CRV paukkuva kuskin peili

CRv kuski

Onko kukaan törmännyt tälläiseen ongelmaan, ajoon lähdettäessa (=moottorin käynnistyttyä) kuskin peili ikäänkuin hakee asentoansa jota ei sitten ilmeisesti saavuta vaan sähköisen "urinan" ohessa paukahtaa, "urisee" ja taas paukahtaa, lopettaa tämän kun kädellä hiukan tuuppaa..

10

2580

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sökönä on...

      Peilin säädön moottori/mekanismi sökönä.

      Se, mikä on mennyt rikki, vaatisi peilin säädön tutkimista.

      Joskus pelkkä purkaminen ja puhdistus riittää.

    • on sitä

      Jos joku tönässyt peiliä..

    • jkijki

      Minulla äänteli kuskin peili myös, kun virrat laittoi päälle. Vika oli ohjauselektroniikassa, joka kääntää peilit koria vasten. En osannut korjata piirilevyä mikä on peilin sisässä, vaan hommasin käytetyn peilin ja vaihdon tästä peilin sisuksiin kääntömoottorin runkoineen ja piirilevyineen. Nyt toimii taas.

      Vaatii ovipahvin irroituksen jotta peilin saa irti, sähköjohdon liitin on siellä. Liikkeessä tuota ei saa halvalla kuntoon. Jos ei kiinnosta korjailla niin ottaa kaksi piuhaa irti ovipahvin sisällä olevasta liittimestä, jolloin peili ei käänny enää koria vasten, mutta ei myöskään ääntele.

      • CRv kuski

        Ok, kiitos tiedosta, oliko tuo peili helppo purkaa, löysin siitä räjäytyskuvan, lähtenee noilla ruuveilla mutta pitääkö tuo peilillasi kammeta irti?
        Entäs ovipahvi, onko siinä jotakin erikoista irroituseen liittyvää.


    • jkijki

      Ovipahvista aukaisukahvan ja vetokahvan ympäristöstä 5 ruuvia yhteensä irti. Peilikolmio kiskaisemalla irti. Nyt alareunasta ovipahvia nykimään jotta klipsit irtoaa. Osaavat olla tiukassa jos ei ole otettu aiemmin irti ja joku niistä menee luultavasti rikkikin. Nostetaan ovipahvi pois paikoiltaan sen mitä vaijeri ja piuhat antaa periksi ja otetaan peilin johto irti ja itse peili myös.

      Peiliosa kammetaan alareunasta irti. Väännetään vaan ylöspäin peiliosan alareunasta. Yläreunasta ei kannata vääntää, sillä kiinnikkeet on hahlossa ja menevät poikki. Liittimen purkuun tarvii ohutta rautalankaa, millä painaa kontaktipuolelta liitinhylsyn reunasta haitan auki jotta saa liitinhylsyn vedettyä pois. Liittimen suojat toki ensin irti liittimen kyljistä. Minä tarvitsin suurennuslasin tähän hommaan. Muuta ihmeellistä siinä ei olekkaan.

    • crvhonda

      Moi

      Mulla sama vika kuskin peilissä, joko sait kuntoon ja mikä vika oli ?

      terv. crv -07

      • -08

        Jaa että löytyy sama vika muiltakin.Mun crv-08 peili on paukkunut jo vuoden.Vähän harmittaa mutta paukkukoon kaikessa rauhassa.Ajettu jo 160000 km,akun uusin n.vuosi sitten kun epäilin ettei pyöritä yli 30ast.pakkasessa laitoin niin ison bossin akun kuin mahtui.


    • Jupjoo

      Näyttäää olevan tyyppivika,mullakin kuskin peili rahisee,helpoin tapa päästä eroon ongelmasta taitais olla tuo johtojen irrottaminen peilistä. Crv-07

    • uusihondamies

      Mun cr-v 07 sain loppumaan paukkumisen, kun kääntelin käsin edestakas jonkun kerran ja kävin välillä painamassa napista peilit sisään. Alkuun paukkui ja surisi noin kolme kertaa peräkkäin ja hetken päästä vain kerran, jatkoin tätä toimenpidettä hetken ja sit loppu kokonaan paukkumasta. Kokeilkaa ennen kuin alatte purkaa tai viemään huoltoon.

      • Sama_tyyppivika

        Sama vika mullakin kuskin puolen peilissä crv 07-mallissa. Jotka olette irrottaneet pelkät johdot peilistä ovipaneelin avauksen jälkeen,niin onko johtojen irrotus lamaannuttanut muita sähkötoimintoja ovesta,kuten sähköikkunoiden avaustoimintoa tai keskuslukitusta ym? Eli jos irrottaa johdot liitännästä,niin lakkaako vain pelkät peilin sähköiset toiminnot?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8386
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe