Aihe

ladossa

serkku

Oli kesä. Olin tuolloin 15-vuotias. Olin mummolassa viettämässä kesää, kuten muinakin kesinä myös serkkupuoleni oli siellä. Serkullani ja minulla oli tapana mennä latoon keskustelemaan kaikenmaailman asioista, joten latoon meneminen oli normaalia, sillä olimme tehneet niin jo uhmaiästä asti.

Kuten ennenkin menimme latoon ja otimme eväät mukaamme. Kun suljin ladon oven serkkuni painoi minut seinää vasten. Hän hengitti korvaani kiihkeästi. "Mä haluun sut Marja, mä haluun sut nyt" hän sanoi. Katsoin serkkuani tovin ja hän katsoi minua odottavasti. Nyökkäsin. Hän suuteli korvaani. Hän siirtyi suulleni, imi huultani ja lopulta antoi intohimoisen kielisuudelman, johon vastasin lähes yhtä intohimoisesti. Hän suuteli niskaani. Annoin imin hänen alahuultaan. Hän otti olkapääni esiin ja suuteli sitä hellästi. Kiihottuin entistä enemmän ja tunsin kuinka alapääni kastui. Revin hänen napitettavan paitansa ja suutelin hänen rintakehäänsä. Hän riisui paitani. Suutelimme toisiamme kiihkoisasti. Hänen hengityksensä oli tiheytyny. Siirsin käteni hänen selälleen ja avasin hänen rintaliiviensä hakaset ja hän teki samoin. Painauduimme toisiamme vasten ja rintamme hinkkasivat toisiaan. Avasin hänen housunsa ja ne valahtivat alas ja hän astui niistä pois. Hänellä oli stringit jalassaan. Puristin hänen kiinteitä pakaroitaan. Hän riisui housuni ja repi stringini rikki. Tein hänelle samoin. Seisoimme siinä alasti ja suutellimme toistemme ruumiin osia.

Serkkuni kaatoi minut heinäkasaan ja nuoli napaani. Sitten hän nuoli märkää posliini pilluani ylhäältä alas. Voihkin hiljaa. Serkkuni tuli päälleni ja käänsi minut. Hän pyysi minua teekmään samoin hänellä. Laskeuduin alas. Katsoin hänen pilluaan ja tummaa karvatupsua. Näin kuinka hänen hänen häåyhuulensa kimaltelivat. Sukelsin sisään. Pyörittelin kieltäni serkkuni pillussa. Päätin koskea hänen emättimeensä. Kun kieleni koski siihen hän värähti. Nautin siitä. Sain tuottaa tuolle ihanalle naiselle mielihyvää. Jatkoin nuolemista ja yhä useammin pysähdyin hänen emättimensä kohdalla. Nappasin banaanin eväspussistamme serkkuni huomaamatta ja työnsin sen serkkuni sisälle. Hän voihkasi ja hänen neitsyt verensä valuivat heinille. Työnsin banaania sisään hitaasti ja tasaisestija katselin mielihyvällä serkkuni voihkintaa.Kiihotuin. Tihensin tahtia ja serkkuni alkoi täristä. Näin kuinka hänen pillunsa puristeli banaania. Hän laukesi. Hän katsoi minua hymyillen ja käski minun mennä makaamaan. Makasin heinäkasassa. Hän otti myös banaanin. Hän pyöritteli sitä pillullani ja aina välillä pysäytti. Rukoilin serkkuani työntämään banaanin sisälleni. Mutta hän alkoi nuoleamaan pilluani. Voihkin nautinnosta. Sitten hän työnsi banaanin sisälleni ja samalla hän nuoli klitaani. Olin itsekkin neitsyt, joten vereni valuivat suoraan serkkuni suuhun. Me kiihotuimme molemmat siitä. Serkku tuli päälleni ja pyöritteli rintojani toisella kädellä ja toisella hän työnsi banaania sisääni. Tärisin serkkuni alla ja laukesin. Mieleni olisi tehnyt huutaa. Serkkunikin laukesi pelkästä katselun ilosta. Makasimme ladossa hetken. Söimme tuon banaanin ja puimme päälle. "Huomenna uudestaan" sanoimme toisillemme.

0

4792

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

    Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
    Kotimaiset julkkisjuorut
    198
    11656
   2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

    Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
    Kotimaiset julkkisjuorut
    174
    2703
   3. Maisa otti raskauskirtin esille

    Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
    Kotimaiset julkkisjuorut
    143
    2075