Minkälainen on hyvä isä?

Numero333

.

17

286

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1%-gang

      Sellainen joita on ehkä 1% siittäjistä.

      • NäinMeillä

        Jep, noissa ns. "siittäjissä" ei todellakaan ole montaa hyvää isää. Luikkivat pakoon heti tilaisuuden tullen. Tavallisissa miehissä sitten onkin yllättävän paljon noita hyviä isiä ainakin omassa tuttvapiirissä. Jos ei muuta tunne kuin "siittäjiä", kannattaa ehkä miettiä liikkuuko ihan niissä parhaissa piireissä...


    • 1 kriteeri

      Sellainen, joka rakastaa lastensa äitiä.

      • Näinhän se menee

        Tuo on se vanha määritelmä, mutta pitää hemmetin hyvin paikkansa. Ei lapsi tarvitse muuta kuin vanhemmat, jotka rakastavat toisiaan sekä lastansa. Silloin lapsella on kaikki hyvin.


    • Daddy is the best!

      Minä olen teini-ikäinen tyttö. Minulla on hyvä isä jota rakastan todella paljon.
      Mun isä ei juo, eikä ole koskaan juonut. Tupakkaa polttaa ulkona. Käy töissä (on kunnan palveluksessa) ja meillä on ihan hyvä talous vaikka äiti on kotona.
      Minulla on yksi isosisko. Luultavasti olen isän favorit, sillä isä on aina tykännnyt minusta tosi paljon. Jo pienenä auttoi aina puuronsyönnissä aamulla, en huolinut kun isän avun. Otti syliin ja auttoi läksyissä. Käytiin ja käydään yhdessä hiihtämässä tosi paljon. Isä käy välillä mun kanssani talleilla kun mulla on ratsastustunti. Äitikin joskus, mutta enemmän ne on taas yhdessä isosiskon kanssa.Isä hankki meille koiranpennun, kun me siskon kanssa oltiin sitä toivottu tosi kauan. Âitikin ihastui siihen vaikka ensin oli vastaan.Isä ei koskaan huuda eikä suutu, aina voidaan puhumalla selvittää kaikki, enkä edes halua pahottaa isän mieltä.
      Isä on aika vanha, 57 vuotta, vanhempi kun monien muitten isät, mutta paras isä¨maailmassa!

      • ...

        Koeta saada isäsi lopettamaan tupakanpolton, että saisit pitää hänet luonanne kauan. :)


    • Äiti sabotoi.

      Isättömyys jättää aukon lapsen sisimpään. Suomessa kasvaa kymmeniätuhansia isättömiä lapsia. Iättömyys vaikuttaa lapsen elämään monin tavoin, ja parhaimmillaan se johtaa moniin onhelmiin, kuten aggressiiviseen käyttäytymiseen.

      Helsingin sanomat 25.3.2009.

      http://yle.fi/uutiset/isattomyys_jattaa_aukon_lapsen_sisimpaan/638200
      --------------

    • rehagsgerhreh

      Hyvä isä uskoo loppuelämän kestävään avioliittoon, rakastaa lastensa äitiä niin myötä- kuin vastamäissä. Pyytää riitatilanteissa anteeksi, puhuu asioista keskustelemalla, ei huutamalla.

      Hyvä isä ei juo lastensa nähden eikä petä kumppaniaan. Hän hyväksyy vaimonsa mahdolliset vartalonmuutokset (esim. raskausarvet, löystyneen vatsan ja selluliitit) koska tietää niiden kuuluvan väistämättä monen elämään. Jos puoliso tai lapsi sairastuu vakavasti, hän ei katoa viereltä.

      Hyvä isä osaa pitää kuria, mutta ei ole väkivaltainen. Hän kehuu lasta aina jos tämä tekee jotakin oikein ja kannustaa lasta harrastuksissa.

    • KeijoKooKooKojootti

      Sama mies voi olla hyvä isä toiselle ja huono toiselle. Tiedän olevani huonoin isä, kun olen hyljännyt esikoiseni (syyt ovat niitä perinteisiä, miten vanhemmat tuhoavat lapsensa eron jälkeen), olen pitänyt huolen, että olen lähes täydellinen isä nykyisessä liitossa syntyneille lapsilleni.

    • Kjggjbvggjjb

      Sellainen joka antaa hellyyttä mutta osaa sanoa EI!

    • rwqr

      niin kaikista ei oo ensinnäkään isiksi halun/kykyjen suhteen.

      kyllä hyväksi isäksi nykyään vaadiaan että tekee tasapuolisesti naisten työt omien lisäksi kun tas naiset ei paljo tee miesten ötitä

    • oiugfdrtghu

      Hyvä isä on turvallinen ja luotettava. Antaa tarpeeksi aikaa äidille ja lapsille. Rauhallinnen, uskollinen, osallistuva, älykäs, miehekäs, rakastava.

    • ...

      Sellainen joka rakastaa, tukee, ohjaa ja muistaa olla tiukkana silloin kun on sen aika. Tällainen isä minulla oli ja tällainen isä minä koitan parhaani mukaan olla tyttärelleni.

      • ostanko veneen

        Ryyppäävä renttu ja taivaanrannan maalari.


    • ps12

      Sellanen joka ottaa osaa myös lasten kasvatukseen, niihin kiperiin kysymyksiin. Ohjaa lasta, on mukana keskusteluissa.. EI VAAN LEIKI LASTEN kanssa vaan on isä. Aika harvassa perheessä alkoholi ei ole missään osassa, mutta plussaahan tuo olisi. Mun exä vaan leikkii lasten kanssa, raahaa niitä joka paikkaan mutta kun pitäisi olla isä ja jutella lasten kasvatuksesta ja tulevaisuudesta niin johan katoaa paikalta.. EI se kykene ottamaan vastuuta. Siispä äitinä olen ihan yksin noiden tärkriden asioiden ja kysymysten kanssa... Esim seksistä on ihan turha edes keskustella lapsille tai mistään muustakaan.. Kasvatuksessa isän rooli on tärkeä, kuuntelee lasta ja PITÄÄ HYVÄNÄ, rakastaa.. Tärkeimmät =)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8316
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2253
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe