Aihe

Vainoharhainen? Kokeneet naiset auttakaa!

pikkuperhonen

Haluhaisin kysyä teiltä naiset, joilla on kokemusta, mitkä ovat raskauden ensimmäisiä merkkejä? Voinko olla raskaana vaikka minulla on ollut kuukautiset? (hyvin niukat ja kestivät vain muutaman päivän. Normaalisti kuukatiseni kestävät 7 tai 8 päivää ja ovat melko runsaat.) Kaikki merkit tuntuisivat viittaavan raskauteen mutta en voi tietää varmasti. Auttakaa minua, olenko vain vainoharhainen?

2

3331

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Sype

   Taidat olla raskaana. Kai tiedät onko sua joku pannunna sellaiseen aikaan, että nyt voisit olla raskaana. Ei sitä tietenkään voi aina kaikkea muistaa, mutta kuitenkin.

  • Reitsu

   Kyllä sä voit olla raskaana. Mun kaverille kävi niin et sillä oli vielä kahet tollaset niukat menkat, ennen ku se tajus et se on raskaana. Ja sit raskaus oli jo niin pitkällä et aborttia ei tehdä. Nyt siitä sit tulee äiti. Et kandee hakee apteekista raskaustesti. Helpottaa mieltä huomattavasti!!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   203
   16178
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   333
   5767