Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

marja vidgren

onnex3

kellään kokemuksia meedio/selvänäkijä marja vidgrenistä? toiminimi on marjax kuinka tarkasti näkee ihmissuhteisiin

61

8892

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tirlippan

      Näki asiat oikein.Ja on tapahtunut niin kuin sanoi:)

    • onnex3

      pystytkö kertomaan lisää hänestä ajoista vaikka henkimaailma ei tunne aikaa ja ja noin yleisesti tapahtumista näkeekö lyhyelle ajalle kuinka tarkasti vai onko pitkän ajan näkijä

      • saaga4

        Minua kiinnostaisi myös kuulla kokemuksia tästä Marja Vidgrenistä. Onko joku muukin soittanut/saanut kirjallisen katsonnan kuin Tirlippan?


    • onnex3

      uppaa eikö kellään muilla kokemuksia

    • Minäpä

      Minulla.Ja pelkkää positiivista.Näki järkyttävän hyvin.Sain rauhan, eikä ollut enää tarvetta soitella muille.

    • illuminati force

      Monet pystyy ihan samaan temppuun. Kuulet vain sen mitä haluat kuulla. täyttä hömppää koko touhu. Tämäkin keskustelu haiskahtaa piilomainnonnalta XD

    • ennustajahan mie

      haiskahtaapa hyvinkin..

      • Miekin

        Haiskahtaapa kateudelta..


    • Asiakkaalta

      Pelkkää positiivista minultakin. Ottakaa ihmeessä Marja Vidgreniin yhteyttä.

      • joopjjoo

        kiva tapa mainostaa ihtiään,vai mitä marja.....


      • asu asiakas
        joopjjoo kirjoitti:

        kiva tapa mainostaa ihtiään,vai mitä marja.....

        Vaihtelu virkistää. Tämä uusi nimi mulle


    • Jep!

      Voin suositella Marjaa. Myös moni tuttu käynyt hänellä ja tullut positiivista palautetta :) Pitää Kuopiossa yksityiskanavointeja melko usein. Ja ajoittain myös meediotilaisuuksia.

    • Kaarina43

      marja ei mainosta itseään.löysin hänet etsimällä.hän sitten kysyikin mistä sain numeronsa.
      hän aloitti terveydestäni.kertoi suhteestani.koko tilanteestani ja olin aivan suu auki.
      asioita mitä kenenkään ei pitäisi edes arvata!
      otan häneen yhteyttä, kun siltä tuntuu.

    • Utelias ja kokeilunhaluinen puoleni sai minut ottamaan yhteyttä häneen. Sain tietää hänestä netin kautta. Marja kanavoi puhelimen kautta 1h ajan. Mielestäni hän kanavoi hyvin suoraan ja supsikkaasti. Tosin tämä on ollut ensimmäinen ja ainut kokemukseni selvännäkijän kanavoinnista. Eli en tiedä miten muut sen tekevät.

      Halusin käydä läpi lähinnä menneitä elämiä ja terveyttäni. Menneitten elämien läpikäymisen kautta Marja sai kuitenkin visioita tulevaisuudestanikin, jotka hän kertoi, kun en tohtinut estellekään. Positiivisia asioita tuli esille. Pieni osa tulevaisuuden ennustuksista on jo käynyt toteen, mutta suurin osa niistä on vasta edessäpäin. Se tässä jännittääkin, voivatko ne ihan oikeasti toteutua. Sillä jos ne toteutuvat, olen aivan äimistynyt! Miten joku voi tietää tuollaisia asioita? Onko todellisuus jotakin aivan muuta kuin olen kuvitellut.

      Alkutilanne oli, että olin hyvin skeptinen Marjan kykyjä kohtaan. Kukahan vain voi keksiä tarinoita toisen mahdollisista entisistä elämistä tai tulevaisuudesta, ajattelin. Menneitä elämiä läpikäydessä, aluksi minun piti pidätellä naurua linjalla ollessa. Osa tarinoista kuulosti niin huimilta. Ja ehkä minua nauratti ylipäätään koko tilanne ja ajatus siitä, että olisin elänyt aiemmin eri sukupuolta olevana aivan toisenlaista elämää ja nyt nykyisyydestä joku kertoo minulle niistä noin vain. Suurin tarinoista olisi voinut päteä kehen muuhun tahansa. Yksi elämän läpikäyminen oli kuitenkin ylitse muiden tai perustelut liittyen siihen. Eräs entinen elämä peilasi minun nykyiseen elämään. Hän siis kertoi millainen elämäni oli ollut suurinpiirtein tähän asti. Marja osui oikeaan siihen asiassa. Enää ei naurattanut.

      Kaikkein vakuuttuneimmaksi hän sai minut käydessään läpi terveyttäni. Hän kävi läpi nykyisen terveydentilani ja siinä tapahtuneet aiemmat suuret muutokset sekä mihin asioihin olisi syytä kiinnittää huomioita tulevaisuuden varalle. Oli pelottavaa kuunnella, kuinka hän luetteli yksitellen päästä varpaisiin, mitkä asiat kehossani oli kunnossa ja missä oli/on jonkinlaisia oireita.

      Istunnon ajan Marja oli todella vakuuttava ja todella tiesi asioita, joita en ollut kertonut kenellekään muulle. En voi kuitenkaan varmaksi sanoa, että kaikki hänen sanomansa ja ennustamansa asiansa olisivat totta. Uskokoon ken haluaa. Itse olen sitä mitä mieltä että jokainen meistä voi vaikuttaa elämäänsä ja tekee siitä sellaisen kuin haluaa.

      • hehehehe..

        paljonko puhelu makso minuutilta? jos tunnin olit niin ei varmaan mikään kovin pieni lasku tulossa, 2€min noin x 60 =120€ tietty paikallisvm päälle


      • ms.piggywiggy
        hehehehe.. kirjoitti:

        paljonko puhelu makso minuutilta? jos tunnin olit niin ei varmaan mikään kovin pieni lasku tulossa, 2€min noin x 60 =120€ tietty paikallisvm päälle

        tuntikorvaus yli puolet vähemmän. piti maksaa summa tilille etukäteen. joku tietenkin voisi samalla hinnalla käydä ottamassa kauniit geelikynnet, tarjota herkkullisen ruoan ystävälle tai laittaa säästöön "pahan päivän" varalle . minä laitoin tuon summan kerran erilaiseen tarkoitukseen.


    • P.S. Kuolleisiin en halunnut olla yhtyedessä, joten en tiedä millaiset ovat taidot meediona.

    • Minätiedän

      Normaali puhelinmaksu menee, ei mitään lisiä, on ihan tavallinen matkapuhelinliittymä. Ja jos itsellä on liittymä josta saa soitella normaaleihin numeroihin tietyllä könttäsummalla niin silloin maksua ei mene. Ei ole mikään 0700-liittymä josta menis 2 euroa minuutilta.

    • Tähteläinen

      En suosittele kyseistä meediota kenellekään!

      Kävin keväällä hänen luonaan, samoin mieheni. Silloin vielä, sinisilmäisena untuvikkona meni kuin väärään rahaan. En sano, etteikö hän osaisi kanavoida, hän osaa kyllä. Siihen se sitten jää... Kyseinen henkilö ei ole mukana Kirkkaassa Valossa, sydämellään aidosti. Tekee kanavointeja ja tulkintoja egonsa kautta, eikä hengellisesti valaistuneena Valon ja Rakkauden lähteenä.

      Osittain tuntuu näin jälkeenpäin, että valikoi, mitä kertoo... Sanoo jopa asioita, joita ei pidä kertoa ja pelottelee rivien välistä "totuuksillaan". Järjestää myös epämääräisiä kanavointikursseja, vaikkei tiedä, onko siihen kukaan valmis vai ei. Saattaa tuoda mukanaan myös karmoja.. ÄLKÄÄ KÄYTTÄKÖ HÄNTÄ! Kuunnelkaa intuitiotanne ja löydätte aidosti hyväsydämisen meedion.

      Marjassa haiskahti voimakkaasti koko kanavoinnin ajan tietynlainen levottomuus ja rauhottumuus. Tuntui, että hänellä on ongelmia itsensä kanssa...
      Ehkä pohjimmiltaan, hän tekee "Jumalan työtä" täyttääkseen oman kuppinsa arvostellen toisia ihmisiä, koska hänellä on siihen lahja.

      Tätä lahjaa hän käyttää suruuttaan väärin ja tulee maksamaan siitä vielä kovan hinnan! Kaikki tämä aukeni itselleni hänestä vasta nyt... Kun olen itse matkalla Valoon ja myös intuitiivista parantamista aloittelen puhtaalla sydämelläni Rakkaudessa, suojaamana.

