Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Minkä ikäisenä Harrikka pitää ostaa?

motoboy

Elikkäs: Onko väliä ostanko harrikan 24-vuotiaana, 40-vuotiaana vai 60-vuotiaana? Onko noloa, jos ostan harrikan heti 24 vuoden ikäisenä? Pitääkö "harrikka miehen" olla vähintään nelikymppinen? Näihin kysymyksiin kaipaan vastauksia

30

3375

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HD..

      Ei mitään väliä iällä, voit hyvin halutessasi ostaa harrikan 24 vuotiaanakin. Elä elämääsi kuten sinä itse haluat, älä hae hyväksyntää muilta ihmisiltä koska tuollainen muiden hväksynnän kautta valintojen tekeminen vain loppujen lopuksi pilaa elämisen ilon.

    • ha ha ha

      liittynyt jäseneksi 27.7.2013.
      tehtaile vaan noita nimimerkkejä ;)
      Menossa taas maaninen vaihe?
      Joko ne taas potkas sut ulos orgista bemari?
      Keimiön lossilla sitä vaan huristellaan ylinopeutta ;)

    • Ei väliä iällä

      mutta muistathan kuitenkin,että hankittuasi Harrikan sinun tulee kantaa univormuasi ylpeänä kaikkialla missä kuljet! Asuun kuuluu: Harley-takki, Harley nahkaliivi johon ompelet erilaisia merkkejä,liivin alla Harley-paita,kaulassa Harley-riipus,Harley vyönsolki ja jalassa Cowboy-bootsit. Lisäksi julistat aina kovaan ääneen kuinka Harley on ainoa oikea moottoripyörä ja sinä olet HarleyDavidsonmies! Kilometrejä ajetaan max1000km kesässä.

      • Anonyymi

        Jumalattoman kalliita ne harrikka vaatteet 😄


    • Hoodeemies9

      HD.n voi hankkia siinä vaiheessa kun on pätevyydet luokka hitsariksi, levyseppä/hi
      tsaaja, laivasähkö asentaja, ja automaalari.
      Eräät henkilöt ovat hankkinneet nämä pätevyydet jo alle viidenkymmenen elinvuotesa aikana.

    • Kaikki feikkejä19

      Seuraako tätä palstaa lainkaan muut kuin kaltaisesi nörttifeikit?

    • osta kyykky

      Kyykkypyörä sopii paremmin sulle.

      • mbman

        Harrikkahan nimenomaan on kyykkypyörä, aina kun näkee harrikan niin omistaja on siinä kyykyssä korjaamassa sitä.


    • capitanleutenant...

      Tukeaksesi amerikkalaisten sotateollisuutta, Ostat tottakai HD:n......
      Olivat jo normandian maihinnousussa mukana, Eikä amerikkalainen maailma ole siitä muuksi muuttunut........Voittaja on aina oikeassa.......

    • Ahemetti

      Astrolookilta kysyttynä vastaus oli, että paras ikä ostaa harrikka on 33 1/3 vuotiaana. Saa heittää tästä suuntaan tai toiseen enintään viikolla. Muuten on huono karma koko ajan matka seuranasi. Sitku olet siinä iässä niin eikusta harrikkakauppaan.

    • oolallaa

      Nuoren miehen Harrikaksi sopii Sporster. Heti kun saa ajokortin. Sopii myös parhaiten kukkarolle verrattuna muihin Harrikoihin. Sporsterilla irroitetaan pölyt kaupungin asfaltin pinnalta ja kerätään ihailupisteitä jalankulkijoilta. Ja ajetaan paikalliseen Cafeen pelaamaan biljardia.

      • Sporster ihan ok

        Suurin osa kadunmiehistä tai edes motoristeista ei pysty erottamaan Sporsteria ja Big Twiniä toisistaan. Eli kyllä Sporsterilla hyvin ns. Tyylipisteitä heruu!

        Mikäs siinä. Onhan Sporsterissa modernimpi kone kuin BT :ssä!


      • Kadun miehen silmä
        Sporster ihan ok kirjoitti:

        Suurin osa kadunmiehistä tai edes motoristeista ei pysty erottamaan Sporsteria ja Big Twiniä toisistaan. Eli kyllä Sporsterilla hyvin ns. Tyylipisteitä heruu!

        Mikäs siinä. Onhan Sporsterissa modernimpi kone kuin BT :ssä!

        Itselläni on ollut japanilaisia pyöriä ja pari HD:ta. Nykyään vanha Shovel.

        Kadun miesten takia ei tarvii Harleytä ostaa. Aikoinaan pikku kylän baarin pihalla luulivat jopa Savagea harleyksi, kun tunnisteet puuttui, puhumattakaan v-koneisista kiinan ihmeistä, joita järjestään luultiin harrikoiksi. Paras tapaus oli sellainen, jossa kaksi HD:lla liikkeellä ollutta toimistorottaa luuli rakennettua japanin pyörää HD:ksi ja kehuivat ääniä :)

        Toki todellinen harrastaja erottaa HD:n kilometrin päästä jo koneesta.


    • cooolll
    • EX HD MAN

      YLIHINTAISA ,EI RAHALLE VASTINETTA ,JOKA ESSON PIHASSA PIRKKA PYÖRÄ NRO:1

    • Evobigtwin

      EVO ,BIGTWIN, maagisia mainoslauseita,näistä tunnistat pyörän joista syytä pysyä visusti erossa ....

    • ens vuonna

      Tänä vuonna tulee muihin maihin ja ensi vuonna Suomeenkin myös nuorisolle sopivia HD -malleja.

      http://www.cycleworld.com/2013/11/12/where-is-it-made-2014-harley-davidson-street-750-and-street-500/

      Noita uusia nuorekkaita malleja voisi suositella esim. aloitteleville ja muutenkin alle 35 vuotiaille. Niissä on aivan uutta, tosi kehittynyttä tekniikkaa, mm vesijäähdytys ja kannen yläpuoliset nokka-akselit nokkaketjulla ym. Testien mukaan myös hyviä ajaa. Varmasti kestäviä ja huolettomia pelejä nuorille, naisille ja modernimmasta tekniikasta pitäville.

      • Old school

        Vanhat pyörät on ainoita oikeita!


      • Mihin paskajengiin
        Old school kirjoitti:

        Vanhat pyörät on ainoita oikeita!

        kuulut vanha koulu?


      • ens vuonna
        Old school kirjoitti:

        Vanhat pyörät on ainoita oikeita!

        Nuo uudet 500 ja etenkin 750 kuutioiset ovat paljon parempia kuin vanhat mallit, ne ovat myös parempia kuin uudet vanhalla tekniikalla olevat mallit. Varmasti parempia ajaa, ketterämpiä, yhtä nopeita ja taloudellisempia. Ehdottomasti tervetulleita. Harley tuo markkinoille lähivuosina samalla tekniikalla olevia 1100 ja 1600 kuutioisia customeita, jotka korvaavat pikkuhiljaa entiset työntötankokoneet.


    • Apua nuorelle

      Tietämättömänä kysyn että mitkä HD- mallit EIVÄT ole jäykkäperäisiä?

      • 60-luvulla tuli jouset, on myös itse rakennettu jäykköjä, paras konsti jos et tiedä, niin koe istumaan ja kokeilemaan.


    • Motoboy on vissiin 24v. Osta pois vaan jos kiinnostaa nettissä on mistä valita, taitaa olla yli 700 pyörää myynnissä. Osta kilvissä oleva joka on siis kilvitetty suomeen, jos alkaa rakentelu jossain vaiheessa kiinnostumaan niin sitten homma jatkuu.
      Ajelet ja katselet vieläkö merkki kiinnostaa, samat maisemat näkyvät kaikista pyöristä merkkiin katsomatta samanlaisilta.
      Itse ostin 23 vuotiaan ja nyt pyörähti 25 vuosi käyntiin kyseisellä merkillä.

    • taavit on

      Mielestäni silloin ei enää kannata ostaa HD:ia , kun on niin vanha ,ettei mustien lasien takaa osaa arvioida, keitä nyt pitää olla tervehtimättä lapasen heitolla,sano.

      • Sitten kannattaa

        kun on val,is tekemään Harrikkamiehen "bisneksiä". Jos pelkkää ajamista varten haluat niin sitten ei kannata ostaa ollenkaan Hoodeeta.


      • 5 hdtä
        Sitten kannattaa kirjoitti:

        kun on val,is tekemään Harrikkamiehen "bisneksiä". Jos pelkkää ajamista varten haluat niin sitten ei kannata ostaa ollenkaan Hoodeeta.

        persaukisten panettelua.osta polkupyörä jos et osaa päättää sitä itse.


    • Akseli Kampi

      Vaihtoehdoista puuttui kokonaan se oikea vastaus, eli 5-kymppisenä se harrikka hommataan.

      Työelämässä ollaan toimihenkilöitä, mielellään ylempiä toimihenkilöitä. Kersat on muuttanut pois kotoa ja emännän kanssa ei pysty olemaan yhtään ylimääräistä aikaa kahdestaan.

      Ostetaan Harrikka ja nahkareleet. Keula kohti Walhallaa. Todetaan matkan varrella, että ei se eturauhanen kaikkea enää kestä ja teltassa nukkuminen käy selän päälle. Iloisesti morotetaan kaikki vastaantulijoita, kunnes isot pojat ohjeistaa, että customeille ainoastaan nahkarukkanen nostetaan. HooCeemmat kaverit pystyy tunnistamaan jaappanin pojat rävellyksen jo kilometrin päästä, vaikkei edes edessä menevän rekkaria pysty tärinältä lukemaan, ja osaavat pitää käden tangossa kiinni samalla vastaantulijalle irvistäen.

      Hienoja vehkeitä, vaan kuskit... hmm... saisi valikoitua paremmin. Jos tunnistaa itsensä kusipääksi, niin eikö voi harrastaa jotain muuta? Vaikka nyrkkeilyä? Oppeja voi sitten soveltaa kotona vaimoon. Ei se vaimokaan ihan täys´järkinen ole, josko lie ollut pappikaan. Eli, mietitään se harrikan ostoa vielä hetki, jookos?

    • äitee.....

      "Minkä ikäisenä Harrikka pitää ostaa?"

      Voit "ostaa" sen heti, kun sinut on vieroitettu äitisi rinnoilta.
      Menohan jatkuu sitten ikuisena kakarana läpi loppuelämän, joka on kaiken lisäksi vielä kovin lyhyt, jos töppäilee pulverihommissa..........

    • Anonyymi

      Käytännössähän harrikka ostetaan heti silloin kun siihen on varaa. Syy miksi keski-ikä on korkea, on tietenkin se että kunnon harrikat kuten touring mallit, ovat tosi kalliita.

      Tyypillinen kulku on varmaan tällainen:
      20-35v: ei ole varaa harrikkaan kun pitää autoa, asuntoa jne hankkia, yritetään saada itselleen lohtua trollaamalla ja haukkumalla harrikkaa nettipalstoilla
      35-45v: huomataan että varallisuutta ehtinyt hieman kertyä ja aletaan vakavammin harkitsemaan, trollaus nettipalstoilla loppuu kun oma huoli alkaa vähenemään
      45v : on vihdoin saatu säästettyä rahat harrikkaan ja siirrytään harrikkamieheksi

      • Anonyymi

        Siitä muutama vuosi eteenpäin ja Harrikka on saanut pysytellä kesät tallissa.
        Mutta voihan sitä tutuille ja satunnaisille kävijöille näyttää,,on meillä HD tallissa..


    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2197
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1446
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe