinen, osasi käsitellä pelkoani ja erittäin ammattitaitoinen sekä helläkätinen. Hammaskivenpoisto oli kivutonta - toisin kuin näiden muiden luona. Ikää katsomatta hän hoiti kaikki yhtä huolella ja rakkaudella.
      Harmi että hyvät aina menetetään!

      • Eino Etuhammas

        Soppeenharjun Kaisu löytyy nykyisin Nokian Oralista. Sama iloinen meno oli edelleen, kun kävin. Suosittelen!!


      • Anonyymi

        oisko järvenpäässä nykyään


    • Perässä seurannut

      No mutta kylläpäs sattui sopivasti että poikkesin tänne sivuille.

      Kaisu löytyy Nokian Oralista !!! Itsekin menin hänen perässään ;-)

    • Kokenut kaiken?

      Minusta tärkeintä on hammaslääkärissä paikan siisteys. Olen itse käynyt eläissäni pari kertaa eli kahdessa sellaisessa eri paikassa, jossa toisessa oli noin 200 pikkuista koriste-esinettä hyllyillä ja kaikkea mahdollista leikettä seinillä, muuten melko siistiä. Tosin ikkunat olivat selällään, kun oli kesä.Toisessa paikassa oli pölyisiä koristekukkia ja muuta turhaa tilpehööriä odotustilassa, vessakaan ei ollut oikein puhdas, ilmassa jostain tullut hikinen tuntu, ehkä edellinen asiakas. Nykyisin en ymmärtäisi, miten nuo hammaslääkärin koulutuksen saaneet henkilöt ei ole saanut mitään hygieniakoulutusta! Näissä molemmissa tapauksissa maksoin käynnistä kovan hinnan, kun huolettomasti paikatut hampaat tulehtuivat myöhemmin parin vuoden sisällä. Enää en menisi vastaanotolle tällaisiin paikkoihin.

      On kiva, että kunnassa on näin edustavia vastaanottoja, kuin nämä uudet tilat.

    • Zicota

      Ylöjärven kulmahammas, paras hammaslääkäri ikinä missä olen käynyt 47 vuoteen.
      Suosittelen vilpittömästi.

    • Reikähammas

      Sain itse todella huonoa palvelua paikassa, en suosittele lainkaan. Tiskin nainen ei todellakaan sovi palveluammattiin. Sama koskee myös sitä tiskin nuorempaa plikkaa. Hinnoittelu todella korkeaa ja hoitajat ammattitaidottomia. Imuletkua pidellessään keskittyi telkkaria katsomaan ja kuola vaan kerääntyi suuhun ku oli letku vääräs paikas ja huomattuaan mokansa siirsi imuputkea ja kolautti joka kerralla hampaitani.

    • Pelko.Potilas

      Itse saanut useasti kulmahampaassa hyvää hoitoa, kärsin aikamoisesta hammaslääkäripelosta (kirjaimellisesti olen lähes shokissa kun vastaanotolle saavun) Kyseisessä paikassa kuitenkin minut otettiin vastaan ystävällisesti ja pelkoni huomioitiin todella hyvin, työ suoritettiin rauhallisesti ja kokoajan kyseltiin tunnenko kipua ja kerrottiin mitä tehdään. Kieltämättä hoitohenkilökunta koostuu nuorekkaasta väestä, mutta ammattitaitoa heiltä kyllä löytyy ja minut on otettu aina vastaan hymyillen , Kiitos siitä

      p.s viisaudenhampaitani en olisi ikinä antanut poistatuttaa , mutta tässä paikassa sain kerättyä rohkeutta siihenkin operaatioon ja täytyy sannoa ,että yllätyin kuinka kivuton ja nopea toimenpide oli kaikkien neljän hampaan kohdalla.

      T: Tyytyväinen pelkopotilas

    • CarlD

      Normaalit hammastyöt osaavat kyllä, mutta vaativammissa toimenpiteissä saattaa tulla ikävänä bonuksena hankalakin hoitovirhe.

      terv. ex-potilas

    • töröttäjä

      Onko kokemuksia Kulmahampaan oikomishoidosta?

    • PahastiPettynyt

      Erittäin pettynyt olen Kulmahammas klinikan toimintaan.
      Hammaslääkäri antoi minulle hinta arvion käynnin jälkeen postilla kotiin.
      Pidin reilun 2300 euron laskelmaa kohtuuttoman kovana. Sain toisaalta tarjouksen samalle työlle 1900 euron hintaan.
      Päätin vaihtaa siltä seisomalta toiseen. Kun kävin tänään lääkärin vastaanotolla kävikin ilmi, että laskun loppusumma onkin vain 450 euroa.
      Kusetuksen ja rahastuksen makua.
      En suosittele kenellekään.

    • Kunnallinenhoitolaonhyvä

      Ylöjärven kaupungin hammashoitola palvelee asiakkaitaan erittäin hyvin. Ei ole ollut tarvetta hakeutua yksityiselle hammashoitoasemalle hoitoon.

      • hammas

        kun vain pääsisi kaupungin hammashoitoon - olisi paljon halvempaakin - mutta ei sinne aikuiset ainakaan pääse.... paitsi jos on akuuttitapaus


    • hyi

      Aivan ala-arvoinen ja epärehellinen paikka.En voi SUOSITELLA kenellekkään.

    • Anonyymi

      https://www.protestilista.com/yritys/2146357-3
      Verot maksamatta. Toivottavasti ei kukaan mene potilaaksi, ennen kuin velvoitteet yhteiskuntaan on hoidettu. Kaupungilta ja muilta verovaroin ostetavilta pitää myös laittaa pannaan siihen asti!

    • Anonyymi

      Itse tänne ohjattuna Tampereen kaupungin hammashoidosta. Vähän nukkuja tää henkilökunta kyllä on. Eniten senkin hämmästyin yleisö wc,n siivottomuudesta.
      Hanaa ei ole varmaan koskaan harjalla pesty !!!

      • Anonyymi

        Itselläni on tällä hetkellä ongelmana että etuhampaissani olevat posliinisuojat eivät pysy kiinni vaan ovat jo viimeisen kahden vuoden aikana irronneet vasemmalta puolen kahdesti ja oikealta kerran. Kun toisen irtoamisen jälkeen lääkäri kiinnitti kuoren niin hän kertoi että on mahdollista, että silloin kun suojat laitettiin olisi kiinnitysaine ollut viallista.
        Nyt sitten pysyi kiinni vain kuukauden ja kaiken kukkuraksi olen parasta aikaa lomareissulla.
        Suoja veks ja eipä paljon tee mieli hymyillä.
        Hammaslääkärillekin sain vasta ajan 4 vkon päästä ja sitten uuden posliinisuojan teetettäminen eli haittaa kyllä todella myös työasioita koska ammattiin kuuluu ihmisten
        kanssa tapaamiset....... tynkähampaisen hymy ei aikuisella ole kovin hyvän näköinen.
        Onko siis kellään muilla samoja ongelmia ja onko kenelläkään tiedossa huippuspesialistia jonka puoleen voisin kääntyä ja jolta avun saisi nopsempaan.
        Sen verran vielä lopuksi ,että hyvin osasivat myydä tämän asian kun ekaksi ehdottivat itse valkaisua mutta kertoivat että varmempi lopputulos tulisi posliinisuojilla.
        Olisivatpa kertoneet silloin mitä tämä käytännössä tarkoittaa - paluuta ei siis ole -
        etuhampaat hiottu nykeröiksi ja posliinit irti tasaisin väliajoin.
        En ikimaailmassa olisi silloin asiaan suostunut.


    • Anonyymi

      17.06.2019 Yritys lakannut; syy Poisto/selvitystilaperuste AOY/OK/OY
      Jotenkin puljailtu JJ.Dent nimelle, jolla on useita maksuhäiriöitä.

    • Anonyymi

      Muuten ok, mutta hiukan harmittaa kun henkilökunnalle palkan maksavat asiakkaat ovat ilmaa. Ei tervehditä tai huomioida mitenkään, toisiaan kyllä tervehtivät.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2763
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      74
      1480
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      42
      1446
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      33
      1223
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1164
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1163
    7. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1161
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1161
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1080
    Aihe