      • Varoituksen sana

        Olen valitettavasti samaa mieltä ! Minusta hänessä on jotain pelottavaa, häntä voi kutsua noidaksi. Omistaa yliluonnollisia kykyjä, joita käyttää häikäilemättömästi hyväkseen itselleen tai sukulaisilleen. Toivoisin, että saisin siunauksen pyhältä hyvältä ja että hän jättäisi rauhaan ihmiset, jotka eivät halua olla mukana tässä piirissä. Hän osaa asettaa pahoja karmoja häntä itseään epämiellyttäviin tuttavuuksiin. Näen itse asiat järkevinä ja haluan jättää omat sukulaisvainaat rauhaan lepäämään. En halua sekaantua spiritismiin ja noituuteen kuten tämä meedio ! Toivon kuitenkin hänelle kaikkea hyvää - oikeassa valossa !!


      • noitanainen

        Onko rakkautta morkata toisia ihmisiä??


      • Varoituksen Sana
        noitanainen kirjoitti:

        Onko rakkautta morkata toisia ihmisiä??

        Ei ihmisen tarvitse rakastaa eikä pidäkkään rakastaa jokaista ihmistä. Kyllä mielipiteen voi ilmaista ilman rakkauden tunnustamista. Järkiasioissa ei kysytä tunteita, vaan järkeä. Turhaa vetää tähän tuollaista lähestymistapaa. Mielelläni näkisin vastineen kirjoitukseeni ja perustelun noitanaisen tapaan rakastaa. Kiitos.


      • Jepulis
        Varoituksen sana kirjoitti:

        Olen valitettavasti samaa mieltä ! Minusta hänessä on jotain pelottavaa, häntä voi kutsua noidaksi. Omistaa yliluonnollisia kykyjä, joita käyttää häikäilemättömästi hyväkseen itselleen tai sukulaisilleen. Toivoisin, että saisin siunauksen pyhältä hyvältä ja että hän jättäisi rauhaan ihmiset, jotka eivät halua olla mukana tässä piirissä. Hän osaa asettaa pahoja karmoja häntä itseään epämiellyttäviin tuttavuuksiin. Näen itse asiat järkevinä ja haluan jättää omat sukulaisvainaat rauhaan lepäämään. En halua sekaantua spiritismiin ja noituuteen kuten tämä meedio ! Toivon kuitenkin hänelle kaikkea hyvää - oikeassa valossa !!

        " Mitä korkeampi kanavointi on kysymyksessä, niin sitä totuudellisempi se on ja vastaavasti sitä vähemmän on kanavoijasta johtuvia virheitä." Sanoit että hän osaa homman, so? Lukekaapa Paolo Coelhon kirjoja ja oppikaa...


      • YksPulliainen

        Ihan yleisesti kysyisin että kuinka sydän voi olla puhdas jos siellä on noin paljon vihaa ja kaunaa toista ihmistä kohtaan? Kuinka silloin voi levitellä ihmisestä nimeltä mainiten ilkeämielisiä juoruja,vääristellä asioita tietoisesti ja kuinka voi tuomita toisen ja samalla ylistää omaa "oikeaa tietä" ja sydämen puhtautta?

        "Joka toista alentaa nostakseen omaa arvoaan, todellisuudessa laskee omaa arvoa toisten silmissä."

        Aino Kassistakin, joka oli Suomen etevimpiä selvänäkijöitä aikoinaan, syytettiin noituudesta, silloin asialla olivat ääriuskovaiset, aina näitä äärijuttuja, äärimuslimeja jne. Nyt sitten uudet tuomitsijat "äärihenkiset."


      • kiesussoi
        Varoituksen sana kirjoitti:

        Olen valitettavasti samaa mieltä ! Minusta hänessä on jotain pelottavaa, häntä voi kutsua noidaksi. Omistaa yliluonnollisia kykyjä, joita käyttää häikäilemättömästi hyväkseen itselleen tai sukulaisilleen. Toivoisin, että saisin siunauksen pyhältä hyvältä ja että hän jättäisi rauhaan ihmiset, jotka eivät halua olla mukana tässä piirissä. Hän osaa asettaa pahoja karmoja häntä itseään epämiellyttäviin tuttavuuksiin. Näen itse asiat järkevinä ja haluan jättää omat sukulaisvainaat rauhaan lepäämään. En halua sekaantua spiritismiin ja noituuteen kuten tämä meedio ! Toivon kuitenkin hänelle kaikkea hyvää - oikeassa valossa !!

        Sanon vaan että pimeitä ootte. Aivan ihmeellistä tulkintaa. Käykääpä lääkärin kautta seuraavaksi kun kotia menette. Pyytäkää jotain rauhoittavia ja halusinaatioita vähentävää. Palatkaa sitten tänne normaali ihmisten joukkoon.


      • Anonyymi

        Mihin lahkoon kuulut . Eikö totuuden kuuleminen miellyttänyt ? Repikö unelmaharsot silmiltäsi ? Totuutta on joskus vaikeaa niellä kun on rakentantanut pilvilinnan ?.


    • höbö höböä

      Haiskahtaa taas niin PIILOMAINONNALTA!

      Eläkää nykyhetkessä! Älkää antautuko toisten manipulointiin ja hyväksikäyttöön!

    • skepticco

      No piilomainontaa nämä kehumisketjut täällä suurimmaksi osaks ovatkin..

    • näkyy hyvin

      eikö samasta henkilöstä ole tuolla ketju ja samasta asiasta? vai mainonnan mielessä piti aloittaa uusi keskustelu

    • Vega DayLight

      Mitä piilomainontaa? Eikö saisi kokemuksia jakaa? Mielestäni Tähteläisen kertoma on lähempänä totuutta koko ihmisestä. Ne, jotka ovat jo tiellä, näkevät Marjan todellisen Minän.

      Ottakaahan opiksenne...

    • Krisse

      Mielipiteet ja kokemukset saa jakaa-en ottaisi kaikkea mainontana.
      Hän nimittäin ei mainosta itseään, vaan hänet joutuu etsimään...
      itsekin etsin oikeaa muutamia vuosia.kysyi myös mistä oikein sain hänen numeronsa.
      oikeiden ei vain tarvitse mainostaa.kyllä ihmiset puhuu.

      • Kaikella rakkaudella

        Tähtiläinen, sitten kun "oikealla tielläsi" tulee vastaan tienviitta jossa lukee "anteeksianto itselle ja toiselle" niin käännypä siihen suuntaan.


    • tuutikki

      Hei! Olen käynyt Marjan yleisömeedio tilaisuudessa ja varasin myös ajan kahdenkeskiseen meedio istuntoon. Kun päästiin alkuun niin se tunteroinen meni tosi nopeesti. Nimellä sai kutsua jos jonkun halusi tavata. Myös koirulia pyysin nimeltä ja marja osasi kuvata minkälainen se oli ja jopa kumpaa sukupuolta. Koska olin 5-vuotias koiran siirryttyä tuonpuoleiseen niin en muistanut sukupuolta enkä sitä että oli pienikokoinen. Kysyin äidiltä ja se kertoi eli Marja tiesi! Myös isäni tunnistin sekä isovanhemmat osasi kuvailla niin hyvin etten itse moiseen pystyisi. Tilaisuuden jälkeen oli varmaan viikon sellainen olo kuin olisi pyhäpäivä ollut :) Tuli niin hyvä tunne. Ja iskä käy täällä aina katsomassa, toinen koira näkee sen ja huiskuttaa häntää..Suosittelen lämpimästi

      • voi elämä

        niin tuo yksi kertoi ettei marjax veloita mitään, veloittaahan se. eli ei ole ilmainen puhelu.
        vai että oikein koiraan saa yhteyden, eikös olisi syytä mennä noille koira foorumeille nyt paasaamaan asiasta


      • Hurjaa menoa.
        voi elämä kirjoitti:

        niin tuo yksi kertoi ettei marjax veloita mitään, veloittaahan se. eli ei ole ilmainen puhelu.
        vai että oikein koiraan saa yhteyden, eikös olisi syytä mennä noille koira foorumeille nyt paasaamaan asiasta

        ---vai että oikein koiraan saa yhteyden---

        Tuossa otetaan ja yhteyksiä.

        http://suomenkuvalehti.fi/blogit/tarinoita-tieteesta/kommunikoi-koiran-valokuvan-kanssa

        Uskooko joku ihan oikeasti että valokuvan kanssa voi kommunikoida ?


    • Kohtuu Kaikessa

      Karman laki lyhykäisuudessään on oppi siitä että hyvästä teosta tai ajatuksesta seuraa hyvää ja päinvastoin. Teon arvon määrää tekoon liittyvä ajatus. Karma on henkilökohtainen ja sitä ei voi kukaan antaa tai asettaa toiselle. Uudista oppisi Varoituksen Sana, ja tule 2000-luvulle sieltä synkältä keskiajalta.Noitavainojen aika on ohi.
      Älä kerää itsellesi huonoa karmaa. Ja spiritismi ja spiritualismi-käsitteetkin on sinulla sekaisin. Näissä keskusteluketjuissa on hyvä myös muistaa että viestit voi jäljittää, tuo sinun vihjaus "Omistaa yliluonnollisia kykyjä joita käyttää häikäilemättömästi hyväkseen itselleen ja sukulaisilleen" on minusta aika henkilökohtainen syytös.

    • hemuli

      Onko teidän ennustukset toteutuneet ajallaan? Liukuvasti vai tarkalleen?

    • krisse

      nyt siitä on jo aikaa, mutta muistan varsinkin sen hetken tietojen häkellyttäneen minut.
      en osaa sanoa ajasta, aika on ollut minulle taaksepäin katsottuna tiettyjä merkkipaaluja.Mutta hänestä sanon tietäjä, en ennustaja.
      Kannattaa itse ottaa selvää.Sain kauaksi aikaa rauhan.
      sitä ennen olin soitellut ja menettänyt osin turhaan rahani muille ihmisille.
      pikkuhiljaa voisin jälleen rohkaistua varaamaan ajan.

    • tuutikki

      Sinulle nimim. varoituksen sana. Kuinka voit kirjoittaa tuossa vastineessasi että ei ihmisen pidäkkään rakastaa jokaista ihmistä? Ihan uskomatonta! Et taida ymmärtää vielä mitä sana rakkaus merkitsee jos puhutaan henkisyydestä, rakkaudesta ja kirkkaimmasta valosta..kuten jossakin osuvasti sanottiin : Ei kaikkia vastaantulijoita kohtaan tarvitse tuntea rakkautta mutta rakastaa pitää kaikkia. se on juuri sitä, että hyväksytään toiset myös virheineen ja kaikkine erilaisuuksineen. Kahta samanlaista ei ole, meillä jokaisella on oppimista ja omat polkumme. On hirveästi egoihmisiä, niitä, jotka nostavat hirveän metelin ja suuttuvat kun emme ole samaa mieltä emmekä käänny heidän puolelleen. tällaisissa tapauksissa on parempi olla hiljaa ja jättää sellaiset ihmiset huomiotta. Mikäs sen pahempi isku energiasyöpöille. Ja jos itse ei ole henkisesti valmis kuulemaan ja kohtaamaan totuutta mitä meediolta tulee, niin silloin on paras jättää koko homma väliin. Itse tavannut Marjan 2 kertaa ja todella jämpti ja sydämmellinen ihminen. Ja valhettelu ja panettelu ei auta tässä asiassa. Ja eiköhän ne noidat jotka pahuuksia tekee niin toimi ihan muilla keinoin kuin kanavoimalla ;)

      • Huijausta.

        --Ja jos itse ei ole henkisesti valmis kuulemaan ja kohtaamaan totuutta mitä meediolta tulee--

        Oletko oikeasti noin tyhmä että uskot johonkin meedioihin ?
        Vai oletko kenties meedio itse ?


    • en suosittele

      Marjalta ei tullut minulle sitten yhtikäs mitään. Olin todella pettynyt. Hän oli heti alkuun epäystävällinen ja valitti kiireitään. Miksi antoi edes ajan, jos ei ole aikaa.
      Kaikista näkijöistä mitä olen kohdannut, niin ehdottomasti huonoin.

      • heheeeeee

        Höpö höpö:)


    • hennuli1

      Kävin viikko sitten Marjan luona.. Aivan uskomattoman hyvin näki, aloitti terveydestäni, kertoi perheestäni. Sai yhteyden rajan toiselle puolelle ja kertoi tuntomerkit henkilöistä, joita kukaan ulkopuolinen ei olisi koskaan voinut tietää.. Suosittelen, menen itsekkin uudelleen joskus käymään kun tuntuu siltä.

    • yritti huijata

      Voi hyvä tavaton!

      Minulle ei tämä Marja nähnyt yhtään mitään. Ajankin hän oli merkinnyt väärin itselleen ja äksyili sitten, ettemme tulleet ajoissa. (Puoliso mukana).

      Ei nähnyt mitään. Oli vaivautuneen oloinen ja lopetin kesken koko jutun sanoen, ettei tästä nyt taida mitään tulla. Myönsi itsekin, ettei saa selvää.
      Ei niin. Ei saanut selvää, koska en antanut mitään tietoa itsestäni. Kyseli vaan, että olenko sitä, olenko tätä jne...Kun en kertonut, niin ei tiennyt mitään.

      Aivan puuta heinää. Oli erittäin vastenmielisen oloinen ihminen.
      Vai noitamainen! Kaukana siitä. Haistoin huijarin heti.

    • Tällainen kokemus

      Erittäin taitava selvänäkijä minusta. Kokemusta muutamasta yksityisistunnosta on. Näki osin samoja asioita kaikissa istunnoissa, vaikka yleisesti ottaen keskittyi eri asioihin eri kerroilla. Terveysasiat, ihmissuhteet ja työasiat näki tosi tarkasti kaikki. Uskomaton fiilis jäi kyllä jälkikäteen... Suosittelen lämpimästi. :)

    • Satumaa72

      Kävin pari vuotta sitten ryhmäistunnossa ja henk kohtaisia asioita näki selkeästi. Itkun kera kotiin menin kun niin asioita tarkkaan tiesi. Ihana ihminen

    • Elna-Eveliina

      Kokemusta on, pelkkää hyvää kaikki! Ryhmäistunnossa ajattelin äitini korua, joka ei ollut edes mukana, hän kuvaili sen täysin oikein. Kertoi edesmenneistä vanhemmistani kuten he elivät - nyt tulivat tervehtimään minua. Koin heidän läsnäolonsa istunnossa, ja sen jälkeen kotona tunsin kuin äitini olisi lempeästi hiippaillut siellä. Kun se alkoi häiritä, pyysin ystävällisesti menemään takaisin isän luo.
      Varasin yksityisen kanavoinnin. Tiesi kaiken menneen ja kertoi tulevaisuuden. En ole löytänyt itse kirjoittamiani muistiinpanoja, joten en muista mitkä ovat jo toteutuneet... Selvänäkijät eivät näe / tai kerro tapahtuuko "onnenpotku" viikon vai viiden vuoden päästä. Siksi me tavikset olemme usein liian kärsimättömiä odottaessamme talouden tai terveyden parantymista - tai vaikka sitä "unelmien prinssiä" - jota odotan yhä!
      Rakkaudella Sinulle ;)) mummeli

    • huujahaa

      höpönhöpönhöpönpöppöömhöpönhöpöö. Voi kaikkeen kanssa rahoja..

    • Anonyymi

      Edelliset elämät ovat aina erilaisia , jokainen ns näkijä näkee eritavalla.

    • Anonyymi

      Joskushan niin että vaikka tahtoa on nin se kykyhän puuttuu

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tyhmiä on kusetettu kautta aikojen.


    • Anonyymi

      Ei nähnyt minulle. Tosin sanoi, että voi mennä aikaa vuosiakin. Nyt mennyt lähes kaksi vuotta, mutta ei mene hänen näkemäänsä suuntaan.
      Näki myös menneestä ja tästä hetkestä konkreettisia asioita, jotka eivät pitäneet lainkaan paikkaansa. Nämä ei siis mitään tulkinnanvaraisia, vaan sellaisia, jotka tietää heti vääräksi, kuten parisuhteen tilanne, asuminen, lapsiluku ja työ.

    • Anonyymi

      >Aino Kassistakin, joka oli Suomen etevimpiä selvänäkijöitä aikoinaan, syytettiin noituudesta, silloin asialla olivat ääriuskovaiset, aina näitä äärijuttuja, äärimuslimeja jne. Nyt sitten uudet tuomitsijat "äärihenkiset.">

      Totuuden kertominen ei ole tuomitsemista. Silloinen vaimoni kävi mitään edeltä kertomatta ennustajan luona. Tämän ”familiar spirit” oli kertonut käytännössä kaiken oikein. Ja se että ennusti pian tulleen läheisen kuolemankin ”liian tarkkaan”, kertoo loppupelissä sen että kyseessä ei ole ravinto vaan rotanmyrkky: siinäkin 98% tavarasta ravitsevaa ruokaa. Mutta kun sen lopullinen tarkoitus ei ole ravita.

      Puoliso oli sitten saanut mukaansa muutakin kuin ennustuksen. Keskellä yötä heräsin siihen karmeaan todellisuuteen, kun tämä nukkuva nainen puhui saatanallisilla kielillä. Muistan näin vuosien jälkeenkin niitä vieraita sanoja. Kirouksia.

      Hän sittemmin teki aviorikoksen. Minä taas ymmärsin että on valittava puolensa. Valitsin uskon HERRAAN Jeesukseen Kristukseen.

      • Anonyymi

        Jaaha, taas yksi hihhuliuskovainen sekopää löysi tänne ja kirjoittelee asioista joista ei tajua yhtään mitään. No, eipä yllätä.


    • Anonyymi

      Kyllä on. Hän on saanut erikoisen lahjan Jumalalta ottamaan yhteyttä edesmenneisiin omaisiin. Olen käynyt 6 kertaa kanavointitilaisuudessa saaden yhteyden rakkaaseen tyttäreeseeni, joka kuoli 8 vuotta sitten. Tämä on ollut minulle valtavan suuri apu surussani, en ole tarvinnut psykoterapiaa.
      Suru ei lopu koskaan, se muuttaa muotoaan. Se on kuin vuoristorata, välillä helpottaa, välillä on vaikeampia aikoja.
      Aion mennä tänä keväänä kanavointitilaisuuteen Marjan luo. Suosittelen lämpimästi !

      • Anonyymi

        Älä ny Marjax! Mee laittaan mustikat ja mansikat piirakax, on paljo järkevämpää...


    • Anonyymi

      Minä soitin tunnin puhelun vuonna 2019. Äänitin puhelun ja kuuntelin sen vähän aikaa sitten. Täyttä postaskaa - ei mitään yhteyttä minun elämään.
      Kyseli onko lähipiirissä edesmenneitä henkilöitä - kun sanoin, alkoi kertomaan ko. henkilöstä - mikään ei osunut ko.henkilöön.
      Kun kysyin jotakin asioista, joista halusin tietää - hän esitti aina vain vastakysymyksen.
      Ei siis antanut mihinkään vastausta - odotin, että hän olisi nähnyt tulevaa.
      Minullekin tuli tunne, ettei ole miellyttävä ihminen, aivan kuin olisi halunnut olla ilkeä tai ainakin ilkeästi esitti asiat. En ikinä käyttäisi enää hänen palveluitaan -En Ikinä.

      • Anonyymi

        Tarviiko kaikille soitella, ja miksi puhua tunnin jos kerran on ilkeä?
        Onhan Suomes hyviäkin näkijöitä, ja hyvin ystävällisiä. Juuri lauantaina ajelin Sastamalan näkijälle, tunnin aika sekin mutta oli erittäin miellyttävä ja erittäin hyödyllinen käynti.

        Ihanalla huumorilla varustettu näkijä, eikä tarvinnut arvailla onko aito. Heti ensimmäisessä asiassa meni sellaisen äärelle mistä ei olisi mistään voinut ennalta tietää. Jäi todella hyvä mieli ja putosi iso taakka harteiltani. Sai näyn asiaan, joka on painanut pitkään mieltäni, ja joka oli oikeastaan se käyntini pääsyy.


    • Anonyymi

      Minulle kuvasi kuinka isäni kotipaikka on ollut mäntyjen keskellä korkealla mäellä.
      - no ei ollut. Vaan järven rannalla, pitkä ja kauniin hiekkarannan vieressä - ei mäkiä lähelläkään. Ehkä joku mänty saatoi kasvaa jossakin lähellä.
      Muutenkin puhui aivan omiaan - monta asiaa kertoi minun elämästä -sen hetkisestä, mutta mikään ei täsmännyt. Ei miellyttävä kokemus.

    • Anonyymi

      Kuka jaksaa tuollaista paskaa uskoa,kaikkeen hulluun te rahanne tuhlaatte, lototkaa vaikka ennemmin .

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2464
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2163
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1360
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe