Professori Myllykangas

samat säännöt kaikil

Mikä mies tämä Professori Markku Myllykangas oikein on , oma kolumni Kuopion Kaupunkilehdessäkin. Lähes viikoittain julistaa suu vaahdossa kuinka kaikki kirkkoon kuuluvat ovat tyhmiä idiootteja ja maailman kristityt syyllisiä kaikkeen mahdolliseen. Raamattu on satukirja mutta Wiisaan professorin tiede ja kommentit selittää kaiken parhain päin. Jää Räsäsen raamattukommentit kirkkaasti kakkoseksi tämän kiihkoateistin julistuksessa ja meuhkaamisessa.

Itsekään en kirkkoon kuulu mutta siinä missä Räsäsen pro-uskonto ei mielestäni kuulu joka mediaan, ei kuulu Myllykankaan ateismin ihanuuden julistuskaan Kaupunkilehteen. Mitähän lisäarvoa lehti siitäkin saa?

Suomalaisten logiikan mukaan tuhansien pitäisi nyt rynnätä Liittymään kirkkoon. ehkä itsekin menen, kun niin ottaa pannuun!

71

3895

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jse6

      Myllykangas on ärsyttävä besser-wisser, jonka mukaan mm. verenpainemittari on turhake. Aika käsittämätön mielipide lääkäriltä. Itseänikin ärsyttää juuri nämä ääripäät puolesta tahi vastaan, eikö tuo liene nykyaikana ihan sama uskooko joku vai ei.

      • Anonyymi

        Myllykangas ei ole lääkäri vaan:

        "Myllykangas valmistui yhteiskuntatieteiden kandidaatiksi Jyväskylän yliopistosta vuonna 1976 ja terveydenhuollon lisensiaatiksi Kuopion yliopistosta 1984. Hän väitteli tohtoriksi vuonna 1986. Vuonna 1989 Myllykangas nimitettiin terveyssosiologian dosentiksi"

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Markku_Myllykangas

        Ollut tekemisissä erittäin läheisesti lääketieteellisen tutkimusen kanssa.

        Mielipiteensä kärkeviä. Saavutus puolelle luettaneen lääkeiden vaihtojärjestelmän kehittäminen apteekkeihin, jonka ansiosta Suomessa sinänsä kalliit lääkkeet eivät ole vieläkin kalliimpia. Onnistui rajoittamaan lääkärien palkkamenojen kasvua jonkin verran.

        Ateismista Myllykangas pitäisi laittaa väittelemään Richard Dawkinsin kanssa :)


    • vale lääkäri?

      onks se lääkäri? toivottavasti ei millään julkisella puolella. samanlaiset puusilmäiset yhden aatteen miehet tunnettiin 40-luvulla ihan toisista ansioista..

      • Kuopion yliopiston t

        ei se ole lääkäri, mutta on yliopistolla on opettamassa....


    • ,,,,,,,,,,,,,,,,,

      Ei ole lääkäri, vaan terveystieteen dosentti muistaakseni. Myllykankaalla ei ole omaa palstaa, vaan on yksi kolumnisti muiden joukossa. Kolumnit kirjoitetaan tyypillisesti vähän kärkevällä tyylillä, Myllykankaalle se toki tuntuu olevan aika luontaista. Mutta saa niitä muitakin kolumnisteja lukea ja muidenkin mielipiteitä. Mahtuu tähän maailmaan erilaisia mielipiteitä, eikö ole hyvä että joku joskus sanoo suoraan omansa?

      • ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

        Korjaan hieman, terveyssosiologian dosentti ja terveydenhuollon tohtori Wikpedian mukaan.


      • vakka kantensa valit

        Tottakai on oikeutettua ja hyväkin asia, että erilaiset ihmiset pakinoivat ja pitävät omia kolumnejaan. Esimerkiksi TV-kolumnisti M Ahonen 5 päivänä viikossa pakinoi laaja-alaisesti viihdemaailmasta, välillä vähän ivailee, välillä kehuu ja antaa rakentavia vinkkejä. Kyseinen professori taas pitää "alueen laajalevikkisintä" lehteä oman aatteensa, ateismin ja kristittyjen haukkumisen, mediana. Kun herran ainoa sanoma tuntuu olevan että kaikki kristityt ovat idiootteja, perustaisi vaikkapa oman nettisaitin tai omakustanteisen printtilehden jossa tätä sanomaansa julistaisi. Niin tekevät monet muutkin - he eivät käytä omaa vakio-kolumnisti-asemaansa oman rajoittuneen maailmankuvansa julistamiseen, kerta kerran jälkeen, vuodesta toiseen.

        Ps. Niin oliko hän Teologian "tohtori" vai lääketieteen? Kummasta hän enemmän saarnaa, ja enemmän asiantuntevasti?


      • lueluelue
        vakka kantensa valit kirjoitti:

        Tottakai on oikeutettua ja hyväkin asia, että erilaiset ihmiset pakinoivat ja pitävät omia kolumnejaan. Esimerkiksi TV-kolumnisti M Ahonen 5 päivänä viikossa pakinoi laaja-alaisesti viihdemaailmasta, välillä vähän ivailee, välillä kehuu ja antaa rakentavia vinkkejä. Kyseinen professori taas pitää "alueen laajalevikkisintä" lehteä oman aatteensa, ateismin ja kristittyjen haukkumisen, mediana. Kun herran ainoa sanoma tuntuu olevan että kaikki kristityt ovat idiootteja, perustaisi vaikkapa oman nettisaitin tai omakustanteisen printtilehden jossa tätä sanomaansa julistaisi. Niin tekevät monet muutkin - he eivät käytä omaa vakio-kolumnisti-asemaansa oman rajoittuneen maailmankuvansa julistamiseen, kerta kerran jälkeen, vuodesta toiseen.

        Ps. Niin oliko hän Teologian "tohtori" vai lääketieteen? Kummasta hän enemmän saarnaa, ja enemmän asiantuntevasti?

        Tuossahan ylempänä jo kerrottiin oppiarvo.


    • Medimanne

      Ei todellakaan ole lääkäri. Haluaisi ehkä olla. Itse olen jo pidempään ihmetellyt miksi tuollainen vainoharhainen ja julkisuus tyrkky päästetään ääneen. Jo pelkästään kommentit sairauksista ja hoidoista perustuu vanhoihin juttuihin ja kaikki hoito on turhaa.
      Ei ole herra suostunut live haastatteluun missä olisi esim lääkäreitä keskusteluissa. Yritetty kuulemma on.

    • Pyllykangas

      No se jos homeopaatteja ja helluntailaisia yms hihhuleita vähän ravistellaan niin on pelkästään hyvä asia. Mutta se, että herra professori ryöpyttää eläinten hyvinvointitutkimusta ilman että on alaa itse yhtään tutkinut saati sitten perehtynyt, oli hivenen hutilaukaus. Taitaa olla jotain henkilökohtaisia kaunoja jotain tahoa kohtaan, ei tuollaista voi muuten kukaan tiedemies ymmärtää.

      • hfalhs

        sen verran "vaihtoehtohoidoista": mm. homeopatia on keski-euroopassa lääkäreillä käytössä siinä missä lääketieteeliset hoitomuodot. Asiakkaana voit valita menetkö homeopaatti-lääkärille vai peruspuoskarille:) Kyllähän täällä periferia- Suomessa voi Myllykankaat vaahdota uskomushoidoista, mutta fakta on näin. Suomessa ollaan pahasti takapajulassa...


    • Burana

      Ihan samaa miettiny, että pakko olla hampaankolossa jotain. Vaikka kriittinen voikin olla, mutta kyllä faktat pitäis olla tältä vuosituhannelta. Ihmettelen miten yliopistolla ei ole jotain sanomista herran kannanottoihin vai edustaako myös yliopiston mielipidettä esim terveys ja medikaaliasioissa.
      Saattaa rahoituksen saanti vaikeutua.

    • Polio

      Kyllä alkaa tuon herra kaikkitietävän kirjoitukset ottaa päähän! Taas ilmaisjakelu lehdessä puutaheinää kirjoitus. Taitaa olla tämän herran kirjoitukset verrattavissa magneettimedian juttujen kanssa.
      Kritisoi millon mitäkin, mutta yleensä lääkäreitä, lääketehtaita jne. Taitaa olla tosiaan kateellinen ja katkera luuseri ja pyrkyri.
      Mitä väärää on siinä, että osa hyödyntää yksityisiä terveyspalveluja jos on vakuutus tai varaa maksaa? Silloinhan jää enemmän vapaita aikoja käytettäväksi niille joilla ei ole varaa. Onko se joltakin pois? Mitkä olisi terveydenhuollon menot jos ylitöinä kunta teettäisi työn terveyskeskuksessa tai sairaalassa, jotta kaikki hoidettaisiin
      Tai mikä vaikutus menoihin olisi sillä, jos kunta täydennyskouluttaisi lääkärit kaikki uusiin asioihin, minkä osaltaan hoitaa nyt lääketeollisuus.
      Myllykankaan harhaiset ajatukset on jostain vuodelta miekka ja kirves.
      Suurin turha meno erä syntyy siitä, että joku vielä uskoo näitä herran huuhaakirjoituksia ja lopettaa ns. turhat lääkkeet tai ei mene tutkimuksiin ja sitten oikeat lääkärit joutuu käyttämään kallista aikaa perustelemaan miksi nyt pitäisi ottaa lääkkeet eikä päätökseen vaikuta lääkeyhtiöt tai muut peikot.
      Kriittisyyttä tarvitaan, mutta faktat pitäisi olla kunnossa ja omien ennakkoluulojen ja harhojen ei pitäisi vaikuttaa.
      Kaikkea hyvää professorille ja otahan ne lääkkeet niin ei niin ahdista!

    • Jorma..

      Paljon on hyviä kannanottoja miehellä. Monesta asiasta oon samaa mieltä, mut en ihan kaikesta kuitenkaan. Aika provosoivia juttuja toki, mutta se on toisaalta hyvä asia.

    • MediKene

      Kyllä Myllykangas puhuu ihan asiaa. Mitä esim. tulee uskontoon/uskontoihin ja
      Jumalaan/Jumaliin, niin asiaa ei ole mitenkään tieteellisesti todistettu. Osa ihmisistä tarvitsee asioihin tieteellisen ja järkeenkäyvän selityksen ennenkuin asia menee läpi. Paljon on taasen ihmisiä, joille on aivan yhdentekevää mikä on asian todellisuuspohja. Useille riittää, että asia TUNTUU hyvältä ja itselleen sopivalta, tutulta ja turvalliselta, eikä sillä tarvitse alinomaan ajatuksiaan vaivata että onko tämä asia näin vai ei.
      Jos jotakin asiaa ei ole mitenkään saatu todistettua, niin kyseessähän on humpuuki. Jokainenhan saa tykönään uskoa minkälaiseen humpuukiin tahansa. Joku voi uskoa pieniin vihreisiin miehiin ja tulla siitä autuaaksi, tai sitten uskoa kristilliseen Jumalaan tai islamistien Allahiin yms. Rationaalisesti ajatteleva ihminen vaatii kylläkin konkreettisempaa faktaa uskonsa perusteeksi kuin vuosituhansia vanhoja tarinointeja, tarinoita jotka nykytietäyksen mukaan on päässeet jo pahoin tietopuolestaan vanhentumaan ja eivät edusta nykykäsitystä asiainkulusta.


      On myös totta, että medikalisaatio on päässyt ryöpsähtämään valloilleen. Lääketeollisuus ei ole sen eettisempää teollisuutta kuin muukaan teollisuus. Voittoa täytyy tuotteista(lääkkeistä) saada!
      Paljon on sairauksia, joihin ehdottomasti tarvitaan lääkitystä, ja tuskinmpa hra Myllykangas näiltä henkilöiltä on viemässä pois lääkitystä. Kritiikki kohdistunee enemmänkin siihen, että lääkefirmat pönkittävät ihmisten uskoa (lääkäreiden kautta) siihen, että vaivaan kuin vaivaan on olemassa lääkitys, ja ehdottomasti jokaiseen vaivaan pitäisi olla jonkinlainen lääkitys! Muuten maailma romahtaa, jos tuohon ja tähän kolotukseen ja pikkuvaivaan ei saa heti lääkettä. Ihmisten kivun sietokyky, vaikka vain ohimenevänä, on nykyisin varsin alhaalla. Ainakin buranaa on saatava jos jossakin päin kipuilee.
      Tottakai lääketeollisuudelle tämä on onnenpotku. Kun oikein tarkkaan tutkitaan niin harvassa on ihmiset joita lääketeollisuuden mielestä ei tarvitsisi lääkitä mitenkään!

      • kaikelle oma paikkan

        >Kyllä Myllykangas puhuu ihan asiaa. Mitä esim. tulee uskontoon/uskontoihin
        > ja Jumalaan/Jumaliin, niin asiaa ei ole mitenkään tieteellisesti todistettu.

        Olkoon tuo kiihkoateisti aivan mitä mieltä itse haluaa, se meille kaikille suvaittakoon, mutta hittoako mies viikosta toiseen julistaa omaa vakaumustaan KUOPION KAUPUNKILEHDESSÄ ?! Toriremontti, parkkipaikat, kaupunginhallituksen päätökset, uudet yritykset, Henkan keikat - nämä mielestäni kuuluisivat Kuopion Kaupunkilehteen mutta mitä vielä, ateistiprofessorin paasaaminen ja käännyttäminen tuntuu olevan lehden päätoimittajalle jotenkin erityisen tärkeää. No, tästä ja vain tästä syystä en kyseistä läpystää ole enää aikoihin lukenutkaan.


      • Kumala
        kaikelle oma paikkan kirjoitti:

        >Kyllä Myllykangas puhuu ihan asiaa. Mitä esim. tulee uskontoon/uskontoihin
        > ja Jumalaan/Jumaliin, niin asiaa ei ole mitenkään tieteellisesti todistettu.

        Olkoon tuo kiihkoateisti aivan mitä mieltä itse haluaa, se meille kaikille suvaittakoon, mutta hittoako mies viikosta toiseen julistaa omaa vakaumustaan KUOPION KAUPUNKILEHDESSÄ ?! Toriremontti, parkkipaikat, kaupunginhallituksen päätökset, uudet yritykset, Henkan keikat - nämä mielestäni kuuluisivat Kuopion Kaupunkilehteen mutta mitä vielä, ateistiprofessorin paasaaminen ja käännyttäminen tuntuu olevan lehden päätoimittajalle jotenkin erityisen tärkeää. No, tästä ja vain tästä syystä en kyseistä läpystää ole enää aikoihin lukenutkaan.

        Ei jumalia VOI tieteellisesti todistaa puolesta eikä vastaan.

        Ihminen on luonut jumalan.


      • haamutta
        Kumala kirjoitti:

        Ei jumalia VOI tieteellisesti todistaa puolesta eikä vastaan.

        Ihminen on luonut jumalan.

        Kaikilla uskiksilla on jo itsensä tarpeisiin sopiva jumala.

        Se todistaa jo jumalan olevan ihmisen luoma.


    • Burana

      Ja mikäli lääketeollisuus ei tuottaisi voittoa niin uusia lääkkeitä ei kehitettäisi, vai luuleeko joku, että uusi lääke syntyy vaan käynnistämällä kone ja sekoitetaan vähän aineita keskenään ja sieltä se pilleri tupsahtaa.
      Uusia lääkkeitä tulee markkinoille nykyään paljon harvemmin kuin ennen ja tällä hetkellä vain murto-osaan sairauksista on lääke. Monia vakavia sairauksia on saatu häviämään ja lapset on terveempiä ja eliniän ennuste noussut.
      Uskomushoidot ja luontaistuotteet on oma lukunsa ja siinä samaa mieltä professorin kanssa, mutta tutkivateollisuus on jotain ihan muuta ja siinä proffa puhuu omien harhojensa mukaista fiktiota.
      Mikäli professori on niin oikeassa niin asioista pitäisi puhua muualla kuin lehtien palstoilla, koska kaikki ei ymmärrä mikä fiktiota ja mikä faktaa.

      • 4+17

        Lääkefirmojen menoista suuri osa kuluu markkinointiin ja menekinedistämiseen. Ovatko nämä rahat mielestäsi sellaisia, jotka on käytetty kehittämis- ja tutkimustoimintaan? Lääkefirmoihin pätee samat yritys- ja liiketoiminnan lainalaisuudet kuin muihinkin yrityksiin. Kannattaa lukea se Myllykankaan pamfletti Pharmageddon. Itse en ole huolissani medikalisaatiosta vaan tästä nykyajan trendistä, että tietoisesti kaikki tieteellinen tutkimus sivuutetaan ja uskotaan mielummin satu-ukkoihin ja ties mihin homeopatiaan, joka on osoitettu sairauksien hoidossa täysin tehottomaksi. Homeopaattisten tuotteiden teho perustuu vain ja ainoastaan plasebo-ilmiöön, joka sekin on koululääketieteen löydös.


    • MediKene

      Eiköhän lääketeollisuudella ole tutkimusresurssivaroja ilmankin, että niitä täytyy kerätä helposti höynäytettäviltä ihmisiltä sairauksista, jota ei tarvitse itseasiassa edes lääkitä, tai jos lääkityksen todellinen hoitovaste on lähes olematon?
      Nykyään lääkkeitä on jo niin moneen eri sairauteen, ettei olisi ihme, jos niitä ei tehtailla entiseen tahtiin.

    • Burana

      Annatko esimerkin sairaudesta jota ei tarvitsisi lääkitä tai missä vaste olematon?

      • MediKene

        Luulosairaus. Plaseboilla on kysyntää, turhaa?
        Kolesterolia alentavat lääkkeet alle 8 arvoilla. Harvalle todellista hyötyä, enemmän epäedullisia sivuvaikutuksia kuin todellista hoitovastetta.
        Diabetes lääkitys alle 10 sokeriarvoilla. Turhaa lääkitystä, sama hoitovaste saavutetaan ilman lääkkeitä ruokavaliota muuttamalla.


    • Burana

      Eikö muita? Nuo edustaa aika pientä osaa lääkityksistä. Lääkekehityksestä yleisesti, vuonna 1980 tunnettiin 150 mekanismia mihin lääkkeillä vaikutettiin, nykyään luku noin 5000, mutta vasta 450 vaikutuskohdetta on käytössä. Joukossa varmasti monta sellaista kohdetta, joihin moni odottaa lääkitystä.
      Ms-taudin hoidossa menty mm. Tosi paljon eteenpäin, eikä ilman teollisuuden panostusta.

    • Turha vouhottaja

      Ihan turha jätkä. Omasta mielestään varmaan maailman viisain mies. Siitä hyvä, että jo pelkästä nimestä tietää, että mistä aiheista herran kolumnissa taas kerran kiihkoillaan. Uskovaiset on tämän maailman kaiken pahuuden syy ja hyvänä kakkosena tulee lääketeollisuus. Siinäpä ne herran aiheet on, ja samaa levyä on jaksettu pyörittää vuosikausia. En vaan ole koskaan tavannut niin rasittavaa kiihkouskovaista, joka pääsisi rasitavuudessaan edes puoleen tämän kaltaisiin kiihkoateisteihin verrattuna. Savon sanomathan jo kerran lopetti kyseisen henkilön vouhotusten julkaisemisen, mutta kaupunkilehden porukka näki ne kuitenkin vielä jostain syystä tarpeellisiksi. Itse lasken ko. henkilön tämän paikkakunnan kylähulluihin pepsodenttinaisen, huulipunamiehen ja pyörä-antin rinnalle.

      • minimus

        No kyllähän uskovaiset aika paljon pahaa aiheuttavatkin maailmassa sekä lääketeollisuus, mutta eihän sitä saisi sanoa ettei uskovaiset ota nokkiinsa. Mietippä, kuinka paljon soditaan uskontojen ja niistä tulleiden kulttuurillisten aatteiden vuoksi, kuinka moni kohtelee kanssaihmisiään ja jopa lapsiaan huonosti, uskonnon vuoksi? Mietippä, kuinka paljon ihmiset nappailevat pieneenkin kipuhetkeen buranaa naamariin sun muita tabuja ja mitä superbakteereja tulee vielä olemaan, kun ne kehittävät vastustuskyvyn antibiooteille ja sittenpä on ihmiset kusessa kun ei enää se normi antibiootti tms. toimikaan.

        Miksi teitä ärsyttää toisten mielipiteet noin paljon, jos ette jostain pidä niin miksi luette?


      • Rumalakin
        minimus kirjoitti:

        No kyllähän uskovaiset aika paljon pahaa aiheuttavatkin maailmassa sekä lääketeollisuus, mutta eihän sitä saisi sanoa ettei uskovaiset ota nokkiinsa. Mietippä, kuinka paljon soditaan uskontojen ja niistä tulleiden kulttuurillisten aatteiden vuoksi, kuinka moni kohtelee kanssaihmisiään ja jopa lapsiaan huonosti, uskonnon vuoksi? Mietippä, kuinka paljon ihmiset nappailevat pieneenkin kipuhetkeen buranaa naamariin sun muita tabuja ja mitä superbakteereja tulee vielä olemaan, kun ne kehittävät vastustuskyvyn antibiooteille ja sittenpä on ihmiset kusessa kun ei enää se normi antibiootti tms. toimikaan.

        Miksi teitä ärsyttää toisten mielipiteet noin paljon, jos ette jostain pidä niin miksi luette?

        Ärtsyttäähän sekin uskiksia, että ihminen on luonut jumalan.


    • MediKene

      Kenenkään ei ole pakko lukea näitä hra Myllykankaan kirjoituksia Kaupunkilehdestä. Jos ne tuntuvat niin vastenmieliseltä, niin kannattaa jättää niiden lukeminen sellaisille jotka eivät vedä niistä aina hernettä nenään, eikä pilata päiväänsä provosoitumalla (!?) niistä.
      Kirkko ja Koti-lehteäkään ei ole pakko lukea sellaisen henkilön, jolle uskonnolliset asiat eivät kuulu elämänsisältöön, vaan sen voi suoraan laittaa paperinkeräykseen, samoinkuin tyhjänpäiväiset mainokset.

      • puhuit pussiin

        No itsekinhän sen juuri totesit - jos ei kiinnosta mitä Jeesus teki tai ei tehnyt, jättää Kirkon ja kodin lukematta. Miksi siis tämä hullu proffa provosoi hengen asioista KAUPUNKI-lehdessä? Pitääkö jättää lehti lukematta vaikka Kuopion menot, tapahtumat ja ihmiset kiinnostavat?


      • MediKene
        puhuit pussiin kirjoitti:

        No itsekinhän sen juuri totesit - jos ei kiinnosta mitä Jeesus teki tai ei tehnyt, jättää Kirkon ja kodin lukematta. Miksi siis tämä hullu proffa provosoi hengen asioista KAUPUNKI-lehdessä? Pitääkö jättää lehti lukematta vaikka Kuopion menot, tapahtumat ja ihmiset kiinnostavat?

        Riittää, kun jätät vain lukematta Myllykankaan kirjoitukset. Et vilkaisekkaan sitä. Vaikka kuinka mielesi tekisi lukea se ja provoisoitua siitä, ja tunnet tämän johdosta suurta halua päästä melskaamaan asiasta tälle keskustelupalstalle, et kuitenkaan iske silmiäsi siihen kohtaan Kaupunkilehteä. Vaikka itse paholainen haluaa ohjata katseesi Myllykankaan tekstiä kohti, pysyt vahvana! Et enää lue sitä!
        Muut lehden kirjoitukset voit toki lukea. Tämän yksinkertaisen ohjeen avulla voit sinä, ja sinunlaiset hra Myllykankaan kirjoituksista (hengen)tuskia saavat henkilöt, saavat iänkaikkisen rauhan tästä nimenomaisesta pahasta. Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Aamen.


      • Oyab
        MediKene kirjoitti:

        Riittää, kun jätät vain lukematta Myllykankaan kirjoitukset. Et vilkaisekkaan sitä. Vaikka kuinka mielesi tekisi lukea se ja provoisoitua siitä, ja tunnet tämän johdosta suurta halua päästä melskaamaan asiasta tälle keskustelupalstalle, et kuitenkaan iske silmiäsi siihen kohtaan Kaupunkilehteä. Vaikka itse paholainen haluaa ohjata katseesi Myllykankaan tekstiä kohti, pysyt vahvana! Et enää lue sitä!
        Muut lehden kirjoitukset voit toki lukea. Tämän yksinkertaisen ohjeen avulla voit sinä, ja sinunlaiset hra Myllykankaan kirjoituksista (hengen)tuskia saavat henkilöt, saavat iänkaikkisen rauhan tästä nimenomaisesta pahasta. Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Aamen.

        Kyllähän näin voi toimia, mutta herää kysymys mikä tarve lehdellä on julkaista noita kirjoituksia? Itse yrittäjänä ja potentiaalisena mainostajana en laita mainosta samaan aviisiin.


      • MediKene
        Oyab kirjoitti:

        Kyllähän näin voi toimia, mutta herää kysymys mikä tarve lehdellä on julkaista noita kirjoituksia? Itse yrittäjänä ja potentiaalisena mainostajana en laita mainosta samaan aviisiin.

        Kaupunkilehden päätoimittaja vastaa lehden sisällöllisistä asioista, hyväksyy myös esim. Myllykankaan ateistiset paatoskirjoitukset. Kannattaa ottaa suoraan häneen yhteyttä, jos hra Myllykankaan kirjoitukset koetaan niin häiritseviksi, että ne vaikuttavat jopa yrittäjien mainostamiseen ko.lehdessä, varsinkin jos sattuu olemaan uskonnollinen ihminen ja lääkeyhtiöiden sekä uskomushoitojen ystävä.
        Tosin, mitä olen itse ko.lehteä lukenut, mainoksia tuntuu piisaavan Myllykankaan kirjoituksista huolimatta...vai peräti juuri niiden takia??


      • Jalistusss
        Oyab kirjoitti:

        Kyllähän näin voi toimia, mutta herää kysymys mikä tarve lehdellä on julkaista noita kirjoituksia? Itse yrittäjänä ja potentiaalisena mainostajana en laita mainosta samaan aviisiin.

        Lehdillä on valistustehtävä.


    • terppa

      Hyvä vain että joku uskaltaa ottaa kantaa ja herättää keskustelua. Kolumnin tehtävä onkin hieman kärjistää ja provosoida keskustelun herättämiseksi. Kaupunkilehdellä on ihan hyvä rohkea linja ja Myllykankaalla on siinä paikkansa. Jonniinjoutavat jeesjees-jutut eivät kiinnosta saatikka saa aikaan muutoksia.

    • Tohtuuri

      Totta tiettyyn rajaan asti, mutta kun jotkut ottaa ne todesta ja pahimmillaan tekevät omat ratkaisut lääkitysten suhteen ja soittelevat hätääntyneinä lääkärille, jolla olisi kenties tärkeämpääkin tekemistä, kun oikoa professorin luomia harhoja. Pitäisi mediallakin olla kriittisyyttä ja näkemystä milloin liika kriittisyys voi aiheuttaa jopa vaaratilanteen potilaan terveydelle.
      Enemmän tämä herra on julkisuustyrkky ja pyrkii medianäkyvyydellä edistämään omien kirjojensa myyntiä. Merkitys tähän maailman menoon täysi nolla ja turhajulkkis.

    • erin

      Taitaa olla tämä Markun uskonnonvastustus peräisin henkilökohtaisessa elämässä olleista pettymyksistä. Aika fanaattinen ja huonokäytöksinen heppu on kyseessä. Myös vaihtoehtohoitoja pitäisi kyetä arvioimaan ja kritisoimaan rauhallisemmin vaikka oikeassa olisikin. Kun huutaa suu vaahdossa asiastakin niin viesti ei välttämättä mene perille.

    • Provot parasta

      Hoho. Joku vähän avautuu, niin heti tehdään diagnooseja että "lääkkeet jääny ottamatta" ja "pettymyksiä henkilökohtaisessa elämässä" yms lässytystä. Taitaa olla pienisieluisten iltasanomien viihdeuutisten lukijoista koostuva kaarti täällä inisemässä, kun ei kestä kuulla mitään, mikä edes vähän järkyttää aatemaailmaa. Aina pitäisi vain olla vaaleanpunaisen pilvihattaran päällä valelemassa hunajaa einespizzalla lihotetun pömppömahan ylle.

    • savonmuan hilima

      Juuri näin! Kuopiossa vallitsee sellainen ilmapiiri, että toisinajattelijat menköö muualle. Provosoivakin keskustelu ja julkinen kritiikki kuuluvat yhteiskuntaan. Ilman niitä ei synny keskustelua tai tapahdu kehitystä. Jatka vain Markku rohkealla linjalla ja jätä nämä kaikkea paheksuvat kukkahattutädit omaan arvoonsa.

      • Kukkahattu setä

        Kyllähän kriitikkiä pitää olla, mutta pitäisi sen kriitiikin perustua johonkin tosiasiaan ja faktaan. Tuo proffan paasaus on kuin joku maallikkosaarnaaja konsanaan joka näkee kaikessa pahaa. Tietysti se sopii tähän savolaiseen katsantokantaan, missä ollaan kaikille ja kaikesta kateellisia ja jos joku ei sovi itselle niin ei se voi sopia muillekaan.
        Annetaan kansan kritisoida, kyllähän näitä kylähulluja riittää.


      • MediKene
        Kukkahattu setä kirjoitti:

        Kyllähän kriitikkiä pitää olla, mutta pitäisi sen kriitiikin perustua johonkin tosiasiaan ja faktaan. Tuo proffan paasaus on kuin joku maallikkosaarnaaja konsanaan joka näkee kaikessa pahaa. Tietysti se sopii tähän savolaiseen katsantokantaan, missä ollaan kaikille ja kaikesta kateellisia ja jos joku ei sovi itselle niin ei se voi sopia muillekaan.
        Annetaan kansan kritisoida, kyllähän näitä kylähulluja riittää.

        Raamattua ei kyllä voida oikein pitää faktatietolähteenä, joten uskovaisten ihmisten vetoaminen sen teksteihin (tosiasioina) on varsin epäjärjellistä toimintaa, mutta se ei näiden henkilöiden menoa ollenkaan haittaa. Toisaalta he asettavat kiistattomat tieteelliset tosiasiat kyseenalaisiksi! Aika hämmentävää.
        Lääketeollisuus ei ole mikään suloisen ihana teollisuudenhaara, jossa VAIN ajatellaan ihmisen (potilaan) parasta. Kyllä se on ihan raakaa bisnestä, hyvin laskelmoitua sellaista. Toisinaan voi käydä jopa niin, että lääkefirmojen osakkeenomistajien edut menevät lääkittävän ihmisen edun ja hyvinvoinnin edelle.


      • Vabaaksi huuhaasta
        Kukkahattu setä kirjoitti:

        Kyllähän kriitikkiä pitää olla, mutta pitäisi sen kriitiikin perustua johonkin tosiasiaan ja faktaan. Tuo proffan paasaus on kuin joku maallikkosaarnaaja konsanaan joka näkee kaikessa pahaa. Tietysti se sopii tähän savolaiseen katsantokantaan, missä ollaan kaikille ja kaikesta kateellisia ja jos joku ei sovi itselle niin ei se voi sopia muillekaan.
        Annetaan kansan kritisoida, kyllähän näitä kylähulluja riittää.

        No sehän se juuri onkin, kun Myllykangas nimenomaan perustaa tietonsa faktaan, eikä humpuukiin, kuten hihhulit ja kaiken maailman vyöhyketerapeutit, jotka myy humpuukia jo pienten vauvojen hoitoon. Nämä hihhuli-terapiat ja uskomushoidot rahastavat sairailta ja muilta typeryksiltä rahat pois. Juuri heillä ei ole mitään faktaa omasta toiminnastaa ja kun joku tätä kritisoi, niin toki silloin harmittaa, kun rahavirrat uhkaa katketa. Milloin mainostetaan mustikka-uutteen auttavan näkökykyyn ilman todisteita ja milloin vedessä on muisti, jolla voi korvata rokotteita, Jeesuskin pelastaa, joten seurakunnille ja lahkoille sairaat ihmiset "lahjoittaa" viimeiset rahat, kun epätoivo on tarpeeksi suuri. Miksi ette vaadi, että mustikka-uutteen teho pitäisi todistaa ennekuin sitä mainostetaan näkökyvyn parantajana? Nytkin oli kaupunkilehdessa iso mainos huuhaa-tuotteita ja onneksi lakimuutos on sentään vähentänyt TÄYSIN valheellisia mainoslauseita. Vieläkin tosin näyttää olevan mainoksissa mainintoja mm. tehostuneesta rasvan poltosta, kuona-aineiden poistumisesta jne. Miksi rasvanpolton tehostumisesta ei ole mitään todisteita? Kusetusta. Eräskin kuuluisa suomalainen ravintoterapeutti ja lääkäri mainostaa omia huuhaa-tuotteitaan /iettejään ja samalla uskoo, että mikroaaltouuni muuntaa veden vaaralliseksi ja ehdottomasti kieltää mikroaaltouunin käytön. Jotkut uskovat tällaisia sinisilmäisesti ja huuhaa-noita-tohtorit nauravat mennessään pankkiin. Jos mikro muuntaa veden rakenteen, niin minä olen seuraava jeesus.


    • minimus

      "Mikä mies tämä Professori Markku Myllykangas oikein on , oma kolumni Kuopion Kaupunkilehdessäkin."

      "Lähes viikoittain julistaa suu vaahdossa..."

      "Raamattu on satukirja mutta Wiisaan professorin tiede ja kommentit selittää kaiken parhain päin."

      "Mitähän lisäarvoa lehti siitäkin saa?"

      Tiedostatko ollenkaan kuinka älyvapaata tekstiä kirjoitat? Opettele antamaan asiallista ja rakentavaa kritiikkiä, niin voisit olla vähän uskottavampi ja keskustelu voisi olla jopa mielekästä.

      Mm. ensimmäisestä pätkästä voisi päätellä, että olet kade siitä että jollain on kolumni (siitä vain hakemaan itse kalifiksi kalifin paikalle), toisen pätkän perusteella olet kärpäsenä katossa katsomassa kolumnistin suun vaahtoamista, kolmannessa näytät vähättelevän tiedettä mutta paheksut sitä että joku sanoo ääneen Raamatun olevan satukirja (mitä muutakaan se on?) ja neljännessä vähättelet kirjoittajan työpanosta kyseenalaistaen tekstin tuoman hyödyn lehdelle.


      Ps. Jos kovin ärsyttää, älä lue! Niin yksinkertaista. Tekee ihan hyvää jonkun osoittaa kritiikkiä uskontoja ja lääketeollisuutta kohtaan, kun ihmiset selkeästi on näille aivan sokeita.

      • Anonyymi

        Seli,seli


    • Torstinpoika

      Kyllä kai hän on lääkärin nähnyt?

      • Anonyymi

        Ei oo...👀


    • Lisbethdahl

      Hän näyttää todellakin olevan merkittävä vaikuttaja kun niin monia immeisiä kiinnostaa asiat joista hän kirjoittaa ja puhuu. Useimmat todella tärkeitä. Koirat jotka täällä räkyttää eivät edes tiedä mitä hän tekee työkseen yliopistolla niin tuskin älyävät pintaa syvemmältä mistä hän puhuu ja kirjoittaa. Tsemppiä Markku!

    • Tollukka1

      Joo ihmetellä pitää jos tuosta vielä herralle maksetaan. Keskittyis töihinsä ja pysyis poissa julkisuudesta. Ihan pelle ja ei raukka tajua, että tekee naurunalaiseksi itsensä ja yliopiston!

      • Wörrkiää

        kysymyksen parissa duunaillaan, duunaillaan! No hätä. Markulla oikeus mielipiteeseensä toki.


      • Tietoa on..
        Wörrkiää kirjoitti:

        kysymyksen parissa duunaillaan, duunaillaan! No hätä. Markulla oikeus mielipiteeseensä toki.

        Sopiihan tänne Markunkin mielipide tuota uskovaisten mollaamista en ymmärrä. Ottakaapa selvää missä Joukoissa Markun isä taisteli 40 luvulla?


    • Pelle mikä pelle

      No nyt Myllykangas keksi että apteekit ne onkin se kaiken puoskaroinnin keskus. Siellähän nimittäin myydään luontaistuotteita jotka hämmennetty paholaisen padassa. No Myllykangas unohtaa että myydäänhän siellä myös niitä lääkkeitä joita hänkin saattaa joskus tarvita. Paitsi että hän on yli-ihminen joka ei sairastu koskaan...

      • Lestissä pysyttävä

        Siis tuo apteekkeja arvosteleva kirjoitus oli täyttä rautaa. Sä et vain polonen tajunnut. Kohtahan apteekeissa myydään ruohonleikkureita ja tallinnan-matkoja, jos tämä meno jatkuu. Apteekeilla on kuitenkin lailla suojattu lähes monopolia muistuttava tehtävä, joten pysyköön apteekkitoiminta sellaisena kuin mikä sen ydintehtävä on eli LÄÄKKEIDEN myynti. Noiden huuhaa tuotteiden myynti pitäisi loptetta apteekeilta, kun moni edelleen olettaa apteekin myyvän vain laadukkaita/turvallisia lääkkeitä. Ja tällä apteekin luotettavalla maineella nyt yritetään kauptata täyttä tuubaa. Luulisi apteekkitoiminnan tuottavan sen verran hyvin, että se voi keskittyä lääkkeisiin. Jos apteekkiin tulee yhä enemmän kaiken maailman roinaa myyntiin, on siinä riski, että farmaseutit tietää pian enemmän tallinnan matkoista kuin lääkkeistä. Voisko nuo humpuukit myydä jossain muualla? Apteekkarihan myy sitä, mistä tulee eniten rahaa ja jos tallinnanmatkoista ja ruoholeikkureista alkaa tulemaan rahaa eniten, niin siihen sitä sitten keskitytään. Jo nyt meinaa jotkin "huono-katteiset" reseptilääkkeet "loppua" apteekeista ja tarjolla on vain niitä kalliimpia vaihtoehtoja. Kalliit vaihtoehdot ei lopu kyllä koskaan, yllättäen...


    • Desantti77

      Turhaa paasausta taas myllykankaalta. Mitä se kenellekään kuuluu, jos apteekkari haluaa laajentaa valikoimaa. Turha maalailla piruja seinille. Huvittavinta on se, että herraa huolestuttaa miten käy oikeiden lääkkeiden ja niistä annettavan infon. Eihä hänen mukaan lääkkeitä tulisi käyttää kun suuret tehtaat vaan hyötyy niistä jne. Kuten sanottua, herra haluaa vaan pärstää esille asialla kun asialla ja kirjaa myytyä. Kyllä muuttuis ääni kellossa, jos apteekki tilais myllykankaan kirjaa myyntiin.
      Olen kyllä samaa mieltä mitä tulee näihin luontaistuotteisiin, mutta onhan sillä placebolla suuri vaikutus.
      Yhtä kaikki saahan herra olla kriittinen, mutta täytyy muistaa ettei hän ole lääkäri joten mielipiteiden fakta on maallikon tasolla ja jonkinlainen katkeruus tai kateus kommenteista kumpuaa.
      Edelleen ihmettelen ja kysyn edustaako herra myös yliopiston näkemystä esim nykyisiin lääkesuosituksiin ja sairauksien hoitoon?

      • 15+10

        Kyllä muuten kuuluu kenellekkään. Apteekin pyörittäminen on luvanvaraista toimintaa, jota harjoitetaan lääkeviranomaisen valvonnassa. Apteekissa ei tulisi mielestäni myydä mitään, minkä tehoa ei ole kliinisesti osoitettu.


      • Anonyymi
        15+10 kirjoitti:

        Kyllä muuten kuuluu kenellekkään. Apteekin pyörittäminen on luvanvaraista toimintaa, jota harjoitetaan lääkeviranomaisen valvonnassa. Apteekissa ei tulisi mielestäni myydä mitään, minkä tehoa ei ole kliinisesti osoitettu.

        Haista sinä home


    • Oekeeta asioojoo

      Mylly puhuu täyttä asiaa, kohta apteekissa myydään ruohonleikkureitakin sillä perusteella että leikatusta ruohosta saa hyvää vihreää teetä..

    • Puoskari-Markku

      Myllykangas raivoaa taas suu vaahdossa Savon sanomissa. Hänen herkkiä tunteita oli loukattu aiemmassa asiallisessa vastineessa apteekkikirjoitukseen ja sitähän narsistin ego ei kestä. Oikeastaan mikään Myllykankaan sanoma asia ei tunnu uskottavalta kun tyyppi on täysi hörhö. Paraskin arvostelemaan puoskaroinnista kun omat jutut lähinnä mutu-pohjalta.

      • rahankiilto silmissä

        Puuttumatta Myllykankaan kirjoitteluihin tulee mieleen näiden ensimmäisiä apteekkioikeuksia odottavien provisoreiden läpänäkyvä touhuilu. Hehän ovat kovasti näreissään, jos joku uskaltaa puuttua asioihin, jotka voisivat pienentää sitä monopolistista tulopohjaa, kun lopulta toivottavasti pääsisivät rahakkaisiin isojen apteekkien oikeuksien pitäjiksi.


    • Desantti77

      Ihan samaa katsoin, että nyt on mennyt Markku T Myllykankaan kuppi nurin! Olisko kirjoitukseen voinut vielä kerran kirjoittaa sanan puoskarointi? Pitäisiköhän Markun käydä joku itsehillintä kurssi, kun tuntuu, että kaikki asiat ottaa päähän!?
      Usean proffan ja dosentin kanssa keskustelleena, Markun ajatukset ja höyryäminen huvittaa ja jopa nolottaa. Uskomushoidot on kyllä huuhaata, mutta ei pitäisi unohtaa lumelääkkeen tai luontaistuotteen lumevaikutusta ja jos apteekki niitä haluaa myydä mitä sitten? Ei kai se ole Markulta pois ja hän kun ei usko tutkittuun medisiinaankaan niin ei kai häntä häiritse mitä apteekki myy? Tuskin hän edes käy apteekissa.

      • Ihme dorkailua

        Mitä sitten? Siis Apteekki tunnetaan luotettavien/tutkittujen/turvallisten lääkkeeiden ostopaikkana ja nyt sinä haluat ostaa sieltä myös pulla-kahveet, ruohonleikkurin ja tallinnanmatkan? Kyllähän pulla-kahvitkin voi vähentää masennusta ja varsinkin tallinnanmatka ja monille ruohonleikkaus on terapiaa, ja varmasti enemmän nuo auttaa kuin nuo huuhaa-tuotteet.
        No voihan ne apteekki-lupakäytännön purkaa ja antaa kaikille halukkaille oikeuden myydä lääkkeitä, sehän olisi kätevää. Mutta hei, sehän söisi monopoliapteekkareiden tuloja, eihän se käy... lisäksi apteekeissa on jo usein eri firma, minkä "piikkiin" mm. luontaistuotteet myydään, jotta sen firman tuloista ei tarvitse maksaa pakollista apteekkimaksua. Lisäksi katsos apteekkilaki määrä miten apteekkia pyöritetään ja mitä oikeuksia apteekilla ja mitä velvollisuuksia.
        Minusta apteekeissa pitää myydä vain lääkkeitä, eikä kaiken maailman paskaa eli huijaus-tuotteita. Sitä paskaa varten on jo muita kauppoja olemassa. Outoa, että sinun mielestä huijaus-tuotteita saisi myydä ja olisi vielä hyvä juttu. Miksi apteekin pitää saada myydä jotain mustikkauutetta näön paranatamiseen, vaikka TODISTETUSTI mustikkauute ei paranna näköä? Lisäksi luontaistuotteilta ei vaadita mitään tutkimustuloksia esim vaarallisuudesta. Miten apteekki voi myydä tuotteita, joita ei ole virallisesti tutkittu? Katso tästä lisää: http://www.hs.fi/terveys/Luontaistuotteet voivat aiheuttaa vakavan maksavaurion/a1393468048744?ref=tf_iHSisboksi630&jako=7b890c27168b126fa19200453f7cbd09
        Tämmöstä paskaa haluat, että apteekit myy ilman vastuuta?


      • Desantti77
        Ihme dorkailua kirjoitti:

        Mitä sitten? Siis Apteekki tunnetaan luotettavien/tutkittujen/turvallisten lääkkeeiden ostopaikkana ja nyt sinä haluat ostaa sieltä myös pulla-kahveet, ruohonleikkurin ja tallinnanmatkan? Kyllähän pulla-kahvitkin voi vähentää masennusta ja varsinkin tallinnanmatka ja monille ruohonleikkaus on terapiaa, ja varmasti enemmän nuo auttaa kuin nuo huuhaa-tuotteet.
        No voihan ne apteekki-lupakäytännön purkaa ja antaa kaikille halukkaille oikeuden myydä lääkkeitä, sehän olisi kätevää. Mutta hei, sehän söisi monopoliapteekkareiden tuloja, eihän se käy... lisäksi apteekeissa on jo usein eri firma, minkä "piikkiin" mm. luontaistuotteet myydään, jotta sen firman tuloista ei tarvitse maksaa pakollista apteekkimaksua. Lisäksi katsos apteekkilaki määrä miten apteekkia pyöritetään ja mitä oikeuksia apteekilla ja mitä velvollisuuksia.
        Minusta apteekeissa pitää myydä vain lääkkeitä, eikä kaiken maailman paskaa eli huijaus-tuotteita. Sitä paskaa varten on jo muita kauppoja olemassa. Outoa, että sinun mielestä huijaus-tuotteita saisi myydä ja olisi vielä hyvä juttu. Miksi apteekin pitää saada myydä jotain mustikkauutetta näön paranatamiseen, vaikka TODISTETUSTI mustikkauute ei paranna näköä? Lisäksi luontaistuotteilta ei vaadita mitään tutkimustuloksia esim vaarallisuudesta. Miten apteekki voi myydä tuotteita, joita ei ole virallisesti tutkittu? Katso tästä lisää: http://www.hs.fi/terveys/Luontaistuotteet voivat aiheuttaa vakavan maksavaurion/a1393468048744?ref=tf_iHSisboksi630&jako=7b890c27168b126fa19200453f7cbd09
        Tämmöstä paskaa haluat, että apteekit myy ilman vastuuta?

        Ihan olen samaa mieltä näistä luontaistuotteista, mutta kysymys olikin mitä sitten vaikka niitä myytäisiin vaikka huoltoasemalla? Mitä se kenellekään kuuluu, ei edes tälle huuhaa professorille, jolla on niin vanhaa tietoa lääkkeistä ja niiden markkinoinnista yms.
        Samaa mieltä siitäkin, että apteekkien monopoli on vanhentuneita peruja, mikä voidaan purkaa.
        Eniten tässä ärsyttää tämän yhden tollukan vouhkaaminen ja mesoaminen joka ...vetin asiaan. Eniten se lääkevastaisuus ja kuitenkin moni vakava sairas on esim rokotteilla saatu häviämään ja eliniän ennuste noussut, mihin vaikuttaa toki muukin asia, mutta uskon tutkivaan lääketieteeseen.


    • huuhaaaahuuu

      Tällä kertaa professori Myllykangas ei tyydykään haukkumaan maailman kaikkia 2.3 miljardia kristittyä idiooteiksi tai nimeltä jotain firmaa tai tuotetta huijariksi - nyt professori Myllykangas toteaa lakonisesti, sanomalehdessä, että tällä kertaa idiootiin viitan saa JULKISEN SANAN NEUVOSTO. Jiihuu! Odotamme jännityksellä kuinka seuraavassa "kolumnissaan" professori haukkuu lehden johon kirjoittaa, ja kertoo kuinka jok ikinen sinne kirjoittava on idiootti ja hullu ja tyhmä, ja tietenkin väärässä.

    • Makem1

      Eikös yliopistolla ollu yt-neuvottelut hiljattain? Oliskohan pitäny tehdä jotain?

    • alastomanako ihan

      Markun suu ei ole vaahdossa. Hän on hyvin viisas henkilö. Myös mitä kirkkoon ja uskontoon tulee.

      Markku ei ole syyttänmyt kristittyjä kaikesta mahdollisesta!

      Raamattu on huumetta kansalle.

      Siis kirkkoon, kun ottaa pannuun. Ristillekö ihan riippumaan?

      Ja muista, että Jeesus on siellä ristillä kirkoissa LÄHES ALASTI!!!!

    • VaihtoehtojaTerveydeksi

      Markku Pyllykangas tulee ihan sieltä pstä. Eihän pojalla ole mitään muuta kuin pizzaa päässä.
      Ei kannata edes noteerata.

    • Lekuri234

      Onpa kertakaikkiaan päässyt tyhmä ihminen eetteriin. Aivan uskomattoman typeriä kannanottoja . Ilmeisesti kokee olevansa jo niin kalkkiviivoilla ikänsä puolesta että on päättänyt kostaa homeopatiaa puoltaville, koska oma ammattinsa ja palkkansa on vaarassa. Täysin fanaattinen koululääketieteen puolustaja. Ei osaa olla ollenkaan objektiivinen kuten järkevät ihmiset ovat. Toivottavasti nopeasti tuollainen puoskari joutuu eläkkeelle ja sairastuu

    • Iiiisilmä

      Markku on erittäin fiksu dosentti.

    • SKEPPONEN

      MARKKU MYLLYKANGAS. SINUN PERUSVIRHEESI ON OLLUT SE, ETTÄ VASTUTAT USKOMUSHOITOJA TIETEELLISIN PERUSTEIN. EI SE NIIN MENE!!! MIELIPITEET MUODOSTUVAT USKOMUSHOITOSIVUSTOILLA NIMETTÖMIEN TÖRKYKIRJOITUKSISTA. TULE IHMEESÄ MUKAAN - NIMETTÖMÄNÄ!!!!

    • Hyimikärääväsuu

      Voi tätä Myllykangasta, jaksaa samoilla sanoilla paasata ns. uskomushoidoista. Eihän nämä luontaishoidot ole tutkimukseen perustuvia vaan omaan kokemukseen perustuvia. Jos hoito tuntuu hyvältä,tulet kuulluksi ja ymmärretyksi, se on se pääasia. Pitäiskö pilleripurkki vaan saada kouraan ja kiireisen lääkärin pari minuttia aikaa ja 100 € lasku kouraan. Muuten tuo tarpeeton lääkkeiden syöttäminen pitäisi saada kuriin. Monista lääkkeistä on enemmän haittaa kuin hyötyä. Erityisesti vanhuksille syötetään liikaa lääkkeitä kun pitäisi olla täysin päinvastoin. Iäkkäiden aineenvaihdunta on hitaampaa ja elimistön koostumus on erillainen nuorempiin ikäluokkiin verrattuna. He kestävät huonommin lääkkeitä.
      Myllykangas otenkin sellainen pinnallinen rääväsuu, joka ei ymmärrä myönteisen,kunnioittavan ja potilasta kuuntelevan auttajan merkitystä paranemisprosessissa.

    • Tiede-edellä

      Hyvä että joku uskaltaa aukaista suunsa. Tiede on tiedettä ja huuhaa on huuhaa.

    • Anonyymi

      Eikös sieltä UEF:ista ole pulpahtanut Murasia ja muita, Myllykangas Vornasen aisaparina samaa sarjaa. Yök!

      • Anonyymi

        Uefi pitää laittaa Legacy asentoon ennen asennusta. Tarkista Biosista.


    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      624
      4622
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3509
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      154
      3211
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      168
      2469
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2309
    6. 252
      1867
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1457
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1349
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1340
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1140
    Aihe