Karma koettelee ex miehiäni..ja muitakin...

Maanni

kerron tän mahdollisimman selkeästi sillä haluun jotain tietoo ja selvennyksiin ja yhteyden ottoi jos joku on kokenut hiukankin samanlaisen elämän..ensinnäkin 15 vuotiaana sain poikakaverilta sukupuoli taudin ja hän kuoli huumeitten yliannostukseen, esimmäinen aviomieheni väkivaltainen ja erottuamme menetti haiman. yksi poika ystävistäni petti 2 vuotis seurustelumme aikana minua useasti menetti haiman erottuamme, asuin avoliitossa miehen kanssa ja hän oli väkivaltainen ja petti ja hän kuoli, lasteni isä narsisti ja väkivaltainen menetti haiman, miespuolisia tuttavia ja kavereita kuollut ympärilläni koko elämäni ajan myös sellaiset jotka eivät olleet pahoja minulle. minulle puhuttu karmasta ja alan jo itsekin uskomaan siihen että ihmiset jotka tekemisissä kanssani ja jollain tavalla satutettuaan minua niin tapahtuu jotain pahaa. on tapahtunut niin paljon 30 vuoden aikana että pistää miettimään mikä tää karma ja miksi....Nyt olen onnellisesti naimisissa ja aivan ihanan miehen kanssa ja uskon edelleenkin rakkauteen ja siihen että voin olla onnellinen...kirjoitan mielellään lisää jos tulee kysymyksii.

2

93

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maanni

      Sen verran selvennän vielä...en ole kostaja ihminen vaan jos minua on loukattu nuolen haavani ja jatkan elämää..läheisriippuvaisuuteni takia en oikeastaan ole koskaan ollut kauan yksin ja kumma kyllä hoivaviettini takia rakastunut renttuihin. olen kuullut että elän usein toisten ihmisten kautta ja mulle tärkeää että kaikilla hyvä olla..En ajatellu itseäni koskaan vaan toimin niin et toisilla hyvä olla..kunnes nyt olen 40 vuotias ja ekaa kertaa olen turvallisessa suhteessa eka kerta koen turvallisuuden tunteen...sitä en ole kokenut edes lapsena..olin huonoissa porukoissa ja sukuni ja ystävät käänsivät minulle selkänsä luultavasti siksi kun eivät osanneetkaan auttaa ihmistä joka ennen auttoi aina vaan toisia he näkivät ihmisen joka olikin heikko ja tarvitsi itse apua jota muuten en koskaan pyytänyt en edes lastenhoitoapua..vaan hoidin kyllä kaikkien muidenkin lapset ja sisarukseni.

      • karmeakarmanmies

        Olet ns kakkamagneetti, martyyri tai molemmat vielä yhdessä.

        Mussakin on vastaavanlainen "magnetismi", vedän vähän erikoislaatuisia naisia, joiden kanssa ei saa mitään kestävämpää aikaiseksi puoleeni. Olin jopa naimisissa lähes 20 vuotta yhden sellaisen kanssa. Ei kyllä ihan mitään noin dramaattista kuin sinulla, mutta ihan tarpeeksi turhauttavaa toimintaa kuitenkin. Jos joskus ois ihan normaaliakin kanssakäymistä naisten kanssa, niin mulla ei olis sitäkään vastaan mitään!

        Vaan voipi olla, että olen kaltaisesi "kirottu" epäonnistumaan koko tämän elämäni ajan mitä naissuhteisiini tulee. Kyllä se on monasti käynyt mielessäni, että kyseessä olis tosiaankin jonkinlainen karmakin. Jotenkin sitä vaan tuntuu ajatus menneistä elämistä ja niiden painolasteista mieluinen minullekin. En ehkä olllut paras mahdollinen ihminen edellisessä elämässäni? Mutta parempi olla tulossa, kuin vasta menossa!

        Ja ehkä sullakin löytyy vielä se tasapaino ihmissuhteissa, kunhan vaan olet sitkeä ja otat oppia virheistäsi. Suhteesi ovat kuitenkin olleet myös omia vapaita valintojasi, vaikka sinussa se tietty "magnetismi" onkin. Jotkut toistavat opittua mallia ja olen huomannut, että naisilla se juuri on usein tuota renttuosastoa. Psykologit sanovat usein asiasta, että sillä olisi tekemistä naisen isäsuhteenkin kanssa. Juopot faijat usein teettävät tyttärilleen sellaisen taipumuksen miessuhteisiin.

        Ja karmakin palaa lopulta aina loppuun ja sitten ollaakin taas kuivilla. Parempaan siis mennään ja opiksi otetaan!

        http://www.youtube.com/watch?v=62cXON7iwXs

        Mutta ei paeta kuitenkaan liian pitkällä!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      375
      3369
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      165
      1399
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1208
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      144
      1102
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      843
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      159
      774
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      115
      772
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      772
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      757
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      719
    Aihe