Suomenruotsalainen väkivalta?

Pahalta näyttää

Luin tämän Uusi Suomi-lehdestä.

Eikö Suomen poliisi kykene enää suojelemaan suomalaisia, jotka suorittavat demokraattista toimintaa, kaupunkimme kaduilla.

Pahalta näyttää, jos näitä huligaaneja ei voida estää.

"Suomenruotsalaiset aikuisikäiset nuoret hyökkäsivät rajusti Ruotsi vapaaehtoiseksi –kampanjan naisosallistujia vastaan Helsingissä perjantaina

Nuori suomenruotsalainen nainen löi kampanjaan osallistunutta naista."

14

94

  Vastaukset

  • Tuo ei ole mikään lehtiuutinen, vaan peräisin erään Suomalaisuuden liiton aktiivin blogista, jota hän pitää Uuden Suomen blogipalvelussa. Hän ei todellakaan ole mikään puolueeton taho, lievästi sanoen.

   Tuohon tarinaan ei ole tullut minkäänlaista vahvistusta. Jos se olisi totta, poliisi olisi jo tutkinut asian. Kännykällä saa poliisin nopeasti paikalle Helsingissä.

   Kaksi sanaa tulee ensin mieleen: "Mainilan laukaukset". Ja sitten tulee mieleen nämä kaksi: "Kielialoitteen sissimarkkinointi."

   • Jep, kuuluu "mainilan laukauksien" piiriin siinä missä legendat ruotsin puhumisesta nakkikioskeilla.


  • Ja hallitus päättää Suomen kaikista laeista ja politiikasta,ei mitkään keräilijät.

  • Muistuttaa myös tapausta, jossa ruotsalaisaktivistit murhasivat ministeri Heikki Ritavuoren.

   • Miten niin? Eihän Ritavuoren murha liittynyt millään tavalla kielipolitiikkaan, vaan siihen, että hän Vienan-Karjalan kommunisminvastaisen kansannousun (1921-1922) sulki rajan Suomen ja Neuvostoliiton välillä,niin että aseapua ja vapaaehtoisia ei enää voitu lähettää Suomesta Vienan-Karjalaan. Kun kansannousu sitten kukistettiin, koko poliittinen oikeisto leimasi Ritavuoren bolshevikkien hännystelijäksi tai kätyriksi. Ritavuori itse kuului välittömästi SDP:stä oikealla sijainnesseen, "porvarillis-vasemmistolaiseksi" luonnehdittuun Edistyspuolueeseen, joka kaikista suomenkielisistä porvarillisista puolueista suhtautui ruotsin kieleen myönteisimmin ja 1930-luvulla ainoana suomenkielisenä porvarillisena puolueena äänesti kokonaisuudessaan niitä eduskunta-aloitteita vastaan, joiden tarkoituksena oli poistaa ruotsin kieleltä toisen kansalliskielen asema. Edistyspuolueen kanssa kaksikielisyyden puolella olivat SDP, RKP, Ruotsalainen vasemmisto ja osa Kokoomuksesta. Yksikielisyyden puolesta äänestivät Maalaisliitto, IKL, "esivennamolaiset" pienpuolueet Pienviljelijäin puolue ja Kansanpuolue sekä osa Kokoomuksesta.

    Koska Ritavuorta syytettiin Vienan-Karjalan kansannousun sabotoimisesta bolshevikkien hyödyksi, hänestä tuli yleisesti vihattu niissä piireissä, jotka olivat olleet sekä organisoimassa että tukemassa kansannousua. Juuri tässä oli syy hänen murhaansa. Samojen aktivistipiirien toimesta perustettiin Akateeminen Karjala-Seura vuotta myöhemmin, 1923.


   • Vienan kansannousu kirjoitti:

    Miten niin? Eihän Ritavuoren murha liittynyt millään tavalla kielipolitiikkaan, vaan siihen, että hän Vienan-Karjalan kommunisminvastaisen kansannousun (1921-1922) sulki rajan Suomen ja Neuvostoliiton välillä,niin että aseapua ja vapaaehtoisia ei enää voitu lähettää Suomesta Vienan-Karjalaan. Kun kansannousu sitten kukistettiin, koko poliittinen oikeisto leimasi Ritavuoren bolshevikkien hännystelijäksi tai kätyriksi. Ritavuori itse kuului välittömästi SDP:stä oikealla sijainnesseen, "porvarillis-vasemmistolaiseksi" luonnehdittuun Edistyspuolueeseen, joka kaikista suomenkielisistä porvarillisista puolueista suhtautui ruotsin kieleen myönteisimmin ja 1930-luvulla ainoana suomenkielisenä porvarillisena puolueena äänesti kokonaisuudessaan niitä eduskunta-aloitteita vastaan, joiden tarkoituksena oli poistaa ruotsin kieleltä toisen kansalliskielen asema. Edistyspuolueen kanssa kaksikielisyyden puolella olivat SDP, RKP, Ruotsalainen vasemmisto ja osa Kokoomuksesta. Yksikielisyyden puolesta äänestivät Maalaisliitto, IKL, "esivennamolaiset" pienpuolueet Pienviljelijäin puolue ja Kansanpuolue sekä osa Kokoomuksesta.

    Koska Ritavuorta syytettiin Vienan-Karjalan kansannousun sabotoimisesta bolshevikkien hyödyksi, hänestä tuli yleisesti vihattu niissä piireissä, jotka olivat olleet sekä organisoimassa että tukemassa kansannousua. Juuri tässä oli syy hänen murhaansa. Samojen aktivistipiirien toimesta perustettiin Akateeminen Karjala-Seura vuotta myöhemmin, 1923.

    Heikki Ritavuoren kuitenkin tappoi ruotsinkielisten aktivistien salaliitto.

    "Viimeisissä kolmivuotisissa poliisitutkimuksissa ja myöhemmässä historiantutkimuksessa on todettu, että Tandefelt ei toiminut yksin, eikä murha ollut vähäjärkisen hetkellinen päähänpisto. Aivan varmaa on, että suunnitelman voimahenkilöt olivat ruotsinkielisten aktivistien kärkimiehet apteekkari Oskar Jansson ja kenraalimajuri Paul von Gerich."


   • Per Åke kirjoitti:

    Heikki Ritavuoren kuitenkin tappoi ruotsinkielisten aktivistien salaliitto.

    "Viimeisissä kolmivuotisissa poliisitutkimuksissa ja myöhemmässä historiantutkimuksessa on todettu, että Tandefelt ei toiminut yksin, eikä murha ollut vähäjärkisen hetkellinen päähänpisto. Aivan varmaa on, että suunnitelman voimahenkilöt olivat ruotsinkielisten aktivistien kärkimiehet apteekkari Oskar Jansson ja kenraalimajuri Paul von Gerich."

    Entä sitten? Kuten edellä on kerrottu, murhan motiivi EI ollut kielipoliittinen, vaan johtui siitä, että Suur-Suomi-aktivistien keskuudessa Ritavuorta pidettiin maanpetturina ja bolshevikkien kätyrinä hänen estettyään kommunisminvastaisen kansannousun avustamisen Suomesta käsin.


  • Eikös se nettipoliisi vai mikä pullero Marko Alm ole svekkuli.

  • Epäilläänkö persuvaltuutettua Vaasassa parituksesta, ihmiskaupasta?

  • Suomen viimeisestä ministerin murhasta on helmikuun 14. päivä kulunut 80 vuotta. Uhri oli sisäasianministeri Heikki Ritavuori, jonka äärioikeistolainen terroristi ampui kuoliaaksi ministerin kotioven edustalla Nervanderinkadulla Helsingin Töölössä. Ritavuori oli kuollessaan vain 42-vuotias.

   http://w3.verkkouutiset.fi/arkisto/ajassa/14424.html

  • Kansalaisaloite http://ruotsivapaaehtoiseksi.fi on saanut suomenruotsalaiset suunniltaan. Heidän aggressiivisuutensa on lisääntynyt sen jälkeen, kun 50.000 kannattajan raja ylittyi.
   Turussa muuan ikääntynyt, hyvin pukeutunut suomenruotsalainen mies näytti kerääjille kieltä. Lohjalla taas suomenruotsalainen rouva ei kestänyt keskustelua kerääjämme kanssa, vaan innostui näyttämään kieltään.
   Suomenruotsalaisten nuorten miesten hävyttömyyksien ja rivouksien huutelua varttuneille kerääjänaisillemme olen ollut paikan päällä toteamassa.

   Jostakin syystä tämä aloite huolestuttaa, ärsyttää ja raivostuttaa suomenruotsalaisia, joille ei vähimmässäklään määrin pitäisi kuulua se, mitä vieraita kieliä suomalaiset haluavat lastensa oppia.

   • Syy on kyllä meillä selvillä. Pakkoruotsi on keinotekoisuuden kaksikielisyyden perusta.

    Jos ja kun se poistuu, niin poistuu myös surujen etuoikeutettu asema. Varsinkin surueliitin sellainen.


  • Perussuomalaisten kaupunginvaltuutettua epäillään törkeästä parituksesta

   Poliisin esitutkinnan mukaan vaasalainen kaupunginvaltuutettu hankki huoneiston tai huoneistoja prostituutiokäyttöön. Poliisi epäilee, että kyse on ollut tietoisesta ja tahallisesta toiminnasta.

   Juttu liittyy eilen keskusrikospoliisin tiedottamaan laajaan paritusrinkiin. Oikeudenkäynti päähaarassa alkaa ensi viikolla.

   Vielä tutkinnaltaan kesken olevassa Vaasan-haarassa epäiltyjä on yhteensä kolme, perussuomalaisten kaupunginvaltuutetun lisäksi kaksi vironvenäläistä naista, jotka ovat syytteessä törkeästä parituksesta myös päähaarassa.

   Valtuutettu on ollut pidätettynä asian vuoksi alkukesällä, mutta häntä ei ole kuitenkaan vangittu.

   http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/2013/08/1792581/perussuomalaisten-kaupunginvaltuutettua-epaillaan-torkeasta-parituksesta

   • Vähän aikaa sitten oli uutinen erään paikallispoliitikon rikosepäilystä.

    Arvaapa mistä tiesin, että kyse ei ollut pesusta?

    Koska uutisessa ei mainittu henkilön nimeä tai puoluekantaa!

    Että tällaista uutisointia svekomedialtamme....


  SEISKA.FI

  • Jaajo Linnonmaa julkaisi huikean lapsuuskuvan Helsinki Cupin kunniaksi: tältä futaava Jaajo näytti 1988 - katso! "Heittoletti, kuka muistaa?"
  • Hollywood-kaunottaret esittelevät seksikästä kesämuotia: kevyet rintsikkatopit ja legginsit - ota tästä mallia!
  • Pitkää vankilatuomiota odottava Niko Ranta-aho lensi Espanjaan vanhoille kotikulmilleen - Marbellan-reissulle on selkeä syy!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   117
   6319
  2. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   82
   3260
  3. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   2169
  4. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   60
   1757
  5. Raaka-Rane lähti reissuun lentokentällä

   Instassa runsas aamiainen lentokentällä, pöytäseurueessa kaksi muuta. Täytyy järjestellä bisnekset kuntoon ulkomailla...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   1547