ladossa

serkku

Oli kesä. Olin tuolloin 15-vuotias. Olin mummolassa viettämässä kesää, kuten muinakin kesinä myös serkkupuoleni oli siellä. Serkullani ja minulla oli tapana mennä latoon keskustelemaan kaikenmaailman asioista, joten latoon meneminen oli normaalia, sillä olimme tehneet niin jo uhmaiästä asti.

Kuten ennenkin menimme latoon ja otimme eväät mukaamme. Kun suljin ladon oven serkkuni painoi minut seinää vasten. Hän hengitti korvaani kiihkeästi. "Mä haluun sut Marja, mä haluun sut nyt" hän sanoi. Katsoin serkkuani tovin ja hän katsoi minua odottavasti. Nyökkäsin. Hän suuteli korvaani. Hän siirtyi suulleni, imi huultani ja lopulta antoi intohimoisen kielisuudelman, johon vastasin lähes yhtä intohimoisesti. Hän suuteli niskaani. Annoin imin hänen alahuultaan. Hän otti olkapääni esiin ja suuteli sitä hellästi. Kiihottuin entistä enemmän ja tunsin kuinka alapääni kastui. Revin hänen napitettavan paitansa ja suutelin hänen rintakehäänsä. Hän riisui paitani. Suutelimme toisiamme kiihkoisasti. Hänen hengityksensä oli tiheytyny. Siirsin käteni hänen selälleen ja avasin hänen rintaliiviensä hakaset ja hän teki samoin. Painauduimme toisiamme vasten ja rintamme hinkkasivat toisiaan. Avasin hänen housunsa ja ne valahtivat alas ja hän astui niistä pois. Hänellä oli stringit jalassaan. Puristin hänen kiinteitä pakaroitaan. Hän riisui housuni ja repi stringini rikki. Tein hänelle samoin. Seisoimme siinä alasti ja suutellimme toistemme ruumiin osia.

Serkkuni kaatoi minut heinäkasaan ja nuoli napaani. Sitten hän nuoli märkää posliini pilluani ylhäältä alas. Voihkin hiljaa. Serkkuni tuli päälleni ja käänsi minut. Hän pyysi minua teekmään samoin hänellä. Laskeuduin alas. Katsoin hänen pilluaan ja tummaa karvatupsua. Näin kuinka hänen hänen häåyhuulensa kimaltelivat. Sukelsin sisään. Pyörittelin kieltäni serkkuni pillussa. Päätin koskea hänen emättimeensä. Kun kieleni koski siihen hän värähti. Nautin siitä. Sain tuottaa tuolle ihanalle naiselle mielihyvää. Jatkoin nuolemista ja yhä useammin pysähdyin hänen emättimensä kohdalla. Nappasin banaanin eväspussistamme serkkuni huomaamatta ja työnsin sen serkkuni sisälle. Hän voihkasi ja hänen neitsyt verensä valuivat heinille. Työnsin banaania sisään hitaasti ja tasaisestija katselin mielihyvällä serkkuni voihkintaa.Kiihotuin. Tihensin tahtia ja serkkuni alkoi täristä. Näin kuinka hänen pillunsa puristeli banaania. Hän laukesi. Hän katsoi minua hymyillen ja käski minun mennä makaamaan. Makasin heinäkasassa. Hän otti myös banaanin. Hän pyöritteli sitä pillullani ja aina välillä pysäytti. Rukoilin serkkuani työntämään banaanin sisälleni. Mutta hän alkoi nuoleamaan pilluani. Voihkin nautinnosta. Sitten hän työnsi banaanin sisälleni ja samalla hän nuoli klitaani. Olin itsekkin neitsyt, joten vereni valuivat suoraan serkkuni suuhun. Me kiihotuimme molemmat siitä. Serkku tuli päälleni ja pyöritteli rintojani toisella kädellä ja toisella hän työnsi banaania sisääni. Tärisin serkkuni alla ja laukesin. Mieleni olisi tehnyt huutaa. Serkkunikin laukesi pelkästä katselun ilosta. Makasimme ladossa hetken. Söimme tuon banaanin ja puimme päälle. "Huomenna uudestaan" sanoimme toisillemme.

0

5821

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Melkein lähetin viestin.

        Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
        Ikävä
        129
        1757
      2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

        Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
        Ikävä
        71
        1567
      3. Ikävöimäsi henkilön ikä

        Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
        Ikävä
        56
        1273
      4. Liikenne onnettomuus

        Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
        Orimattila
        68
        1102
      5. Kuka jäi auton alle

        Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
        Kuortane
        2
        745
      6. Oli kyl kunnon reissu

        Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
        Kuhmo
        10
        739
      7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

        kaivattusi kanssa?
        Ikävä
        45
        727
      8. Vähän pelottaa

        Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
        Ikävä
        41
        705
      9. Plösö ja synttäriruusut

        Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
        Kotimaiset julkkisjuorut
        150
        692
      10. Tiedätkö autereen?

        Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
        Tunteet
        8
        688
      Aihe