Skoda-cup

basketballfan

Mitä mietä olette nuista jokakeväisistä MM-höntsistä? Omasta mielestäni on hyvin naurettavaa, että suomalaiset vaahtoavat siitä kuin se olisikin joku suuri urheilutapahtuma. Ollaan ihan seitsemännessä taivaassa kun voitetaan joku paskatasoinen MM-turnaus. Vielä naurettavampaa on se että jotkin suomalaiset rupeavat kitisemään : "Saatanan homoruottalaiset", tai "Sedinit sais tappaa". Tällaisia täysin ääliömäisiä kommentteja tuli tältä palstalta kisojen jälkeen luettua.
Oma henkilökohtainen mielipiteeni on että maailman paras jääkiekkomaa ratkaistaan olympialaisissa eikä missään höntsäkisoissa.

43

3981

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Niinhänseon...

      Lätkän MM-kisat ovat pienen lajin pieni turnaus. Skoda-cup on oiva nimi ko. tapahtumalle.

      Syitä, miksi suomalaiset ovat ihastuneet tapahtumaan:
      - saa syyn juoda olutta
      - saa rällätä kännissä
      - saa homotella
      - saa esittää ulkomaalaisvihamielisiä kommentteja

    • 56636767656563

      Siellä huutaa Mertaranta. Olympialaisissa joku muu.

    • lätkäpoju

      Sitten kun vielä kuulee jonkun sanovan että "mm-kisat" on se pääjuttu ja olympialaisista ei kukaan välitä. Eihh! Olympialaisissa on kaikki parhaat koska änäri on tauolla ja sieltä voi voittaa OLYMPIAMITALIN, joka on arvostettu saavutus, mutta toi skoda cuppihan on änäripelaajille vaan hassu loma, ei niitä kiinnosta paskaakaan, siellähän ne ryyppäsivät baarissa sun missä ... Eikä mm-kisoja seurata missään muualla niin muna pystyssä kuin suomessa, ei varsinkaan jenkeissä, ei ne edes tiedä että semmoset on menossa, juniorikisojakin seurataan siellä enemmän! Että mitä jos lopetettais tämä yli äyräiden mennyt skoda cupin hehkutus, ihan myötähäpeää pukkaa :D

      • lätkäpoju

        Olen myös nähnyt ulkomaalaisten ihmettelevän kuinka suomalaiset juhli mm-kultaa 2011, ne varmaan kuvitteli että se on joku vitsi, mutta mehän oltiin ihan tosissaan! Ei saatana, voitetaan skoda cuppi ja pistetään torijuhlat pystyyn!!! :D jeejee


      • lätkäpoju
        lätkäpoju kirjoitti:

        Olen myös nähnyt ulkomaalaisten ihmettelevän kuinka suomalaiset juhli mm-kultaa 2011, ne varmaan kuvitteli että se on joku vitsi, mutta mehän oltiin ihan tosissaan! Ei saatana, voitetaan skoda cuppi ja pistetään torijuhlat pystyyn!!! :D jeejee

        Loppujen lopuksi se suurin lätkä-saavutus on Stanley Cup! PISTE.


      • Hmmm....
        lätkäpoju kirjoitti:

        Loppujen lopuksi se suurin lätkä-saavutus on Stanley Cup! PISTE.

        Kanada-cupin jaettu kolmas tila 90-luvun alussa on Suomen jääkiekkohistorian kovin saavutus.


      • osta.dollari

        Vai että Stanley Cup, ahaha...

        Mistä näitä suurisuisia märkäkorvia sikiää?


      • Anonyymi
        lätkäpoju kirjoitti:

        Olen myös nähnyt ulkomaalaisten ihmettelevän kuinka suomalaiset juhli mm-kultaa 2011, ne varmaan kuvitteli että se on joku vitsi, mutta mehän oltiin ihan tosissaan! Ei saatana, voitetaan skoda cuppi ja pistetään torijuhlat pystyyn!!! :D jeejee

        Kyllä mm. Tukholmassa, Prahassa ja Moskovassakin on aina ollut isot torijuhlat, kun Ruotsi, Tshekki tai Venäjä on voittanut MM-kultaa, joten kaipa sitä nyt edes hieman arvostetaan muuallakin kuin täällä Suomessa?


    • naurettavaa!!! 1

      Saama mieltä Skoda-Cup on naurettava kilpailu Suomen paras saavutus world cup toinen sija 2004

    • niinpä_niin

      NHL-kausi pitäisi aloittaa pari kuukautta aikaisemmin, jotta sieltäkin olisi kaikilla pelaajilla mahdollisuus tulla kisoihin. Tällöin voisi turnauksen arvo nousta entisestään. Ja mikäpä siinä, jos samalla pelattaisiin noita kisoja entistä enemmän myös Kanadan ja USA:n isännöiminä, voitaisiin niissäkin maissa saada arvo nousuun. Yllättävää, että jääkiekossa mennään lähinnä yhden liigan pillin mukaan ja IIHF on olevinaan joku vitsi tälle liigalle. Mutta lienee yksi maailman suurimmista ihmeistä, jos NHL aloittaisi joskus kautensa niin, että ei enää niin liki juhannusta tarvitsisi pelata. Vai kiinnostaako ketään enää savustuspöntön äärellä, mikä seura voitti pari päivää sitten jonkun jääkiekkoliigan mestaruuden?

    • CuttheCrap

      Vain paskantärkeilijät ja itseään jotain lätkästä tietäviksi luulevat räkänokat mölisevät "Skoda Cupista".

      • jeepsss

        Täysin samaa mieltä


      • niinpä_niin

        Ja lätkästä oikeasti, ihan aikuisten oikeasti, tietävät käyttävät Škoda Cup -nimen sijaan nimeä jääkiekon MM-kisat.

        On loogista, että jääkiekon olympiaturnaus menee arvostuasteikossa lajin MM-kisojen edelle. Toisaalta olympiaturnauksen formaatissa ei ole järkeä, ainakaan jos puhutaan vuosien 2010 ja 2014 formaatista. Alkusarjan jälkeen kaikki joukkueet pääsivät pudotuspeleihin niin, että lohkovoittajat ja paras lohkokakkonen pääsivät suoraan puolivälieriin ja loput pelasivat pudotuspelien karsintakierroksella. Oltaisiin voitu luoda otteluparit mieluummin lajin tuoreimman maailmanrankingin mukaan. Sen neljä parasta suoraan toiselle kierrokselle ja maat sijoilta 5-12 ensimmäiselle kierrokselle.

        Jos jääkiekon olympiaturnauksessa halutaan lohkot jakaa samalla periaatteella kuin vuosina 2010 ja 2014, olisi järkevämpää päästää mieluummin jokaisesta lohkosta kaksi parasta sekä kaksi parasta lohkokolmosta suoraan puolivälierillä aloitettaviin pudotuspeleihin. Kaksi muuta lohkokolmosta ja lohkoissaan neljänsiksi sijoittuneet päättäisivät taipaleensa kyseisessä turnauksessa alkusarjaan. Kasvaisi alkusarjan arvo. Tai sitten palattaisiin siihen malliin kuin oli jääkiekon olympiaturnauksessa 2006. Kaksi kuuden joukkueen lohkoa, joista neljä parasta pääsivät puolivälierillä aloitettuihin pudotuspeleihin. Muiden maiden turnaus päättyi alkusarjaan. Mutta tuskinpa niin tehdään. Jos tehdään, ihmettelen.


      • Höntsät

      • CuttheCrap

      • CuttheCrap

        https://www.youtube.com/watch?v=Bd5mXsGxeZ4
        Siinä vähän lisää tanskalaisen jääkiekon viimeisimpiä edesottamuksia, ja ennakkoa tulevasta...

        Kannattaisiko niitä asioita joskus vähän ajatella ja selvittää ennen tietäväistä vouhottamista? :)


    • mikns

      Miks kaikki jalkapallo hullut ja änärihullut (olen itsekin vähän) pitää haukkua turnausta se nyt vaa sattuu oleen siihe aikaa vuodesta ku playoffit on meneillää

      • CuttheCrap

        Menneinä vuosikymmeninä kisoihin ei osallistunut ketään NHL-pelaajia, kuten ei mihinkään muihinkaan aikuisten arvoturnauksiin (olympialaiset). NHL:ssä taas ei pelannut ketään venäläisiä, tai juuri tshekkejäkään. Muutama hassu pohjoismaalainen.

        Näiltä "höntsä"-russuttimilta puuttuu kaikki perspektiivi ja syvyys aiheiden tarkastelusta kokonaan.


    • kehitys

      Tässä turnauksessa on mielenkiintoisempi seurata pienempiä maita kuten Tanskaa,Norjaa ja Latviaa joiden taso on jo aika hyvä. mahdollisuudet puolivälieriin A-lohkossa Venäjällä,Ruotsilla,Tsekillä,Sveitsillä,Tanskalla,Norjalla ja Latvialla mutta voi Kazakstan jonkun voittaa ja säilyttää paikkansa, ja B-lohkossa Kanadalla,Suomella,Yhdysvalloilla ja neljännestä paikasta taistelevat Slovakia,Valko-Venäjä ja Saksa, vaikka Ranska olisi huonoin tippuisi Unkari silti 2017 kotikisojen takia.
      Tämän vuoden 1A-divisioonassa oli viidellä kuudesta mahdollisuus nousta viimeisellä kierroksella, että olisi voinut Etelä-Korea vastaan ensi vuonna.

      • niinpä_niin

        Sinänsä surkea tapa ratkoa kisojen isännyys vuosikausia ennen kuin varsinaiset kisat pelataan. Antaa seuraavan vuoden isäntämaalle oivan paikan lepsuilla itsensä lohkonsa viimeiseksi, koska ei voi seuraavan vuoden kisaisännyyden takia tippua. Parempi tapa olisi valita seuraavan vuoden kisaisäntä, kun kuluvan vuoden kisat on pelattu. Isännyys sovittaisiin siis niiden maiden kesken, jotka joko säilyttävät paikkansa pääsarjassa seuraavaksi vuodeksi tai nousivat sinne päättyneiden kisojen kautta. Onhan Euroviisuissakin seuraavalla järjestäjämaalla vain noin vuosi aikaa järjestellä kotikisojaan.

        Toinen vaihtoehto toimisi toki paremmin silloin, jos jääkiekon MM-kisat järjestettäsiin harvemmin. Tällöin isäntämaa saisi suoran paikan kotikisoihinsa, kun taas lopuista paikoista käytäisiin karsintaa. Toki kolmelle muuten parhaiten menestyneelle maalle voidaan myös tarjota suoraa paikkaa jääkiekon seuraaviin MM-kisoihin, jolloin suoran paikan saisi kerrallaan neljä maata. Tosin jääkiekko on maailmalla niin pieni laji, että tuskinpa sen lajiliitolla on varaa järjestää MM-kisojaan ainakaan radikaalisti nykyistä harvemmin. Joka toinenkin vuosi taitaa olla turhan harvoin. Pitäisi sitä näkyvyyttä saada tarpeeksi paljon ennen kuin voitaisiin varmaan edes harkita kisojen järjestämistä nykyistä harvemmin. Mutta näillä mennään!


    • Pulkinen

      Hieno turnaus tulossa, jos Venäjän poliittinen ja jääkiekkohallinto malttaa olla pilaamatta sitä.

      Kyllä tuota Detroitin Bastardia eli Pulkkista vois kokeilla Granlundin rinnalle. Tai ehkä vielä ennemmin Ahon kanssa kolmosketjuun (Lajunen tai Koskiranta keskelle). Jätkä on selvästi nälkäinen ja tikissä, niin tulosta voi odottaa muutenkin kuin ylivoimalla, jos vain tarjoilu toimii. Näin saataisiin samalla kolme todella vaarallista (=luovaa ja ratkaisuvoimaista) hyökkäysketjua jalkeille.

      Laine-Barkov-Jokinen
      Komarov-Koivu-Granlund
      Pulkkinen-Lajunen-Aho
      tms.

    • Wha_eva_

      Onhan siellä näköjään nyt Unkarikin.. No parhaat matsit NHL:a menossa, että tällaiset mm-kisat. Mutta jos joku tykkää ni mikäs siinä.

      • parhaat.matsit.joo

        Kyllä se kummasti joidenkin persettä näyttää kutittavan, että tykätään.

        Olen muuten tykännyt maajoukkuejääkiekosta jo 80-luvulta, jolloin NHL-pelaajat eivät olleet ikinä missään turnauksissa mukana. Ilman eurooppalaista jääkiekkokulttuuria myös NHL saattaisi olla vähän toisenlainen seurattava nykyisille "faneilleen".


      • parhaat.matsit.joo

        Maku- ja näkemyskysymys toki sekin, onko ahtaan kaukalon kohkaus bisneslogojen kesken sitä "parasta jääkiekkoa", vaiko sittenkin jokin muu...


      • Wha_eva_
        parhaat.matsit.joo kirjoitti:

        Kyllä se kummasti joidenkin persettä näyttää kutittavan, että tykätään.

        Olen muuten tykännyt maajoukkuejääkiekosta jo 80-luvulta, jolloin NHL-pelaajat eivät olleet ikinä missään turnauksissa mukana. Ilman eurooppalaista jääkiekkokulttuuria myös NHL saattaisi olla vähän toisenlainen seurattava nykyisille "faneilleen".

        Anteeksi jos loukkasin, en tark pahalla, MUTTA Unkarihan siellä näyttää pelaavan ja NHL:ä tosiaan on nyt ne tosipelit meneillään, eli maailmanmestaruutta vastaavat kisat vaatisivat mielestäni ne maailman parhaimmat pelaajat kisoihin. Mutta tämä minun mielipide ja nauttikoon kuka mistäkin. Onnea peleihin ja paras voittakoon. (En luultavasti seuraa tänäkään vuonna kisoja).


      • parhaat.matsit.joo

        Nämä kilpailujen ja mestaruustittelien nimet nyt ovat mitä ovat; sopimuksia - politiikkaa. Sama ilmiö monessa muussakin urheilulajissa.

        Jääkiekossa on ylipäätään kautta historian varmaan muutaman käden sormin laskettavissa ne kerrat, kun on onnistuttu järjestämään turnaus, johon kaikki sen hetken parhaat pelaajat maailmassa ovat voineet osallistua (="maailman parhaiden" mestaruusturnaus). Viimeiset 20 vuotta ovat olleet tässä suhteessa harvinainen poikkeus positiivisessa mielessä.

        "MM-kisat" on silti ollut aina "MM-kisat", ja enemmän ja vähemmän kovatasoinen kv. turnaus. Nykyään joukkuemäärää olisi varmaan vähän varaa supistaa ja kisoja harventaa, ei siinä mitään...

        Anekdootti: Unkarinkin joukkueen pelaajia on esiintynyt myös Suomessa pääsarjatasolla.


    • höntsäonkivaa

      Jokavuotinen Skoda-cup toimii vain liikuntapitoisena baarikierroksena jenkeille ja kanukeille. Remutaan mm-kisakaupungin baareissa ja yökerhoissa, pelipäivinä lähdetään sitten höntsäilemään kaukaloon kohmelossa. Suomessa sitä vastoin lähdetään turnaukseen verenmaku suussa vuodesta toiseen eikä siitä huolimatta ole siunaantunut kuin 2 mm-kultaa. Hauskaa sekin, että täällä media laskee päiviä keväthöntsän alkuun samaan aikaan kun muissa lätkämaissa kisoja noteerataan tuskin millään tavalla.

      • mukapäteminen.on.kivaa

        Edelleen yhtä väsynyttä ja paikkaansa pitämätöntä mouhoamista kuin ennenkin... Pitäisiköhän eräiden "asiat tietävien" hieman tarkistella tietojaan, ja asenteitaan?

        Kanadan ja USAn joukkueet on viime vuosina olleet kisojen parhaita ja tiukimpia nippuja. "Baarikierros"-ajat enemmän jossain kaukana historiassa (ja kärryiltä tippuneiden jutuissa?).

        No, seurataanpa kisoissa, miten USAn ja Kanadan joukkueet pelaavat. Tai Venäjän. Tai minkä tahansa maan...


      • höntshöntshöntsää
        mukapäteminen.on.kivaa kirjoitti:

        Edelleen yhtä väsynyttä ja paikkaansa pitämätöntä mouhoamista kuin ennenkin... Pitäisiköhän eräiden "asiat tietävien" hieman tarkistella tietojaan, ja asenteitaan?

        Kanadan ja USAn joukkueet on viime vuosina olleet kisojen parhaita ja tiukimpia nippuja. "Baarikierros"-ajat enemmän jossain kaukana historiassa (ja kärryiltä tippuneiden jutuissa?).

        No, seurataanpa kisoissa, miten USAn ja Kanadan joukkueet pelaavat. Tai Venäjän. Tai minkä tahansa maan...

        Seuraapa joskus USAn ja Kanadan urheilumedioiden mm-uutisointia. Jos mestaruus tulee P-Amerikkaan niin siitä saatetaan mainita ohimennen ja jos toimittaja on sillä tuulella niin kylkeen heitetään jopa pieni kuva pelaajista pitelemässä kannua. Suomessa vedetään hirvittävät kännit torilla ja mölistään kuin tuoreet lottovoittajat eikä media rauhoitu ennen juhannusta.


      • mukapäteminen.on.kivaa

        Kiitos kehotuksesta, olen kyllä seuraillut USAn ja Kanadan urheilumedioiden MM-uutisointeja, luultavasti jo vähän aiemmin kuin itse opit sanan "höntsä". Viime aikoina MM-kisat on yleensä raportoitu näkyvästi esim. NHL:n tiedotuskanavilla - riippumatta siitä, kuka ne voittaa. Tietysti päähuomio on siellä keväisin totutusti NHL:ssä. Se ei kuitenkaan tarkoita, että laji-ihmiset eivät nykyisin arvostaisi myös MM-kisoja ja pelaajat niissä pelaamista; toisin kuin väitit.

        Olisikohan kulttuureilla ja maantieteellä jotain tekemistä näiden MM-kisoihin suhtautumisen erojen kanssa? Paljonko Suomessa juhlitaan Stanley Cupia, tai mellakoidaan väkivaltaisen sekopäisesti kuin potentiaaliset katuammuskelijat, jos joku rahajengi hävisi jääkiekkopelin juhannuksena?

        En tiedä, olisiko pohjois-amerikkalaista vaikutusta Suomessa sitten se, että monet omasta mielestään tietäväiset lätkäfanit tykkäävät pitää kovaa meteliä siitä, miten hienoa on, kun on tullut tietämään, että NHL on olemassa ja siellä pelataan keväisin MM-kisojen aikaan pudotuspelejä? Tuo kokemus näyttää olevan niin huumaava, että se saa pitämään Suomen maajoukkueen kannattajia (kotimaisen jääkiekkokulttuurin ylläpitäjiä) ja muita änäristä tietämättömiä ihmisiä täysin alempitasoisina. Kuinka mahtavaa!


      • höntsääjeemöö

        Typerää järjestää mm-kisat joka vuosi, ei olympialaisetkaan jaksaisi kiinnostaa porukkaa jos kyse olisi vuosittaisesta tapahtumasta.
        Ja onhan se noloa, jos mm-kisoilla on vähemmän merkitystä kuin USAn ja Kanadan pääsarjan matseilla. Voitko kuvitella että jalkapallon mm-kisat jäisi Valioliigan varjoon?


      • m.o.kivaa

        Kuten jo kirjoitin ylempänä, eri lajeissa on vähän erilaisia titteleitä, ja kullakin omat historialliset ym. taustansa. Tässä mielessä voin hyvin "kuvitella", että jalkapallon mestaruuskisojen aikaan pelattaisiin merkittäviä liigoja. Ovathan olympialaisetkin jalkapallossa jokseenkin epäolennainen ja kummallinen turnaus; vielä paljon merkityksettömämpi kuin MM-kisat jääkiekossa. Miksi sellaista pitää ylipäätään pelata olympialaisten klassisen otsakkeen alla, voisi ehkä vielä ennemmin kysyä?

        Jääkiekon MM-kisoilla on NHL-pelejä vähemmän merkitystä ennen muuta pohjoisamerikkalaisille sekä NHL:ssä pelaaville ja sitä tiiviisti seuraaville. Monille eurooppalaisille jääkiekon ystäville MM-kisoille taas voi olla enemmän merkitystä kuin toisella puolen maailmaa pelattavilla ammattilaissarjapeleillä. Se on sitä kulttuuria.

        Kisojen taajuus on sopimiskysymys. Mielestäni voisi ainakin olympiavuosina ehkä jättää järjestämättä, ehkä ylipäätään pitää vain parittomina vuosina. Toisaalta kiinnostavat ne yleisöjä kuitenkin nykyiselläänkin, ja mukava kevättapahtuma. Suomessa ollut vuosikymmenet tärkeimpiä säännöllisiä urheilutapahtumia kansallisesti. Mielestäni on myös vähän huvittavaa, miten tämä ärsyttää tiettyjä tahoja ja aiheuttaa jatkuvaa purnausta. Ihan kuin jotain ei olisi ajateltu ihan loppuun asti...


      • samihöntsänen

        Ei ärsytä, ihmetyttää vain mm-kiekon hehkutus täällä. Perinteisesti USAlta ja Kanadalta on lähetetty ö-luokan joukkue kevätkarkeloihin. Kivaa höntsäilyä ennen kesälomaa, vähän hikeä pintaan ja eri maiden yöelämään tutustumista. Ei mm-höntsässä ole mitään vikaa, välillä vaan naurattaa miten eri tavalla sama asia nähdään eri maissa.


      • m.o.kivaa

        Mikä siinä niin "naurattaa"? Se, että kulttuurit kuten yksilötkin ovat erilaisia?

        Itseäni surkuhuvittaa hysteerinen ja melko perspektiivitön nykyvouhkaus siitä, miten yhden urheilukilpailun ympärillä elävä kulttuuri on muka jotenkin "väärin". Koska "jossain aivan toisaallakaan" sellaista ei ole. (Syntyy lähinnä vaikutelma, että arvon "kriitikot" itse eivät ole ns. mistään kotoisin.)

        Ei tarvitse mennä niin kauas historiassa, kun maailman parhaat kiekkoilijat eivät pelanneet käytännössä koskaan samoissa kisoissa. Ei silloin silti vihattu raivoisasti "MM-kisoja", vaan ymmärrettiin niiden merkitys ja kova taso kaikki olosuhteet ja ehdollisuudet huomioiden.

        Nykyään näyttää, että ymmärretään lähinnä vain omia historiattomia ja ulottuvuudettomia asenteita - jos niitäkään kovin syvästi.


      • m.o.kivaa

        "Perinteisesti USAlta ja Kanadalta on lähetetty ö-luokan joukkue kevätkarkeloihin. Kivaa höntsäilyä ennen kesälomaa, vähän hikeä pintaan ja eri maiden yöelämään tutustumista."

        Edelleen paikkaansa pitämätöntä ja aika väsynyttä liioittelua. Tunnetko ylipäätään USAn tai Kanadan joukkueiden pelaajia? Tältä vuodelta, tai aiemmilta? Millä perustein joukkueet ovat / ovat olleet "ö-luokkaa" ja turisteja? Jos jätetään nuo lätisemiset vähemmälle ja puhutaan vaikka välillä ihan asiaa, perustellusti?


      • m.o.kivaa

        Ja kyllähän se MM-kisakulttuuri nimenomaan tiettyjä tahoja _ärsyttävän_ näyttää. Ei näitä jatkuvia vimmaisia halveksumis- ja lyttäämisyrityksiä mikään "huvittuneisuus" selitä. Todellakaan.

        Todelliset motiivit olisi siis "hauska" saada esiin. Tai sitten ei?


      • roopehöntz

        Suhtaudut asiaan selkeästi tunteella, ehkä parempi jättää meidän "juttu" tähän. Tässä maailmassa on jokaiselle jotakin, turha alkaa riitelemään pikkuasioista.


    • tuskin.noteerataan

      Alkaisipa jo. En ole varmaan pariinkymmeneen vuoteen odottanut näin innolla MM-pelejä ja Suomen avausta... Niin paljon kiinnostavia pelaajia seurattavana.

    • Skoda-kisat ja jääkiekko ei ole enää lapsuusvuosien jälkeen pahemmin kiinnostanut ja kännissä baarissa möliseminen televisiota katsellen on säälittävää muutenkin.

    • Laineetperässä

      Olisi nyt juhlan paikka jos Suomi putoais nyt Tanskaa vastaan. Hehkuttajien hiilet jäähtyis melko nopeasti ja mää nauraisin.

      • Laineetpersiissä

        Hää kavennus tuli!


    • Seuravaatolympialaiset

      Ei oo varmaa tuleeko NHL pelaajat seuraaviin olympialaisiin jos ei tuu nii suosio laskee Vitusti. Se ois vielä turhempi ku mm-kisat ku siel ei näkyis yhtään änäri pelaajaa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe