Heikko orgasmi?

Make_Aa

Ongelmana on, että orgasmi ei tunnu mitenkään ihmeelliseltä "sisäisesti", siis aivoissa. Kehossa kyllä saattaa olla voimakkaatkin orgastiset reaktiot. Aivollisesti kuitenkin paljon paremmalta tuntuisi esimerkiksi juoda lasillinen coca-colaa, tai jotain muuta makeaa tuotetta nautiskella.

https://en.wikipedia.org/wiki/Sexual_anhedonia

Tuollaiseen asiaa törmäsin, mutta en ole varma onko syynä tuo, koska kuitenkin joistakin asioista nauttiikin, kuten makea.

Missähän mättäsee?

77

8353

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Dr. O

      Ennenaikainen laukeaminen. Orgasmi ja ejakuloituminen ovat erillisiä prosesseja. Mahdollisesti alterroitunut liiallisesta kiirehditystä masturboinnista.

    • luonnonomaviagra

      Nokkospiiskauksella, munat varmaan toimintakuntoon.

      • Raventeli TuhkaMuna

        Kävin piiskaamassa nokkosilla, ja nyt kivespussi on täynnä rakkuloita, punainen ja tunnoton. Mikä on seuraava vaihe? Muurahaiskeko?


      • thgrvfe
        Raventeli TuhkaMuna kirjoitti:

        Kävin piiskaamassa nokkosilla, ja nyt kivespussi on täynnä rakkuloita, punainen ja tunnoton. Mikä on seuraava vaihe? Muurahaiskeko?

        tykkäsitkö?


      • todeksi kokenut
        Raventeli TuhkaMuna kirjoitti:

        Kävin piiskaamassa nokkosilla, ja nyt kivespussi on täynnä rakkuloita, punainen ja tunnoton. Mikä on seuraava vaihe? Muurahaiskeko?

        Ei mitään muurahaisia - nokkospiiskaa lisää, ei se kerta mitään auta, toistettava useasti. Kyllä erektio suutä paranee.


    • vallu piko

      Arvaan luulevani mitä tarkoitat. Naisen kanssa rakastellessa saattaa minullakin tapahtua tuo mistä kerroit.

      Ongelma ainakin minulla on liika herkkyys ja ennenaikainen laukeaminen. Jos huippukohtaa pystyy säätelemään pikkuhiljaa niin, että penistä pimpissä liikutellessa pidättelee niin hyvin kuin pystyy ja samalla nostaa työntöjen taajuutta, niin orgasmin lopulta tullessa on huippu aivan pyörryttävä. Tämä vaatii jonkin verran harjoittelua ja yleensä rakastellessa vasta se toinen kerta antaa sen kunnon kliimaksin.

      • täh häh??

        Miltä tuntuu orgasmi aivoissa? En ole koskaan kuullut sellaisesta. Olen nainen ja saan orgasmin kun mies nuolee. Se siis tuntuu klitoriksessa, ei missään muualla.


      • munamaija
        täh häh?? kirjoitti:

        Miltä tuntuu orgasmi aivoissa? En ole koskaan kuullut sellaisesta. Olen nainen ja saan orgasmin kun mies nuolee. Se siis tuntuu klitoriksessa, ei missään muualla.

        eks tierä, miehen aivot on munissa.


      • Ollin kurjuus
        täh häh?? kirjoitti:

        Miltä tuntuu orgasmi aivoissa? En ole koskaan kuullut sellaisesta. Olen nainen ja saan orgasmin kun mies nuolee. Se siis tuntuu klitoriksessa, ei missään muualla.

        Kokeile riipasta litran kokis !

        Mikäli ei vieläkään tunnu lykkää tyhjä pullo sisään ja jos sittenkään ei tunnu missään.

        Ota yhteyttä lähimpään lääkäriin.


      • Kylläkyllä
        täh häh?? kirjoitti:

        Miltä tuntuu orgasmi aivoissa? En ole koskaan kuullut sellaisesta. Olen nainen ja saan orgasmin kun mies nuolee. Se siis tuntuu klitoriksessa, ei missään muualla.

        Eri ihmisillä orgasmi tuntuu eri kehonosissa. Jotkut tuntevat mielihyvää pelkästään alapäässä, jotkut melkein koko kehossa. Itselläni näin miehenä on niin, että mitä rajumpi orgasmi, sitä laajemmalla kehossa mielihyvä tuntuu. Oikein rajun orgasmin yhteydessä tuntuu kuin koko keho jännittyisi ja joskus saattavat silmätkin muljahtaa ympäri aivan kuin pyörtyessä.


    • mies42vee.

      Mielenkiintoinen kysymys. Kuinka vanha olet? Onko tilanne ollut aina tuollainen,vai onko se muuttunut vuosien myötä? Tuntuuko (tai siis ei tunnu...) orgasmi aina samalta eri tavoin tuotettuna, siis yhdyntä, suuseksi, masturbaatio?

      Ethän voi tietää, miltä orgasmi tuntuu muista miehistä, ehkä tunnet ihan samoin kuin muutkin, ja orgasmi on juuri tuollainen, oletko ajatellut sitä...? Ei orgasmi minustakaan ole mitenkään kovin ihmeellinen tapahtuma, ja nyt tarkoitan pelkkää fyysistä tuntemusta orgasmin hetkellä.

      Mielestäni esim. nousuhumala muutaman tuopin jälkeen tuottaa voimakkaamman hetkellisen fyysisen mielihyvän kuin orgasmi. Samoin minulla harvoin tupakoijalla se hetki, kun pitkän tauon jälkeen polttaa savukkeen. Jos orgasmi tapahtuu naisen kanssa, siihen liittyy kuitenkin yleensä muitakin kuin fyysisiä tuntemuksia, minkä vuoksi seksitapahtuma kokonaisuudessaan on toki parempi kuin känni tai savuke (ainakin useimmat seksitapahtumat...),mutta ei siis minustakaan orgasmi pelkkänä fyysisenä kokemuksena kovin erikoiselta tunnu - ei toki pahaltakaan :)

      • aholisti71

        Joo, kyllä pikku nousukas aina huonon panon voittaa - oikeastaan melko hyvänkin ;)


    • Ratkaistu

      Jos sulla on niin pienet aivot ettei niihin mahdu isoja tunteita.

    • _A_

      Seksuaalinen anhedonia, hyposeksuaalisuus ja muut disorderit ovat usein pelkkää lässytystä, jolla yritetään pitää yllä sitä fuulaa, että parittelu muka olisi jotenkin tärkeää tai kivaa kaikkien ihmisten mielestä. Monia se ei kiinnosta pätkääkään.

      Näitä hyväntahtoisia muiden ihmisten häiriötilojen parantajia saa jokainen aseksuaali sietää koko elämänsä. Toisinaan näillä tädeillä (sukupuolesta riippumatta) on itsellään jokin muukin häiriö (sen lisäksi että kuvittelevat olevansa hyödyksi muille).

    • Ei Aivoissa pidä

      No ei kai sen orgasmin Aivoissa tarvitsekkaan tuntua sehän on ruumiillinen hekuma .siis kehossa sen pitää tuntua.

      • hvgtfrced

        Ap varmaan tarkoitti, että orgasmi ei aiheuta mitään erityistä mielihyvän tunnetta, vaikka lantionseudulla kiva kutina tuntuiskin


    • Pettymys ja kokeilu

      Ymmärrän tavallaan sinua. Minun mielestä naisen pitää olla kiinnostunut miehestä ja päinvastoin. Olen huomannut, jos kemiat eivät kohtaa, niin silloin mälli ei lennä. Jos sen sijaan nainen on todella seksissä mukana, niin orgasmi voi olla taivaalinen. Tosiasia on, että jos se ei onnistu, niin kannattaa vaihtaa partneria.

      • Anonyymi

        Ilman muuta vika on aina naisessa ja ihana että löytyy ratkaisu ! Voi hyvänen aika 😀


    • TohtoriFeelgood

      Käytätkö tai oletko käyttänyt aiemmin SSRI -lääkeitä, eli serotoniinin takaisinoton estäjiä. Määrätään esim. masennukseen. Esim. Cipralex, Seronil, Cipramil, Escitolapram...

      Näillä dokumentoitu kyseisen kaltaisia vaikutuksia seksuaalisuuteen.
      Orgasmivaikeudet myös jopa yli 50% käyttäjistä

      • Joku mies

        Tuo kysymys minullekin tuli ensimmäisenä mieleeni. SSRI- ja SNRI-lääkkeet (SNRI estää sekä sekä serotoniinin että noradrenaliinin takaisinottoa, yleisin SNRI-lääke lienee Efexor) latistavat seksuaalisuutta suurimmalla osalla käyttäjistä vähentäen niin seksihaluja kuin -kykyjäkin. Ne voivat tehdä myös orgasmeista epänormaalin latteita. Moni muukin asia voi kyllä heikentää niistä saatavaa mielihyvää, mm. masennus, laukeaminen liian nopeasti, seksin harrastaminen liian nälkäisenä, liian täynnä tai esim. liian rasvaista ruokaa syöneenä, halukkuuden vähäisyys, se ettei nautita seksistä täysillä (esim. tunteet eivät ole mukana), ja tietysti päihteet. Kännissä varsinkaan on turha odottaa täysipainoisia orgasmeja.

        Päihteistä tulikin mieleeni, että myös rauhoittavat lääkkeet voivat vähentää seksinautintoja. Samoin aivoihin vaikuttavat kipulääkkeet (yleensä opioideja) ja neuroleptit, ja mahdollisesti jotkut muutkin lääkkeet.


    • ex erektio vaiva

      Näin on - pyydä lääkäriltä erektio lääkettä.
      Itse pääsin masennuslääkkeiden, aiheutamasta erektio vaivastata cirkkaliidillä.
      Nyt kuoonnon keinoin, rautanokkosilla.

    • KosX

      sun täytyy päästä sille tunnetasolle,ettäorgasmi tuleee

    • Essitolapram Actavis

      Mitä toi Cirkadiili on?
      Saisko sitä jostakin.

      Olen kuullut että neidonheisipuu-uute, eli Ginko, jota saa mm. apteekista ja luontaistuotekaupoista reseptittä auttaa- sitä olen kokeilut ja uskon että org herkkyys onkin parantunut sekä kyky yhdyntään muutenkin kuin kerran 2 päivässä

      • yhtrgbvfd

        No hyvä, jos olet niin kokenut, mut ei tollasel ole oikeaan erehäiriöön mitään vaikutusta


    • Toivottavasti on apu

      Katsokaa tästä. Mielialalääkkeiden mahdollinen vaikutus on tuolla kirjoittajalla ollut samanlainen kuin alkuperäisen kirjoittajan kuvailema ilmiö.

      http://www.tiede.fi/keskustelut/la-a-ketiede-ja-terveys-f11/ssri-la-a-kkeiden-pysyva-t-sivuvaikutukset-t5147.html

      Neidonheisipuu-uutteesta kirjoittaa Psykiatri Matti Huttunen orgasmikyvyttömyyteen:http://www.hyvaterveys.fi/artikkeli/asiantuntijat/terveys/orgasmi_takaisin

      HUTTUNEN: "Jos antiepileptien vaikutus potenssiin perustuisi niiden serotoninergiseen vaikutukseen, orgasmivaikeuden hoidossa voi kokeilla lääkkeitä, jotka ovat joskus lievittäneet serotoninergisten masennuslääkkeiden aiheuttamia orgasmivaikeuksia. Tällaisia lääkkeitä ovat mm. pienissä annoksissa käytetyt mirtatsapiini, buspironi ja bupropioni sekä amantadiini ja luonnonlääke neidonheisipuu-uute."

      Mies ylemmän linkin palstalla kuvailee oireiraan:
      "Minua hoitavan lääkärin ja muiden asiantuntijoiden mukaan kaikki viittaa siihen, että pitkäaikainen SSRI-lääkitys on muuttanut geenien ilmentymää jossain osassa dopamiiniketjua. Kenties dopamiinireseptoreissa? Dopamiini aivoissani ei "toimi oikein" ja seksuaalinen ärsyke ei löydä tietään perille.
      "Toiminnalliset" häiriöt hävisivätkin melko pian. Erektiosta tuli entisenlainen ja siemennesteen vuotaminen loppui. Mutta libido pysyi poissa yhdessä sosiaalisten emootioiden kanssa. Menetin siis kykyni tuntea seksuaalista mielihyvää. "

      Jotain valoa tunnelin päässä on hetkittäin näkynyt. Parkinsonin tautiin tarkoitetuilla dopamiiniagonisteilla on saatu aikaan hetkittäinen tilanteen kohentuminen, jolloin libido on palannut muutamaksi tunniksi ja orgasmikyky on ollut lähellä normaalia. Vointini kuitenkin taantuu samanlaiseksi kerta toisensa jälkeen.

      "Merkillistä tilanteessa on se, että fyysinen stimulaatio saa aikaan erektion ja lopulta ejakulaation, mutta en tunne koko aikana yhtään mitään! Seksuaalisuus kaikkine tunteineen on täysin kuollut.

      "Kohtalotovereita olen siis jo löytänyt satoja, mutta parannuskeinot ja -ehdotukset ovat hakusessa.

    • Tajunnanlaajennus?

      Pitäskös sen olla jotenkin tajunnan "räjäyttävä", eipä ole vielä osunut kohdalle puolin eikä toisin...

      • SukkulaPluto

        Siinä on eroa, onko orgasmi nautinnollinen, vaiko helpottava. Kai nämä yleensä kulkevat käsikädessä?


      • -----------------

        Pitäskös sen olla jotenkin tajunnan "räjäyttävä", eipä ole vielä osunut kohdalle puolin eikä toisin.."

        Älä pidättele vaan luovu itsekontrolista kun rupeaa tuntumaan hyvältä ja mene vain "virran" mukana. Vielä sullakin silmissä sumenee kun rupeat saamaan ja mylvit kuin kiimainen sonni:D


      • Tuhat ja yksi yötä
        ----------------- kirjoitti:

        Pitäskös sen olla jotenkin tajunnan "räjäyttävä", eipä ole vielä osunut kohdalle puolin eikä toisin.."

        Älä pidättele vaan luovu itsekontrolista kun rupeaa tuntumaan hyvältä ja mene vain "virran" mukana. Vielä sullakin silmissä sumenee kun rupeat saamaan ja mylvit kuin kiimainen sonni:D

        Kyllä pitää olla liki tajunnan räjäyttävä.

        Kaikki naiset ovat kiittäneet saatuaan orgasmin paisti ne jotka ovat ensin pyörtyneet ogasmin ollessa niin voimakas .
        Vasta sitten kiittäneet.


      • 4t3r2e1
        Tuhat ja yksi yötä kirjoitti:

        Kyllä pitää olla liki tajunnan räjäyttävä.

        Kaikki naiset ovat kiittäneet saatuaan orgasmin paisti ne jotka ovat ensin pyörtyneet ogasmin ollessa niin voimakas .
        Vasta sitten kiittäneet.

        paisti ne

        :)


    • AdMedicums

      SSRI-lääkkeiden vaikutuksesta on omaa kokemusta. Orgasmin saavuttaminen kesti paljon pidenpään, ja lisäksi tapahtui välillä jonkinlaista ali-orgasmia, eli into yhdyntään loppui, vaikka lasti ei lentänyt. Oli, kuin olisi kokenut jonkilaisen huipun, mutta ei kunnon orgasmia eikä siemensyöksyä.

      Nämä oireet loppuivat SSRi-lääkityksen lopettamisen jälkeen.

    • tugi 256

      No itel ainakin orgasmi on useimmiten ihan huippujuttu, teki sen itse tai saako sen naisen kanssa, mut kuten tuossa joku kirjoitti, niin kyllä känni tavallaan on vielä parempi olotila, kun kestäähän se pitempään kuin orkku

    • Make_Aa

      Mielenkiitoista. Sain kerrankin jonkinlaisen orgasmin. Aluksi tuntui, että samaa vanhaa rataa menee, mutta jossain vaiheessa alkoi terskaa kuumottamaan ja kihelmöimään, joka työnnöllä tuntui nautintoa. Joka sitten päättyi miellyttävään tunteeseen, ei tosin mihinkään maailmoja räjäyttävään, mutta edes jossain määrin jäi positiivinen tunne.

      Viime kerrasta taitaa olla jo vuosia. Olisi mielenkiintoista tosiaan tietää mistä johtuu. Ehkä terskan tuntemuksilla on jotain tekemistä asian kanssa. Normaalisti ei itselläni tunnu tuollaisia hyviä tuntemuksia.

      Kiitos tähän mennessä kertyneestä keskustelusta.

      • eusebius2

        Se millainen orgasmi on riippuu tunnetilasta.Nuorena pitkää ilman olo siis kun oli rakastunut aivan hupsusti aiheutti kyllä noita tajunnan räjäyttäneitä tiloja. Avion aika kun säännölinen sukupuolielämä alkoi ne olivat hienoja mutta mitään valtavia purkauksia ei sattunut. Samaa muuten kuvitten olleen partnerillani. Ihania kokemuksia ne silti olivat. Jotkut hakee näihin stimulantteja juttuja jotain kemikaaleja vieraita naisia Puhun miehistä. Voi naisillakin olla samaa. niillä saattaa saada joitain kikcejä. No jokainen taaplaa tyylillään. Siihen muuten vaikuttaa parneri, jos en huomaa tai tunne , että rakastettu ei saa mitään. On aivan sam purkaudunko vai en. Mulle rakastelu on yhteistä leikkiä . en halua rakastella ketään haluan vai rakastella jonkun sellaisen kanssa joka haluaa samaa. Se on hyvin yksinkertaista. Olen ehkä liikaa siinä mukana sydämmestäni. Ja orgasmi on kokonaisuus. tunnen sen silloinkin jos tiedän toisen sen saaneen.


    • Lell2

      aika lailla kummallista puhetta tää kaikki.
      Oiskohan ap:ltä ja muilta unohtunut se yxi pieni asia?
      Että kun mies tykkää naisestaan ja haluaa olla hänen kanssaan muutenkin kuin vain seksin takia, silloin tuntuu ja tosissaan.
      Koko kropassa ja sielussa ja mielessä.

    • Mrrrx

      Sä Lella olet selvästikin nainen, etkä voi täten tietää miltä nämä asiat miehen kannalta näyttävät ja tuntuvat.

    • Pohjoisen pantteri

      mutta tuo pitkä katkoviiva on aivan oikeassa. Minä naisena kyllä tuon virran mukana menemisen allekirjoitan. Ei se orgasmi naisellakaan tunnu täydelliseltä, jos kontrolloi jokaista liikettään ja ilmettään. pitää uskaltaa heittäytyä satakympillä hommaan. Sillähän sitä nautintoa voi vielä pitkittää, kun vuorotellen antaa toiselle hyvää oloa ja omalla vuorollaan ottaa vain vastaan. Jotain samanaikaista orgasmia molemmille hehkutetaan aivan liikaa ja siitä varmaan itse kullekin tulee paineita, että onnistuuko vai ei. Vuorottelemalla aktista tulee pitkäkestoisempi molemmille osapuolille. joskus se orgasmikin voi sitten tulla yhtäaikaa, mutta jos ei tulekaan, on kumpikin silti ehtiyt huipulle monta kertaa.

    • 1234565

      Keskustelussa on selvästi nähtävissä, että keskustelijat määrittelevät eri asioista tulevan hyvänolontunteen eri tavoin ja siitä johtuu tuo, mistä Lell2 huomauttaaa.

      Liitänpä oman panokseni keskusteluun ja totean, että minustakin nousuhumala on kivempi tunne kuin orgasmi, mutta vielä kivempi tunnu syntyy, kun juo kauniina kiirettömänä kesäaamuna aamukahvia ulkona rakkaan naisen kanssa :)

    • Make_Aa

      Joskus teininä orgasmi vielä tuntui hyvältä, mutta johonkin se hyvänolontunne on kadonnut.

    • -----------------

      Musta sun ongelmana on liian lyhyt esileikki. Itse olen saanut parhaimmat orgasmist pitkän esileikin jälkeen kun on "lämmennyt" kunnolla. Kävit aika lähellä hyvää orgasmia mutta et varmaan jotenkin alitajuisesti antanut itsellesi lupaa luopua itsekontrollista ja "mennä virran mukana".

    • Lell2

      Mitä tää on?
      Orgasmiko verrattavissa "vain nousuhumalaan"?
      Surullista luettavaa.
      1234565:lle : kauniisti kuitenkin kirjoitat , ja hienolta kuulostaa "aamukahvi rakkaan kanssa" , mutta tosi paljon on jäänyt kokematta , jos se on parempaa kuin yhteinen orgasmi rakkaan ihmisen kanssa ..
      Orgasmi rakkaussuhteessahan voi olla/on lähes uskonnollinen kokemus.
      Ei vain ruumiin himon tai tension laukeaminen , vaan jotain määrättömästi enemmän.
      Turha tällä palstalle ja tässä ketjussa mun on enempiä kirjoitella .
      Mrrrx:lle sanoisin : tämä asia , orgasmi hyvässä rakkaussuhteessa , ei ole sukupuolisidonnainen kokemus .Kyllä mieskin voi ja saa.

      • siiselikkö

        Hello boy, sinäkin täällä, itse pistin pari viestiä tähän ketjuun ;)


      • aholisti71

        Nousuhumala voittaa melkein joka panon, mut joskus suikkari hakkaa huonon kännin


    • oijoiu

      Orgasmi riippuu tietysti tavasta jolla sen on saanut... Oon itse tosin nainen mutta oon huomannut että tunteet vaikuttavat ja PALJON seksin ja orgasmin laatuun.

      Edelliset suhteet olivat hetken hairahduksia ja orgasmeja sai ehkä jokatoinen kerta kun seksiä harrasti ja silti orgasmeihin pääsi tympääntymään eikä seksi enää maittanut, mutta nykyisen miehen kanssa on tunteet todella pelissä ja orgasmit ovat tajunnan vieviä

      Samasta syystä oon kuullut että yhden yön suhteet on vaan ajan haaskausta, tuovat vaan sen pienen jännitteen ja aamulla vituttaa huono seksi :)

    • liianuseinseksiäkö

      Olen yli 60-kymppinen, mutta harrastan seksiä noin 3-päivän välein säännöllisesti. Orgasmi ei yleensä enään tunnu yhtä hyvältä kuin nuorempana. No silloi sai orgasminkin nopeammin, mutta nykyisin sitä saa naida pitkähköön ennen orkkua.

    • oliskohan syytä olla hieman pitempään selibaatissa sit kunnon kiimat päällensä niin eiköhän varpaista kynnet irtoa nainenkin lämmitä niin kiimasex "kyl mälli lentää ja tuntuu taivaalliselta"(mut mitä kiimasempi nainen sitä järisyttävämmät orgut)

    • t5g95g9i

      Miten lie aloittajalla, tai teillä muilla, mut itselläni orgasmin voimakkuus riippuu aika paljon siitä, miten se on tuotettu. Toki myös se, miten kauan edellisestä laukeamisesta on, vaikuttaa asiaan, mut ennen kaikkea tuo mainitsemani. Yleisesti ottaen saan suuseksissä voimakkaamman orgasmin kuin yhdynnässä tai masturboidessa, joiden tuoma orgasmi on suunnilleen yhtä vahva. Tämäkin tosin vaihtelee, mut pääsääntöisesti on näin.

    • Todennäköset syyt.

      Yleisimmät syyt.

      1. Masennus lääkitys. Erektio ja fyysinen orgasmi voi toimia ennallaan, mutta mielen nautinto ja kiihko latteaa.

      2. Liika pornon katsominen voi turruttaa ja vähentää mielen kiihottumista näköaistin avulla, haitta toki väliaikainen, ja katoaa sitä mukaa kun vähentää pornoakin.

      3. Liika masturbointi, myös turruttaa hetkellisesti, jokaisen pitäisi kyllä ymmärtää, että ero orgasmissa on aika suuri, jos on ollut viikon ilman naista tai kättä, kun että jos on kuukauden ajan jokapäivä masturboinut tai harrastanut seksiä. Asiaan on kaksi syytä, ensinnäkin tapahtuma normalisoituu aivoissa sen useasti toistuessa, toisekseen tuntoaisti on se sitten missä tahanta pienenee sitä mukaan kun sitä ärsytetään, mutta ei hätää :D kokeileppa kuukauden taukoa kaikesta edellämainitusta, niin kyllä tuntoaisti ja mielen herkkyys kokea seksuaalista nautintoa siittä normalisoituu ihan ennalleen.

      4. Masennus, stressi tai liika aktiivisuus ja hälinä aivoissa joka johtaa loppuunpalamiseen, jos liika touhuaa kaiken näköstä ja on kiireinen, niin aivot voi aika äkkiä sumentua tunteiden ja aistien osalta.

      5. Veriarvot kannattaa mittauttaa, testosteroni taso yms..

      • turbaattori

        ero orgasmissa on aika suuri, jos on ollut viikon ilman naista tai kättä, kun että jos on kuukauden ajan jokapäivä masturboinut tai harrastanut seksiä.


        jaa, onko? No en oo kyl huomannut eroa viel tollasten aikojen välill


      • Todennäköset syyt.
        turbaattori kirjoitti:

        ero orgasmissa on aika suuri, jos on ollut viikon ilman naista tai kättä, kun että jos on kuukauden ajan jokapäivä masturboinut tai harrastanut seksiä.


        jaa, onko? No en oo kyl huomannut eroa viel tollasten aikojen välill

        Niin no ihmisillä on erillaiset tarpeet, mut saman voi muotoilla jollekki toiselle, et ero sillä et jos on harrastanu 5 kertaa päivässä seksiä ja kokeilee vähentää yhteen kertaan seksiä päivässä, sit joku toinen voi kokeille vaihtaa kerran päivässä kerran viikkoon periaate kuitenkin ihan sama. Tottakai sillä on eroa, ihan sama et onko kahvin maistuvuudella eroa juotko sitä 15 kuppia päivässä vai 4kuppia.


    • SlaON

      Mulla on ollut sama asia siitä astin kun muistan saaneeni ensimmäisen orgasmi, se vain oli tunne alapäässä eikä mitään muuta. ja nykyään on silleen että voin ilman mitään Ongelmia saada usean orgasmin ja käyttää vehettä vaikka siihen tulee herkkä niin pysty silti käyttämään sitä. tosin taitaa olla suurin syy siinä että minulla on erittäin suuri kipukynnys ja kokemusta ruoskinnasta ja palli/penis kidutuksesta. No elämä on.

    • poiuuoppoiuuopppoiuu

      Itse olen huomannut että nestetasapaino vaikuttaa, jos ei ole juonut tarpeeksi vaikka vettä niin tuntuu huonommalta. Joskus tulee myöskin eräänlainen morkkis, ikäänkuin huono olo.

    • Viettelevä nainen

      Orgasmi on sitä voimakkaampi mitä kiihottuneempi ihminen on orgasmin saavuttaessaan.

      Kyllä kunnon orgasmi räjäyttää tajunnan (tuntuu päässä asti todellakin) ja kyllä orgasmeilla on eroa. Edellä onkin mainittu monia hyviä seikkoja (erityisesti nimimerkki "Todennäköiset syyt." kirjoitti tosi fiksua asiaa).

      Moni vetoaa tunteisiin ja moni väittää ettei orgasmin kuulukkaan tuntua kummalta, PÖTYÄ!

      Mitenkäs se seksin toinen osapuoli? Onko miehen tehtävä todellakin "tyydyttää itsensä naisen avulla"?? Sellaisen kuvan tästä keskustelusta nimittäin saa. Eiköhän naisen viettelys ole kiusauksista suurin. Juuri kiusaus, kiusauksen vastustaminen ja kiusaukseen sortuminen on tie kliimaksiin. (Tämä taitaa olla suurimpia syitä pettämiselle mikä on mielestäni hyvin surullista.)

      Itse kiihotun miehen "kiusaamisesta". Mikä sen ihanampaa kuin imeä ja leikkiä, hieroa ja kutitella kielellään kiusaten. Hellittää hetkeksi otettaan imeäkseen taas lujempaa ja imeä kunnes miehen laukeaminen alkaa olla tulollaan; lopettaa imeminen ja hellittää otteensa kalusta joka kaipaa lisää kosketusta, ilkeästi kiusaten siirtyä koskettelemaan, suutelemaan ja hellästi näykkimään miehen alavatsaa ja reisiä kunnes kalu hieman laantuu... Ohimennen imaista jälleen ja jatkaa tätä kiusantekoa kunnes miehen himo on siinä pisteessä että vaatii päästä purkautumaan vaikka väkisin... ;)

      Tämähän oli toki vain yksi keino, esim. ratsastaessa sama kiusoittelu ja viettely onnistuu samalla tavoin ;)

      Samalla tavalla naiselle saa hoidettua todellisen orgasmin; Kiihottamalla ja kiusaamalla, estämällä kuitenkin laukeamisen niin pitkään että tyydytystä huutaa joka solullaan... Ja kerjää ääneen! :D

      • bf vdcvf

        "Orgasmi on sitä voimakkaampi mitä kiihottuneempi ihminen on orgasmin saavuttaessaan."

        Ainakaan omalla kohdallani tuo ei automaattisesti pidä paikkaansa, vaan ratkaisevampaa ovat aika edellisestä laukeamisesta ja tapa, jolla orgasmin saa. Joskus olen saanut tosi voimakkaan orgasmin, vaikka en ole ollut juurikaan kiihottunut


      • nii2
        bf vdcvf kirjoitti:

        "Orgasmi on sitä voimakkaampi mitä kiihottuneempi ihminen on orgasmin saavuttaessaan."

        Ainakaan omalla kohdallani tuo ei automaattisesti pidä paikkaansa, vaan ratkaisevampaa ovat aika edellisestä laukeamisesta ja tapa, jolla orgasmin saa. Joskus olen saanut tosi voimakkaan orgasmin, vaikka en ole ollut juurikaan kiihottunut

        Juu ei todellakaan pidä paikkaansa. Sillon kun on tosi kiihottunu, laukeaa aika nopeasti, eikä oo kovin voimakas orkku.


    • ffafeweggg
    • eipäässä-eipyllyssä

      No voe pyhä yksinkertasuus, kun teillä on vaekeeta! Entäs meillä joilla ei oo partneria eikä panoja?. Työkii säästysitte noilta ongelmiltanne, kun ruppeette selibaattiin.

    • Mr. Ongelmaton

      Olet runkannut liikaa.

    • Pakilan Paroni

      Entä voisitko yrittää tätä: älä edes käy kimppuun kuin sika limppuun. Pyydä partnerilta kauniisti että hän näyttää vähän paljasta pintaa. Ehkä hän voisi riisua vaatteensa hy-y-yvin hitaasti ja näyttää sinulle paljaat rinnat ja pakarat. Sen jälkeen luonnollisesti nuolet naisesi todella hyvin.

      Jos tämänkään jälkeen ei seiso...

      ..niin en voi auttaa.

      • 4vgtbyyyyy5v

        Kelle oikein vastasit? Eihän ap mistään seisokin puutteesta kirjoittanut


    • Aarottaja

      Sane ei ottanu tarpeex kauan suihi ni sen takii

    • 15vuotiaanmällipussi

      sulla on "orgasmitoleranssi" joka syntyy, kun runkkaa riippuvuudeksi asti. Voi voi itelläni on sama. Eikai auta muu kuin lopettaa?

    • anonyymi8
    • Lettumuna

      Jokunen vuosi sitten huomasin että ennen niin sähäkkä Orgasmi oli muuttunut "leudoksi mälliksi",no oli myös eturauhasvaivaa ja urologin puheille.Tutki eturauhasen tuhkaluukun kautta ja sanoi ettei pahempaa-ok.Kysyin tuosta "laimeasta orgasmista"ja juippi totesi vain että ei maha mittää-vitutti tietty.
      No kerran sitten menin turuus ammattilaisen pakeille ja 50 nainen hoidosta vastaavana.Kysyin saisiko imuttelun paljaana ja loppuun asti,mikä ettei sanoi fru ja perkele kyllä osasi hommansa,vaikka yritin taistella kaikin keinoin vastaan niin 10min kuluttua ase sylkäisi mällin fru:n kurkkuun mutta kylä oli kunnon orkkukin,oli tunne että kikkelistä jäi vain pätkä savuavaa narua jäljelle.Siis menkää ammattilaisten pakeille...

      Ps fru sanoi että kestit pitkään,yleensä laukeavat heti käsiin,

    • fdsfdsfdsdf

      Oletko koskaan kunnolla antanut aikaa itsellesi ja masturboinut parin tunnin session viivyttäen orgasmia ja rauhalliseen tahtiin ja rauhallisessa tilanteessa? Itselläni ainakin tuollainen pitkä masturbointi tuo paljon voimakkaamman ja tyydyttävämmän orgasmin ainakin yleisesti ottaen.

      Toisaalta ei se orgasmi mikään maatajärisyttävä elämä ainoa oikea nautinto ole. Ihan vastaavia tyydytyksiä voi saada muistakin asioista eikä se ole mitenkään epänormaalia.

    • buttsexliker_69

      oot tuhkamuna

      • hannassssssssssss rö

        i like your style


    • ssssssxxxssss

      pienestä lerssistä :/

    • Vammanen nimi

      Pidä taukoa kuukausi ja sitten...

    • naremadafakinsixteen

      jdm ei toimi niin haittaa vähän noihin seksi haluihin

    • Hellu69
    • Savon Jamessi

      minulla tullee orokasmi ku kun syön banaania ennen vemputtamista banaaniss on vitunmoisia vitamiineja joita moni mies tarvitsee tatin hakkaamiseen... Seksin aikana kannattaa tunkea marianne karkkeja pyllyyn (itselle) eikä naiselle marianne karkit kutittavat pyllysä kivasti ja sitten nousee karvat pystyyn ja tulee besti orokasmi evö!

    • jaksus

      Paljon valkosipulia niin kyllä auttaa

      • konkari kokenut

        syön puolikiloa päivässä valkosipulia ja seisoo kuin rautakanki


    • tavisorhikko

      Kaiken näköstä...minulla oli ihan normiorkku aikaisemmin. Nykyisin tulee orgasmi, sitten siemensyösy ja sitten helvetinmoinen toinen orgasmi. Koko homma kestää kymmenkunta minuuttia putkeen.. Kuka ukko kestää 10 miuuttia orgasmia....Alussa oli vaikeaa...opiskeltuani helpompaa.
      Kauan luulin kumminkin että se eka orkku oli kaikki ja olin menettänyt loput. Sainkin enemmän. Naista se kiihottaa valtavasti...

    • Käytätkö SSRI-lääkkeitä eli mielialalääkitystä, tekee usein hallaa tuolla saralla ?

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1818
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1799
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1577
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1132
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe