Onko pelisivustoa, jossa ette ole huomanneet vilppiä ?

ihanmielenkiinnosta

Olen pelaillut monilla eri saiteilla ja erilaisilla menestyksillä. Osalla saitilla ihan hupimielessä viikonloppuiltoina kännipäissäni. Sitten osassa olen ihan yrityksellä mukana. Pelailen suurinpiirtein omillani joillakin plussa ja joillakin miinuksella. Tasot nl 20 - 100 eur.

Ymmärrän kyllä että esim AA ei voita joka kerta ja huonoa tuuria esiintyy. Oma pelityyli on pf agressiivistä ja pelailen kyllä tiukasti positiosta ja kippaan suosiolla huonot kädet utg paikoista. Toisaalta positiosta voin reissata tai katsoa esim suittareilla riippuen vihusta.

Eli hyväksyn jos häviän huononmuuttani paremmalle pelaajalle. Mutta esim nyt pelailin fulltiltissä platinatasolle ja sain hyvät rakebackit ja edge rahat. Reilun kahden viikon pelailun jälkeen alkoi olla sääntö, että ohi mennään. Esim jos sain setin floppiin niin pöytään tuli samalla 3 samaa väriä tai suoran veto. Yleensä vihu floppasi sitten sen värin tai suoran ja omat outit täpöön eivät sitten osuneet juuri koskaan. Omat värin tai suoran vedot tai molemmat samaan aikaan eivät osuneet. Sitten kun sain täpön 88877 niin vaikka pelaan näissä agressiivisesti, niin tulihan sitten vihulle väri suora 56789, niin oli vihull flopattu suora mutta sain sitten turnilla täpön ja vihu ai tilanteessa ohi riverillä.

Sitten oma lukunsa ovat agresti pf tilantessa aloittavat "venäjän hero muuvaajat" ja maksavat ai jo ennen pf tai flopilla (osumatta muuta kuin kärkipariin) sitten vedetää runner runner suora, tai täpö omaa flopattua yliparia tai settiä vastaan.

Näitä kaikkia voi tapahtua koska vain, mutta näille on olemassa todennäköisyys ja kerroin joka kannattaa maksaa jos lähtee pottiin mukaan. Se että esim. fulltiltillä näitä alkoi olla järjestelmällisesti enemmän kuin olisi ollut todennäköistä.

Tein varmaan sen virheen, että nostin rahani pois aina sessioiden jälkeen ja minut luokiteltiin pelaajaksi joka depoo säännöllisesti uutta rahaa tililleen. Mussutin ylläpitoon ja sain heiltä kunniasanan että kaikki on säätämätöntä. En pelaa nyt sitten siellä kuitenkaan.

Fulltil on ollut mulle kaikkein räikein, ongamella olen huomannut pikku stäkeillä pelaavia ehkä hieman suosittavan jos esim. olemme kahdestaan potissa.

Niin kuten tuo otsikko oli, miten teillä kokemuksia onko vastaavia vai oletteko löytäneet hyviä saitteja...?

ja kiitos en kaipaa "et vaan osaa fisu" tyylisiä vastauksia niintä osaa sanoa naapurin vähäjärkinen poikakin...

2

131

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • The_Rat

   Itse pelailen OnGamen verkossa. En ole havainnut mitään riggausta. Joskus vedetään ohi, joskus vedän itse ohi. Joskus menee useampi tuntikin niin, että tuuri tuntuu olevan todella tiukasti jompaan kumpaan suuntaan... Mutta ei mitään todennäköisyyden lakien vastaista ole havaittu vielä.

   Okei, joskus tuntuu että vihut näkevät omat kortit turhan hyvin, kun tuntien tahkoamisen jälkeen käteen napsahtaa AA ja normireissuun tulee vain kippiä... :)

  • 2+1

   Minulta löytyy trackereista satoja tuhansia käsiä Starsilta, Partylta, Tiltilta, Ongamelta ja iPokerilta. Lisäksi jotain random-huorauksia Entractionilta, Bossilta ja muilta pikkuverkoilta. En ole törmännyt mihinkään poikkeavaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   140
   6536
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   30
   3074
  3. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   95
   1428
  4. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   1384
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   77
   1186
  6. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   204
   1178
  7. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   399
   1086
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   170
   978
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   889
  Aihe