Nurmeksessa jälleen raju ulosajo 3 nuorta loukkaantui

KeskiviikkonaRytisi

Nurmeksessa tapahtui torstai iltapäivällä rajju ulosajo jossa loukkaantunu kolme nuorta miestä.Onnettomuudesta lissää netti karjalaisessa

69

1163

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sekopäitä

      Alavantiellä jo alle ajokortti-ikäiset ajavat rajusti metsikköön.Tällä menolla on kohta mustalle kuljetusautolle töitä.Vähennetään vain liikenteen valvonnasta väkeä,niin ei kohta uskalla tien päälle lähteä ollenkaan näiden sekopäiden vuoksi.

    • ottakaa lääkkeenne

      Vissiin viides otsikko tälle samalle aiheelle. Olette humalassa ja juoppoja.

    • 3 kertaTodenSanoo

      Kuohatissa ei kuolema auta.

      • Anonyymi

        Onko koulu toiminnassa


      • Anonyymi

        No ei kyllä


    • RuumisAutotOdottaa

      Kaahareilla ajotaidot eivät riitä autoa pitämään tiellä.Pylväitä ja puita kaadellaan urakalla.

    • Basso kovemmalle

      "ottakaa lääkkeenne
      15.8.2013 19:39
      Vissiin viides otsikko tälle samalle aiheelle. Olette humalassa ja juoppoja"

      Ja tulee 500 lisää.
      Alkaa pikku hiljaa vituttaan noi touhut.
      Leveet pennut terrorisoi olemisen.
      Jumalauta viranomaisten voimavarat lanssin suhteenkin mitä on ja tollaset jenkki pellet kuluttaa ne vähätkin.
      Pistä pelle vaan basso kovemmalle.
      Ja me vielä maksetaan, että noita hyysätään.

    • naurettavaatoimintaa

      justhan tuossa tiedotteessa luki ettei alkoholilla tai millään päihdeaineilla ole osuutta asiaan!
      joten ihan turhaan sitä toisia on mennä haukkumaan, voisitte itseänne pelleksi sanoa koska aika naurettavaa tulla netissä nimettömänä nimittelemään.. eikö olisi soveliaampaa kun käyt päin naamaa latelemassa.
      miltä itsestäsi tuntuisi kun sinusta jauhetaan täällä kun makaat sairaalassa?! ja tämäkin kun olisi voinut sattua kelle tahansa, no tokiha sitä ihminen nimittelee kun ei oma ystävä tai sukulainen ole ollut.. mutta pääasia että hengissä ovat!

    • Basso kovemmalle

      Jälleen RAJU ulosajo Nurmeksessa - kolme nuorta loukkaantui.


      naurettavaatoimintaa.

      Sulle tiedoksi, että toisista piittamattomat kusipäät ei edes tarvii huumeita ja viinaa päästäkseen petäjään ja yhteiskunnan hoitoon.
      Riittä kun on toisista piittaamaton kusiaivo.
      Jaa että miltä tuntuu, kun itseensä täynnä olevat kaaharit makaa sairaalass.
      Ei tunnu kuule miltään.
      Mutta se kuule tuntuu ja paljon, kun terveydenhoidon vähiä varoja joudutaan näin tuhlaamaan vai onko järjetön kaahaus luettava sairaudeksi.

      Luuletko tosiaan, että saa kaahata miten sattuu, kun ei vaan oo kännissä.
      Ei taida mennä ihan näin.
      Jokainen selväjärkinen näkee miten ylimielisesti jotkut hörhöt räkänokat käyttäytyy täällä liikenteessä.
      Ei taida moraali olla kohdallaan ja asenne kun jostain ööööö luokan jenkki kuvasta jossa renkaat valittaa ja bassot jytisee.

    • trhe

      Tutkittu juttu! valkaistun anuksen omaavat ajavat muita paremmin.

    • Kortiton Kaahari
    • Basso kovemmalle

      Kortiton Kaahari. joo ja taas
      "Kaikki kolme kuljetettiin Nurmeksen terveyskeskukseen lääkärin hoidettaviksi"

      Voi voi kävipäs ikävästi, kun lähti lapasesta.

      • Ei järkeä päässä

        Kuohatissa on kaahailu jatkunut jo vuosia, joten ei ole ihme, että nyt rysähti. Mopoiässä jo harjoitellaan ja sitten jatketaan autoilla samaa touhua. Vanhemmat vain katsovat läpi sormiensa nuorisonsa kaahailua liikenteessä. Järjetöntä touhua, ehkä tämän rysäyksen jälkeen pari viikkoa on vähän hiljaisempaa, kun nuollaan haavoja ja sitten sama meno jatkuu...


    • Otan Osaa

      Kuohatissa oli ajan kysymys onnettomuus tapahtuu.Nurmeksessa kolmas kerta toden sanoo luoja ottaa kaahaajalta veivin pois.

      • Itsekkin ojassa ollu

        Eikös näitä ojaanajoja ole ollut iät ja ajat joka kylällä? Nyky autot vähän tehokkaampia, kuin ennen. Onhan se todellakin väärin tälläiset hurjastelut.


    • Kysyn vaan

      Kuohatissa suojeltiinko kaahaajaa..Poliseja ei saatu paikalle.

    • Selvä peli

      Täällä porukka taas humalassa uhoaa. Oma valmetti joka viikonloppu jumissa ojassa, kun humalassa ajellaan ja vielä liimaa haistellaan.

    • JuoponTuurilla

      Kopiton valmetti humalassa uhotessa pitää olla.

    • Anglia64

      Eikait ollut poliisin jälkikasvu ratissa?

    • PystyKarsintoja

      Kuohatin metsänhoito yhdistys suorittaa leimikossa leimausta autolla.

    • että näin

      On se hyvä että hyviä kasvattajia riittää!! Yleensä ne löytyy suomi24 palstalta. Niillä on hyvät elämän tavat ja täydelliset lapset ja itsekin elänyt elämänsä ilman yhtään vahinkoa virheistä! Onnea teille! :)

    • Välillä Harvennusta

      Metsässä rahakasvaa.

    • kaverini kolarissa..

      Tietenkin pitää ajaa nopeusrajoitusten mukaan, mutta kokonaan ei kolareita voi estää paitsi lopettamalla liikenne kokonaan.. Kaverini oli m-pyörä onnettumuudessa n. 2,5 viikkoa sitten Lehtovaaran risteyksessä, auto tullut kolmion takaa. Sanon vain että säälitti kun kävin Pks:n sairaalassa kun hällä oli tosi kovat tuskat ja vielä joutuu vaihtamaan tekonivelen lonkkaan josta seuraa uusi toipuminen. Mutta ei ollut vihainen tai katkera autoilijalle, sanoi vaan etteihän se tahallaan sitä tehnyt. On jo ostanut toisen m-pyörän ensi kesää varteen joten henkisiä vaurioita ei tullut mutta oli kovat tuskat kun kävin, sääliksi kävi.

      • VertaisTukija

      • Jaksamista Kaverille
        VertaisTukija kirjoitti:

        Suomen Nivelyhdistys
        http://www.niveltieto.net/oppaat.htm

        Itse kokeneena kummakin lonkkan tekonivelien leikkaukset Toipumiseen menee vuosi aikaa ettei kiputuntemuksia ilmeme leikatussa raajassa.


    • nyt riitti

      Ilmoitin ketjun poliisille, saadaan nää benzopäät sekä liimanhaiustelijat pois täältä

      • Presetti lääkkeitä

        Nyt riitti Kerro vaan poliisille tämäkin .Ei riitä .Mä kerron kun mulla enempi kokemusta lonkkan leikkauksesta.Kipuihin käytetään tramadin opiaatisia vahvoja lääkkeitä.


    • kaverini kolarissa..

      No siitäpän ilmoitit, mutta mitä hyötyä siinä on? Kaverini oli selvinpäin ja kaikki muutenkin ok vai tarkoitatko näitä huumekuskeja? Mutta mulle jäi jotenkin kommenttisi tarkoitus epäselväksi vai olenko jotenkin tyhmä? Ja varmaan poliisi muutenkin seuraa näitä kommentteja kolareista.

    • Basso pauhaa

      kaverini kolarissa:

      Kyllä näin on kuten sanot.
      Kolareita ja onnettomuuksia sattuu ja sen ihmiset ovat hyväksyneet hinnaksi moottoriliikenteestäkin.
      Mutta minusta kokonaan toinen asia on jos esim: ajaisin 40/ h rajoituksella vaikka 100 ja joku jalankulkija vaikkapa kuolisi.
      Minusta tämä ei ole enään pelkkä kolari tai onnettomuus vaan jotain ihan muuta.
      Minusta liikenne on oikeestaan täysin asenne kysymys ei pelkästään auton käsittelyä.



      nyt riitti: kerroppa meille mitä poliisi vastasi

      • kaverini kolarissa..

        Basso pauhaa: olet oikeassa että onnettumuuden riski kasvaa nopeuden kasvaessa varsinkin taajama-alueella ja yleensäkin missä on liikennettä ja muutenkin, vaikka yksin ajaessa. Ja syy miksi kirjoitin tapauksesta on se että jos mahdollisimman moni näkisisi/kokisi tuskat mitkä kolari aiheuttaa uhrille niin luulen että moni ajaisi varovammin. Niin kävi minullekin kun näin kaverini kovat tuskat, vieläkin tekee pahaa...Ja kaverikin sanoi että tästä lähtien hän ajaa tuollaisiin risteyksiin 20-30 kmh, koska kapeaa m-pyörää on vaikea havaita.. Nuoruuteen liittyy tietynlainen riskinotto, myös liikenteessä mutta olisi jokaisen hyvä nähdä uhri ja kivut yms. Vaikkapa kouluissa olisi hyvä näyttää kolareiden seurauksia??? Kaverin puolesta KIITOKSIA myös vinkeistä tekoniveliin liittyen, ja olihan sinne laitettu myös suorat linkit tekonivel-leikkaus liittyen. KIITOS!


    • Kerro VASTAUS?!

      Nimimerkki "nyt riitti": Hemmetin hyvä kun ilmoitit poliisille näistä, saadaan sinutkin pois liikenteestä vaikket moottoriajoneuvolla kulkisikaan.
      Tuskin uskaltaisitkaan ajella etkä osaisikaan.
      Moottoripyöriäkin pelkäät niin että kuset housuun aina kun pärinä kuuluu, auton ajattelimen taas aiheuttaa sulle heti migreenin mutta polkupyörä pelkosi takia et uskaltaudu liikenteeseen etkä lääkäriin, joten miten hitossa uskaltaisit ottaa isoihin pahoihin pollari-setiin yhteyttä, tiedätkö, ne nappaa sut mörköinä ens yönä mukaansa joten painele jo helv.nopeesti sänkysi alle, pyydän ottamaan sun näppikses ja puhelimes mukaansa jottet ikinä eksyisi tälle etkä muullekaan palstalle. Tutustu putkaan, siinä paikka sulle.

      No, kerro nyt itku-iikka ihmeessä pollareiden "vastaus"?

      Kolari, sota, urheilu yms. uutiset. Sitäpaitsi ne kuuluu jokapäiväisiin uutisiin ja tapahtumiin.

    • Eliott Ness

      Kyllä näiden reikäpäiden toilailuja on saatu seurata vähän päästä ja uudestaan. Ei ole sukupuolellakaan väliä kun nämä kullanmurut liikenteessä säheltää. Likkalapset toilaa ratissa siinä missä pojanmulkutkin, oli sitten ajolisenssiä tai ei. Ja lepikko lakoaa kun ei ajouralla pysytä. Mistä hemmetistä nämä tuota oppia ottaakin, jostain videoautopelistä vai? Niissähän ei käy kuinkaan vaikka tuhatta ja sataa kiviseinään tai kallioon ajaisi. Luulevatko nämä reppanat, että todellisuus on virtuaalin kaltainen. Sitten vikistään kun lasaretissa maataan kallo halki tai sorkat poikki. Ja kavereiden puolesta voivotellaan ja kynttilöitä poltetaan jos huoku sattuu lähtemään. Vanhemmat opettakaa helvetissä niille älyttömille ettei elävä elämä ole samaa kuin nakkenakuttajan tai vaaleanpunaisen pantterin toilailut!!

      • mie222

        kerrankin oikeaa tekstiä tällä sivustolla. hyvä.


    • wt4h

      hehhee.luonnonvalinta hoitelee nuokin jossain vaiheessa jos sama meno jatkuu,jostain kumman syystä taisi jäädä tällä kertaa varoitukseksi.

    • ikäihmisen mietteitä

      Olen seurannut tätä palstaa ja haluaisin tuoda omia ajatuksiani näistä kolareista. Tuntuu siltä että tuomitaanko liian raskaasti tämä Kuohatin kolari? Hehän olivat selvinpäin kuitenkin liikenteessä tosin kait ajoivat ylinopeutta? Eiköhän heillä ole kipuja tarpeeksi ja harmitus tapahtuneesta ilman että herjataan näin julkisesti? Nuorilla ei ole elämänkokemusta tarpeeksi ja nuorihan "luulee" että ei se kolari omalle kohdalle satu. Ja kun miettii omaa nuoruttaan niin kyllähän sitä tuli ajettua aika reippaasti yli sallitun nopeuden, kai se kuuluu nuoruuteen? Luulenpa että tämän jälkeen ottavat opikseen? Se vain taitaa kuulua nuoruuteen että otetaan turhia riskejä, vanhemmiten sitä rauhoittuu ja ajaa varovammin, jos henki säilyy sinne asti? Kaikilla ei säily...Jollain tavalla ymmärrän nuoria mutta jospa muistaisitte että henki on hiuskarvan varassa niin oma kuin vieraankin. Ja jos henki säilyy niin entäs jos vaikka halvaannutte loppuiäksi, silloin loppuelämä on pilalla..Ja taitaa vanhemmatkin ihmiset ajella joskus rajuakin ylinopeutta, ei yksin nuoret, tosin ikä ja kokemus rajoittaa useimmalla kaasujalkaa..

    • 1,2,3 Useampi Kaahau

      Kuohatista saatujen tietojen mukaa ei ollut ensimmäinen kaahaus.Oli ajan kysymys männyn kylki leimataan.

    • rajavastaan

      täällä herjaavat toisia nämä' täydelliset ja moitteettomat' tyypit.
      kyllä pojat tämän ovat jo oppineet ilman että täällä julkisesti täytyy tästä keskustella.
      onhan se mukavaa kun voi jakaa vihaansa joka asiaa kohtaan täällä, mutta joku raja siihenkin on oltava..

    • Mersumies

      Turha puolustella ja krokotiilin kyyneleitä herutella. Vastuuntunnotonta menoa tuollainen kaahailu ja sillä siisti! Jos nämä aivottomat eivät omasta hengestään ja terveydestään välitäkään, niin syytä olisi välittää sivullisten hengestä ja terveydestä. Jos jotain pahaa sattuu syyttömille sivullisille niin kuka korvaa ja maksaa? Näiden kaahailijoiden vanhemmat, näiden kaahailijoiden puolustelijat vaiko peräti nämä kaahailijat itse kaivavat taskustaan rahat korvauksiin, täh????

    • SiunattuunMaahan

      Kaksimetriä maata päällä.Silloin kaahaus päättyy.

    • EU tehovalvonta

      Bomban risteyksessä linjautopysäkillä parkissa valkee siera.Liekkö poltoaine loppunu tai kortti lähteny poliisin toimesta kuivumaan.

      • bensasyöppö

        polttoaine loppu tai sitte levinny.


    • anglia 64

      Taidan käydä yöllä pöllimässä renkaat ja foortin merkin...

    • rotiskokin

      Jokatapauksessa rotisko on sakkopaikalla,olipahan kuskilla korttia,tai ei.

    • Siera Uutisia

      Bomban risteyksen linja-autopysäkiltä valkoinen sieran kosla saatu siirettyä pois rumentamasta maisemaa.

    • Kari.K.
    • Anglia64

      Kaikki polliisit on kyseisessä tapahtumassa. Hyvä on ajella maakunnassa kun polliisi ei ole kytäämässä:)

    • LehtovaaraTeboil

      Sieraan kannatasi laittaa äänitehoste laitteet.Rengas ulvosi ja savua tulisi paremmin.

    • AutotEiPysyTiellä

      Lehtovaarantielle siirtyny rallinajo nurmeksen keskustasta.Useasti aanu yöstä tultu talojen asukkaita herättelemään saataisiin vetoapua ojaan suistuneitten autojen tielle saamiseksi.

    • PysykäähänTiellä

      Lehtovaarantiellä autojen hinausavun sijasta saatte poliisit paikalle.Riittää aamuyöstä ihmisten herättely lehtovaaralla.

    • Ojassa ollut

      Missä päin kyseinen tie sijaitsee? Lehtovaarantie?

      • Katso Kartasta

        Nurmeksen itäkaupungissa sijaitsee Lehtovaarantie.Ojat täynä hinattavia autoja.Kuin Raatteentien varressa sotaromua väijytyksen jäljiltä


    • whj5j5

      siellähän se itäkaupungilla katu ainakin on,siellä joku kuulemma viljelee kissoja metsään.

    • tosion,

      benzoja saa kuopiosta isolla reseptillä. Nurmeksen lääkärit on niin pihejä ettei myönnä edes vähäksi aikaa benzo kuuria.

      • Skoda ylivoimaa

        Kerroppa minulle mikä on iso resepti... Mene töihin!


      • tässä faktaa

        Höpö höpö, tuskinpa ilman pätevää syytä saa mistään bentzoja. Ja ne jotka mahdollisesti saa he oikeasti tarvitsevat ko. lääkkeitä. Tiedän ihmisiä jotka äkillisen bentzolääkityksen loputtua ovat ryhtyneet käyttämään huumeita ja niitä saa Nurmeksessa todella helposti. Ja bentzoja kuulema tuodaan rajan takaa ja tietysti hirmu hinnalla myydään. Ei kukaan tavallinen ihminen turvaudu bentzoihin ilman todellista tarvetta. Sitäpaitsi olen kuullut että eräältä lääkäriltä saa Joensuusta saa lääkkeitä kun maksaa ylimääräistä ja ne ei tule "oikeaan" käyttöön. Eli Joensuusta hakevat myyntiin, ei Kuopiosta ja "rajan" takaa.


      • tässä faktaa
        tässä faktaa kirjoitti:

        Höpö höpö, tuskinpa ilman pätevää syytä saa mistään bentzoja. Ja ne jotka mahdollisesti saa he oikeasti tarvitsevat ko. lääkkeitä. Tiedän ihmisiä jotka äkillisen bentzolääkityksen loputtua ovat ryhtyneet käyttämään huumeita ja niitä saa Nurmeksessa todella helposti. Ja bentzoja kuulema tuodaan rajan takaa ja tietysti hirmu hinnalla myydään. Ei kukaan tavallinen ihminen turvaudu bentzoihin ilman todellista tarvetta. Sitäpaitsi olen kuullut että eräältä lääkäriltä saa Joensuusta saa lääkkeitä kun maksaa ylimääräistä ja ne ei tule "oikeaan" käyttöön. Eli Joensuusta hakevat myyntiin, ei Kuopiosta ja "rajan" takaa.

        Selvennän kun kirjoitin epäselvästi. Virosta ja Venäjältä sekä eräältä yksityislääkäriltä Joensuusta tulevat katukauppaan bentzot, eikä mistään Kuopiosta!


    • Takkoo Saabi

      Onko Skodassa iso pakoputki.

    • v.2013 motoristi

      Lehtovaaralla tapahtunut m-pyörä kolari on ollut vakavampi kuin tähän asti on ollut tiedossa. Motoristi oli silminnäkijöiden mukaan lentänyt ilmassa n. 10 metriä ja korkeutta ilmalennolla ollut n. 3-4 metriä joten on suoranainen Jumalan Ihme että m-pyöräilijä selvisi hengissä eikä myöskään halvaantunut. Pitää sanoa että m-pyöräily on todella vaarallista esim. autoiluun verrattanuna. Kannattaa jokaisen motoristin hommata kunnon varusteet, niissä ei kannata pihistellä. Itse aloitin pyöräilyn tänä kesänä mutta onneksi ei ole mitään vakavaa sattunut mutta kyllä tämä tapaus laittoi minutkin ajelemaan vieläkin varovammin..

    • v.2013 motoristi

      Lisään vielä ettei kumpikaan osapuoli ollut ajanut ylinopeutta ja silti tuollainen lento, entäs jos kolari olisi sattunut 80-100 kilometrin nopeudessa, kai siinä henki olisi mennyt.

    • Poliisile Vihje

      Viikonloppu koittaa jälleen.Lehtovaarantiellä ajetaan rallia ja hinausavun kolkuttelijoita ikkunoihin riittää yöllä.

    • Anglia64

      Ps.. Lehtovaarankatu.

    • Nurmes Kartta

      Katso kartasta Lehtovarankatu on.Myös on Lehtovaarantie.Missä ajetaan rallia ja suistutaan useasti tieltä ja vetoapua ollaann vailla useasti.

    • Rangaistus 2013

      Autot valtiolle.
      Kortit pois viideksi vuodeksi.
      Kortittomalle ei koskaan korttia.

      Silleen se loppuu!

    • hörslöppi

      Samalle ikälopulle kuskille jo toinen itseaiheutettu kolari, Akkosalmen ja Lehtovaarantienristeyksessä, vaarallinen kulkija.

      • Anglia64

        Miksi et avannut uutta keskustelua? Vaikka Nm. Ollilainen kaiteessa:)


    • rhjst

      No, moottoripyörällä ajaneelle se oli eka kolari tietäkseeni ja siitä meinasi tulla myös viimeinen kolari. Eikä autoilija mikään ikäloppu oo ollut, kai n. 45-50 vuotta?

      • R.Hoo1

        Niin oli eka kerta motoristille mutta ei onneksi henki mennyt mutta vieläkin ihmettelee mistä se auto ilmaantui kolmion takaa niin yht.äkkiä tuli vaikka oli katsonut molempiin suuntiin. Autoilija oli reilusti myöntänyt että se oli hänen vikansa ja tutkintakin on nyt kuulema lopetettu. Lonkkanivel kuulema vaihdetaan joten onhan niitä kipuja vielä edessä.


    • persesaapas1

      SOON MOPO ROTKOON JA 3 KUOLI RAAKA PELI RANUALLA!

    • Anonyymi

      Ajoin tieltä ulos rajusti!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1564
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1224
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1160
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe